Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Homeopatie
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Palo
Tak to vypadá, že jsem téma Homeopatie uzavřel
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: HOMEOPATIKA
Homeopatická léčba není konvenční.Palo píše: Chceš opravdu Ileme snad říct, že není lepší "léčba" než konvenční - ať už běžná či homeopatická?
Pochopil jsi to úplně špatně. V žádném případě jsem nic takového netvrdil. Každá nemoc vyžaduje specifický přístup. Ale nejlepší je léčit celého člověka, ne jednotlivé součástky. A vůbec nejlepší je, pomůže-li si tělo samo bez přispění jakýchkoli medikamentů (MMS včetně).
Začít se musí změnou myšlení - to je to nejtěžšší. To je ale na dlouhou debatu. Hodně toho v tomto směru napsal Poota a úplně s ním souhlasím.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Ok, uděláme to jinak. Vyjádři se mi na téma paraziti. Existují? Je to nesmysl? Co v těle dělají (bez příznaků)? Kolik má podle Tebe průměrný člověk parazitů v těle? Nebo kolikátý člověk má podle Tebe nějakého parazita? Má podle Tebe diagnostika Salvia/Oberon objektivní výsledky?
Mě totiž připadá, že jsi nic nepochopil. A Tvůj názor mi připadá něco jako "modleme se k bohu, on nám pomůže".
Mě totiž připadá, že jsi nic nepochopil. A Tvůj názor mi připadá něco jako "modleme se k bohu, on nám pomůže".
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Ten, kdo nic nepochopil jsi bohužel ty. Bereš tělo jako nádobu, do jejíhož obsahu se dostaly nějaké potvory. Tak tam vylejeme nějakou chemii a oni vychcípou. Jenže problém je mnohem složitější. Bůh s tím nemá nic společného. Už nevím, jak ti vysvětlit, že důležitá je příčina. Proč se tam ty potvory dostaly, proč nezafungoval obranný systém a imunita? Když nezavřeš díru, kterou ti do nádoby lezou, máš je tam za chvíli znovu, nebo nějaké jiné.
Ke tvé otázce. Myslím, že těžko budeš hledat člověka, který nemá alespoň jednoho parazita. Diagnostiku Salvia/Oberon neznám, takže k tomu se nemohu vyjádřit. Znám diagnostiku EAV a její výsledky objektívní jsou. Otázkou je databáze vzorků, protože měla-li by být úplná, naplnily by vzorky dost velikou místnost a kompletní diagnostika by trvala několik týdnů. Takhle se sortiment omezuje jen na pár nejobvyklejších.
Mimochodem, podle tebe. K čemu má blíž lečba pomocí MMS, ke klasické, nebo k alternativní medicíně?
Nápověda: Klasická medicína příliš nezkoumá příčiny, "léčí" důsledky.
Ke tvé otázce. Myslím, že těžko budeš hledat člověka, který nemá alespoň jednoho parazita. Diagnostiku Salvia/Oberon neznám, takže k tomu se nemohu vyjádřit. Znám diagnostiku EAV a její výsledky objektívní jsou. Otázkou je databáze vzorků, protože měla-li by být úplná, naplnily by vzorky dost velikou místnost a kompletní diagnostika by trvala několik týdnů. Takhle se sortiment omezuje jen na pár nejobvyklejších.
Mimochodem, podle tebe. K čemu má blíž lečba pomocí MMS, ke klasické, nebo k alternativní medicíně?
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
První tučňák: Přesně tak.Ilem píše:Ten, kdo nic nepochopil jsi bohužel ty. Bereš tělo jako nádobu, do jejíhož obsahu se dostaly nějaké potvory. Tak tam vylejeme nějakou chemii a oni vychcípou. Jenže problém je mnohem složitější. Bůh s tím nemá nic společného. Už nevím, jak ti vysvětlit, že důležitá je příčina. Proč se tam ty potvory dostaly, proč nezafungoval obranný systém a imunita? Když nezavřeš díru, kterou ti do nádoby lezou, máš je tam za chvíli znovu, nebo nějaké jiné.
Druhý tučňák: EAV výsledky objektívní jsou, avšak najdou tak leda chlamydii, která není nemoc, ale příznak
Třetí tučňák: Databáze vzorků - přesně tak, nikdo parazity nechce, protože by se z těchto diagnostiků stali u kolegů úplní magoři.
Já Tě pochopil. Povídáš něco o nádobě s dírou a o tom, jak si můžu sám díky psychice za vrozenou brucelu. To svědčí jen o tom, že jsi nic nepochopil.
A už se Tebou nebudu o tom bavit. Prostě - jak to vypadá, Tě podvodníci taky pěkně ovlivnili. Já narozdíl od Tebe Tě můžu o tom přesvědčit svými činy a tím, co s tím udělám - jen to bude dlouhodobá záležitost. Ty mě o tom, co povídáš nemůžeš přesvědčit NIJAK. Nebo nějak ANO?
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jinak pro zamyšlení Ileme:
Jak je možné, že když se všem, co se zabývají opravdu funkčními věcmi je vyhrožováno (patří do toho i MMS) a lidem, co se zabývají Homeopatií NE?
Kdyby Ileme opravdu fungovala Homeopatie, pak by to byla zakázaná věc!
Homeopatie je totiž BLBOST a nepomáhá to od zásadních problémů.
A navíc - když si vzpomeneš, tak tu byl rozhovor na téma Borelioza včetně spirochet, ale hlavně dotyčný pán povídal, že "nemohu říci vše". Mám takové podezření, že by právě mluvil o parazitech. O čem taky jiném...
Jak je možné, že když se všem, co se zabývají opravdu funkčními věcmi je vyhrožováno (patří do toho i MMS) a lidem, co se zabývají Homeopatií NE?
Kdyby Ileme opravdu fungovala Homeopatie, pak by to byla zakázaná věc!
Homeopatie je totiž BLBOST a nepomáhá to od zásadních problémů.
A navíc - když si vzpomeneš, tak tu byl rozhovor na téma Borelioza včetně spirochet, ale hlavně dotyčný pán povídal, že "nemohu říci vše". Mám takové podezření, že by právě mluvil o parazitech. O čem taky jiném...
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
A na to jsi přišel jak? Já vím o opaku. Sám jsem podepisoval petici, aby homeopatie nebyla postavena mimo zákon.Palo píše:Jinak pro zamyšlení Ileme:
Opravdu jsi přesvědčen, že všechny funkční věci jsou zakázané?Palo píše: Kdyby Ileme opravdu fungovala Homeopatie, pak by to byla zakázaná věc!
Beru to jako tvůj ničím nepodložený názor. Máš na něj právo. Znám stovky lidí i zvířat, jimž pomohla.Palo píše: Homeopatie je totiž BLBOST a nepomáhá to od zásadních problémů.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Ano, o věcích, co mohou poškodit kšeft západní medicíny se podepisují petice. To, co jí zcela jistě odrovná se musí zakázat a nejlíp, aby o tom ani nikdo nevěděl, že něco takového existuje, nejlépe pozabíjet všechny, co o tom něco ví.Ilem píše:A na to jsi přišel jak? Já vím o opaku. Sám jsem podepisoval petici, aby homeopatie nebyla postavena mimo zákon.Palo píše:Jinak pro zamyšlení Ileme:
Existuje hromada podvodníků, co mažou med kolem huby. Mezi ně patří klasická medicína a teď i ta Homeopatická, stylem "Dáme Ti obvázek na bebínko na noze", přičemž může jít o něco mnohem zásadnějšího, než nějakou podřeninu, třeba časem ta noha upadne, ale k tomu se nikdo už nehlásí. A teď to má být zrychlený v podobě očkování na prasochřipku. Dokonce už se o tom mluví i mezi ovčanama... ...ale to odbočuju.Ilem píše:Opravdu jsi přesvědčen, že všechny funkční věci jsou zakázané?Palo píše:Kdyby Ileme opravdu fungovala Homeopatie, pak by to byla zakázaná věc!
Prostě když Ti někdo ku@ví fakt dobrej kšeft, kterej máš už skoro století vošéfovaný a jsi zvyklý na určitý příjem.... Co s ním/tím uděláš? Uděláš sakra hodně, abys se udržel!!! Ikdybys měl někoho zabít, bys to udělal!!!
Samozřejmě že jim pomohla!!! Ale jen dočasně!!! Stejné problémy se objeví třeba za dva roky, ale znovu!!!Ilem píše:Beru to jako tvůj ničím nepodložený názor. Máš na něj právo. Znám stovky lidí i zvířat, jimž pomohla.Palo píše:Homeopatie je totiž BLBOST a nepomáhá to od zásadních problémů.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nemá to smysl
Konečně z Tebe vypadlo něco rozumného, mě už to taky nebaví
Riedenie latok v homeopatickych liekoch
Ako je to s tym riedenim? D30, D100...
Vie mi to niekto vysvetlit?
Vie mi to niekto vysvetlit?
Re: Homeopatie
Mimo téma (offtopic)
Palino.
čo sa týka diagnostickej metody Salvia EAV......tomu len z velkým sebazaprením možeš verit. s tým prístrojom si dokážeš urobit zo zdravého človeka pacienta a z pacienta zdravého človeka. dá sa s tým pekne manipulovat z ludmi lebo to má zaujímavú vychytávku......a tá je v sile prítlaku kontrolných bodov.
o Jonášovej metode očisty radšej taktne pomlčím aby som nenahneval niektorého zastáncu Jonáša.
čo sa týka diagnostík, kde ti všemožne prístroj navrhuje možnosti akú máš chorobu ešte ju nebodaj pomenuje .......... to je tiež divotvorný hrniec. vela parazitov, mikrobov reaguje rovnako...tak aby rozhodol prístroj akého mám parazita je špatné.
ale čo sa týka tej pani Liečitelky u ktorej si bol....tak tej sa drž. to bude určite guru ked hned pri pohlade vedela, kolko CH z každej homeopatie čo ti doporučila bude u teba fungovat.
čo sa týka diagnostickej metody Salvia EAV......tomu len z velkým sebazaprením možeš verit. s tým prístrojom si dokážeš urobit zo zdravého človeka pacienta a z pacienta zdravého človeka. dá sa s tým pekne manipulovat z ludmi lebo to má zaujímavú vychytávku......a tá je v sile prítlaku kontrolných bodov.
o Jonášovej metode očisty radšej taktne pomlčím aby som nenahneval niektorého zastáncu Jonáša.
čo sa týka diagnostík, kde ti všemožne prístroj navrhuje možnosti akú máš chorobu ešte ju nebodaj pomenuje .......... to je tiež divotvorný hrniec. vela parazitov, mikrobov reaguje rovnako...tak aby rozhodol prístroj akého mám parazita je špatné.
ale čo sa týka tej pani Liečitelky u ktorej si bol....tak tej sa drž. to bude určite guru ked hned pri pohlade vedela, kolko CH z každej homeopatie čo ti doporučila bude u teba fungovat.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Homeopatie
Mimo téma (offtopic)
Využívám pouze její diagnostiky, její "jonášovky" a "homeopatie" jsem zatím neměl nic, nechávám to až na poslední chvíli; zatím jsem to nepotřeboval.roughboy píše:to bude určite guru ked hned pri pohlade vedela, kolko CH z každej homeopatie čo ti doporučila bude u teba fungovat.
Se sílou přítlaku sice máš pravdu, ale pokud je přistroj správně nastaven, pak můžeš mačkat jak chceš a "nebude to tam". Jedině, kdybys nechtěl, aby to tam bylo, pak mačkáš jen lehce...
Takže je spíše pravděpodobné, že něco přehlídne, než že něco omylem přihodí...