Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: MMS a antibiotika

Příspěvek od milda »

Lilirose píše:Prosím o informaci, jestli lze užívat současně MMS a antibiotika. Děkuji za odpověď.

MMS likviduje bakterie, viry a plísně. Třeba penicilin je vlastně plíseň, takže ho MMS bude likvidovat.
Takže určitě lepší bude nemíchat to dohromady. Antibiotika mají účinkovat celých 24 hodin a MMS působí 2-3 hodiny.
Ty 2až 3 hodiny (minimálně) by byla léčba antibiotiky v háji. ;)

Lilirose
Nový člen

Re: MMS a antibiotika

Příspěvek od Lilirose »

...děkuji moc za radu... ;)

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Pomerančový džus

Příspěvek od Merlin »

Vidím, že tady dochází k omylu.
Co se týče zákazu pomerančového džusu, nejedná se o obsah vitamínu C. V pomerančích je totiž ještě nějaká jiná složka, která blokuje vývin chlordioxidu z MMS. Proto to varování.

Přirozený vit. C v plodech a zelenině nevadí, vadí jen syntetický vit. C.
Naposledy upravil(a) Merlin dne úte 22 pro 2009 7:26, celkem upraveno 1 x.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Pomerančový džus

Příspěvek od milda »

gewo dík,

s těma pomerančema se tu trochu plácáme, dokonce i s mandarinkama :D

asi bude nejlepší 3 hodiny před a 3hod. po MMS nejíst citrusový plody......

Pořád ještě nedošlo? Citrony, limetky a grepy nevadí, jen pomeranče.

robin
Nový člen

MMS a sperma

Příspěvek od robin »

Od té doby co beru MMS si přítelkyně ztěžuje , že mám kyselé sperma. Má s tím někdo zkušenost?

Merlin
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS a sperma

Příspěvek od Merlin »

Kupuj jí kaviár...

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

robin píše:Od té doby co beru MMS si přítelkyně ztěžuje , že mám kyselé sperma. Má s tím někdo zkušenost?
... s MMS a jeho vnitřním užíváním zatial nemám žádnou osobní zkušenost, ale pro "zlepšení chutě spermatu" všeobecně velmi dobře funguje pojídání ananasu (čersvého i kompotovaného) nebo popíjení koncentrovaných ananasových džusů :D ;) 8)

Taky už nevíte, co sežrat.. :D :D ;)
I když.. jsou ve světě takoví, které radši měli sprovodit tímhle způsobem..

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od aNONym »

Jak klasik praví, že:
Na světě jsou i takoví,
které když ananas ochutí,
zbaveni jsa obvyklých příchutí,
tak potom občas jejich polovičky,
(většinou s děsně velkou nechutí :P )
donutí se konečně k jejich "finálnímu polknutí" ;)
(byť přitom často připomíná to, především akusticky :D, onu slavnou poslední "Píseň labutí" :lol: :lol: )

A jak dodávají všelijací historici (hlavně pak logici 8) ), že milovníci tací, prý zákonitě nevymřou (pohlavně) ni po meči, ni po přeslici,...... ale na obyčejné "šťávy trávicí".
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
Merlin
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Zajímavý článek

Příspěvek od Merlin »

verča
Stálý člen

lepší chuť MMS

Příspěvek od verča »

Snad nebude proti nějakým pravidlům, když sem napíšu kontakt http://www.mostdodomu.cz Zatím je to v přípravné fázi, ale na naředění MMS by to bylo myslím to pravé

Určitě nevadí, ale podle věty: "V současné době vám nabídneme základní jablečný mošt, který bude postupně doplňován o další ovocné příchutě..." není těžké usoudit, jak to nakonec dopadne s kvalitou. Až příliš to zní ve smyslu "lapání ptáčků". Jahodová marmeláda s 80% jablečného protlaku a mrkve budiž výstrahou. (Chemii raději pominu.)

Nejsilnější lék je LÁSKA - trošičku denně mi dej.......
wik
Nový člen

Co sa moze a co nie??

Příspěvek od wik »

synteticky vitamin C a antioxidanty, to su jedine veci, o ktorych viem, ze sa nemaju uzivat sucasne s mms..
co este? uzivanie koloidneho striebra, citricidalu, oreganoveho oleja a tak dalej moze urychlit liecbu s mms? nebudu sa sucasne ovplyvnovat? a co jod, zinok, selen a ostatne mineraly a vitaminy, lecitin, lanove semena, vsetko ostatne je dovolene? pitie bylinkovych cajov (zeleny caj - antioxidant!?), pridavanie citronovej stavy do cajov pred alebo po uziti mms..
vobec v tom nemam prehlad, tak mi to pomozte trosku zosumarizovat :roll:

No, nejlepší je do sebe nalít úplně všechno najednou.. to potom člověk opravdu rozpozná, jak mu je, proč je mu jak je, a co vlastně zabralo, a z čeho je mu blbě.. :roll:
Dělejte jedno, nebo druhé. MMS odstraňuje těžké kovy, a stříbro JE těžký kov. Čili je to v kolizi. Pijte čaje na průchodnost ledvin a jater a antioxidanty i s vitamíny nechte na potom.

Proč vlastně berete MMS? Prevence? Nemoc?

Doporučuji napřed pročíst všechna vlákna, najdete tu odpovědi už skoro na všechno, na co se bylo možné zeptat.

verča
Stálý člen

chelace - kapačky

Příspěvek od verča »

Dasena píše:Veru, jukni na http://www.enterosgel.cz

Mimo trávicí trakt se to nedostane vůbec nikam.. stačí číst a nezazmatkovat.

ENTEROSGEL Působí v zažívacím traktu, kde na sebe váže středněmolekulární látky: toxické sloučeniny, rozkladné produkty, cholesterol, toxické produkty, které poškozují sliznici žaludečního a střevního traktu, alergeny, choroboplodné bakterie a viry. Obnovuje přirozenou střevní mikroflóru. Neváže stopové prvky a jiné užitečné látky. Sám se nevstřebává a spolu s navázanými toxickými látkami je vyloučen z organismu, nemá nežádoucí účinky.
----------
Chelátová kúra sestává z asi 24 kapaček podávaných s odstupem několika dnů.. prodejte nové auto a můžete si ji dovolit :D

Matně si vzpomínám, že jsem o těch kapačkách četla od Huldy Clark.
Nejprve bych ale potřebovala nějaké vyšetření, že to co si myslím je tak, že mám nějakou žilní poruchu, že se mě krev nedostatečně vrací zpět a prosakuje kam nemá. O tom, že mám slabou nedomykavost srdeční chlopně vím, prý to ale na moje problémy nemůže mít vliv. Já jsem ale v jednom pořadu ,,Záhadné diagnózy" viděla příběh paní, která měla ,,díky" nedomykavosti chopně stejné potíže.

Vím, že to není k tématu MMS, ale já zde na fóru cítím slušnost, inteligenci a moudrost lidí, že se nikdo nepohorší a třeba přispěje informací.

Nejsilnější lék je LÁSKA - trošičku denně mi dej.......
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: chelace - kapačky

Příspěvek od poota »

verča píše:... O tom, že mám slabou nedomykavost srdeční chlopně vím, ...
Zkus kotvičník, ten má podobné problémy "v popisu práce".
Na co drahé chelační kůry, když MMS má chelační účinky také?
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Deane
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

konečne

Příspěvek od Deane »

:P :P 11 kvapiek 2x denne a konečne ma riadne prefúklo, také riadne fŕŕŕŕŕŕŕŕ. Hned sa cítim o pár kíl ľahšie.

Deane
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

16 kvapiek

Příspěvek od Deane »

16 kvapiek denne a nič. Asi si organizmus na tú pachuť zvykol

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“