Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Paraziti
No, pokud na ty potvory má něco zabrat, tak to bude kombinace MMS-1 a MMS-2. Záleží na tom, jaké mají složení. Kyselina, která z MMS-2 vzniká, prostupuje i tkáněmi a reaguje až s jistými proteiny parazitů a virů. To znamená, že se cestou nikde nespotřebuje na oxidaci jiných látek.
Na druhou stranu - osobně nevěřím v Oberony a podobné zázraky. Možná se děsíte úplně zbytečně.
Na druhou stranu - osobně nevěřím v Oberony a podobné zázraky. Možná se děsíte úplně zbytečně.
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: antihelmintika
Pročetl jsem a souhlasím. Potvory paraziti a chamraď v těle. Mám podobné příznaky (jako jsou u boreliozy, kterou mám prokázanou) ale všechny ty příznaky nepřipisuji patazitům, ale zvykl jsem si na ně, jsou mojí součástí. A tak jsem přemýšlel, jestli LIKVIDACÍ VŠECH PARAZITŮ V TĚLE se nudělá víc škody než užitku.Velké díky za otevření tohoto vlákna.
Snad každá škodlivá věc, může být i v něčem prospěšná,. Jen ji správně nasměrovat. Příkladem je smrtelný jed, použitý jako lék. Udělat ohrádku odkud pokud může a co nemůže.
Co když i ti paraziti jsou za určitých podmínek tělu prospěšní a my je nutíme dělat většinou jen škodu.
Máme třeba nevhodnou stravu, způsob života a podobně. Potom by to byla především naše chyba a ne parazitů. (musím se jich chudinek malých zastat. Jde jim o život). To ale nemyslím vážně. A vůbec celý tento příspěvek je jen jako moje úvaha a ne fakta. Ta já neznám. Jen jsem chtěl v případě parazitů ověřit, jestli tam není i něco prospěšného, co nám bude likvidací parazita potom scházet...
Kluci, do toho.
jenom postřeh
tak nevím, asi jde spíš o to jak s těmi parazity existovat v míru, koukněte na odkaz http://osel.cz/index.php?clanek=1567
moc zajímavé čtení. Nějak mi z toho vychází že zdravé tělo je udrží na uzdě. A možná je lepší spíš se nějak skamarádit, než totální likvidace.
moc zajímavé čtení. Nějak mi z toho vychází že zdravé tělo je udrží na uzdě. A možná je lepší spíš se nějak skamarádit, než totální likvidace.
praziti
dedo slavik - ano mate pravdu
videla jsem zpravu na videu, nejaky vedec z USA se timto zabyva a ukazal take mikroskopicky
pri podavani urcitych druhu bakterii (specielne upravenou tekutinou) ci prazitu pomahaji hubit zase viry, ktere nam ublizuji ci stezuji zivot,
kdyz jsem videla jak tyto potvory prolezaji (mikroskopicky zaznamenano) nase streva a primo poziraji ci pojidaji skodne viry me bylo
docela zle, nebot ta predstava pro me nebyla prilis privetiva, ale mame-li nekde bolest a pomaha nam to, tak proc ne,
myslim si, ze je dulezite drzet telo v poradku, nejenom se prejidat a prekyselovat, ale udelat preventivni pravidelne cisteni, vime jak nam je, kdyz obcas nejake to jidelko vynechame hned je zde pocit lehkosti i hladu, ale hlad cisti, stravi lepe patologicky neporadek.
vseho s mirou a bude nam lepe, ale MMS, to nam v nejhorsich chvilich pomuze dost rychle, nebot viry jsou i mezi nami, potrava, ovzdusi atd. nakazime se skoro denne a nektere nase telo nedokaze eliminovat.
hezky den
videla jsem zpravu na videu, nejaky vedec z USA se timto zabyva a ukazal take mikroskopicky
pri podavani urcitych druhu bakterii (specielne upravenou tekutinou) ci prazitu pomahaji hubit zase viry, ktere nam ublizuji ci stezuji zivot,
kdyz jsem videla jak tyto potvory prolezaji (mikroskopicky zaznamenano) nase streva a primo poziraji ci pojidaji skodne viry me bylo
docela zle, nebot ta predstava pro me nebyla prilis privetiva, ale mame-li nekde bolest a pomaha nam to, tak proc ne,
myslim si, ze je dulezite drzet telo v poradku, nejenom se prejidat a prekyselovat, ale udelat preventivni pravidelne cisteni, vime jak nam je, kdyz obcas nejake to jidelko vynechame hned je zde pocit lehkosti i hladu, ale hlad cisti, stravi lepe patologicky neporadek.
vseho s mirou a bude nam lepe, ale MMS, to nam v nejhorsich chvilich pomuze dost rychle, nebot viry jsou i mezi nami, potrava, ovzdusi atd. nakazime se skoro denne a nektere nase telo nedokaze eliminovat.
hezky den
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: žlučové kameny
Tak si Crafte představ, že jsem se radoval jen 3 dny. Vše zase slítlo - ikdyž né zas tak, ale přece jen je to znát - do původní podoby. Takhle očista jen bez přehánění skvělá, ale jaksi s parazity v tělě krátkodobá. Mám totiž takový podezření, že - toho - či ty - parazity, co máme nám nedělají tolik borčusu do těla, že to naprosto zabetonuje játra a kdoví, jestli ne i žlučník. Důsledkem jsou - předpokládám - přetížená játra a tedy né všechen borčus se játry čistí. To zřejmě bude způsobovat příznaky boreliozy - přetížená játra - tedy podle mě...Craft píše:Stále ale Palo podceňuješ jednu věc a to, že pokud se ti dají do pohybu větší kameny ve žlučovodech, které také můžeš mít, tak v tom ti od silné bolesti opravdu klystýr nepomůže. Ten olej nalačno a grep bych volil jako prevenci...
Tak a k té borelioze - jistě se shodneme, že borelioza přichází od klíštěte. Tvrdíme (tedy hlavně já), že jde o infekci parazitem. To znamená, že se bude jednat o parazita, kterého "vajíčko" se vleze do "zobáku" klíštěte. Co tak lidi poslouchám, tak většina lidí, co má či měla rakovinu, tak má zároveň boreliozu, takže to zatím všechno ukazuje na motolici... Ale zas prý - motolice má vajíčka poměrně velká... Pokud víte o někom, kdo zcela jistě nemá boreliozu (měřeno Salvia nebo "opravdovým" Oberonem) a zcela jistě má rakovinu, tak sem napište.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Denny
- Zasloužilý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
Zamyšlení
Zjednodušeně řečeno, cokoliv, co se přiživuje na - či v našem těle je zahrnuto pod pojem paraziti. Lidské tělo je, ať už se nám to líbí nebo ne - schránka na parazity Ti mohou pro nás být škodliví, ale také užiteční. Pokud jsou obě skupiny v rovnováze, je to dobré - a opačně.
Zde se probírají spíše různí červi o velikosti setin milimetru až po metry (např. ukázka.... http://www.detoxikace-tela.cz/clanok/ne ... iho-traktu ). Ti jsou rozlezlí ve všech orgánech našeho těla a zřejmě jsou prvotní příčinou téměř všech zdravotních potíží Těchto se zcela jistě potřebujeme zbavit. Problém je však v tom, že i v jejich tělech žijí další paraziti a v nich snad ještě další, na které použité ,,střelivo,, nedosáhlo a kteří po zabití svých hostitelů, způsobují následné stavy, jež popisují např. Hanka a Craft.
Otázka tedy je, jak se těchto nežádoucích příživníků zbavit a přitom si ještě více neublížit
Zde se probírají spíše různí červi o velikosti setin milimetru až po metry (např. ukázka.... http://www.detoxikace-tela.cz/clanok/ne ... iho-traktu ). Ti jsou rozlezlí ve všech orgánech našeho těla a zřejmě jsou prvotní příčinou téměř všech zdravotních potíží Těchto se zcela jistě potřebujeme zbavit. Problém je však v tom, že i v jejich tělech žijí další paraziti a v nich snad ještě další, na které použité ,,střelivo,, nedosáhlo a kteří po zabití svých hostitelů, způsobují následné stavy, jež popisují např. Hanka a Craft.
Otázka tedy je, jak se těchto nežádoucích příživníků zbavit a přitom si ještě více neublížit
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak předejít chřipkové reakci?
Píšeš o cystách, parazitech, zapperování...hanka píše:Právě teď intenzivně řeším problém, jak se odčervit a přitom neonemocnět...
Je otázka, jestli anthelmintika se dostávají do cyst. Pokud se nedostanou, pak použití MMS bude dobrá věc před anthelmintikama - MMS cysty rozpustí a Praziquantel vykoná své... Pokud se Praziquantel do cyst dostane, pak bude spíš lepší MMS nasadit už jen na finální pročištění...
No pak otázka, jestli tělu předtím neulevit jinýma prostředkama na likvidaci parazitů - česnek, kyselé zelí, zázvor, pelyněk, jedlá soda, výtažek z ořešáku černého ad., aby pak byla reakce při Praziquantelu co nejmenší...
Osobně mám dojem, že mi hodně pomohlo odkyselení organizmu za pomocí jedlé sody - ve stolici jsem nalézal nepříliž obvyklé útvary, připomínající sliz - no kdoví, co to bylo Ale u česneku jsem taky pozoroval celkem úspěch, nějaké zlepšení se konalo. Teď praktikuju kyselé zelí a druhý den mě fest bolelo hned pod žebry na levé straně. Po dalším zelí už zase ne... Dnes ráno jsem sledoval, že se nemůžu pořádně nadýchnout, začalo to "u konce dechu" píchat, ale teď je to už pryč.
Teď si tu chystám ingredience na další minikůru - olej, zázvor, citron, česnek. Ještě je k tomu Kayenský pepř, ale jaksi jsem ho nesehnal, asi to bude chtít nějakou špeciálku. Místo toho jsem zkusil vzít "pepř čtvero barev" či něco podobného. No vůbec netuším, jestli to má stejnej či podobnej účinek, ale přehánět to s ním rozhodně nemíním...
Na závěr - jak mi píše vždycky kamarád závěrem:
Breberám ZMAR!
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: jenom postřeh
Jojo, může být - malej sežere většího...Azul píše:tak nevím, asi jde spíš o to jak s těmi parazity existovat v míru, koukněte na odkaz http://osel.cz/index.php?clanek=1567
Takže ve výsledku nám nasadí parazita "miničlověka", kterej mimo toho, že ho budem krmit půlkou jídla co sníme, tak nám vychytá všechny nemoci... Ale zas něco za něco, takže ná nakadí do krevního oběhu, tak "jen" budeme mít trochu přetížený játra... Perfektní řešení problémů (alergií), co způsobují malí parazité!
Jinak teda ještě doplním, že je celkem možné, že pokud se OPRAVDU zbavíme všech breber, tak se celkem možná naskytneme v bodě, jakobysme neměli žádné očkování... Takže co nás čeká? Tubekulóza, spalničky, příušnice, zarděnky...
cysta
Mě našel urolog na ledvině cystu. Chodila jsem na aplikaci zapperu, ale po 5. kůrách jsem toho nechala, neboť se moje příznaky hodně zhoršily, ne ale že bych dostala chřipku, to bych ještě brala a pochopila, ale bolesti nohou se móc zhoršily. Já si to vysvětluji podobně jako Hanka, že třeba ta cysta praskla a bakterie a viry se rozlezly po těle.
Teď jistě poradíte, nasaď MMS a to je zničí.
Ale co když se to ještě bude opakovat. Pochopila jsem dobře, že bakterie a viry mohou být zalezlé v těch parazitech?
Jde vlastně zahubit obojí najednou?
Teď jistě poradíte, nasaď MMS a to je zničí.
Ale co když se to ještě bude opakovat. Pochopila jsem dobře, že bakterie a viry mohou být zalezlé v těch parazitech?
Jde vlastně zahubit obojí najednou?
Nejsilnější lék je LÁSKA - trošičku denně mi dej.......
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: cysta
O těch virech to bude složitější... Prý neexistujou... Já tomu mám tendenci věřit... Bakterie jsou jasný... Viry budou náročnější "zbytky" na úklid pro tělo, proto jsou údajně "nemoce"...verča píše:...bakterie a viry...
OK, když někdo napíše viry, už budu mlčet
Mimochodem... Humble psal, že při alergiích MMS pomohlo, ikdyž třeba po měsíci či po dvou měsících... Takže MMS průběžně a zřejmě velmi pomalu likviduje cystu po cystě a to, co z toho "valí"...
Vir - nevir... nakonec se to zvládne
Pak ještě otázka, jak to bude vypadat s tím Pr.Q.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Jak to tak pozoruji, tak se tu mezi lidem obecným vyskytují dva základní typy reakcí na "ozdravné kúry", ať již jakékoli.
1.) nepozorují žádné nepříznivé účinky, z čehož jim plynou obavy, že kúra "nekúruje"
2.) objeví se nějaké účinky, z čehož jim plynou obavy, že se sice něco děje, ale kdoví jestli příznivého
V obou případech je pak zajímá, jestli mají v kúře pokračovat a nebo ji přerušit.
Asi by bylo dobré, kdyby si uvědomili, že měli nějaké potíže, kvůli kterým s tou kúrou začali. Začali zcela dobrovolně, takže se mohou zcela svobodně také pokračování kdykoli vzdát. Je to pouze jejich tělo a jejich zdraví. Vidí-li závažný důvod pro to, aby s tím přestali, tak ať přestanou. Pokud je to jenom jejich netrpělivost a nebo nejistota, tak ať pokračují. Jenom tím se dozví, jestli je ta kúra opravdu účinná a zda mělo smysl ji podstoupit.
Zdravím - poota
1.) nepozorují žádné nepříznivé účinky, z čehož jim plynou obavy, že kúra "nekúruje"
2.) objeví se nějaké účinky, z čehož jim plynou obavy, že se sice něco děje, ale kdoví jestli příznivého
V obou případech je pak zajímá, jestli mají v kúře pokračovat a nebo ji přerušit.
Asi by bylo dobré, kdyby si uvědomili, že měli nějaké potíže, kvůli kterým s tou kúrou začali. Začali zcela dobrovolně, takže se mohou zcela svobodně také pokračování kdykoli vzdát. Je to pouze jejich tělo a jejich zdraví. Vidí-li závažný důvod pro to, aby s tím přestali, tak ať přestanou. Pokud je to jenom jejich netrpělivost a nebo nejistota, tak ať pokračují. Jenom tím se dozví, jestli je ta kúra opravdu účinná a zda mělo smysl ji podstoupit.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
O tom, že MMS rozpouští cysty jsem už taky někde psal a mnohdy může vyvolat spíše opačný efekt, tj. zhoršení stavu, paní ing. Bláhová by určitě měla k tomu co dodat, protože ví o tom své. Co vím o antihelmitikách, tak ty nedokážou ničit cysty ani vajíčka a u některých druhů dokonce pouze dospělce v určité fázi vývoje. Proto se antihelmitika musí brát systematicky, aby se postupně eliminovala schopnost množení parazitů a došlo tak k jejich postupnému vyhlazení.
Jak je tomu u MMS-2 těžko říci, nemám s ním žádné zkušenosti.
BTW. Nevím jestli jsem to už tady někde psal, ale zpozoroval jsem taky výrazný rozdíl při zappingu v denní a pozdní noční hodinu. Vysvětluji si to tím, že tělo se v době spánku přepne do jiného režimu, což může vyvolat i daleko větší aktivitu parazitů, než v případě plné bdělosti. Např. jdete večer v pohodě spát a ráno se probudíte s bolestí v krku.
Jak je tomu u MMS-2 těžko říci, nemám s ním žádné zkušenosti.
Nee, očividně nečteš pořádně moje příspěvky, kde jsem psal, že je potřeba dělat klasickou jaterní kůru tak dlouho, až se tělo zbaví všech kamenů, protože ty se pomalu stále posouvají a jednoduše, co se uvolnilo se zase ucpe, takže se to vrací do nechtěného stavu před kůrouTak si Crafte představ, že jsem se radoval jen 3 dny. Vše zase slítlo - ikdyž né zas tak, ale přece jen je to znát - do původní podoby. Takhle očista jen bez přehánění skvělá, ale jaksi s parazity v tělě krátkodobá.
Dle mě to byla spíše herx reakce, čili zapping něco opravdu dělal. Mnoho lidí má spíše zapping jako elektronické ATB, které problém musí odstranit, ale takhle to vždycky nefunguje, mnohdy dojde vlivem zničení něčeho většího a vzniklé toxické látky ke dráždění nervové soustavy natolik, že se dostaví různé bolesti, únava, schvácenost, atd., což je běžně označováno jako Herxheimerova reakce nebo se tím uvolní a rozjede "něco", co tam bylo v poklidu, takže se můžou dostavit problémy způsobené viry nebo bakteriema.Chodila jsem na aplikaci zapperu, ale po 5. kůrách jsem toho nechala, neboť se moje příznaky hodně zhoršily, ne ale že bych dostala chřipku, to bych ještě brala a pochopila, ale bolesti nohou se móc zhoršily.
BTW. Nevím jestli jsem to už tady někde psal, ale zpozoroval jsem taky výrazný rozdíl při zappingu v denní a pozdní noční hodinu. Vysvětluji si to tím, že tělo se v době spánku přepne do jiného režimu, což může vyvolat i daleko větší aktivitu parazitů, než v případě plné bdělosti. Např. jdete večer v pohodě spát a ráno se probudíte s bolestí v krku.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Tohle mi připadá naopak docela pozitivní, protože se nezlikviduje všechno najednou a tudíž ani odpadu nebude tak velká hromada v jednu chvíli.Craft píše:... Co vím o antihelmitikách, tak ty nedokážou ničit cysty ani vajíčka a u některých druhů dokonce pouze dospělce v určité fázi vývoje. Proto se antihelmitika musí brát systematicky, aby se postupně eliminovala schopnost množení parazitů a došlo tak k jejich postupnému vyhlazení...
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jak se to veme, ony ty antihelmitika jsou těžká chemie a pořádný záhul na játra a ledviny, ale pokud se berou s rozumem, tak by neměl vzniknout nějaký problém.