To je focený černobílým foťákem, co má místama poruchu, co?jarda ovčák svitavy píše:nésu žádné rasista
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Relax u kávičky
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: united colors of beneton
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Ladovská zima - trochu jinak. :D
. :D:D Non
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: včera
Volakedy do zimnej výbavy, aj keď nepovinnej, patrila lopatka a vrecko piesku. Dnes je v zimnej výbave otvorená drzá huba, zablokovaná Bratislava a beztrestné porušovanie zákona...la píše:
Tento vodič sa zrejme školil v Polomke:
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
HAARP ...
... vpravdě relaxový ... ... http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/1 ... tanci.html ... anebo snad ne ?? ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: united colors of beneton
Podle výrazu němé tváře bych řekl že to jsou všechno "holky"jarda ovčák svitavy píše:nésu žádné rasista
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
čau brácho
No jasně že holky,mají žluté známky, kucí jeli busem do vídně omrknout ramadán.....
Teda krom pár vyvolených, jenž nazývám uzenáči, aby nebylo pochyb o jejich konci a tři otcové budoucích pokolení.
Teda krom pár vyvolených, jenž nazývám uzenáči, aby nebylo pochyb o jejich konci a tři otcové budoucích pokolení.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Na Slovensku se tím moc neserou.
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: čau brácho
A co ty vyvolený nazvat třeba "sušenky"jarda ovčák píše:No jasně že holky,mají žluté známky, kucí jeli busem do vídně omrknout ramadán.....
Teda jestli se mi to povede.... Zatím předsušuji v soli, pak to naložím, poté obalím a dosuším. Staří pamětníci mi říkali že se prý dobře suší v obilí. Vím že rýže dobře vysouší, sůl taktéž, případně zvolit silicagel.
No a pokud se to nepovede, proženu to přes jiné zvíře a zkusím znovu.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Něco ke klimatu ...
http://kremlik.blog.idnes.cz/c/115191/P ... medie.html
http://kremlik.blog.idnes.cz/c/115196/T ... anetu.html ... tady bych ještě doplnil: ... "Nesouložte, třením vzniká teplo !!!...
http://kremlik.blog.idnes.cz/c/118143/V ... lunce.html ... specielně pro Jardu Ovčáka ... "Zabij ovci, pomůžeš klimatu !!!" ...
... ...
http://kremlik.blog.idnes.cz/c/115196/T ... anetu.html ... tady bych ještě doplnil: ... "Nesouložte, třením vzniká teplo !!!...
http://kremlik.blog.idnes.cz/c/118143/V ... lunce.html ... specielně pro Jardu Ovčáka ... "Zabij ovci, pomůžeš klimatu !!!" ...
... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
ha,
Tak teď už vím, kdo mi střílí ty zvířata. Voni to jsou ekologičtí fundamentalisté. Já bojuju proti ochlazování klimatu jak jen můžu. Futruju se fazulama, až se mi kouří z tepláků.......
Takže se koukejte cpát luštěninama, jináč tahle zima nikdá nepřejde. Budem zamrzlí jak vlastenci.
Já se vlastně nemůžu stát ekoteroristou, páč ve snaze ulevit klimatu bych musel položit život na oltář klimatu.Nějaké harakiri tupým příborovým nožem.....
Takže se koukejte cpát luštěninama, jináč tahle zima nikdá nepřejde. Budem zamrzlí jak vlastenci.
Já se vlastně nemůžu stát ekoteroristou, páč ve snaze ulevit klimatu bych musel položit život na oltář klimatu.Nějaké harakiri tupým příborovým nožem.....
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Lehce Orwellovsky laděný příběh ... :D
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
ptákovinky
Nový přehrávač
malý
velký
Kurňa už vidím jak děti ohýbají tatínky to je cena
budík pro ty co neradi vstávají
malý
velký