Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Asi je to normální.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
jo, jo...
zlatý Kája Kryl...
"...byl hrozný tenhle stát,
když musel si se dívat,
jak zakázali psát
a zakázali zpívat..."
"...byl hrozný tenhle stát,
když musel si se dívat,
jak zakázali psát
a zakázali zpívat..."
-
- Zasloužilý člen
Re: nádhera
NAVARe, toto sa mi lúbi, je to celkom vhodné pre túto dobu:

NAVAR píše:...Pro úředníky, politiky a jiný póvl:
Pokud se mne někdo pokusí šikanovat na základě zločnných a svobodu omezujícíhc zákonů, budu s ním jednat tak jako by mne napadnul zločinec .

-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: nádhera
...zdravím všechny tady....myslím , že problem je také někde trochu jinde....odhaduji, že 80% lidí nemá možnost si cokoli vypěstovat....nebo nechce...vezmu to podle sebe....mám domeček 100 let starý ...bydlime ve 2 místnostech...tedy spíše v jedné...ta druhá je pracovna - knihovna...šetřím jak mohu...topíme jen v 1 místnosti....studna vlastní...zahrádka....200m2...4 slípky v ohrádce....2 ořešáky, 1 hrušeň, 2 jablůňky.../..3roky/...2 slívy...rozumně vybavená dílna...nějaký kladívko, šroubovák, svářečka ---elektrická...NAVAR píše:Zrovna tyhle věci mne vytáčí na maximum, protože tyhle zákony bez hlavy a paty vymýšlejí lidi kteří si myslí že slepice rostou v mrazáku a vejce na stromech. ...
...znalosti...výtvarné a umělecké cítění vám přežít nepomůže....takže jen to co míáte v hlavě a v rukách zároveń...u mě je to 95% soběstačnosti...elektřina, udržba doplňky domu a zahradky....
...tak ..a proč to píšu...
...podívejte se , jak se hospodaří s potravinama, surovinama a energií.....jsme ubohá spotřební společnost, která si neváží ničeho...30% potravin co koupíme....vyhazujeme....spotřeba energií a vody stoupá...60% výrobků je na jedno použití....a to mluvím i o nástrojích.../třeba šroubovák/...jak se psalo výše...mladí se nesnaží...proč také....v manažerské funkci má každy tlachal více než poctivý řemeslník....aopět....lukrativní řemesla dělá kde jakej pitomec....stačí mu koupit jen trochu lepší nástroj....vidím to ve fotografii....ale třeba...boom ve stavebnictví...kolik samouků dělá sadrokarton....a opět to je devastace poctivého řemesla...
...stát jako náš zřizovatel také musí z něčeho platit potřebné funkce...a chová se hůže než ten největší lempl....nešetří...nemusí....kolektivní vina....
..jak dál...za rok jdu do penze...nepiju nekouřím, tak nejsem zas tolik opotřebovanej....ale....po 40 ti letech práce...a to jsem se neflákal jen jako foto...7500.- /dělal jsem servisáka nějakého tech . zařízení ale ze zdrav důvodů...páteř, jsem toho musel nechat /
....jak se k situaci postavit...snažit se bezbolestně přežít posledních několik roků, co nám zbývají, předat svoje zkušenosti svým blízkým, nebo dětem ze sousedství, o kterých víte, že chtějí pokračovat....nemá cenu dělat revoluci....viz "sedláci u Chlumce...."...revoluce sama sežere své děti....hlavně ta politická....
....zase k sobě....snažím se "něco" vymyslet...začal jsem sice pozdě, ale motivaci mám....myslím , že když bude ...pomocí internetu....několik lidí při sobě....tak že se "TO" dá přežít....další otázka je , jaká je kvalita života.....pro televizní flákače bude těžká...

...a jen douška na konec.....jednou v japonsku stávkovali....stávkovali tak, že dělali vše...jen podle předpisu....zkuste někdy jet...přes vesnici Dlouhopolsko....50tkou...a to pojedete na hranici zákona....položte státnímu úředníkovi dotaz.....na který musí ze zákona odpovědět....zkuste ušetřit ....70% odběru elektřiny....v tu chvíli máte kontrolu, že kradete.....
...jediná obrana....být chytrý jako státní úředník...kontroluješ mě...tak já tebe také.....byla u mě ČOI.....ano...ale nejdříve si zkontroluju, jestli nejste podvodníci....prukazka nic neřeší...a jdu telefonovat.....a prověřovat.....to se potom kontrolní ogán diví....jsi policista...ukaž na silnici číslo....já si prověřím, kde máš být....zavolám na 158.....tam mě to musí zdělit.....prostě být chronický stěžovatel.....já vím ..nemáme a to žaludek....budeme muset mít....v penzi budu mít dost času....
...nebo nebudu....dodělám magnetickej motor...a pak mě budou všichni ukradený>....zdraví Vás martin11

... věřím, že se " TO " povede ......
rival
Co napsal rival, tak mne nejdříve rozlítilo, ale pak jsem se mohl utlouct smíchy. Stačí to na zrušení politických stran. Ty fungují výhradně na manipulaci s davy díky lžím, domněnkám a vykonstruovaných představ zejména o lepších příštích zítrech. Nebo zítřcích? Češtináři pomozete.....
Všichni lžou a podvádí. Beztrestně, a náš stát hodlá kázat vodu a lemtá to nejlepší božolé?
Z toho strach nemám, prasata si samy koryta nevylejou.
Na druhou stranu mne při začátku užívání netu udeřila myšlenka do obličeje, zdali to není až příliš volnomyšlenkářské..... tuhlencten internet.
Pro martina. Martine, vidím do tebe jako do hubené kozy. Mám navlas podobného kamaráda. Dělal celý život u dráhy nějakého metodika přes děrované pásky či co.
Předčasně šel do důchodu, páč se na něj v práci svalil tunovej počítač... noha se zabořila do shnilé podlahy.....
Dal se na cestu duchovních hodnot a nyní je z něj nádherný vyznavač východní filozofie.Čím jsme dnes, je pro zítřek nepodstatné.Na zahrádce si pěstuje pohanku ve třech sklizních po sobě a zbytek zeleninka.
Zahodil notes i mobil,klíče od auta hodil vnukovi na hlavu a domek v pardubicích prodal a žije u konice.Utekl od lidí a žije i s družkou v pohodě.U plotu zaparkovaná koza a v sadu pár oveček.Co takhle na výměnek?????
Vše je pouze o představách a pocitech.
Pro navara zaplať pámbůh, že jsi takovej, jakej jsi.
Je to o vyšším principu mravním..... VRAŽDA NA TYRANU ......................
zločinci to jsou, to je bez debat.A tyrani taky. Pro mne rozhodně. Možná přijde doba, kdy to tady prodám a zamířím někam k zélandu.Někam, kde slovo úředník nemá žádný smysl.Možná tak označují lepkavý předmět na dně suchého záchodu......
Všichni lžou a podvádí. Beztrestně, a náš stát hodlá kázat vodu a lemtá to nejlepší božolé?
Z toho strach nemám, prasata si samy koryta nevylejou.
Na druhou stranu mne při začátku užívání netu udeřila myšlenka do obličeje, zdali to není až příliš volnomyšlenkářské..... tuhlencten internet.
Pro martina. Martine, vidím do tebe jako do hubené kozy. Mám navlas podobného kamaráda. Dělal celý život u dráhy nějakého metodika přes děrované pásky či co.
Předčasně šel do důchodu, páč se na něj v práci svalil tunovej počítač... noha se zabořila do shnilé podlahy.....
Dal se na cestu duchovních hodnot a nyní je z něj nádherný vyznavač východní filozofie.Čím jsme dnes, je pro zítřek nepodstatné.Na zahrádce si pěstuje pohanku ve třech sklizních po sobě a zbytek zeleninka.
Zahodil notes i mobil,klíče od auta hodil vnukovi na hlavu a domek v pardubicích prodal a žije u konice.Utekl od lidí a žije i s družkou v pohodě.U plotu zaparkovaná koza a v sadu pár oveček.Co takhle na výměnek?????
Vše je pouze o představách a pocitech.
Pro navara zaplať pámbůh, že jsi takovej, jakej jsi.
Je to o vyšším principu mravním..... VRAŽDA NA TYRANU ......................
zločinci to jsou, to je bez debat.A tyrani taky. Pro mne rozhodně. Možná přijde doba, kdy to tady prodám a zamířím někam k zélandu.Někam, kde slovo úředník nemá žádný smysl.Možná tak označují lepkavý předmět na dně suchého záchodu......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: rival
...takže jak dál...nikdy tak nebylo, aby nějak nebylo....veškeré uspory věnuji do kvalitního nářadí...zručnost se dostavuje...jaksi sama....ale to asi bude výchovou....dodnes děkuji v duchu tátovi, že mě naučil pilovat, řezat pilkou, dělat závity, vrtat, svářet, hoblovat...to je základ.
...teď na starý kolena se zaučuju v ořezu stromků, pěstování vína...mám 8 hlav....chování slípek....větší zvířátko....ovečka nebo koza...zatím ne...to až v penzi...i když to také ne.....bylo by mi jich líto...zabíjet...to raději bude pohanková kaše....
....teď třeba študuju, jak vyrobit dřevěný uhlí.....je to opravdu jednoduchost sama...jo ptáte se k čemu...jako je třeba.....krom běžného použití
třeba k tavení kovů.....bronz, mosaz, hliník....a co že budu odlévat.....no třeba zvony....ty jsou zatím povolené.....
...né že bych si přál, aby se vrátila doba bronzová....ale ....umět to mužu...ona se hodí i znlost kovářství....a tam se také bez paliva neobejdete....no něčím se bavit musíte, když nemám potřebu čučet do bedny....
...myslím , že zanedlouho budou v kursu školy o přežití v civilisaci....kde nebude nic k sehnání....nechci situaci barvit na černo....ale důchody budou skutečně jen na ořežití.....je mi dost líto lidí v panelácích....ale každý si píše svuj ivot sám....jen jednu věc asi neudělám....nebudu se kvuli uředníkovi stěhovat .....to ho raději nebudu živit...
...kolik , že jsme nedavno tady říkali, že m2 půdy uživí člověka..??:idea: ....
tak ...každý si to musí přebrat podle svýho...zdravím všechny zde....m11
...teď na starý kolena se zaučuju v ořezu stromků, pěstování vína...mám 8 hlav....chování slípek....větší zvířátko....ovečka nebo koza...zatím ne...to až v penzi...i když to také ne.....bylo by mi jich líto...zabíjet...to raději bude pohanková kaše....
....teď třeba študuju, jak vyrobit dřevěný uhlí.....je to opravdu jednoduchost sama...jo ptáte se k čemu...jako je třeba.....krom běžného použití
třeba k tavení kovů.....bronz, mosaz, hliník....a co že budu odlévat.....no třeba zvony....ty jsou zatím povolené.....
...né že bych si přál, aby se vrátila doba bronzová....ale ....umět to mužu...ona se hodí i znlost kovářství....a tam se také bez paliva neobejdete....no něčím se bavit musíte, když nemám potřebu čučet do bedny....
...myslím , že zanedlouho budou v kursu školy o přežití v civilisaci....kde nebude nic k sehnání....nechci situaci barvit na černo....ale důchody budou skutečně jen na ořežití.....je mi dost líto lidí v panelácích....ale každý si píše svuj ivot sám....jen jednu věc asi neudělám....nebudu se kvuli uředníkovi stěhovat .....to ho raději nebudu živit...
...kolik , že jsme nedavno tady říkali, že m2 půdy uživí člověka..??:idea: ....
tak ...každý si to musí přebrat podle svýho...zdravím všechny zde....m11

... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: rival
Jaroušku, bingojarda ovčák svitavy píše:Co napsal rival, tak mne nejdříve rozlítilo, ale pak jsem se mohl utlouct smíchy. ....

Žiju si po svém, jinak než v montérkách mne není moc často vidět. Televizi nemám a ani nechci, nemám na ní čas a nepotřebuji si vymývat mozek, rádio neposlouchám, skoro vůbec netelefonuji a noviny čtu několik týdnů staré, většinou před tím než s nimi zatopím v kamnech.
Na čem si zakládám tak jsou knihy, znalosti, přátelé atd. Mám svatej klid, někdy bych to nazval permanentní nirvánou a naprosto chápu toho Tvého kámoše co po "rvačce" s počítačem změnil životní filosofii.
Martine taktéž

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Malé odlehčení
Převzato z diskuse na Osudu.
Předmět: NIKDY nebylo tak špatně,aby nemohlo být ještě hůře
Psal(a): vj66
U záložny lidé stáli
z plna hrdla křičeli.
Kde jsou naše prachy, králi
kam úspory zmizely?
Královy jim ruce kynou,
mlčte, dám vám svobodu.
Lid však kleje, piješ víno
nás posíláš pro vodu!!!
Tady každá rada těžká
ve čtvrtek i v pondělí.
Zeptejte se Klause, Ježka,
kam se prachy poděly.
Král jim hází hračky z věže,
Klause, Ježka, Kohouta,
Všechno marno, Klaus i Ježek
bum bác letí do kouta.
Bude-li vám, lidi, zima
bude-li se krátit dech,
Chcete-li se míti prima
čtěte si v mých dramatech
Zase křičí, rudnou v líci,
čti ty svoje kydy sám.
Že na vás, vy nezbedníci,
Koženého zavolám?
Pojď si pro ně, zbohatlíku,
pojď, vem si ty zlostníky.
A hle, kdosi bere kliku
lodě, banky, podniky -
Jako stín se ruka plíží
na co sáhne - otočí.
Z obýváků, ložnic, spíží
vybírá si obročí.
Již vztahuje černé ruce
po chlébě i po soli -
Sametová revoluce
dneska právě vrcholí.
Slyšte, první, druhá, třetí,
poledne zvon udeří.
Klika cvakla, dveře letí
EU vchází do dveří.
Ve mdlobách tu národ leží
na čele se perlí pot.
Pokladna je prázdná, temná -
zbudou prachy na důchod?
Předmět: NIKDY nebylo tak špatně,aby nemohlo být ještě hůře
Psal(a): vj66
U záložny lidé stáli
z plna hrdla křičeli.
Kde jsou naše prachy, králi
kam úspory zmizely?
Královy jim ruce kynou,
mlčte, dám vám svobodu.
Lid však kleje, piješ víno
nás posíláš pro vodu!!!
Tady každá rada těžká
ve čtvrtek i v pondělí.
Zeptejte se Klause, Ježka,
kam se prachy poděly.
Král jim hází hračky z věže,
Klause, Ježka, Kohouta,
Všechno marno, Klaus i Ježek
bum bác letí do kouta.
Bude-li vám, lidi, zima
bude-li se krátit dech,
Chcete-li se míti prima
čtěte si v mých dramatech
Zase křičí, rudnou v líci,
čti ty svoje kydy sám.
Že na vás, vy nezbedníci,
Koženého zavolám?
Pojď si pro ně, zbohatlíku,
pojď, vem si ty zlostníky.
A hle, kdosi bere kliku
lodě, banky, podniky -
Jako stín se ruka plíží
na co sáhne - otočí.
Z obýváků, ložnic, spíží
vybírá si obročí.
Již vztahuje černé ruce
po chlébě i po soli -
Sametová revoluce
dneska právě vrcholí.
Slyšte, první, druhá, třetí,
poledne zvon udeří.
Klika cvakla, dveře letí
EU vchází do dveří.
Ve mdlobách tu národ leží
na čele se perlí pot.
Pokladna je prázdná, temná -
zbudou prachy na důchod?
rival - živý člověk - suverén
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Malé odlehčení
Již dnes se máme lépe, než se budeme mít zítra.
Chtěl jsem k tomu dát nějakého smajlíka, ale opravdu nevím, který by se hodil nejvíc - poota
Chtěl jsem k tomu dát nějakého smajlíka, ale opravdu nevím, který by se hodil nejvíc - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
zítra to bude jako s opicema
Převzato z všeobecného :
Business
1. Kdysi v Indii do jedné vesnice přijel muž a oznámil vesničanům,
že vykupuje opice a za každou dá 3 dolary.
2. Vesničané věděli, že v okolí je mnoho opic, a tak přestali
hospodařit na své půdě a všichni šli chytat opice.
3. Muž opravdu koupil stovky opic za dohodnutou cenu. Ale
Počet opic v přírodě se drasticky snížil. Tím vesničané polevili
v úsilí a vrátili se k farmaření. Na to muž zareagoval oznámením,
že bude vykupovat opice po 7 dolarech.
Toto znovu vyburcovalo vesničany a ti opět začali chytat opice.
4. Ale počty opic se zase snížily a lidé se vrátili na své
farmy. Muž zvýšil nabídku na 10 dolarů, bylo však již velmi těžké
chytit nějakou opici.
5. Muž tedy oznámil, že bude kupovat opice za 50 dolarů za kus,
A protože musí na čas odjet do města, bude ho zastupovat jeho asistent,
který bude jeho jménem opice vykupovat.
6. Jakmile muž odjel, asistent svolal vesničany a řekl:
"Podívejte se, v těchto klecích je 5 tisíc opic, které muž od vás koupil.
Každá má teď cenu 50 dolarů. Já vám je prodám za 30 dolarů a až se šéf
vrátí z města, vy mu je můžete prodat po 50 dolarech.
7. Vesničané dali dohromady všechny úspory a opice koupili.
8. Od té doby už nikdy neviděli šéfa ani jeho asistenta.
Pouze opic bylo všude okolo jako na začátku.
Podstata obchodování dnešní doby je lapidárně vysvětlena.
Někdo si holt myslí , že všechno může .......
Notorický známé , přesto nutné stále opakovat...

Business
1. Kdysi v Indii do jedné vesnice přijel muž a oznámil vesničanům,
že vykupuje opice a za každou dá 3 dolary.
2. Vesničané věděli, že v okolí je mnoho opic, a tak přestali
hospodařit na své půdě a všichni šli chytat opice.
3. Muž opravdu koupil stovky opic za dohodnutou cenu. Ale
Počet opic v přírodě se drasticky snížil. Tím vesničané polevili
v úsilí a vrátili se k farmaření. Na to muž zareagoval oznámením,
že bude vykupovat opice po 7 dolarech.
Toto znovu vyburcovalo vesničany a ti opět začali chytat opice.
4. Ale počty opic se zase snížily a lidé se vrátili na své
farmy. Muž zvýšil nabídku na 10 dolarů, bylo však již velmi těžké
chytit nějakou opici.
5. Muž tedy oznámil, že bude kupovat opice za 50 dolarů za kus,
A protože musí na čas odjet do města, bude ho zastupovat jeho asistent,
který bude jeho jménem opice vykupovat.
6. Jakmile muž odjel, asistent svolal vesničany a řekl:
"Podívejte se, v těchto klecích je 5 tisíc opic, které muž od vás koupil.
Každá má teď cenu 50 dolarů. Já vám je prodám za 30 dolarů a až se šéf
vrátí z města, vy mu je můžete prodat po 50 dolarech.
7. Vesničané dali dohromady všechny úspory a opice koupili.
8. Od té doby už nikdy neviděli šéfa ani jeho asistenta.
Pouze opic bylo všude okolo jako na začátku.
Podstata obchodování dnešní doby je lapidárně vysvětlena.

Někdo si holt myslí , že všechno může .......
Notorický známé , přesto nutné stále opakovat...

pokus
Tímto jsem přesvědčen, že se neše česká společnost snaží zabřednout do hlubin morálního bahna.
http://www.novinky.cz/krimi/190238-psi- ... smrti.html
Společnosti, jenž stařence odpojily energie by jí měly platit do smrti penzion s obsluhou.Když se ke stařečkům chováme jako prasata, jak se budou chovat mladí k nám.............
Zhovadilé čuňata.
http://www.novinky.cz/krimi/190238-psi- ... smrti.html
Společnosti, jenž stařence odpojily energie by jí měly platit do smrti penzion s obsluhou.Když se ke stařečkům chováme jako prasata, jak se budou chovat mladí k nám.............
Zhovadilé čuňata.
-
- Zasloužilý člen
Re: pokus
Jardo, súhlasím s tebou, ale čo zlého ti urobili čuníci a hovádka, že ich prirovnávaš k ľudským beštiám?jarda ovčák svitavy píše:...
Zhovadilé čuňata.
-
- Zasloužilý člen
Re: nedejte se oblbnout
... z extrému do extrému...
Krucinállidi! Vždyť není všecko jenom bílý nebo černý...! Já jenom nemám rád, když se blbý lidi přirovnávaj ke zvířatům, které za to stejně nemohou, natož že jsou ještě i užitečná. ...co se o blbých lidech zrovna říci nedá...
Krucinállidi! Vždyť není všecko jenom bílý nebo černý...! Já jenom nemám rád, když se blbý lidi přirovnávaj ke zvířatům, které za to stejně nemohou, natož že jsou ještě i užitečná. ...co se o blbých lidech zrovna říci nedá...
-
- Zasloužilý člen
dvojaký meter, trojaký meter......
demokratický štandard v krajine, ktorú isté "beztrestne nemenovateľné" kruhy pretláčajú za členský "európsky" štát:
http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky ... ismus.html
...opäť povolili fosforovú muníciu ako legálny prostriedok proti vlastnému obyvateľstvu?
...opäť povolili fosforovú muníciu ako legálny prostriedok proti vlastnému obyvateľstvu?
-
- Zasloužilý člen
...štvoraký meter...
Turecko porušuje nejčastěji chartu o lidských právech
Soudit mládež jako dospělé dovoluje v Turecku protiteroristický zákon z roku 2006. Vrchní sazba může být až padesát let vězení.
( http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky ... ismus.html )
Premiér Fico vyjadril podporu vstupu Turecka do EÚ
Na tomto stretnutí, rovnako ako pri rokovaní s tureckým prezidentom Abdullahom Gülom, vyjadril slovenský premiér podporu SR ambíciám Turecka o vstup do Európskej únie (EÚ). "Každý štát, ktorý je súčasťou európskeho kontinentu, po tom, čo splní podmienky na vstup do EÚ, by mal mať právo vstúpiť do nej a nie je možné vymýšľať pre daný štát nejaké nové podmienky,"
( http://www.euroinfo.gov.sk/index/go.php ... t=0&page=1 )
Soudit mládež jako dospělé dovoluje v Turecku protiteroristický zákon z roku 2006. Vrchní sazba může být až padesát let vězení.
( http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky ... ismus.html )
Premiér Fico vyjadril podporu vstupu Turecka do EÚ
Na tomto stretnutí, rovnako ako pri rokovaní s tureckým prezidentom Abdullahom Gülom, vyjadril slovenský premiér podporu SR ambíciám Turecka o vstup do Európskej únie (EÚ). "Každý štát, ktorý je súčasťou európskeho kontinentu, po tom, čo splní podmienky na vstup do EÚ, by mal mať právo vstúpiť do nej a nie je možné vymýšľať pre daný štát nejaké nové podmienky,"
( http://www.euroinfo.gov.sk/index/go.php ... t=0&page=1 )