Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
*MMS-2*
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Nemám napísať testament?
Testament rozhodně napiš, kdyby Tě něco sezoblo, tak se může hodit.
Ale kvůlivá MMS2 opravdu nemusíš, je to v pohodě, tedy pokud nebereš další dávku moc brzo.
Zdravím - poota
Ale kvůlivá MMS2 opravdu nemusíš, je to v pohodě, tedy pokud nebereš další dávku moc brzo.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Deane
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
asi
Keď si prečítam jedno fórum a zistím čo všetko vo mne parazituje tak mám dosť. Asi pôjdem do Baumaxu pozrieť či tam tú chémiu tiež nemajú.
-
- Nový člen
tak nevím co si myslet
takže užívám týden MMS2 / modrý šíp/ 3 x tobolka 0 plná cca 1 hod po jídle, 4dcl před polknutím 2-4 dcl po, bez dalšího požívání dalších pochutín od jídla po nápoje cca 2 hodiny po aplikaci......nedostavila se žádná změna či stavy kromě přelití vodou, to je na aplikaci to nejhorší + zanedbatelné WC z potrubí
dcera: stejné dávkování cca 6. den z důvodu silného nachlazení, má stejné pocity bez účinku: stále rýma, kašel
+inhalace dávka 1/2 tobolky rozpuštěné ve vlažné vodě ve 2 dcl, to samé: kloktání dutiny 1/2 tobolky ve 2dcl
manželka: to samé, ale s bolestmi žaludku - přestala užívat
CO DĚLÁME ŠPATNĚ, může to být šípem?
"Šípem" to asi nebude, J.H. doporučuje při nachlazeních a chřipce MMS2 jen jako doplněk (co 4 hodiny) k základní podpoře podáváním MMS1.
Osobně jsem se chřipky zbavil do tří dnů, napřed "Klára", a pak 3 kapky co 2 hodiny, 5 - 8x za den, jak to vyšlo. MMS2 jsem ani nepoužil. MMS2 působí proti skrytým patogenům, proti virům pomáhá tlak udržované hladiny MMS1. Nezabíjí je to, ale nedovoluje jim růst a množení, takže prostě vyhynou.
Možná se to o mne ani nemuselo pokoušet, ale jsem lempl a MMS1 jako profylaxi neberu.
dcera: stejné dávkování cca 6. den z důvodu silného nachlazení, má stejné pocity bez účinku: stále rýma, kašel
+inhalace dávka 1/2 tobolky rozpuštěné ve vlažné vodě ve 2 dcl, to samé: kloktání dutiny 1/2 tobolky ve 2dcl
manželka: to samé, ale s bolestmi žaludku - přestala užívat
CO DĚLÁME ŠPATNĚ, může to být šípem?
"Šípem" to asi nebude, J.H. doporučuje při nachlazeních a chřipce MMS2 jen jako doplněk (co 4 hodiny) k základní podpoře podáváním MMS1.
Osobně jsem se chřipky zbavil do tří dnů, napřed "Klára", a pak 3 kapky co 2 hodiny, 5 - 8x za den, jak to vyšlo. MMS2 jsem ani nepoužil. MMS2 působí proti skrytým patogenům, proti virům pomáhá tlak udržované hladiny MMS1. Nezabíjí je to, ale nedovoluje jim růst a množení, takže prostě vyhynou.
Možná se to o mne ani nemuselo pokoušet, ale jsem lempl a MMS1 jako profylaxi neberu.
-
- Nový člen
Re: tak nevím co si myslet
Děkuju, zase pro mě nová informace, takže v tomto případě raději kapičky jen vědět co je zase KLÁRA, TA BY BYLA MOŽNÁ TAK PRO MĚ
Všechno tady někde je... ale je to pomalu velké "tohuwabohu", mess, chaos a zmatek.
Najde se někdo kdo dá dohromady všechny nashromážděné recepty, a strčí je do jednoho vlákna?
Všechno tady někde je... ale je to pomalu velké "tohuwabohu", mess, chaos a zmatek.
Najde se někdo kdo dá dohromady všechny nashromážděné recepty, a strčí je do jednoho vlákna?
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
MMS2
Jsem z toho všelijak rozčarován , cože se to tady píše , nicméně .
Pokud si nejste jisti po užívání MMS2 , tak toho raději nechejte -- uklidněte se -- a já bych začal s používáním MMS1 .
Když vyšlo MMS2 , tak jsem taky na to koukal , jak tele na nový vrata . Nicméně jsem ho nebral (nebyla potřeba ) a doteď jsem tak nějak na něho nezabral .
Je to ovšem způsobeno tím , že MMS1 zatím považuji za absolutní jedničku a nedám na něho dopustit i když sám dál pracuji na dalších technologiích , žel nemůžu zatím o nich psát , protože by kolem toho bylo moc poprasku a spousta lidiček by mě vytrhala ušiska .
Jedno ale můžu říct už předem a sice je to ve stádiích zkoušek a maká to jako ďas .
Jedu dál .
Mě to tak připadne , že je spousta lidí líných si něco pěkně nakapat a nedej Bože ještě čekat 3 minuty --- a potom ještě ty nesnesitelné chutě při požívání MMS1 ........
Popsal jsem zde postupy , při jejíchž správném používání prakticky vůbec nevíte , jak aktivované MMS1 chutná , či jakej má čmuch .
Kdybyste se jich drželi a nevymýšleli , -- tak by vám MMS1 nevadilo a všichni by jste byli nadšeni , jak se Vám pěkně ode všech nemocí ulevilo.
Místo toho furt někdo špekuluje , jakže všechno ojebat , a nejraději by si najmul nějakého bezdomovce , aby se za něho uzdravil .
Dámy a Pánové NE .
Takhle to nefunguje a nikdy fungovat nebude , protože stejně , jak se za Vás Nikdo Nemůže Zdokonalovat , tak stejně tak se za Vás nikdo nemůže uzdravovat a musíte si to všechno , stejně jako já a spousta dalších , prožít na vlastní kůži .
Když povýšíte braní MMS1 na kult uzdravování-se a budete na něho hledět jako na něco , co Vám spadlo z hůry přímo do náručí a ještě k tomu to doopravdy dokáže takřka nemožné , tak na něho budete mít dokonce i chuť .
Budete se těšit na každou další dávku a už vůbec Vám nepřipadne , že má nějaké ty divné chutě .
Každej ,
každej kdo sem za mnou do Maštale přišel , --- a že jich tady už bylo , tak odcházel s tím -- honem honem si dát další dávku .
Ptáte se proč ?
Protože už pomalu ve dveřích dostanou všeliké to ponaučení a na přivítanou si dáme něco málo aktivovanejch a to prosímpěkně vždy s vodou .
Bez pardónu mě potom každej dá za pravdu , že prakticky nic necejtí a jak jsem už zmínil , -- tak každej se těší na další dávku .
Nakapte si
Zaktivujte to
Dolejte to vodou a potom pozvedněte číší a zhodnoťte , jak se Vám dílo povedlo .
Barva bude určitě dobrá .
Jiskru to má .
Říz to taky má .
Přes tu průzračnou sklenici taky uvidíte Jadranské moře .
Uvidíte sebe , -- jak v plné síle uháníte po pláži .
Uvidíte smějící se děti .
Uvidíte štěstí a radost .
Budete se až divit , co všechno přes obsah sklenice uvidíte .
Pak Vám možná dojde , o co všechno může člověk přijít , když není zdravej .
Ročník 2009 je prostě dobrej ročník , kterej není radno nechat ležet ladem a kterej je nutno vypít až do dna .
Vychutnejte si ho proto až do poslední kapičky , protože takováto příležitost se Vám málokdy naskytne .
Tak pod to se podepíšu taky! gewo
Pokud si nejste jisti po užívání MMS2 , tak toho raději nechejte -- uklidněte se -- a já bych začal s používáním MMS1 .
Když vyšlo MMS2 , tak jsem taky na to koukal , jak tele na nový vrata . Nicméně jsem ho nebral (nebyla potřeba ) a doteď jsem tak nějak na něho nezabral .
Je to ovšem způsobeno tím , že MMS1 zatím považuji za absolutní jedničku a nedám na něho dopustit i když sám dál pracuji na dalších technologiích , žel nemůžu zatím o nich psát , protože by kolem toho bylo moc poprasku a spousta lidiček by mě vytrhala ušiska .
Jedno ale můžu říct už předem a sice je to ve stádiích zkoušek a maká to jako ďas .
Jedu dál .
Mě to tak připadne , že je spousta lidí líných si něco pěkně nakapat a nedej Bože ještě čekat 3 minuty --- a potom ještě ty nesnesitelné chutě při požívání MMS1 ........
Popsal jsem zde postupy , při jejíchž správném používání prakticky vůbec nevíte , jak aktivované MMS1 chutná , či jakej má čmuch .
Kdybyste se jich drželi a nevymýšleli , -- tak by vám MMS1 nevadilo a všichni by jste byli nadšeni , jak se Vám pěkně ode všech nemocí ulevilo.
Místo toho furt někdo špekuluje , jakže všechno ojebat , a nejraději by si najmul nějakého bezdomovce , aby se za něho uzdravil .
Dámy a Pánové NE .
Takhle to nefunguje a nikdy fungovat nebude , protože stejně , jak se za Vás Nikdo Nemůže Zdokonalovat , tak stejně tak se za Vás nikdo nemůže uzdravovat a musíte si to všechno , stejně jako já a spousta dalších , prožít na vlastní kůži .
Když povýšíte braní MMS1 na kult uzdravování-se a budete na něho hledět jako na něco , co Vám spadlo z hůry přímo do náručí a ještě k tomu to doopravdy dokáže takřka nemožné , tak na něho budete mít dokonce i chuť .
Budete se těšit na každou další dávku a už vůbec Vám nepřipadne , že má nějaké ty divné chutě .
Každej ,
každej kdo sem za mnou do Maštale přišel , --- a že jich tady už bylo , tak odcházel s tím -- honem honem si dát další dávku .
Ptáte se proč ?
Protože už pomalu ve dveřích dostanou všeliké to ponaučení a na přivítanou si dáme něco málo aktivovanejch a to prosímpěkně vždy s vodou .
Bez pardónu mě potom každej dá za pravdu , že prakticky nic necejtí a jak jsem už zmínil , -- tak každej se těší na další dávku .
Nakapte si
Zaktivujte to
Dolejte to vodou a potom pozvedněte číší a zhodnoťte , jak se Vám dílo povedlo .
Barva bude určitě dobrá .
Jiskru to má .
Říz to taky má .
Přes tu průzračnou sklenici taky uvidíte Jadranské moře .
Uvidíte sebe , -- jak v plné síle uháníte po pláži .
Uvidíte smějící se děti .
Uvidíte štěstí a radost .
Budete se až divit , co všechno přes obsah sklenice uvidíte .
Pak Vám možná dojde , o co všechno může člověk přijít , když není zdravej .
Ročník 2009 je prostě dobrej ročník , kterej není radno nechat ležet ladem a kterej je nutno vypít až do dna .
Vychutnejte si ho proto až do poslední kapičky , protože takováto příležitost se Vám málokdy naskytne .
Tak pod to se podepíšu taky! gewo
- Deane
- Zasloužilý člen
-
- Nový člen
Re: MMS2
Na MMS jsem narazil těsně před koncem roku, MMS1 nemohu posoudit jelikož jsem narazil na informaci o MMS 2 a bral ji jako něco nového a samozřejmě lepšího, jsem začátečník a nepřísluší mi cokoliv hodnotit, takže nejde vždy o spekulování jak něco ojebat. Tuto reakci neberu na sebe, ale dovedu si představit, že takto to chápe více lidí, neboť MMS2 tak bylo prezentováno.
Hlavně sílu a nic nevzdávat. Díky lidem kteří se tady o to starají a přináší užitečné informace a vedou Ty kteří nemají zkušenosti.
Hlavně sílu a nic nevzdávat. Díky lidem kteří se tady o to starají a přináší užitečné informace a vedou Ty kteří nemají zkušenosti.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Sehnal jsem si na NETu ;)
Tak jsem si chtěl sehnat "pro případ nouze" MMS2 granulát. V Hornbachu mají leda tak sezónní zboží, tak jsem tam neuspěl. Tak jsem se šel zeptat do chemičky, kde beru chloritan sodný a tam měli akorát chlorové vápno... Tak mě napadlo se poptat v prodejně chemikálií, kde beru glauberovu sůl, ale tam se asi musí objednávat dopředu a domlouvat, aby tam někdo byl, takže tam nikdo nebyl a já prohlásil "se®u na vás, jdu domů!" A doma jsem pohledal NET na Lagunu - modrý šíp
Našel jsem tyto stránky http://www.agromanualshop.cz/p655-lagun ... -sip-1-kg/ a objednal.
Jde o granulát s obsahem 990 g chlornanu vápenatého na 1000 g, jak je patrné ze štítku. Došlo to obchodní balíkem ČP.
Vítej v nově objevené Americe...
Našel jsem tyto stránky http://www.agromanualshop.cz/p655-lagun ... -sip-1-kg/ a objednal.
Jde o granulát s obsahem 990 g chlornanu vápenatého na 1000 g, jak je patrné ze štítku. Došlo to obchodní balíkem ČP.
Vítej v nově objevené Americe...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Deane
- Zasloužilý člen
Hm.
Napísal som im mail aj s adresou na Moravu a odpísal mi že na slovensko neposielajú. Neviem kde nabrali že Strání ( PSČ 687 65) na Slovensku.
Takže už mi Modrý šíp odoslali, experiment sa blíži. Paraziti a patogény - tešte sa!!!
Kúpil som tie tobolky, mali len jednu veľkosť a povedali mi že sa to nepredáva, no pani bola ochotná. Spýtal som sa či vedia čo je MMS a povedali že vedia. Tak som im povedal že to chcem na MMS2. Nikde som sa tu nedočítal aká je ta tobolka č. 0 veľká v mm. Tie moje sú priemer 8,5mm a dlhé 25mm.
Vie mi niekto povedať tobolka 8,5 mm hrubá a 25mm dlhá aká je to veľkosť?
Takže už mi Modrý šíp odoslali, experiment sa blíži. Paraziti a patogény - tešte sa!!!
Kúpil som tie tobolky, mali len jednu veľkosť a povedali mi že sa to nepredáva, no pani bola ochotná. Spýtal som sa či vedia čo je MMS a povedali že vedia. Tak som im povedal že to chcem na MMS2. Nikde som sa tu nedočítal aká je ta tobolka č. 0 veľká v mm. Tie moje sú priemer 8,5mm a dlhé 25mm.
Vie mi niekto povedať tobolka 8,5 mm hrubá a 25mm dlhá aká je to veľkosť?
Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
velikosti tobolek
To vypadá na velikost 00 (cca. 8mm x 24mm), která je větší než doporučovaná 0 (cca. 7mm x 22mm). Musíš samozřejmě měřit tobolku po uzavření a její tenčí stranuVie mi niekto povedať tobolka 8,5 mm hrubá a 25mm dlhá aká je to veľkosť?
- Deane
- Zasloužilý člen
Hm.
Díky. Ja som kúpil takú akú som zohnal, iné nemajú. Takže budem plniť trochu menej, skúsim do poly. Asi v stredu by som mal mať Modrý šíp doma.
Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
jiná varianta
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
- Deane
- Zasloužilý člen
Hm.
Ale ja píšem o tých tobolkách. Tie som zohnal tie ako píšem. Ako sa tu pridá obrázok?
http://pokec.azet.sk/deane7/fotoalbumy/ ... -322240644?
http://pokec.azet.sk/deane7/fotoalbumy/ ... -322240644?
-
- Nový člen
Re: jiná varianta
aquamar http://www.marimex.cz//admin/obrazky/fo ... 60_130.pdf
nebo modrý šíp se dá zakoupit v OBI
tobolky velikosti 0 většinou v lékárnách kde mají přípravu léků, odpočítají nebo balení po 1000ks cca do Kč 300