Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Všeobecná diskuze
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
nežádoucí účinky mms
Zdravím
Probírala se tu svého času otázka ohledně toho zda muže mít užívání mms vliv na plodnost....
otázka je vyřešena
Občasné užívání mms u mužu do 35 let a v rozumných dávkách ,NEMÁ vliv na plodnost...
Probírala se tu svého času otázka ohledně toho zda muže mít užívání mms vliv na plodnost....
otázka je vyřešena
Občasné užívání mms u mužu do 35 let a v rozumných dávkách ,NEMÁ vliv na plodnost...
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: nežádoucí účinky mms
A dělal se taky někde nějaký seriozní výzkum jeho vlivu na plodnost důchodců?laik píše:...Občasné užívání mms u mužu do 35 let a v rozumných dávkách ,NEMÁ vliv na plodnost...
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Re: nežádoucí účinky mms
Rád bych se zeptal co je podle Vás občasné užívání??tj. jednou týdně..... Jinak mám známého, kt. má 24 let a bere mms co druhý den vždy před spaním. Neohrozí ho to v plodnost? Děkujilaik píše:Zdravím
otázka je vyřešena
-
- Nový člen
- Dostal: 3 poděkování
mms a antikoncepce
Dobrý den.
S MMS mám samé kladné zkušnosti, jen sem si uvědomila že s polečně s MMS užívám antikoncepci, nevíte zda se můžou navzájem ovlivňovat.? Večer jsem většinou užila pilulku a MMS cca tak s půl hodinovym odstupem.
S MMS mám samé kladné zkušnosti, jen sem si uvědomila že s polečně s MMS užívám antikoncepci, nevíte zda se můžou navzájem ovlivňovat.? Večer jsem většinou užila pilulku a MMS cca tak s půl hodinovym odstupem.
- Deane
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Hm.
V najhoršom prípade sa Ti narodí nesmrteľné dieťa.
To nebude také ako keby manžel užíval Viagru, po tej by sa Ti narodilo modrooké dieťa ktoré by stále postávalo.
To nebude také ako keby manžel užíval Viagru, po tej by sa Ti narodilo modrooké dieťa ktoré by stále postávalo.
Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
- Daria Lori
- Starší člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
občasné užívání
Zdravím
občasné užívání je relativní pojem....
U mě pouze při pocitu že na mě něco leze ,tak beru preventivně po pár kapkách párkrát denně ,pak při kloktání a koupelích....
takže celkem minimum....já ten Paluv litr mmska mám tak na 300let
ale co mám poznatek ,to palovo CLO2 je mnohem přijatelnější pro moje tělo ,než to co sem koupil zároven z knihou..
toho kupovanýho sem zvládl max 2kapky a bylo mě zle ,toto palovo zvládám v pohodě i 5 kapek několikrát denně....takový jemnější....
občasné užívání je relativní pojem....
U mě pouze při pocitu že na mě něco leze ,tak beru preventivně po pár kapkách párkrát denně ,pak při kloktání a koupelích....
takže celkem minimum....já ten Paluv litr mmska mám tak na 300let
ale co mám poznatek ,to palovo CLO2 je mnohem přijatelnější pro moje tělo ,než to co sem koupil zároven z knihou..
toho kupovanýho sem zvládl max 2kapky a bylo mě zle ,toto palovo zvládám v pohodě i 5 kapek několikrát denně....takový jemnější....
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
- Denny
- Zasloužilý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
Re: mms a antikoncepce
Má odpověď je spíše rada. Nevěř MUDr-cům, kteří dnes plní pouze roli distributorů léků, či jejich prodavačů. Nenič si své zdraví antikoncepcí, máš jen jedno, další ti už nikdo nepřidá Pokud ještě nemáš děti, hrozí ti, že je už nikdy mít nebudeš. Dlouhodobé braní ,,život zabíjejících" pilulek, může vyústit až ve sterilituKaterina1 píše:Dobrý den.
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
:D
STŘÍBRO VE VLASECH
ZLATO V ZUBECH
KAMENY V LEDVINÁCH
CUKR V KRVI
OLOVO V NOHÁCH
VÁPNÍK V CÉVÁCH
A NEVYČERPATELNÉ ZÁSOBY PLYNŮ...
ANI JSME NETUŠILI,
ŽE ZA ŽIVOTA NAHROMADÍME TAKOVÉ
BOHATSTVÍ...
ZLATO V ZUBECH
KAMENY V LEDVINÁCH
CUKR V KRVI
OLOVO V NOHÁCH
VÁPNÍK V CÉVÁCH
A NEVYČERPATELNÉ ZÁSOBY PLYNŮ...
ANI JSME NETUŠILI,
ŽE ZA ŽIVOTA NAHROMADÍME TAKOVÉ
BOHATSTVÍ...
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
-
- Nový člen
- Dal: 16 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
staršie MMS
Ahojte, chcel by som sa opýtať, že keď dlhšie skladujem MMS1 v tých tmavých fľastičkách, že či tie kyseliny, z čoho sa mieša MMS1, neuvoľňujú z tých fliaš nejakú tu umelinu, lebo keď som si naposledy robil "MMS nápoj", tak to som už vo vzuchu pri miešaní nápoja ani necítil ten zápach, nie na začiatku, kedy ten zápach bolo cítiť na 20 metrov. Farba bola rovnaká, zfarbilo sa to do žlta. Ďakujem.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
mms
ahoj chtěl jsem se zeptat,máte zkušenost s tím mms o Jeffa, je fakt v pohodě, nedá mi něco jinýho?? díky
Jo, dá ti ještě pivo, zkasíruje.. a pak Tě otráví...
Někdy fakt přemýšlím, jestli má fakt cenu snažit se uchovat úplně všechny genetické fondy. Ale asi jo, jinak by na světě nebyla taková sranda.
Jo, dá ti ještě pivo, zkasíruje.. a pak Tě otráví...
Někdy fakt přemýšlím, jestli má fakt cenu snažit se uchovat úplně všechny genetické fondy. Ale asi jo, jinak by na světě nebyla taková sranda.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: mms
Na Jeffa a jeho MMS se může kdokoli spolehnout!paspulka píše:ahoj chtěl jsem se zeptat,máte zkušenost s tím mms o Jeffa, je fakt v pohodě, nedá mi něco jinýho??
Ale na Tebe bych měl chuť si vzít reference - kdoví, co Ty jsi vůbec zač?
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
MMS
pROČ ,NEMŮŽU SE ZEPTAT ,NEŽ BUDU DO SEBE NĚCO TALČIT?? CHCI INFORMACE ,TO JE SNAD NORMÁLNÍ NE??????
Nehulákej! Nevíme o Tobě vůbec nic, jen "paspulka". Je zvykem, že pokud člověk někam přijde, pořádně se porozhlédne, poslechne si "o čem je řeč", a teprve pak mluví, má-li ovšem co říct.
Jdi na seznam členů a poinformuj se, kdo je Jeff. Pak tady nebudeš klást hodně, hodně urážlivé otázky.
Nehulákej! Nevíme o Tobě vůbec nic, jen "paspulka". Je zvykem, že pokud člověk někam přijde, pořádně se porozhlédne, poslechne si "o čem je řeč", a teprve pak mluví, má-li ovšem co říct.
Jdi na seznam členů a poinformuj se, kdo je Jeff. Pak tady nebudeš klást hodně, hodně urážlivé otázky.
- Daria Lori
- Starší člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
MMS - Vseobecna diskuse
Toto jsem nasla - napsal to jeden doktor!!!
OTÁZKA NEZÁVADNOSTI
Zbývá záležitost bezpečného použití. Přinejmenším neoficiálně se až dosud nikdy neukázalo, že by orální podávání dávek kysličníků chlóru podle postupu Jima Humble produkovalo nějakou určitou toxicitu. Někteří tyto dávky berou preventivně 1 až 3 krát týdně a jak se zdá, nikdo z nich netrpí žádnými škodlivými následky. Abychom se ovšem ujistili o úplné bezrizikovosti, je nezbytný výzkum podobného dlouhodobého nebo opakovaného užívání. Znepokojení se týká především možnosti, že by přespříliš nebo příliš časté podávání oxidantů mohlo nadměrně vyčerpat tělesné zásoby redukčních činidel a způsobit oxidační stres. Jedním z možných způsobů kontroly může být periodická kontrola hladiny methemoglobinu u pravidelných uživatelů. Používání chloritanu sodného, který se po dezinfekci chlordioxidem nachází ve veřejné vodovodní síti, bylo zkoumáno a prokázalo se jako nerizikové. Bezpečnost přípravku prokázaly i pokusy na zvířatech za použití mnohem vyšších orálních dávek. Jeden případ extrémního předávkování při pokusu o sebevraždu zapříčinil téměř fatální selhání ledvin s následnou neústupnou methemoglobinemií. Zvláštní opatrnost je samozřejmě nezbytná u případů trpící chorobným nedostatkem glucose-6-phosphate- dehydrogenase, protože tyto osoby jsou obzvláště citlivé na oxidanty všeho druhu. Orální podávání roztoku chloritanu sodného (NaClO2) v malých dávkách může být samo o sobě považováno za bezrizikové a účinné.
OTÁZKA NEZÁVADNOSTI
Zbývá záležitost bezpečného použití. Přinejmenším neoficiálně se až dosud nikdy neukázalo, že by orální podávání dávek kysličníků chlóru podle postupu Jima Humble produkovalo nějakou určitou toxicitu. Někteří tyto dávky berou preventivně 1 až 3 krát týdně a jak se zdá, nikdo z nich netrpí žádnými škodlivými následky. Abychom se ovšem ujistili o úplné bezrizikovosti, je nezbytný výzkum podobného dlouhodobého nebo opakovaného užívání. Znepokojení se týká především možnosti, že by přespříliš nebo příliš časté podávání oxidantů mohlo nadměrně vyčerpat tělesné zásoby redukčních činidel a způsobit oxidační stres. Jedním z možných způsobů kontroly může být periodická kontrola hladiny methemoglobinu u pravidelných uživatelů. Používání chloritanu sodného, který se po dezinfekci chlordioxidem nachází ve veřejné vodovodní síti, bylo zkoumáno a prokázalo se jako nerizikové. Bezpečnost přípravku prokázaly i pokusy na zvířatech za použití mnohem vyšších orálních dávek. Jeden případ extrémního předávkování při pokusu o sebevraždu zapříčinil téměř fatální selhání ledvin s následnou neústupnou methemoglobinemií. Zvláštní opatrnost je samozřejmě nezbytná u případů trpící chorobným nedostatkem glucose-6-phosphate- dehydrogenase, protože tyto osoby jsou obzvláště citlivé na oxidanty všeho druhu. Orální podávání roztoku chloritanu sodného (NaClO2) v malých dávkách může být samo o sobě považováno za bezrizikové a účinné.