Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: sviecky

Příspěvek od Denny »

Joy píše:Denny, myslís tym usné sviecky vsak? Robili sme to, robili sme naozaj vela. Ju usi nikdy neboleli nemala zápal len sa ztazovala, ze tam nieco cíti. Nos nesiel vyfúkat uz roky. Len to stekalo dole krkom pernamentne. Preto sa tesím lebo sa to spustilo aj nosom aj kaslom od vcera. A bez mms by sa to nepodarilo
Mohlo to být ono: Problém je v Eustachově trubici, spojující zadní část nosu a hrdla se středním uchem. Eustachova trubice otéká a ucpává se pokaždé, když přijde nachlazení, infekce dutin nebo záchvat alergie. Jak se bakteriální nebo virová infekce šíří směrem vzhůru Eustachovou trubicí, dochází k zánětu tkání ve středním uchu, které začnou vytvářet tekutinu a někdy hnis. Výměšky nemohou odtékat, protože je Eustachova trubice zánětem nebo zvětšenou nosní mandlí zablokována.

Všechno je spojeno se vším. Pravděpodobně jsem měl dlouhodobě také něco podobného a nepomáhalo mi nic. :cry: Skutečně až MMS :!: :)

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: re:

Příspěvek od děda Slavík »

Marcela+ píše:To je zajimave,pac H. jako kontraindikaci uvadi implantaty coz biochlopen je nebo nikoliv?
Tam bude rozdíl o jaký implantát se jedná. Pokud dostaneš ŽIVÝ ORGÁN, (transplantace) musíš stále brát něco na potlačení imunitního systému, který se snaží cizí (biologickou) část z těla odstranit.
Pokud chytíš do těla ve válce kulku, nebo střepinu a nedojde k zánětu, tělo to přijme a nic se neděje. Běháš s tím do konce života. Biochopeň kterou mám, byla sice kdysi živou tkání, ale chemicky je umrtvena a upravena, takže se tělo proti tomu nebrání. Jen se to snaří něčím obalit a proto musím brát varfarin na ředění krve, aby se na chlopni nesrážela a neudělala izolační balík, který by znemožnil její funkčnost.

Kluci, do toho.
Dita
Stálý člen

Re: Kniha on-line

Příspěvek od Dita »

la píše:
Dita píše:Tady je kniha v originale: http://www.miraclemineral.org/part1.php a za poplatek 12.95 USD si muzete prikoupit druhou cast.Libi se mi na tom,ze cast z ceny jde na humanitarni pomoc v Africe a Americe.Nechysta se Gewo neco podobneho s ceskym prekladem?
I tady je to tak ,je to v úvodu MMS. :D
Prominte,nenapsala jsem to presne a dost dlouho mi trvalo,nez jsem si to uvedomila,protoze jsem se to porad snazila najit : jedna se o knihu formou download,ne o tistenou verzi (jsem porad na cestach a knihy v pocitaci se prece jen lepe prevazeji)

paspulka
Stálý člen

mms

Příspěvek od paspulka »

ahoj dědo Slavíku ,tak jis měl pravdu s tím mms z netu ,fakt nic nepocituju,asi je to slabota ,kdoví jestli je v to m vůbec ten chloritan,jak si mám tady to mms objednat z blešáku ,nebo víš o někom z Prahy ,kdo by mi ho prodal abude ot opravdu mms ,díky

Riga
Stálý člen

Re: Co ještě dodat!?

Příspěvek od Riga »

děda Slavík píše:Kotvičníku mám na zahradě velký záhon už dva roky. ...
http://www.bylinymikes.cz/cz
Dědo Slavíku.Mám doma dost bylinářských knih,ale v žádné jsem nenašla Kotvičník.Má tato bylina i jiné jméno?Jak se jmenuje latinsky.Mám i učebnici pro přírodovědecké fakulty.Ani tam jsem to nenašla.Jestli máte fotku,tak nám ji ukažte.

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Příspěvek od Denny »

Tady je o něm celé vlákno.... http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1073

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: mms

Příspěvek od poota »

paspulka píše:... ,kdoví jestli je v to m vůbec ten chloritan,jak si mám tady to mms objednat z blešáku ,nebo víš o někom z Prahy ,kdo by mi ho prodal abude ot opravdu mms ,díky
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1251
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Daria Lori
Starší člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 6 poděkování
Kontaktovat uživatele:

MMS - Zkusenosti uzivatelu

Příspěvek od Daria Lori »

Na ten okenni ram jsem si nevzpomnela, tak pardon... . :oops:

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Dědo Slavíku.Mám doma dost bylinářských knih,ale v žádné jsem nenašla Kotvičník.Má tato bylina i jiné jméno?Jak se jmenuje latinsky.Mám i učebnici pro přírodovědecké fakulty.Ani tam jsem to nenašla.Jestli máte fotku,tak nám ji ukažte.
http://www.kotvicnikovafarma.cz/ Dřív jsem nakupoval Kotvičník tady. Dnes pokud ho mám málo na záhonku, tak kupuju u Mikeše ( http://www.bylinymikes.cz/cz). Tam je NEJLEVNĚJŠÍ.
O kotvičníku je spousta článků. Stačí zadat do vyhledávače KOTVIČNÍK.

Kluci, do toho.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

děda Slavík píše:...O kotvičníku je spousta článků. Stačí zadat do vyhledávače KOTVIČNÍK.
Daria Lori má systém bez háčků a čárek, takže jí to strejda Google nemusí najít. Latinsky je to "tribulus terestris", to už asi půjde. A vsadím se, že mezi odkazy najde i tohle fórum. :D
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
rom123
Nový člen

Web o Kotvičníku

Příspěvek od rom123 »

Jeden z nejstarších webů o Kotvičníku je http://www.kotvicnik.cz. Hezká doména :-).

Daria Lori
Starší člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 6 poděkování
Kontaktovat uživatele:

MMS - Vseobecna diskuse

Příspěvek od Daria Lori »

Ja jsem se na Kotvicnik neptala, tatka "la" me ho uz popisoval. Hledala jsem ho tady, ale maji ho jen v tabletach, koupim si ho doma... . :lol: .Jinak jsem zacala i s vyrobou aktivni vody... . Dneska me doslo MMS v italskem baleni, chteji za to 27 Euro plus 18 za dodani do domu. Maji u toho baleni po jednotlivych davkach kyseliny citronove a presypaci hodiny, no ta cena za to taky nestoji... . Kdo jinak nemuze - musi!!! :x

Joy
Stálý člen
Dostal: 1 poděkování

nieco nové

Příspěvek od Joy »

Ahojte, nedopracoval sa niekto k novym poznatkom ako brat kvapky na boreliózu? Stále platí radsej vacsie dávky?

Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: nieco nové

Příspěvek od Magnea »

Ahoj Joy, jasne, dopracoval, je potrebne exnut celu flasticku :) Zartujem! (Hoci, niekedy mam vazne taky pocit)
Ja som skusaka kadejak, nasjkor s velkymi davkami 2 krat denne, to este v uplnym zaciatkoch MMSka , miylsim ze som tak fungovala 3 mesiace, dostala somsa na 1O kvapiek denne , vetdy som nebrala ani Ccko, xyba, ale nevedela som o tom. Symptomy pekne odisli. Po paute s MMSkom sa ale po daslix dvoch mesaicoch vratili. Tak som zacala s mensimi davkami a prerusovane. Niekde na webe so citala ako tam jeden xlapik s boreliozou doporicoval brat to prerusovane, co vlastne asi aj vsetci robia, pretoze ak si davas Cckove dni mas od MMS pokoj.
Ale zase , na daslom fore s boreliozou padla taka uvaha, ci tak ako ATB, MMSko nezatlaci borelie do cystickej formy. Niekto tam pisal ze tym apdom je lepsie robnit dlhsie prestavyk a MMSkom ix jednoducho prekvapovat.
Potom som nasla na webe nejaku Perry Fields, atletku, ktora sa udajne z boreliozy dostala "nekonvecnym " pristupm, teda ziadnymi ATB. Sice neviem o tom ze by pouzivala MMSko, ale psiala, ze ak si xceme vyliecit boreliozu, je potrebne sa zamerat na cele telo, nielen na danu konkretnu bakteriu. teda ona tam popisoval uz zname cistenie creva, crevne sprxy, takisto sa "odparazitovala", spominala hlavne detoxikaciu.
ja osobne s nou suhlasim, na MMSko sa spolieham velmi, ale momentalne mu xcem ulahcit cestu, takze som zacala s klystyrmi, smerujem k ociste pecene, krv, lymfa , oblicky, kosti (7 krokov k ocisteniu tela od Partykovej) a este rozmysalm nad hladovkou a potom MMS alebo MMS bez hladovky. Stravu postupnme menim, aby som mala alkaicke prostredie, teda aby som nebola prekyslena, ziadna kava, snazim s a vyhybat sa alkoholu, ziadne cigarytey, to sladke... je tazsie, ale postupne sa ucim odlolavat.
kazdy den, cesnak a jablcny ocot a skorica.
Obsolovovala som aj antiparazit,. kuru od Huldy Clark. Eto vsjo :).

Na cystickou formu by mohl platit MMS2

Riga
Stálý člen

Re: MMS - Vseobecna diskuse

Příspěvek od Riga »

Daria Lori píše:Ja jsem se na Kotvicnik neptala, ...
Také se jmenuji Daria,tak otázka byla moje.

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“