Ahoj Joy, jasne, dopracoval, je potrebne exnut celu flasticku
Zartujem! (Hoci, niekedy mam vazne taky pocit)
Ja som skusaka kadejak, nasjkor s velkymi davkami 2 krat denne, to este v uplnym zaciatkoch MMSka , miylsim ze som tak fungovala 3 mesiace, dostala somsa na 1O kvapiek denne , vetdy som nebrala ani Ccko, xyba, ale nevedela som o tom. Symptomy pekne odisli. Po paute s MMSkom sa ale po daslix dvoch mesaicoch vratili. Tak som zacala s mensimi davkami a prerusovane. Niekde na webe so citala ako tam jeden xlapik s boreliozou doporicoval brat to prerusovane, co vlastne asi aj vsetci robia, pretoze ak si davas Cckove dni mas od MMS pokoj.
Ale zase , na daslom fore s boreliozou padla taka uvaha, ci tak ako ATB, MMSko nezatlaci borelie do cystickej formy. Niekto tam pisal ze tym apdom je lepsie robnit dlhsie prestavyk a MMSkom ix jednoducho prekvapovat.
Potom som nasla na webe nejaku Perry Fields, atletku, ktora sa udajne z boreliozy dostala "nekonvecnym " pristupm, teda ziadnymi ATB. Sice neviem o tom ze by pouzivala MMSko, ale psiala, ze ak si xceme vyliecit boreliozu, je potrebne sa zamerat na cele telo, nielen na danu konkretnu bakteriu. teda ona tam popisoval uz zname cistenie creva, crevne sprxy, takisto sa "odparazitovala", spominala hlavne detoxikaciu.
ja osobne s nou suhlasim, na MMSko sa spolieham velmi, ale momentalne mu xcem ulahcit cestu, takze som zacala s klystyrmi, smerujem k ociste pecene, krv, lymfa , oblicky, kosti (7 krokov k ocisteniu tela od Partykovej) a este rozmysalm nad hladovkou a potom MMS alebo MMS bez hladovky. Stravu postupnme menim, aby som mala alkaicke prostredie, teda aby som nebola prekyslena, ziadna kava, snazim s a vyhybat sa alkoholu, ziadne cigarytey, to sladke... je tazsie, ale postupne sa ucim odlolavat.
kazdy den, cesnak a jablcny ocot a skorica.
Obsolovovala som aj antiparazit,. kuru od Huldy Clark. Eto vsjo
.
Na cystickou formu by mohl platit MMS2