Tak dobre, zareaguju, i když to vidím tak, že mi nejste primereným partnerem v diskusi, stejne jako poota. Já sem nebudu vypisovat co a hlavne s kým jsem dosud delal a nebudu to porovnávat s Vaším dílem, nemám na to čas a fórum není na tento účel. Zbytečne do toho taháte firmu, tady jednáte za sebe a mlýnek taky deláte za sebe. Mne jenom dáváte najevo velké mezery v mechanice tekutin. Já jsem všechny argumenty ve zjednodušené podobe uvedl a nejspíš je máte problém pochopit. Meli jste si tu svou pumpu zmerit ješte predtím, než zkorodovala. Byl by jste pak s poznatkama dále. Tyhle Vaše plastické pseudoargumenty ani nejde brát technicky vážne, nekterí moji kolegové by se na tom docela pobavili, jsou to jenom vzdušné zámky a zbožná prání. Napsal jsem Vám tip na knihu, co si máte prečíst. Každý slušný a normální človek by to pochopil jako nezištnou pomoc. Jinak jenom oba plevelíte prostor na vláknu.MilMAX píše: Proč jste nereagoval alespoň na jeden jediný argument který jsem uvedl??
Tu vrtuli o které mluvím jsem měl vyrobenou už v roce 1987 (jak už jsem někde tady uvedl) a fungovala ve vodě jako pohon pumpy a jela až do úplného rozpadu korozí
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Připálené Karbanátky
Moderátor: FUP - Moderátoři
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Re: WAVT
Mimo téma (offtopic)
- MilMAX
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
Mimo téma (offtopic)
tak to teda beru - zřejmě jsem se svou drzou rukou dotkl paty boha a mohu být rád že nebudu zašlápnut. Děkuji za Váš názor je pro mne přínosem a to hlavně v tom, abych to teda dotáhl do konce a dál Vás tu neobtěžovat svými bláboly protože jak mi bylo právě sděleno všechno už posal pan Kašpar a potom už nemá nikdo šanci cokoli vymyslet ..... teda kromě Vás (asi, snad....)
-
- Zasloužilý člen
Mimo téma (offtopic)
Bez obav, to jenom oblétl poctivý duch pana Kašpara, a dalších, kterí taky nepsali, že nejde nic nové vymyslet, a ten po nikom nešlape. Ovšem musí se to delat porádne, a to ne každý vydrží až po zverejnení skutečných výsledku. Já Vám v tomhle smyslu preju jakoukoliv konstrukci, úplne bez ironie.
-
- Zasloužilý člen
Umí nekdo vysvetlit
proč se najednou Karban nemuže prihlásit svým jménem, a toto jméno je odmítnuto pri prihlášení?
Jak to, že prípadná sankce tohoto typu nebyla popsána? Není dobre zduvodnitelná? Budou odfiltrována ješte další jména? Karban dle mého slušne overeného názoru zaslouží spíše omluvu za špatný odhad smyslu jeho príspevku.
Jak to, že prípadná sankce tohoto typu nebyla popsána? Není dobre zduvodnitelná? Budou odfiltrována ješte další jména? Karban dle mého slušne overeného názoru zaslouží spíše omluvu za špatný odhad smyslu jeho príspevku.
Rada
Víš co Akorde, chováš se jako arogantní Eurohujer, který si myslí, že mu tento Web patří, udělej si svůj a tam můžeš arogantně vše řídit k obrazu svému. Tito lidé zde nedělají žádnou výzkumnou práci, prostě se baví, relaxují a hledají nové postupy, tak je nech laskavě v této komunitě napokoji a běž poučovat své podřízené. On se ti má někdo zpovídat, to snad v té své aroganci nemyslíš vážně, pár dní tady byl klid a začala tady být pohodová atmosféra a teď už je to zase pomalu ve sračkách.
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
jak to víš
Vím, že jsi karbanův fanda. Ale jak víš, že se nemůže přihlásit....? Sedíte spolu v kabinetu a vykládáte si na matfyzu? Tvůj fanda.
Jim68
Be happy!
Be happy!
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Umí nekdo vysvetlit
Jestli se Ti tady nelíbí, můžeš přeskočit na fórum aldebaran. Maestro Karban bohužel nesplňuje to, co se od členů fóra čeká. V Tvém případě je to v zásadě jiné. Alespoň si dáš práci to okomentovat tak, že řekněme z toho lidi pochopí o co jde, Karbana se na to lidi musí zeptat a následná Karbanova odpověď a další příspěvky akorát zaplevelí fórum...Akord píše:proč se najednou Karban nemuže prihlásit svým jménem, a toto jméno je odmítnuto pri prihlášení?
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Waldes
- Zasloužilý člen
- Dal: 262 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motůrek
StepanPepan píše:...
Nestačilo ti, ako si sa zosmiešnil, tie iste tvoje predstavy trepeš do viacerých vlákien ? Aby ich náhodou niekto nemohol prehliadnuť, pravda ? Tomu sa ale hovorí spamovanie ...
Waldes.
2011-02-03 23:00 Edit: a.b
Nieje nič nové, len zabudnuté ...
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Pokud se odkaz na stejné video objevil ve třech nezávislých vláknech, je snad logické, že to musím napsat ve všech, nebo ne? Všechno, co jsem tam psal, jsou racionální námitky, které nedávají žádnou příčinu k tvé poněkud emocioální odpovědi. Pokud se ti něco nelíbí nebo s něčím nesouhlasíš, napiš racionální protiargument.Waldes píše:...
2011-02-03 23:02 Edit: a.b
-
- Zasloužilý člen
To si prehnal. Spamovanie je hlavne to, keď niekto nepotrebuje uvažovať, kam zaradiť svoj príspevok, a či nediskutuje k veci o ktorej nevie, že bola rozobratá pred týždňom. Potom je spamovanie odbočenie od vecného obsahu. Potom na to, aby sa ktokoľvek zosmiešnil nepotrebuje pomoc druhého. Na spamovanie by som sa mohol ponosovať nielen ja.Waldes píše:...
2011-02-03 23:04 Edit: a.b
Waldesi, proč se ti nelíbí, když tebe, slepého, někdo vyvádí ze slepé uličky? Kdy už konečně všichni pochopíte, že je to všechno jenom bohapustý podvod? Vždyť je to nad slunce jasnější. Kdyby to bylo jen trochu k užitku, už by to užitek poskytovalo! Zatím to slouží jen k balamucení lehkověrných. Jste opravdu jako malý děti, které chyběly ve škole, když se tyhle základy probíraly.Waldes píše:...
HYBNOST V UZAVŘENÉ SOUSTAVĚ TĚLES JE KONSTANTNÍ - A HOTOVO - KONEC DISKUSÍM - KONEC PLANÝM NADĚJÍM.
NA TOMTO PRINCIPU STOJÍ KOSMOS. POKUD BY TOMU TAK NEBYLO, PŘESTALA BY ZEMĚ OBÍHAT KOLEM SLUNCE!
S pozdravem: "Magnetickými motory za blaho lidstva"
Juranus
- Kontaktovat uživatele:
Akord píše:...
Asi sa nezhodneme, ale trojnásobné uverejnenie jedného príspevku jedným človekom je podla mňa spamovanie !!! Korektný človek by napísal len link na jeden príspevok ... To mu má človek aj odpovedať na všetkých troch vláknách ? Kam by sme sa dopracovali ?
2011-02-03 23:06 Edit: a.b
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Nové vlákno
Dávalo by největší smysl o tom Muammerově vynálezu založit nové vlákno a mít tam všechno jenom jednou. Teď je to v tomhle vlákně, v "co kde na netu" a v "magnetických pístových motorech".
- Waldes
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové vlákno
StepanPepan píše:...
S tým rozhodne súhlasím ...
WAldes.
2011-02-03 23:08 Edit: a.b
- Waldes
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
To je to, že práve tá sleposť sa dá vyčítať skôr takým ako si aj ty. Keď som hovoril, že vidno kedy si skončil školu na tvojich vyjadreniach, tak si sa urážal, že či odvtedy spíš zimným spánkom ako medveď. No vec o ktorej ja viem tak tri desaťročia a ktorá je len čo ja viem pomaly pätnásť rokov na stránkach NASA teda o veľkosti energie ZPE bola pre teba novinkou. Rovnako ako zahlásil Pepan nebudem to znovu citovať, o nemožnosti dosiahnuť zrýchlenie gravitačným pôsobením. A to je to spoločné o veciach a ktorých neviete dokopy nič idete poučovať človeka ktorý sa tomu venuje pomaly desiatky rokov. Neviete nič o mne či, čo a koľko som študoval, len na základe svojich nedostatočných vedomostí v danom odbore usudzujete ale aj tak cítite sa byť oprávnení poučovať, nieje ti na tom niečo divné ? Slepá ulička je práve tá vaša viera, že nemôže existovať nič čo už nieje objavené. Aj sám si tu už vyslovil pár celkom zaujímavých myšlienok ale ak sa jedná o niekoho iného sa zasekneš na COP pod 1. Podla ktorého by vlastne nemohlo existovať ani tepelné čerpadlo, tam tiež dodávaš menej ako je na výstupe ! No ono svojou činnosťou ešte navyše získa niekoľko násobok dodanej energie z okolitého prostredia ! Prečo ti je proti srsti obdobným spôsobom čerpať inú energiu ? Prečo ignoruješ mnohé indície, ktoré práve by si našiel štúdiom tých "nezmyslov" ?Juranus píše:... (Edit a.b)
HYBNOST V UZAVŘENÉ SOUSTAVĚ TĚLES JE KONSTANTNÍ - A HOTOVO - KONEC DISKUSÍM - KONEC PLANÝM NADĚJÍM.
NA TOMTO PRINCIPU STOJÍ KOSMOS. POKUD BY TOMU TAK NEBYLO, PŘESTALA BY ZEMĚ OBÍHAT KOLEM SLUNCE!
Waldes