...škoda že to je SEG...já zrovna hledám MEG...mohl by být i jen 60 W...karkulkafelda píše:Já bych si ho vzal s někým napůl, když je toho apríla....![]()
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Pivko :pivko:](./images/smilies/pivko.gif)
...škoda že to je SEG...já zrovna hledám MEG...mohl by být i jen 60 W...karkulkafelda píše:Já bych si ho vzal s někým napůl, když je toho apríla....![]()
Cenu jsem určil odhadem vzhledem k tomu, že se nepoužívá a je jako nový.zam4 píše:Prodám Super Ravo Zaper, zakoupený v 11/2009 + knížku Seznam frekvencí CAFL.
Jsou v něm nahrány programy navíc.
Není využíván.
Záruční list do 11/2011. Původní cena 11000,- Kč.
Výrazná sleva 35%.
Nynější cena: 7.150,- Kč.
Dobrý deň,zam4 píše:Prodám Super Ravo Zaper, zakoupený v 11/2009 + knížku Seznam frekvencí CAFL.
Není využíván.
Výrazná sleva 35%.
Hezký den, jestli ještě je k mání, tak se ozvi. Díky.zam4 píše:Prodám Super Ravo Zaper, zakoupený v 11/2009 + knížku Seznam frekvencí CAFL.
Není využíván.
Výrazná sleva 35%.
Super Ravo Zapper byl koupený zde:Anonymous píše:Dobrý deň,zam4 píše:Prodám Super Ravo Zaper, zakoupený v 11/2009 + knížku Seznam frekvencí CAFL.
Není využíván.
Výrazná sleva 35%.
ak je to aktuálne mám záujem, môžete mi poslať fotografie na mail:i.vargova@chello.sk
Prajem pekný deň.Miroslav
Ozval jsem se Ti na SZ.Jim68 píše: Hezký den, jestli ještě je k mání, tak se ozvi. Díky.
Hele brácha jestli máš malý dům tak já bydlím asi v krabičce od zápalek.jarda ovčák svitavy píše:Lacino přenechám, eventuelně vyměním za protislužbu nářadí na vari, tera, pony, mountfield. Jedná se o pojezdová kola se závažím gumová, pojezdová kola zubatá ocelová velká, tytéž malá, Pluh, kultivátor, brány, vyoravač brambor, prohrnovač brambor.Vše většinou nové,nepoužité. Joo, ještě vozík jednoosý, sklopný,ten je trošičku dobitej, ale zcela funkční, lehce porezlý.Možná ještě něco,je to na hromadě a překáží to.Mám malý dům.....