Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Různé druhy očisty
- Denny
- Zasloužilý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
6 jat. a žluč. očista
Před touto očistou jsem prováděl odkyselení zhora i ze spodu (stále pokračuji - ještě alespoň 10dní). Za 2 dny jsem snědl pouze 1kg kyselého zelí, 1 jablko a 1 rohlík a zapíjel to hodně vodou.
Celá očista zabrala celkem 3 dny a ,,zchudl" jsem při ní o 5kg! Tělo započalo očistný proces a to průměrně 10x denně. Měl jsem na břichu takové ,,špečky" a nyní jsou pryč.
3 hodiny před vlastní očistou jsem nahříval pravé podžebří, tentokrát horkou vodou - kolik šlo vydržet. Byl jsem tak nahřátý, že již 2hodiny po vypití oleje se ze mne na WC doslova vyvalilo velké množství tmavo zeleného jakoby mechovitého žabince, pouze 2ks velikosti přes 3cm a stovky drobných kousků. Do 9hod. ráno pak ještě 3x, ale již s většími, asi 1-1,5 cm kousky. Je vidět, že intenzívní nahřívání většinu velkých šutrů rozpustilo. Také množství bylo větší než obvykle a to je u mně co říct.
Je to doslova neskutečné, jak se člověk dovede za svůj život zaneřádit. Tak jsem zvědav, kolik očist ještě budu muset absolvovat, než to bude OK.
Celá očista zabrala celkem 3 dny a ,,zchudl" jsem při ní o 5kg! Tělo započalo očistný proces a to průměrně 10x denně. Měl jsem na břichu takové ,,špečky" a nyní jsou pryč.
3 hodiny před vlastní očistou jsem nahříval pravé podžebří, tentokrát horkou vodou - kolik šlo vydržet. Byl jsem tak nahřátý, že již 2hodiny po vypití oleje se ze mne na WC doslova vyvalilo velké množství tmavo zeleného jakoby mechovitého žabince, pouze 2ks velikosti přes 3cm a stovky drobných kousků. Do 9hod. ráno pak ještě 3x, ale již s většími, asi 1-1,5 cm kousky. Je vidět, že intenzívní nahřívání většinu velkých šutrů rozpustilo. Také množství bylo větší než obvykle a to je u mně co říct.
Je to doslova neskutečné, jak se člověk dovede za svůj život zaneřádit. Tak jsem zvědav, kolik očist ještě budu muset absolvovat, než to bude OK.
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jaterka
Zkuste si den po jaterce dát MMS2. Vymlátí z vás ještě další zelenisko. Nedělám si srandu. Žlučníkové cesty bývají ještě asi tři dny otevřené. Mám to vyzkoušené na sobě. MMS2 při otevřených žlučových cestách opravdu vymlátí ještě další borčus. Je to super
Možná by se MMS2 mohla dávat místo oleje a grepu. Zřejmě to udělá stejnou práci. To je ale zatím jen teorie. Pokud by to tak fungovalo, pak by to bylo bezva, nemuseli bysme kupovat drahý olej a ještě si tím křivit ústa
Možná by se MMS2 mohla dávat místo oleje a grepu. Zřejmě to udělá stejnou práci. To je ale zatím jen teorie. Pokud by to tak fungovalo, pak by to bylo bezva, nemuseli bysme kupovat drahý olej a ještě si tím křivit ústa
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Malá ukázka
Jak si míchám bicarbonku se sirupem prostě takovej zásaditej šumák
Tohle bumbám furt v jednom kuse...
[youtube][/youtube]
Tohle bumbám furt v jednom kuse...
[youtube][/youtube]
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
očista...
Zdravím
ahoj Palo
A proč nepiješ tu sodu samotnou ?...proč to kazíš tím sirupem?..on to sice je ten asi nejzdravější ale určitě obsahuje taky cukr ne?...kterej myslím okyseluje organismus ne?..........Já se doma snažím od podzimu,aby sme pili odstátou vodu ,kde do džbánku (2l) vždy přidám tak na špičku lžičky sody (když dám víc žena to nechce) ale pit jen vodu.......
ted jsem teda vařil pampeliško sedmikráskovej sirup kde jsem taky dával cukr ale........no jo že mě to nenapadlo dřív ,já to moh osladit stévii........až ted mě to došlo.......
No ale k pointě .od té doby co to pijem ,(nepijem to samozřejmě pořád) nemáme problémy z pálení žáhy ,jedině když jedem ke tchýni tam se jí hroooozně mastně a nezdravě ,ale co čekat od vesnice že? ... ...žena občas sice má problémy ale to se dá přičítat těhotenství ale je to prej mnohem lepší než to první kdy ju trápila žáha neustále.....
a k té očistě.......já se ted týden snažil jest převážně jen ovoce ,zeleninu sýr, občas pečivo....sám sem tomu nevěřil ale fakt se cejtím takovej vnitřně čistější ,na velkou jsem skoro nemusel (normálně chodím min 3denně) a člověk toho ani tolik nesní........ten mozek fakt vyhodnotí že má hodnotnou stravu a nedá impulz žaludku k hladu......a to já normálně jím hodně a gulášek z 8mi knedlíkama není problém.....a celkem hodně fizicky pracuju a nepocituji ani unavu....nejhorší je jít v práci do hospody na oběd..to pak člověk aby šel rovnou spat......
a nejhorší je překonat absťák na uzeniny ,když jdeš kolem pultu z lahudkama....
ahoj Palo
A proč nepiješ tu sodu samotnou ?...proč to kazíš tím sirupem?..on to sice je ten asi nejzdravější ale určitě obsahuje taky cukr ne?...kterej myslím okyseluje organismus ne?..........Já se doma snažím od podzimu,aby sme pili odstátou vodu ,kde do džbánku (2l) vždy přidám tak na špičku lžičky sody (když dám víc žena to nechce) ale pit jen vodu.......
ted jsem teda vařil pampeliško sedmikráskovej sirup kde jsem taky dával cukr ale........no jo že mě to nenapadlo dřív ,já to moh osladit stévii........až ted mě to došlo.......
No ale k pointě .od té doby co to pijem ,(nepijem to samozřejmě pořád) nemáme problémy z pálení žáhy ,jedině když jedem ke tchýni tam se jí hroooozně mastně a nezdravě ,ale co čekat od vesnice že? ... ...žena občas sice má problémy ale to se dá přičítat těhotenství ale je to prej mnohem lepší než to první kdy ju trápila žáha neustále.....
a k té očistě.......já se ted týden snažil jest převážně jen ovoce ,zeleninu sýr, občas pečivo....sám sem tomu nevěřil ale fakt se cejtím takovej vnitřně čistější ,na velkou jsem skoro nemusel (normálně chodím min 3denně) a člověk toho ani tolik nesní........ten mozek fakt vyhodnotí že má hodnotnou stravu a nedá impulz žaludku k hladu......a to já normálně jím hodně a gulášek z 8mi knedlíkama není problém.....a celkem hodně fizicky pracuju a nepocituji ani unavu....nejhorší je jít v práci do hospody na oběd..to pak člověk aby šel rovnou spat......
a nejhorší je překonat absťák na uzeniny ,když jdeš kolem pultu z lahudkama....
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: očista...
Já vodu se sodou pil... Pil jsi Ty sodu se sirupem? Řekl bych že ne, jinak bys se takhle neptal Mimoto, když to zreaguje, tak to má ještě "větší sílu" podle teorie jednoho kámoše chemika...laik píše:A proč nepiješ tu sodu samotnou ?...proč to kazíš tím sirupem?...
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
sirup z sodou
Ahoj
no pravda sirup ze sodou jsem přímo nemíchal ,jen dělal štávu z tou vodou se sodou.....no ale teda vyzkouším i tvoji variantu ,akorát problém je to že doma to stejně nechtěj pít.......
no pravda sirup ze sodou jsem přímo nemíchal ,jen dělal štávu z tou vodou se sodou.....no ale teda vyzkouším i tvoji variantu ,akorát problém je to že doma to stejně nechtěj pít.......
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: sirup z sodou
Protože je to hnusný Soda se sirupem hnusná nenílaik píše:...doma to stejně nechtěj pít...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Došel mi krásný mail ;)
Co se týče hladovky, tak mi došel opravdu hezký e-mail:
Ahoj,
sel sem na vlak, tak sem cinkl na zvonek a pry jels pryc. Vcelku o nic nejde, jen sem Ti chtel ukazat, jak vypada clovek, kterej 59 dnu nesnedl ani drobecek a vykracuje si ovesen 2 ruksaky cca 25 kg celkem jako panenka na nadrazi. Energie na rozdavani, kdyz tedy neni slunce, jinak me to ubiji.
Jednim slovem parada na x-tou. Nic me nikde nelechta, neboli, nepichlo po celou dobu, vsechno ze streva to tam jsem jak mimino... 19 kg za tu dobu dole. Pak sem se zarazil a uz neshodil. Palicu cistou jako kristal, uzasny zazitky den co den, mrazeni v zadech, i duse cista jak albastr.
Kdybych pujcil kazdymu 5 minut zivota po 55 dni pustu, verim, ze vetsina lidu by to kvuli pocitum byla schopna lehce vydrzet. Pochopil sem, ze jsme na svete proto, abysme byly stastni, a kvuli nicemu jinemu. To je ta nase nejvetsi povinnost.
Mej se moc hezky, na MMS zvysoka kaslu, protoze bych se poblil. Doktori, bracha i hafo jinejch rytrousu mi tvrdilo abych skoncil, ale nikdo si to neskusil. Ja bych skoncil a bylo by mi hure a kdyz sem to natahoval, bylo mi cim dal lip. Proc bych to tedy asi tak delal? Lehce by sla udelat i sedmdesatka, ale to uz je uplne zbytecny, na rekordy kaslu a stacilo. Jen byt ted ukaznenejsi, tot cele.
Nandi take svou cestu, at Ti konecne zmizi od prdelky ty sneci vajicka. Cesnek mels ale nejlepsi, jakej sem od "ciziho" jedl.
Kamos mi ted pujcil lis na zeleninu a vytahne to stavu aj z obycejne travy. Proste fantazie. Jen to by mne uzivilo. Clovek potrebuje asi fakt jen tu vodu a vzduch, zbytek je celkem podruzne. A pak ten ukol zivotni od boha = byt stasten. Zdravi je take podruznejsi.
Preji vsem, at dosahnou tehoz. Drive ci pozdejas. Zrejme je to i vekem. Kdo to vydrzi a nezasebevrazdi se, dostane odmenu ve forme vyrovnanosti a miru po padesatce. Je to uzasna doba.
Bud zdrav i s rodinou a lidmi na kterych Ti zalezi. Dobrou noc.
S pozdravem Vlastik
Jen malá poznámka na konec... Hladovky se dělají postupně, pár dnů, pak pauza, pak víc dnů, zase pauza atd.
Ahoj,
sel sem na vlak, tak sem cinkl na zvonek a pry jels pryc. Vcelku o nic nejde, jen sem Ti chtel ukazat, jak vypada clovek, kterej 59 dnu nesnedl ani drobecek a vykracuje si ovesen 2 ruksaky cca 25 kg celkem jako panenka na nadrazi. Energie na rozdavani, kdyz tedy neni slunce, jinak me to ubiji.
Jednim slovem parada na x-tou. Nic me nikde nelechta, neboli, nepichlo po celou dobu, vsechno ze streva to tam jsem jak mimino... 19 kg za tu dobu dole. Pak sem se zarazil a uz neshodil. Palicu cistou jako kristal, uzasny zazitky den co den, mrazeni v zadech, i duse cista jak albastr.
Kdybych pujcil kazdymu 5 minut zivota po 55 dni pustu, verim, ze vetsina lidu by to kvuli pocitum byla schopna lehce vydrzet. Pochopil sem, ze jsme na svete proto, abysme byly stastni, a kvuli nicemu jinemu. To je ta nase nejvetsi povinnost.
Mej se moc hezky, na MMS zvysoka kaslu, protoze bych se poblil. Doktori, bracha i hafo jinejch rytrousu mi tvrdilo abych skoncil, ale nikdo si to neskusil. Ja bych skoncil a bylo by mi hure a kdyz sem to natahoval, bylo mi cim dal lip. Proc bych to tedy asi tak delal? Lehce by sla udelat i sedmdesatka, ale to uz je uplne zbytecny, na rekordy kaslu a stacilo. Jen byt ted ukaznenejsi, tot cele.
Nandi take svou cestu, at Ti konecne zmizi od prdelky ty sneci vajicka. Cesnek mels ale nejlepsi, jakej sem od "ciziho" jedl.
Kamos mi ted pujcil lis na zeleninu a vytahne to stavu aj z obycejne travy. Proste fantazie. Jen to by mne uzivilo. Clovek potrebuje asi fakt jen tu vodu a vzduch, zbytek je celkem podruzne. A pak ten ukol zivotni od boha = byt stasten. Zdravi je take podruznejsi.
Preji vsem, at dosahnou tehoz. Drive ci pozdejas. Zrejme je to i vekem. Kdo to vydrzi a nezasebevrazdi se, dostane odmenu ve forme vyrovnanosti a miru po padesatce. Je to uzasna doba.
Bud zdrav i s rodinou a lidmi na kterych Ti zalezi. Dobrou noc.
S pozdravem Vlastik
Jen malá poznámka na konec... Hladovky se dělají postupně, pár dnů, pak pauza, pak víc dnů, zase pauza atd.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Došel mi krásný mail ;)
Diky Palo, to sou veci. Udelal jsem jednou 19 vloni na podzim a od te doby 4 x 4 dny. Tenhle dopis je docela dobry dloubanec do zeber. +1 Jo, ty klystyry dost pomuzou. Takze od zitrka zase o hladu, aspon nemusim varitPalo píše:Co se týče hladovky, tak mi došel opravdu hezký e-mail:
Ahoj, Slavek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Došel mi krásný mail ;)
Držím palce Slávo,
před xy lety jsem udělal 17 dní , chtělo by to repete
je k tomu krásný web:
http://www.pust.cz/
vlastně nejde jenom o zdraví
K.
před xy lety jsem udělal 17 dní , chtělo by to repete
je k tomu krásný web:
http://www.pust.cz/
vlastně nejde jenom o zdraví
K.
- Denny
- Zasloužilý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
Jaterní potíže - Dr. Norman W. Walker
Jaterní potíže: 30, 61, 1, 29, 40, 46
Následek nadměrné konzumace denaturované, koncentrované potravy ze škrobů a cukrů, nadměrné konzumace tuků a masných výrobků. Také pivo,
víno a likéry se počítají k hlavním příčinám poruch jaterních.
Doporučené čerstvé šťávy z:
1. Karotka
29. Karotka, červená řepa a kokosový ořech
350 g 100 g 50 g
30. Karotka, červená řepa a okurka
300 g 100 g 100 g
40. Karotka, celer a petržel
300 g 150 g 50 g
Karotka, pampeliška a hlávkový salát
300 g 100 g 100 g
61. Karotka a špenát
300 g 200 g
Následek nadměrné konzumace denaturované, koncentrované potravy ze škrobů a cukrů, nadměrné konzumace tuků a masných výrobků. Také pivo,
víno a likéry se počítají k hlavním příčinám poruch jaterních.
Doporučené čerstvé šťávy z:
1. Karotka
29. Karotka, červená řepa a kokosový ořech
350 g 100 g 50 g
30. Karotka, červená řepa a okurka
300 g 100 g 100 g
40. Karotka, celer a petržel
300 g 150 g 50 g
Karotka, pampeliška a hlávkový salát
300 g 100 g 100 g
61. Karotka a špenát
300 g 200 g
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
síran hořečnatý
prosím vás ví někdo jestli tento síran hořečnatý používaný jako hnojivo je ten samý jako epsomská sůl?JE TAM ROZDÍL V ČISTOTĚ???Protože jinak podle názvu je to to stejné
http://www.fima-brno.cz/cz/eshop/siran- ... p-141.html
http://www.fima-brno.cz/cz/eshop/siran- ... p-141.html
isabel
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: síran hořečnatý
Je to stejný, otázkou jsou zbylé 2 %isabel píše:prosím vás ví někdo jestli tento síran hořečnatý používaný jako hnojivo je ten samý jako epsomská sůl?JE TAM ROZDÍL V ČISTOTĚ???Protože jinak podle názvu je to to stejné
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, oba dva,Palo i Laik. Koupil jsem si Javorový sirup a míchal se sodou. Míchal jsem pak sirup se sodou. Rozdíl: Palo má asi pravdu, ten sirup se většinou lépe naváže se sodou, kdežto ten javorák, nemohu si pomoci, vždy tam zůstávají částečky nenavázané sody. Jen má zkušenost a i Palova. Ahoj a držím palce!laik píše:Ahoj
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
No mě by zajímalo, jestli už někdo, kdo čte tadytohle fórum vůbec vyzkoušel tu moji kombinaci soda+sirup. Nikdo zatím ohledně toho nic nenapsal, tak to vypadá, že mé nápady jsou někdy házené stranou A tak už to někdo zkuste a napište, jestli jste stejně šťastní jako já, když to piju
Naučil jsem se tohle pořád pít a ikdyž nemusím, tak si radši dám se sodou, než bez... V těch sirupech je prostě něco, co mi vadí a ta soda to jednoduše odbourá...
A chutná mi to i víc jak čaj, bezesrandy Asi su divnej Jsem divnej sám?
Naučil jsem se tohle pořád pít a ikdyž nemusím, tak si radši dám se sodou, než bez... V těch sirupech je prostě něco, co mi vadí a ta soda to jednoduše odbourá...
A chutná mi to i víc jak čaj, bezesrandy Asi su divnej Jsem divnej sám?