To je správněisabel píše:...jo a ještě jsem zapomněla napsat že krátce po užití mám hroznou ziminici
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
To je správněisabel píše:...jo a ještě jsem zapomněla napsat že krátce po užití mám hroznou ziminici
Tak to gratulujuisabel píše:...co má MMS společného s antidepresivama..mám z toho teda obrovskou radoooost..předtim po snižení davky jsem měla motanici a mela asi něco jak mívají alkoholici když jim vemete pití-(ne z mé zkušenosti)-
Paraziti. Nic neobvyklýho. MMS často pomáhá, ale neuškodilo by odčervit taťkovo tělo. Stálo by za to skočit na EAV diagnostiku (Salvia) včetně cizopasnické sady. Oberon zatím pokud vím nikomu diagnostikoval motolice, takže Oberon nebrat...isabel píše:dneska mi odvezli tatku rychlou kvuli arytmii srdce,má vysoký tlak a chtěla jsem se prosím zeptat kdo má zkušennosti s MMs a vysokým tlakem budu velise ráda za každou radu, jestlito pomohlo nebo je to naopak horší..našla jsem jen jednu odpoved vic ne.
S tím souhlasím, je to dobrý byznys a účinky nic moc. Lepší jsou jiné metody léčby a člověk taky musí jít sám do sebe, ono se to lehko řekne ale to je jak kdyby člověk měl sám sebe na laně vytáhnout ze studny.Palo píše: No a čemu se divíš? Antidepresiva nejsou nic jinýho než výplod farmaceutických firem pro zisk - dlouhodobé užívání nějakýho marastu.
isabel píše:moc všem děkuji za rady...
jo a další věc na kterou jsem přišla až dnes po třech dnech Beru 2roky antidepresiva..chtěla jsem s nimi už přestat ale kdykoliv jsem si snížila davku bylo mi špatně atd..a až dneska jsem zjstila že už je neberu třetí den!!!![]()
![]()
to přece není možný
![]()
![]()
![]()
co má MMS společného s antidepresivama..mám z toho teda obrovskou radoooost..předtim po snižení davky jsem měla motanici a mela asi něco jak mívají alkoholici když jim vemete pití-(ne z mé zkušenosti)-
Paraziti. Nic neobvyklýho. MMS často pomáhá, ale neuškodilo by odčervit taťkovo tělo. Stálo by za to skočit na EAV diagnostiku (Salvia) včetně cizopasnické sady. Oberon zatím pokud vím nikomu diagnostikoval motolice, takže Oberon nebrat...
S krevním tlakem a MMS má (dobré) zkušenosti kutil...
Jinak taťka by měl začít solit směsí KCL (40 %) + NaCl (60 %).
Příští týden bych to měl mít, tak můžu poslat.
Solné mlýny Olomouc dodávají, například i do Kauflandu, solící směs MARY (půl kila za dvacku), a máš to už namíchané i s doplňky. Hledej u solí malé červeno-modré sáčky s bílým nápisem.isabel píše:.. tu sul bych mu určitě vzala.