Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Prochlastaný játra, aneb totální detoxikace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Co myslíte, je to reálné...spravit prochlastaný játra?

asi ano, když to tvrdí důvěryhodná osoba...
27
68%
zkusím to...
7
18%
nevěřím ani slovo...
6
15%

Celkem hlasů: 40

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Re: Pro laďu z brna

Příspěvek od la »

habana píše:Já vidim ještě jedno negativum: budeš to muset asi brát taky, aby jsi byl taky čilej :P :P :P :P :P :P :P
Přesně ,trefa, úplně to závidím. :D Je to bez chuti ,bez zápachu,chutná to jako škrob. :ethink:

habana

pro Slavka Krepelku...

Příspěvek od habana »

Poslyš Slávku, koukal jsem na netu, Sanogel/Enterosgel je šemíky označován jako hydrolyzát kyseliny methylkřemičité.
Je to fak to samý jako Silica gel ?
To si nejsem tak jistej, toto je gel a Silicagel jsou pevné krystalky/bobíky, atd...
Zkus si přeložit hydrolyzát kyseliny křemičitý do English a pak googluj... :shock: :shock: :shock:

lena

Re: pro Slavka Krepelku...

Příspěvek od lena »

Je to fak to samý jako Silica gel ?
To si nejsem tak jistej, toto je gel a Silicagel jsou pevné krystalky/bobíky, atd...

taky jsem toto hledala a nasla to co ty, silicagel a taky by me zajimalo jestli je to same nebo ne.

jsem presne zvedava jako ty.

:?:

habana

silicagel vs. sanogel

Příspěvek od habana »

Předpokládám, že tam bude rozdíl asi tak jako mezi vodou a vodkou... :shock: :shock: :shock:

lena

silicea

Příspěvek od lena »

tak jsem to trochu prohledala a muzu skoro tvrdit na 99%, ze je to jedno a to same,

ale nechejme se jeste poucit od jinych, pri prekladani me vyjel na googlu presne nazev silicea gel

zdravim ;)

Hmm...

živočišne & ,,drevene" uhlie.

Příspěvek od Hmm... »

Hmm... , musim sa s chuti zasmiať keď vydím jak niekto dáva do ,,=" učinky živočišneho (P) & dreveného uhlia (decht) . Páni je mi lúto no pisatel evidentne nemá ani šajnu o tom o čom tu píše . Stači si pozrieť pomer P (fosfor - rozdiel je viac ako 1000 násobný) v donom ,,liečive" a aspoň trošku vedieť o tom čo to z pohladu ,,toxikologie" znamená - robí . Hmm... , autorovy ďakujem za ,,medicínu". P.

habana

Re: silicea

Příspěvek od habana »

lena píše:tak jsem to trochu prohledala a muzu skoro tvrdit na 99%, ze je to jedno a to same,

ale nechejme se jeste poucit od jinych, pri prekladani me vyjel na googlu presne nazev silicea gel

zdravim ;)
No tamto se jmenuje česky doslova silikagel a tipnul bych si, že to spíš bude obchodní název. Jak jsem již říkal, oboje má rozdílné skupenství: tuhé bobky versus rosol.
A toto http://cs.wikipedia.org/wiki/Silikagel mne utvrzuje v tom, že se nemýlím.
Jsou to dvě rozdílné chemické látky. A kdo nevěří, ať si tedy jde koupit Kočkolit (tak se jmenuje to pro ty kočky...) a může s klidem začít. :P :P :P
HOWGH :shock: :shock: :shock:
Naposledy upravil(a) habana dne pon 26 dub 2010 17:44, celkem upraveno 1 x.

habana

pro hmmm

Příspěvek od habana »

Hele, ty hmm, přestaň bejt kousavej a přispěj svojí trochou do mlýna, když víš že je tu něco špatně, anebo chybí vůbec.
Anebo se na to vykácej a v tom případě se zdrž veškerých projevů.
To bude možná nejlepší.
Kecat a mlátit slámu naprázdno dokáže každej.

Hmm...

Re:pro hmmm

Příspěvek od Hmm... »

Máš pocit že viac ako 1000 násobný rozdiel ,,niečoho" naozaj nič neznamenal alebo že je to len ,,mlatenie prázdnéj slami" ? . Habana len naivný človek sem dáva prispevky typu ,,Jedna pani povedala" a ešte naivnejši mu to ,,žerie" bez toho aby si to overil . P.

habana

Re:pro hmmm

Příspěvek od habana »

UFF !
Mám pocit, že mluvíš pouze tatarsky. Jestli rozumíš alespoň trochu česky, tak si laskavě přečti, co jsem napsal výše.

Hmm...

Re:hmmm

Příspěvek od Hmm... »

Habana aby si sa necítil ukrivdený , prezradim ti že i ja dosť ,,chlastám". Svoje občasne problémi s pečienkou riešim s Pestrecom marianským (Silybum marianum) . V téjto veci prezentovaný ,,silikagel" je voči jeho regeneračným a detoxikačným ǔčinkom v téjto veci len ,,smiešný odvar". Paňátno ? P.

habana

Příspěvek od habana »

Sem to řikal.
Je to Tatar jak poleno.
A ještě s ruskejma kořenama.
Je mi tě fak líto. :P :P :P

Hmm...

Příspěvek od Hmm... »

Tak v tomto ťa asi nepoteším , ,,Papierovo" som Švaičiar a to že verim viac ,,východu" ako ,,západu" je len moj problém . Nezakecávaj - odbáčaš od témi . P

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: OSTROPESTŘEC

Příspěvek od poota »

isabel píše:ahoj beru tinkturu z ostropestře a chtěla jsem se zeptat jestli se to užívá před jídlem nebo po jidle..před jídlem mi z toho bývá zle :oops:
Zkus trochu přemýšlet - chceš to brát, ale před jídlem Ti to nedělá dobře. :roll:
Už jsi to zkusila brát po jídle? Jak to dopadlo?
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
isabel
Zasloužilý člen

Re: OSTROPESTŘEC

Příspěvek od isabel »

moje otázka je konkrétně ta,jestli to po jidle nemá menší učinek nebo třeba vůbec žadný..po jidle mi to samozřejmně dělá špatně míň.

isabel
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“