Přesně ,trefa, úplně to závidím. Je to bez chuti ,bez zápachu,chutná to jako škrob.habana píše:Já vidim ještě jedno negativum: budeš to muset asi brát taky, aby jsi byl taky čilej
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Prochlastaný játra, aneb totální detoxikace
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Re: Pro laďu z brna
pro Slavka Krepelku...
Poslyš Slávku, koukal jsem na netu, Sanogel/Enterosgel je šemíky označován jako hydrolyzát kyseliny methylkřemičité.
Je to fak to samý jako Silica gel ?
To si nejsem tak jistej, toto je gel a Silicagel jsou pevné krystalky/bobíky, atd...
Zkus si přeložit hydrolyzát kyseliny křemičitý do English a pak googluj...
To si nejsem tak jistej, toto je gel a Silicagel jsou pevné krystalky/bobíky, atd...
Zkus si přeložit hydrolyzát kyseliny křemičitý do English a pak googluj...
Re: pro Slavka Krepelku...
taky jsem toto hledala a nasla to co ty, silicagel a taky by me zajimalo jestli je to same nebo ne.
jsem presne zvedava jako ty.
taky jsem toto hledala a nasla to co ty, silicagel a taky by me zajimalo jestli je to same nebo ne.
jsem presne zvedava jako ty.
živočišne & ,,drevene" uhlie.
Hmm... , musim sa s chuti zasmiať keď vydím jak niekto dáva do ,,=" učinky živočišneho (P) & dreveného uhlia (decht) . Páni je mi lúto no pisatel evidentne nemá ani šajnu o tom o čom tu píše . Stači si pozrieť pomer P (fosfor - rozdiel je viac ako 1000 násobný) v donom ,,liečive" a aspoň trošku vedieť o tom čo to z pohladu ,,toxikologie" znamená - robí . Hmm... , autorovy ďakujem za ,,medicínu". P.
Re: silicea
No tamto se jmenuje česky doslova silikagel a tipnul bych si, že to spíš bude obchodní název. Jak jsem již říkal, oboje má rozdílné skupenství: tuhé bobky versus rosol.lena píše:tak jsem to trochu prohledala a muzu skoro tvrdit na 99%, ze je to jedno a to same,
ale nechejme se jeste poucit od jinych, pri prekladani me vyjel na googlu presne nazev silicea gel
zdravim
A toto http://cs.wikipedia.org/wiki/Silikagel mne utvrzuje v tom, že se nemýlím.
Jsou to dvě rozdílné chemické látky. A kdo nevěří, ať si tedy jde koupit Kočkolit (tak se jmenuje to pro ty kočky...) a může s klidem začít.
HOWGH
Naposledy upravil(a) habana dne pon 26 dub 2010 17:44, celkem upraveno 1 x.
Re:pro hmmm
Máš pocit že viac ako 1000 násobný rozdiel ,,niečoho" naozaj nič neznamenal alebo že je to len ,,mlatenie prázdnéj slami" ? . Habana len naivný človek sem dáva prispevky typu ,,Jedna pani povedala" a ešte naivnejši mu to ,,žerie" bez toho aby si to overil . P.
Re:pro hmmm
UFF !
Mám pocit, že mluvíš pouze tatarsky. Jestli rozumíš alespoň trochu česky, tak si laskavě přečti, co jsem napsal výše.
Mám pocit, že mluvíš pouze tatarsky. Jestli rozumíš alespoň trochu česky, tak si laskavě přečti, co jsem napsal výše.
Re:hmmm
Habana aby si sa necítil ukrivdený , prezradim ti že i ja dosť ,,chlastám". Svoje občasne problémi s pečienkou riešim s Pestrecom marianským (Silybum marianum) . V téjto veci prezentovaný ,,silikagel" je voči jeho regeneračným a detoxikačným ǔčinkom v téjto veci len ,,smiešný odvar". Paňátno ? P.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: OSTROPESTŘEC
Zkus trochu přemýšlet - chceš to brát, ale před jídlem Ti to nedělá dobře.isabel píše:ahoj beru tinkturu z ostropestře a chtěla jsem se zeptat jestli se to užívá před jídlem nebo po jidle..před jídlem mi z toho bývá zle
Už jsi to zkusila brát po jídle? Jak to dopadlo?
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Re: OSTROPESTŘEC
moje otázka je konkrétně ta,jestli to po jidle nemá menší učinek nebo třeba vůbec žadný..po jidle mi to samozřejmně dělá špatně míň.
isabel