Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MUDrci versus alternativka
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Rakovina existuje!
Z těchto článků může vyplynout, že jakýkoliv nežádoucí "objekt" v těle je cizopasného původu. Ovšem rakovina to může být, existuje, a alternativka ji dokáže diagnostikovat!
Jen pro přesnost, aby nedošlo k nějakým nesrovnalostem...
Jen pro přesnost, aby nedošlo k nějakým nesrovnalostem...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
zajimavy clanek
Palo, velmi zajimavy clanek,
proto je videt jak velmi zalezi na kazdem z nas, jak se k nemoci ci potizim postavime a take jestli tu silu k tomu mame.
Ne kazdy rozpozna jednoduchou cestu. Asi to zalezi na stesti ci pochopeni jine myslenky leceni.
Ja ted delam kuru ci ocistu ledvin podle H.Clark, jsem zvedeva na vysledky. Dam pote vedet, co to prineslo.
Asi to bude neco jineho jako ocista jater.
hezky den
proto je videt jak velmi zalezi na kazdem z nas, jak se k nemoci ci potizim postavime a take jestli tu silu k tomu mame.
Ne kazdy rozpozna jednoduchou cestu. Asi to zalezi na stesti ci pochopeni jine myslenky leceni.
Ja ted delam kuru ci ocistu ledvin podle H.Clark, jsem zvedeva na vysledky. Dam pote vedet, co to prineslo.
Asi to bude neco jineho jako ocista jater.
hezky den
- Vinc
- Stálý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
MUDRci versus alternativa
Právě jsem dočetl zajímavý článek o návrhu možného postupu při léčení. Připadá mě to jako další krok do "nejistoty". Lékař rozhodne, kdy je nemoc léčitelná a kdy už ne. Možná to sem nepatří, ale trochu mě to zvedlo ze židle. A proto platí, co mi jednou dobrý lékař poradil "Chceš-li se dožít vysokého stáří ve zdraví, dej pozor ať nepřijdeš k úrazu a velkým obloukem se vyhni ordinacím".
http://www.novinky.cz/domaci/193351-lec ... najdr.html[/color]
http://www.novinky.cz/domaci/193351-lec ... najdr.html[/color]
doktor, lekar?
take jsem to cetla, a ta predstava, no nevim jestli to vubec ma co do cineni jeste s lekarem ci doktorem.
zde uvadim link velmi zajimave prednasky, je to jenom mozne si poslechnout anglicky a nemecky
skoda, snad je mozne ziskat nekde v cechach i preklad, bylo by to velmi zajimave,
snad pro mnoho lidi.
zde uvadim link velmi zajimave prednasky, je to jenom mozne si poslechnout anglicky a nemecky
skoda, snad je mozne ziskat nekde v cechach i preklad, bylo by to velmi zajimave,
snad pro mnoho lidi.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Léze na plicích
PLICNÍ SARKOIDÓZA, klientka 30 let.
Klientka ke mně poprvé přišla 27. 4. 2009
Kašlala, dle jejích slov už dva a půl roku, posledního půl roku se kašel zesílil. Potíže začaly po porodu, kdy trpěla dlouhodobě zvýšenými teplotami.Trpí bolestmi na hrudi. PET odhalil okrouhlé léze na plicích. Lékaři navrhují dlouhodobě užívat kortikoidy, čemuž se chce klientka vyhnout, proto přišla za mnou. Nevzpomíná si, že by v rodině byla plicní choroba, nebo tuberkulóza. Klientka chová již druhého psa.
V plicích vytestováno:
Z virových a bakteriálních zátěží:
Mycobacterium tuberculosis – teploty, zátěž vrozená
Borrelie ssp. , Adenoviry
Chlamydie pneumonie
Chlamydie trachomatis
Streptococcus pneumonie - teploty
Staphylococcus aureus
Neisseria menigitidis
EBV, HSV, CMV
Virus parotitidy – silná zátěž
Aspergillus niger
Z parazitárních zátěží:
Dirofillaria rep. i imm.
Toxocara canis
Echinococcus m. i gran.
Ancylostoma duodenale
Hymenolepis d.
V lymfatických uzlinách hrudi:
Aspergillus niger
Borrelie, HSV
Chlamydie p.
Staphylococcus a.
Streptococcus pn.
Virus parotitidy
Dirofillaria i., Dirofillaria r.
Toxocara canis
Klientka dostala detoxikační preparáty na plíce a horní cesty dýchací, na Mycobacter tuberculosis a na odstranění zbytků očkování / virus příušnic/.Dále jsme krátce zapperovaly nespecifickými širokospektrými frekvencemi. Klientce jsem doporučila Vermox 4 balení a dvě balení Zentelu, vždy s několikadenní pauzou. Dále dostala k užívání homeopatika na fillária. Klientka si léky sehnala a postupovala dle návodu.
Další sezení na zapperu bylo za týden.
Po prvním zapperování a týdenním užívání preparátů přežily tyto zátěže:
Dir. immitis. a Dir. repens
Mycobacterium tuberculosis
Staphylococcus aureus
Echinococcus m. a gran..
Zapperování bylo již zaměřeno cíleně na tyto zátěže.
Nová návštěva za několik dní. Klientka přestala kašlat a bolest na hrudi ustala. Teploty nejsou. Od zahájení léčby uplynulo jen několik týdnů. Celkem měla 4 sezení na zapperu. Nejdéle přetrvával Echinococcus g. Pokračuje s antihelmintiky a detoxikačními preparáty.
Kontrola u lékaře 1. 6. 2009
Kontrola u mne 18. 6. 2009- dozvěděla jsem se, že okrouhá léze na plicích se zmenšila ze 4 cm na 12 mm (cysta měchožila zhoubného). Imunolog z nemocnice u Svaté Anny v Brně prohlásil, že nemoc je v regresi a kortikoidy nebudou potřeba. Klientka bude dále v pozorování. Klientka projevila zájem o další detoxikaci. Stížnosti na arytmie, ve 20 letech prodělaná mononukleóza, kamínek na žlučníku, bolesti v pravém podžebří, při předklonu cítí tvrdší útvar v oblasti žlučníku nebo jater. Doměřeno: virus příušnic ještě stále na srdci, na játrech, na žlučníku. V játrech dále Echinococcus g. (cysta), Chlamydie p., Hymenolepis d. (cysta), Dirofillaria r.. Na žlučníku borrelie, Toxocara c., v tenkém střevě borrelie, Dirofillaria r., Hymeolepis n., Echinococcus g. Tlusté střevo: Echinococcus g., Hymenolepis n. i d., Dirofillaria r. Slinivka: borrelie, Dirofillaria r. Pokračujeme s antihelmintiky. Detoxikační preparáty na játra, EBV, borrelii a příušnice.
Při kontrole 23. 7. 2009 naměřen Echinococcus granulosus na játrech, plicích , v tenkém a tlustém střevě. Klientka si pořídila zapper a zapperovala především frekvence na měchožila.
Kontrola 13. 8. 2009
Klientka celou dobu zapperovala a odčervovala, v rámci možností (péče o malé děti). Echinokok na hlavních orgánech nenalezen. Bolesti v pravém podžebří ustaly. ,,Za pochodu“ zmizel hemagiom na vnějších pohlavních orgánech, bolestivý uzlík, který vznikl při nešetrném poporodním šití. Menší uzlíky v plicích také zmizely. Ošetřující lékař si ode mne přes klientku vyžádal zprávu, co bylo nalezeno v plicích a jak jsme postupovaly. Jeho reakce: ,,Jiný kolega by tomu nevěřil, já však musím přijmout fakta, protože vidím výsledky.“
Klientka ke mně poprvé přišla 27. 4. 2009
Kašlala, dle jejích slov už dva a půl roku, posledního půl roku se kašel zesílil. Potíže začaly po porodu, kdy trpěla dlouhodobě zvýšenými teplotami.Trpí bolestmi na hrudi. PET odhalil okrouhlé léze na plicích. Lékaři navrhují dlouhodobě užívat kortikoidy, čemuž se chce klientka vyhnout, proto přišla za mnou. Nevzpomíná si, že by v rodině byla plicní choroba, nebo tuberkulóza. Klientka chová již druhého psa.
V plicích vytestováno:
Z virových a bakteriálních zátěží:
Mycobacterium tuberculosis – teploty, zátěž vrozená
Borrelie ssp. , Adenoviry
Chlamydie pneumonie
Chlamydie trachomatis
Streptococcus pneumonie - teploty
Staphylococcus aureus
Neisseria menigitidis
EBV, HSV, CMV
Virus parotitidy – silná zátěž
Aspergillus niger
Z parazitárních zátěží:
Dirofillaria rep. i imm.
Toxocara canis
Echinococcus m. i gran.
Ancylostoma duodenale
Hymenolepis d.
V lymfatických uzlinách hrudi:
Aspergillus niger
Borrelie, HSV
Chlamydie p.
Staphylococcus a.
Streptococcus pn.
Virus parotitidy
Dirofillaria i., Dirofillaria r.
Toxocara canis
Klientka dostala detoxikační preparáty na plíce a horní cesty dýchací, na Mycobacter tuberculosis a na odstranění zbytků očkování / virus příušnic/.Dále jsme krátce zapperovaly nespecifickými širokospektrými frekvencemi. Klientce jsem doporučila Vermox 4 balení a dvě balení Zentelu, vždy s několikadenní pauzou. Dále dostala k užívání homeopatika na fillária. Klientka si léky sehnala a postupovala dle návodu.
Další sezení na zapperu bylo za týden.
Po prvním zapperování a týdenním užívání preparátů přežily tyto zátěže:
Dir. immitis. a Dir. repens
Mycobacterium tuberculosis
Staphylococcus aureus
Echinococcus m. a gran..
Zapperování bylo již zaměřeno cíleně na tyto zátěže.
Nová návštěva za několik dní. Klientka přestala kašlat a bolest na hrudi ustala. Teploty nejsou. Od zahájení léčby uplynulo jen několik týdnů. Celkem měla 4 sezení na zapperu. Nejdéle přetrvával Echinococcus g. Pokračuje s antihelmintiky a detoxikačními preparáty.
Kontrola u lékaře 1. 6. 2009
Kontrola u mne 18. 6. 2009- dozvěděla jsem se, že okrouhá léze na plicích se zmenšila ze 4 cm na 12 mm (cysta měchožila zhoubného). Imunolog z nemocnice u Svaté Anny v Brně prohlásil, že nemoc je v regresi a kortikoidy nebudou potřeba. Klientka bude dále v pozorování. Klientka projevila zájem o další detoxikaci. Stížnosti na arytmie, ve 20 letech prodělaná mononukleóza, kamínek na žlučníku, bolesti v pravém podžebří, při předklonu cítí tvrdší útvar v oblasti žlučníku nebo jater. Doměřeno: virus příušnic ještě stále na srdci, na játrech, na žlučníku. V játrech dále Echinococcus g. (cysta), Chlamydie p., Hymenolepis d. (cysta), Dirofillaria r.. Na žlučníku borrelie, Toxocara c., v tenkém střevě borrelie, Dirofillaria r., Hymeolepis n., Echinococcus g. Tlusté střevo: Echinococcus g., Hymenolepis n. i d., Dirofillaria r. Slinivka: borrelie, Dirofillaria r. Pokračujeme s antihelmintiky. Detoxikační preparáty na játra, EBV, borrelii a příušnice.
Při kontrole 23. 7. 2009 naměřen Echinococcus granulosus na játrech, plicích , v tenkém a tlustém střevě. Klientka si pořídila zapper a zapperovala především frekvence na měchožila.
Kontrola 13. 8. 2009
Klientka celou dobu zapperovala a odčervovala, v rámci možností (péče o malé děti). Echinokok na hlavních orgánech nenalezen. Bolesti v pravém podžebří ustaly. ,,Za pochodu“ zmizel hemagiom na vnějších pohlavních orgánech, bolestivý uzlík, který vznikl při nešetrném poporodním šití. Menší uzlíky v plicích také zmizely. Ošetřující lékař si ode mne přes klientku vyžádal zprávu, co bylo nalezeno v plicích a jak jsme postupovaly. Jeho reakce: ,,Jiný kolega by tomu nevěřil, já však musím přijmout fakta, protože vidím výsledky.“
- Vinc
- Stálý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
MUDrci
Tak jsem se opět trochu zasmál při čtení moudrostí pána dochtora. I řekl jsem si, že se s vámi podělím o tu moudrost.
Článek jsem objevil v nedělním „Kronen Zeitung“ s datem 7.3.2010. Uvádím v překladu rady rakouského lékaře.
Anální svědění: Existuje lékařská pomoc.
U tohoto názvu je obrázek mladíka, jak se škrábe v zadnici.
Pak následuje nadpis „Zastavte svědění“ .
Svědění je všeobecně nanejvýš nepříjemné a je spojené se značnou mírou utrpení. Když jde o svědění konečníku, dostavuje se ještě značný pocit studu. Toto „tabu“ téma je třeby prolomit, neboť existuje medicínské řešení!
V jedné studii bylo prokázáno, že mast s obsahem „Dimethikonu“ může zklidnit anální svědění (lze dostat bez receptu v lékárnách pod názvem „Cavilon Langzeit Hautschutzkreme“). „Dimethikon je silikonový olej, který vytvoří bariéru proti vlhkosti stolice a potu a tak chrání pokožku před drážděním“, vysvětluje vedoucí studie primář a univerzitní docent Dr. Robert Strohal, dermatolog v nemocnici Feldkirch. Postiženi jsou zvláště muži přes 50 let jakož i jednobuněční sourozenci (dvojčata atd.) Ostatně análním svěděním trpí i sportovci, např. cyklisté a běžci. U nich je příčinou svědění pot. Použitím masti s obsahem Dimethikonu se vytvoří ochranná bariéra, která problém vyřeší.
Komentář:
Ta mast asi vytvoří chemický film, do kterého žádná zodpovědná roupí samice vajíčka nenaklade a tak vyčkává.
Článek jsem objevil v nedělním „Kronen Zeitung“ s datem 7.3.2010. Uvádím v překladu rady rakouského lékaře.
Anální svědění: Existuje lékařská pomoc.
U tohoto názvu je obrázek mladíka, jak se škrábe v zadnici.
Pak následuje nadpis „Zastavte svědění“ .
Svědění je všeobecně nanejvýš nepříjemné a je spojené se značnou mírou utrpení. Když jde o svědění konečníku, dostavuje se ještě značný pocit studu. Toto „tabu“ téma je třeby prolomit, neboť existuje medicínské řešení!
V jedné studii bylo prokázáno, že mast s obsahem „Dimethikonu“ může zklidnit anální svědění (lze dostat bez receptu v lékárnách pod názvem „Cavilon Langzeit Hautschutzkreme“). „Dimethikon je silikonový olej, který vytvoří bariéru proti vlhkosti stolice a potu a tak chrání pokožku před drážděním“, vysvětluje vedoucí studie primář a univerzitní docent Dr. Robert Strohal, dermatolog v nemocnici Feldkirch. Postiženi jsou zvláště muži přes 50 let jakož i jednobuněční sourozenci (dvojčata atd.) Ostatně análním svěděním trpí i sportovci, např. cyklisté a běžci. U nich je příčinou svědění pot. Použitím masti s obsahem Dimethikonu se vytvoří ochranná bariéra, která problém vyřeší.
Komentář:
Ta mast asi vytvoří chemický film, do kterého žádná zodpovědná roupí samice vajíčka nenaklade a tak vyčkává.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: MUDrci
Co by bylo chytrého na likvidaci roupů?
Daleko lepší je přece připravit pacienta na to, že tohle se vykurýrovat nedá, ale když si na to po zbytek života bude kupovat mastičku, tak ho to nemusí ani tak moc obtěžovat.
Zdravím - poota
Daleko lepší je přece připravit pacienta na to, že tohle se vykurýrovat nedá, ale když si na to po zbytek života bude kupovat mastičku, tak ho to nemusí ani tak moc obtěžovat.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: MUDrci
Ehmm... Co Fŕŕŕmox? Teda sorry - Vermox či Albendazol? Nebo si roupa pletu s něčím podobným?poota píše:Co by bylo chytrého na likvidaci roupů?
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: MUDrci versus alternativka
Palo píše:Toto vlákno je určené pro porovnání diagnostiky klasické medicíny s diagnostikou alternativní. Články, které jsem zde uvedl nejsou z mé zkušenosti, jsou to články, napsané MUDr. Jelisejevovou, došly mi e-mailem a na svoji prosbu jsem dostal povolení je zde na fóru umístit, jelikož si myslím, že jsou velmi přínosné. Poprosil bych všechny, pokud máte podobné zkušenosti, přispějte.
Môžem sa spýtať, prosím, čo je to VTR vyšetrenie, či sa dá podstúpiť i u nás na Slovensku?? mám rakovinu vaječníka, vaječník vyoperovaný, tak neviem, či by sa dalo niečo riešiť, ale skúsim všetko, len nech sa nevráti, ďakujem pekne
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: KS a silná detoxikace
No vidíš, další zkušenosti s parazity, které doktoři jaksi neodhadli a místo toho dělali operace... Oni často odstraňují nějaký orgán s cizopasníkem, jakožto "nefunkční orgán". Pak zjistí, že cizopasník nebyl v žlučníku, ale v játrech... Tak co, tak svoji chybu napravíme a odstraníme játra?Jolla píše:...na konec ze mě vylezla něco jako hadra asi 10cm dlouhá...
Já už to fakt musím brat z humorem, to by se ze mě stal děsnej pruďous, jak v poslední době vidím jen chyby doktorů, bych se z toho musel zcvoknout...
- poota
- Zasloužilý člen
Kdyby aspoň takhle, jenže oni to formulují:Palo píše:... Oni často odstraňují nějaký orgán s cizopasníkem, jakožto "nefunkční orgán". Pak zjistí, že cizopasník nebyl v žlučníku, ale v játrech... Tak co, tak svoji chybu napravíme a odstraníme játra?..
"ten zákrok byl naprosto perfektní a svůj účel dokonale splnil, ale bohužel se ukázalo, že to přece jenom nebude stačit, protože máte ještě další problémy, takže teď budeme pokračovat ještě v jejich řešení."
A člověk si připadá trapně, jako že se jim za jejich dobrotu odvděčuje jenom dalšími komplikacemi.
Zdravím - poota
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tak to chápu Jen chybí dodat: Něco je na škole naučili špatně, někde je chyba.
Jednou Ti MUDři přijdou na to, že byli ve škole 6 let jen kvůli někoho kapse - tedy úplně zbytečně - udělali ze sebe fakt blbýho osla.
Jenže než aby přiznali chybu, zahodili tituly a začali se učit opravdovou uzdravovací medicínu - aby konečně začali uzdravovat lidi, tak jsou tak ctižádostiví, že je pro ně titul mnohem cennější než opravdová chuť uzdravovat lidi.
Jednou Ti MUDři přijdou na to, že byli ve škole 6 let jen kvůli někoho kapse - tedy úplně zbytečně - udělali ze sebe fakt blbýho osla.
Jenže než aby přiznali chybu, zahodili tituly a začali se učit opravdovou uzdravovací medicínu - aby konečně začali uzdravovat lidi, tak jsou tak ctižádostiví, že je pro ně titul mnohem cennější než opravdová chuť uzdravovat lidi.
- poota
- Zasloužilý člen
Pokud se rozhodnou uzdravovat lidi, tak nemusejí zahazovat titul, protože ten jim stejně vezmou, pokud to nebudou dělat schválenými postupy - a těmi to leckdy opravdu nejde. Když po schváleném postupu pacient natáhne brka, tak je to v pořádku, pokud doktor neudělal chybu. Smutné ovšem je, že chybný způsob léčení vydávají často za skutečně jedinou možnost řešení problému. Každý má samozřejmě možnost se léčit po svém, ale potom je nemorální muset platit povinně na zdravotní systém. Ale soustředěné přemýšlení o našem zdravotnictví považuji za téměř jistou cestu k vysokému tlaku a všem potížím, které jej provázejí.Palo píše:..Jenže než aby přiznali chybu, zahodili tituly a začali se učit opravdovou uzdravovací medicínu - aby konečně začali uzdravovat lidi, tak jsou tak ctižádostiví, že je pro ně titul mnohem cennější než opravdová chuť uzdravovat lidi.
Zdravím - poota
Re: MUDrci versus alternativka
Prepáč že ti neodpoviem na tvoj dotaz ale možno ta zaujme niečo nového. pozná to málo ludí tu v čechách to robia tuším iba dve firmy. a čo som čítal čo ti to presne vyhodnotí tak som sám bol prekvapený..........diagnostika AMP.......je to ale len moj subjektívny názor. sledujem a zaujímam sa o rozne druhy diagnostík ale zatial som sa nestretol z ničím podobným.