Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Holocaust

Společenské dění u nás i ve světě.
jarda ovčák svitavy

o voze a koze

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Souhlasím. já se zabývám holokaustem a svinstvem ve velkém stylu. že někomu rupne v kouli a někoho v amoku odpráskne.....je to hrůza, ale stane se. Viník se pošle za katr nebo gilotinu a fertig.Já se zamýšlel nad příčinou stavu, kdy se lidé mordují navzájem ve velkém... pogromy, genocidy, holokausty.....Proč vlastně pošle na smrt tolik lidí.....LIDÍ!!!
Nechci bagatelizovat jednotlivé mordy, dokonce i souhlasím.....
S tím bohem a kostelem.... :good:

Hmm...

Re: o voze a koze

Příspěvek od Hmm... »

jarda ovčák svitavy píše:... já se zabývám holokaustem...
Jardo si si istý že v tých koncentrákoch išlo o holokausť .? Ak ano , tak mi prosím ťa vysvetli kto boli tých zvyšných bajočko 70% ludí (osobne som navštívyl Buchenvald a Osvietčim - matematika nepustí)vyvraždených vo vyhladzovacích táboroch ? Medzi nami , mám zato , že zarábať na ludskóm nešťastí tj. predávať na ,,bork" a v kútiku duše pritom kalkulovať s exekúciou sa nevypláca . P

jarda ovčák svitavy

NO,

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Co to je prodávat na bork?? Tomu nerozumím. Ale jináč, koncentrační tábory smrděly smrtí stejně jako vyhlazovací. Ostatně tu mašinerii mám dobře zmáklou a zmapovanou již z mladých let,navíc mám dostatek dobové literatury i fotodokumentace. Vydělávají na všem možném a je mi z toho kolikrát smutno.
Jedno je jisté. Žádný koncentrák nebyl zřízen jako vyhlazovací. Většinou to byly postupně přijaté funkce a služby placené říšským úřadem..... Třebas jako zvláštní zacházení , coby součást konečného řešení.,.... slova, slušná , čistá slova....Navštívil jsem převážnou většinu nacistických zařízení, mluvil s mnoha pamětníky a nechápu. Vlastně to je můj ústřední pocit. Není to nenávist, nebo hnus či smutek. Jen nechápu. Nechápu a nerozumím.Za padesát let se zapomělo. Úplně a totálně. Z lidí se opět staly slepé ovce, jimž vůdce káže, co je dobré či nikoli.
V koncentrákách našli smrt především židé, homosexuálové, cigáni, političtí vězni a odpůrci režimu. Židi především proto, že kumulovali 40 procent německých úspor a aktiv....nějaká rasa nikoho netrápila. ale oni potřebovali nějak zacálovat ty nablejskaný holínky.....
Mnoho lidí nadává na židy.Znáte někdo nějakého žida?? Osobně? Byli jste u něj doma? Víte jak žije?
Všichni ovšem vědí, co to je za svoloč. Vždycky to tak bylo.
Až budou češi držet při sobě jako židi, nebude mít tento svět chybu.
Že židi dokázali mnohé? Naše chyba,měli jsme stejné možnosti.
Že židi vládnou světu? No jasně že jo, stejně jako nenažranost a duševní sterilita,hloupost a závist. Dobře nám tak.
Netáhnem za jeden špagát jako oni.Je mi upřímě jedno, kdo umíral za války. Byla to veliká fůra lidí. Je jedno kolik. Je otázkou proč. A o té jsem chtěl mluvit.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: NO,

Příspěvek od Slavek Krepelka »

jarda ovčák svitavy píše: Je otázkou proč. A o té jsem chtěl mluvit.
Nazdar Jardo.

Ty tu odpoved znas asi velmi dobre. Vsechny tyto pohromy jsou zdaleka nejlepsi byznys pro svetove ekonomicke spicky. V momente, kdy si ti mensi prisluhovaci teto pospolitosti uvedomi, ze za sve "mirove" ekonomicke a prestizni vyhody po tisicileti trpi v rukou svych vlastnich pobratimu prave temi pogromy atd., je sance, ze zacnou take hrat skutecnou fair play.

Kdysi mi jisty Ukrajinsky imigrant tady v Kanade sdelil:

"Zidovska obec ma nam Ukrajincum za zle, ze jsme veseli Zidy, kdyz k nam za druhe svetove prisli Nemci. Mi jsme neveseli Zidy, mi jsme veseli politicke komisare. To, ze 99% z nich byli Zidi, byla shoda okolnosti, ktere jsme si nebyli plne vedomi."

Ahoj, Slavek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Hmm...

Příspěvek od Hmm... »

jarda ovčák svitavy píše:Co to je prodávat na bork??... ... Je otázkou proč. A o té jsem chtěl mluvit.
jardo obchodovanie na ,,bork" je predaj tovaru na dlh kde platidlom je bezodkladne v dátum splatnosti exekučne vymožitelný neprimerane úročený dlhopis . Prečo ludia robia to čo robia ? Odpoveď nato je v celku neskutočne jednoduchá - Pre dobrí pocit . Keď že každý z nás je iný (bez výnimky) a svojím sposobom i tak ,,trošku mimo rozsah", i ten dobrý pocit je u každého z nás v niečom inom . Niekto má dobrý pocit keď može ubližovať (zavádzať , kradnuť , zabýjať atď.) a iný zas s výnimkou hovorenia pravdy nahlas (niekomu poznanie pravdy ubližuje inému zas pomáha) keď može nezištne iným pomáhať . P.

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

Jardo, s mnohým s tebou súhlasím, ale s týmto určite nie:
jarda ovčák svitavy píše:...Že židi dokázali mnohé? Naše chyba,měli jsme stejné možnosti...
ostatné pri osobnej debate

Ambler
Stálý člen

Re: Nemci

Příspěvek od Ambler »

Slavek Krepelka píše:
Ambler píše:Alebo Hitler našiel toľko nenormálnych ľudí? Nerozumiem tomuto. Rozumiem tomu, že vojaci bojovali. Bol to rozkaz, nemohli robiť nič iné, ak chceli žiť. Ale kontroloval ich niekto, či niekomu polámali končatiny a tak ďalej? Keď si toto uvedomím, tak mám pocit, že potom naozaj môžeme hovoriť nielen o Hitlerovi, ale vôbec aj o Nemcoch ako takých, ktorý bojovali proti svetu.
Podivej se Amblere co se dalo v Tezkoslovensku za zvirectva pachana policajty a bachari, podivej se co delali Anglani a cim vladli po svete nez byla Anglioe ve WW2 porazena na hlavu [ekonomicky] Amerikou a ceho jsou schopni tihle stramaci, stejne jako se podivej na Izrael, co dela v Palestine, podivej se do Asie, treba i ponekud historicky, treba na Kambodzu a Laos atd. atd. Neni treba si myslet, ze Nemci mezi ssebou maji vyjimecne vysoke procento mentalnich zrud. Je to vice otazka prilezitosti se vyznamenat pro podradne destruktivni mentality, kdyz se nadradne destruktivni mentality rozhodnou zamichat karty. Jako priklad ti dam osvoboditelske Skotske jednotky, ktere po konci WW2 postrilely na rozkaz nekolik desitek tisic Ruskych utecencu a zajatcu, kteri se pokusili zdrhnout pres reku Ryn, kdyz se dozvedeli, ze budou nemilosrdne predani tatickovi Stalinovi. Zde mluvime nejen o muzich, ale o velkem procentu zenskejch s deckama. Precti si neco o inkvizici po celem krestanskem svete. Vubec nejde o Nemce, ci Anglicany, ci Cinany, ale o zvrhla individua s velkymi ambicemi, chybejicim talentem a obvykle i inteligenci a zbabelou mysli.

Ahoj, Slavek
Ano, o tom všetkom viem. O západnej Európe v Afrike, o Džugašviliovi, Japoncoch v Afrike. O Turkoch.

Edisone, všude jsi podváděl, kradl a lhal.
Ambler
Stálý člen

Re: je to tak.

Příspěvek od Ambler »

jarda ovčák svitavy píše:Naprostý souhlas, až na tu větičku o těch němcích. Spolužačka ze základní školy žije v německu a živí se jako cvokařka. Soudní expertka. Povídala, že tolik pedofilů, zoofilů , nekrofilů a sadistů, co je v německu není v celém zbytku světa. A já jí s radostí věřím :lol: :lol: :lol: Němčour prý obskočí i běžícího tygra.....
Jináč každičké svinstvo proti lidskosti žene kupředu touha po moci. NIC VÍC.
Tak v prípade Hitlera mám pocit, že tu nešlo len o moc. Ten človek asi naozaj nebol normálny. Alebo taký Saloth Sar.

Edisone, všude jsi podváděl, kradl a lhal.
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“