Nechci bagatelizovat jednotlivé mordy, dokonce i souhlasím.....
S tím bohem a kostelem....

Jardo si si istý že v tých koncentrákoch išlo o holokausť .? Ak ano , tak mi prosím ťa vysvetli kto boli tých zvyšných bajočko 70% ludí (osobne som navštívyl Buchenvald a Osvietčim - matematika nepustí)vyvraždených vo vyhladzovacích táboroch ? Medzi nami , mám zato , že zarábať na ludskóm nešťastí tj. predávať na ,,bork" a v kútiku duše pritom kalkulovať s exekúciou sa nevypláca . Pjarda ovčák svitavy píše:... já se zabývám holokaustem...
Nazdar Jardo.jarda ovčák svitavy píše: Je otázkou proč. A o té jsem chtěl mluvit.
jardo obchodovanie na ,,bork" je predaj tovaru na dlh kde platidlom je bezodkladne v dátum splatnosti exekučne vymožitelný neprimerane úročený dlhopis . Prečo ludia robia to čo robia ? Odpoveď nato je v celku neskutočne jednoduchá - Pre dobrí pocit . Keď že každý z nás je iný (bez výnimky) a svojím sposobom i tak ,,trošku mimo rozsah", i ten dobrý pocit je u každého z nás v niečom inom . Niekto má dobrý pocit keď može ubližovať (zavádzať , kradnuť , zabýjať atď.) a iný zas s výnimkou hovorenia pravdy nahlas (niekomu poznanie pravdy ubližuje inému zas pomáha) keď može nezištne iným pomáhať . P.jarda ovčák svitavy píše:Co to je prodávat na bork??... ... Je otázkou proč. A o té jsem chtěl mluvit.
ostatné pri osobnej debatejarda ovčák svitavy píše:...Že židi dokázali mnohé? Naše chyba,měli jsme stejné možnosti...
Ano, o tom všetkom viem. O západnej Európe v Afrike, o Džugašviliovi, Japoncoch v Afrike. O Turkoch.Slavek Krepelka píše:Podivej se Amblere co se dalo v Tezkoslovensku za zvirectva pachana policajty a bachari, podivej se co delali Anglani a cim vladli po svete nez byla Anglioe ve WW2 porazena na hlavu [ekonomicky] Amerikou a ceho jsou schopni tihle stramaci, stejne jako se podivej na Izrael, co dela v Palestine, podivej se do Asie, treba i ponekud historicky, treba na Kambodzu a Laos atd. atd. Neni treba si myslet, ze Nemci mezi ssebou maji vyjimecne vysoke procento mentalnich zrud. Je to vice otazka prilezitosti se vyznamenat pro podradne destruktivni mentality, kdyz se nadradne destruktivni mentality rozhodnou zamichat karty. Jako priklad ti dam osvoboditelske Skotske jednotky, ktere po konci WW2 postrilely na rozkaz nekolik desitek tisic Ruskych utecencu a zajatcu, kteri se pokusili zdrhnout pres reku Ryn, kdyz se dozvedeli, ze budou nemilosrdne predani tatickovi Stalinovi. Zde mluvime nejen o muzich, ale o velkem procentu zenskejch s deckama. Precti si neco o inkvizici po celem krestanskem svete. Vubec nejde o Nemce, ci Anglicany, ci Cinany, ale o zvrhla individua s velkymi ambicemi, chybejicim talentem a obvykle i inteligenci a zbabelou mysli.Ambler píše:Alebo Hitler našiel toľko nenormálnych ľudí? Nerozumiem tomuto. Rozumiem tomu, že vojaci bojovali. Bol to rozkaz, nemohli robiť nič iné, ak chceli žiť. Ale kontroloval ich niekto, či niekomu polámali končatiny a tak ďalej? Keď si toto uvedomím, tak mám pocit, že potom naozaj môžeme hovoriť nielen o Hitlerovi, ale vôbec aj o Nemcoch ako takých, ktorý bojovali proti svetu.
Ahoj, Slavek
Tak v prípade Hitlera mám pocit, že tu nešlo len o moc. Ten človek asi naozaj nebol normálny. Alebo taký Saloth Sar.jarda ovčák svitavy píše:Naprostý souhlas, až na tu větičku o těch němcích. Spolužačka ze základní školy žije v německu a živí se jako cvokařka. Soudní expertka. Povídala, že tolik pedofilů, zoofilů , nekrofilů a sadistů, co je v německu není v celém zbytku světa. A já jí s radostí věřím![]()
![]()
Němčour prý obskočí i běžícího tygra.....
Jináč každičké svinstvo proti lidskosti žene kupředu touha po moci. NIC VÍC.