ahoj,dneska mně dovezli z nemocnice,byla jsem tam dva dny po nočním záchvatu žlučníku kde mi našli asi 15 centimetrových kamenů a protože je žlučník podražděný a zvětšený tak nemůžou operovat laparosopicky a tak mám měsíc na to aby se dietou a klidovým režimem zklidnil a zmenšil.Jenže já na tu operaci jít nechci,nechci aby mi ho vzali!!!Něco jsem tu četla o jaterních kůrách ale je to tak nepřehledné že jsem z toho dost zmatená.Jinak ty záchvaty začaly když jsem vysadila MMs a začala užívat ENTEROSGEL jako detoxikaci.Jenže jsemahoj,dneska mně dovezli z nemocnice,byla jsem tam dva dny po nočním záchvatu žlučníku kde mi našli asi 15 centimetrových kamenů a protože je žlučník podražděný a zvětšený tak nemůžou operovat laparosopicky a tak mám měsíc na to aby se dietou a klidovým režimem zklidnil a zmenšil.Jenže já na tu operaci jít nechci,nechci aby mi ho vzali!!!Něco jsem tu četla o jaterních kůrách ale je to tak nepřehledné že jsem z toho dost zmatená.Jinak ty záchvaty začaly když jsem vysadila MMs a začala užívat ENTEROSGEL jako detoxikaci.Jenže jsem tu čela právě o tech solích na detoxikaci a jiných det.kurach a že pak dotyční na operaci jít nemuseli.Bojím se že se mi toukrou ty kameny daí do pohyu a ucpou třeba slinivku a skončí to daleko hůř..taky nevím jestli dále užívat MMS1.Kdyby tu byla nějaká dobrá duše která měla stejný problém budu moc ráda za každou radu.Jinak záchvaty mívám jedině v noci.At už přes den sním cokoliv.Tedka se ale samozřejmně budu stravovat podle žlučníkové diety.
ted mně ještě napadlo že vlastně nevím jestli to jsou ty pigmentové nebo ty jiné kameně..bylo to v té propouštěcí zprávě a tu si nechala doktorka..kdybych to viděla napsané tak bych to poznala protože jsem si to četla ale tedka fakt nevím,ach jo