Nicméně přesto, že jsem si kdysi dávno takovou nožní elektrodu vyrobil, její používání bylo pro mě velmi nepříjemné, prostě byla příliš studená, což zrovna organismu neprospíva a stejne se musela vlhčit, nebo používat přes ní mokrá látka nebo mokrý papírový kapesník.
Jednoznančně se mi osvědčil obyčejný lavor o velikosti, kde se vám normálně vlezou chodidla, nalít do něj teplou vodu, (teplota jak kdo snese) a do této vody přidat zarovnanou lžíci himalajské soli a nechat rozpustit. Dále si zhotovit drátovou elektrodu, tj. kousek káblíku, na který se napájí pouze cich konektor na jeden konec a na druhý se dostečně vodivě připevní (třeba pomocí svorky - čokolády) např. kousek nerezové kulatiny a tu zavěsit na hranu lavoru tak, aby byla dostečně ponořena, ale ne i se svorkou a hlavně se elektrody nohama nedotýkat. Osobně používám Ag drát o průměru 2mm o čistotě 99,99, který používám také pro zhotovování elektrod pro generátory na výrobu KS, protože nerez, který je ponořený v osolené vodě začne flekatět. Pokud je to něco, co má pouze pochromovaný povrch začne rezavět.
Tímto se spojí příjemné s užitečným a za ušetřené finance za nožní elektrodu si můžete kopit něco rozumnějšího
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)