Craft píše: Ahoj všem,
Není ztracena, je spousta střípků na internetu, jenom je posbírat a poskládat, což jsem sám dělal hodně dlouho.
Nazdar Crafte, +1
Tohle je něco, co si dovedu představit. Hrabu se v různém haraburdí vědomostí léta a skutečně mohu říct, že trochu tady, trochu támhle, tohle neštimuje, tohle sedí, trochu dedukce a člověk se někam může dostat. Velice oceňuji.
Craft píše: Pravda je dle mě Slávku někde uprostřed. Jak je všeobecně známo, ss proud může způsobovat elektrolýzu krve, již o ve velmi malých hodnotách.
To je ono Crafte, nemám si to jak ověřit, ale podle toho, co z elektrolýzy solí ve vodě leze, si vůbec nejsem jistý, že léčí ten proud. Jsem v podstatě daleko víc nakloněn pravděpodobnosti, že za tím léčivým je vidět právě produkty elektrolýzy. Skoro bez vyjímky jde o hydroxidy a tím dezinfekce, až na chór a to je zase dezinfekce. Navíc mi to dalo dohromady červené krvinky tvarem a velikostí, stejně jako jejich rozřetízkování. Zase asi jde o něco ohledně elektrolýzy (a jenom jako nápad). Možná to rozhazuje nepoužitelné oxydy železa v krvinkách na oxydy železa použitelného v hemoglobinu. Samozřejmě spekulace, ale spodní lajna je, že to definitivně pracuje.
Železo sem ještě přihodím, jakmile ho okomentuju, fakta už mám pohromadě a přeložená. Jedna věc je, že mikrobi krome laktobacilů železo papají a potřebují. Takže je otázka, co ta elektrolýza dělá se železem v nich. To jenom, aby si někdo pod elektrolýzou krve nepředstavoval, že je nezbytně škodlivá.
Craft píše: Rovněž se nám konečně podařilo dotáhnout do finální podoby princip záznamu informací v podobě biozáznamníku do libovolných byliných kapek i na několik problému najednou.
Každopádně Crafte držím palce. Mezi námi, pokud angličtíš, postuduj v W.F. Kochovi. Něčím, nějakým způsobem, nabíjel skupinu kysličníků uhlíku, z nichž jsou v dnešní době 4 z 5ti komerčně vyráběné. Ten první se prý vyrobit nedá, ale on ho průkazně (policejní spektroskopické analýzy) vyráběl nejspíše v roztoku slané vody. Jak to dělal a čím to nabíjel nemám moc tuchu. Zabýval se různými druhy světla, včetně UV, mohl být čaroděj, byl úžasně pečlivý a chytrý chemik a divil bych se, kdyby se nehrabal do elektriky taky. Nicméně tím léčil natolik úspěšně, že stál patologomerickým politikoMuDrům za souzení, vyhrožování a nakonec vyhnání z Ameriky. Zemřel za podezřelých okolností v Brazílii s indikacemi otravy. Léčil tím svým i dobytek z kde čeho. Tím jenom chci říct, že ty jeho roztoky "carboxylů" by možná byly jedním z nejlepších médií na jakékoliv nabíjení.
Pokud neangličtíš, mohu Ti dát alespoň chemické formule jeho carboxylů.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.