isabel píše:
byl to olej z prvního lisu,extra panennský,pul litra za 170kč..!!myslím že ten kvalitní byl.
pěkně mně to vážně štve..mám poslední šanci 10.června..ale nevím jestli k tomu ještě dostanu odvahu..
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Ahoj, když už ses do toho pustila bez přípravy (jako já), tak věz, že nejsi sama, kdo měl pocit, že na poprvé z něj nic nevyšlo. Pokud jsi udělala vše přesně podle návodu, tak se zcela jistě uvolnily tzv. blátivé zátky, které mohou být žlutobílé, hnědé až černé. Někdy to mohou být pouze krystalky cholesterolu, které nevytvořily kameny, vypadá to jako hnědé vláknité smetí. V každém případě to plave na hladině v míse. Odstranit tyto krystalky je stejně důležité, jako odstranit kameny!
Nyní si odpočiň a za 14 dní /ze začátku je to vhodné, to se již stačí kameny uvolnit/ se do toho dej znova, tak abys 26.5. provedla kůru samotnou (olej s grepem). Je to datum - 2 dny před černým měsícem, kdy je nejvhodnější tuto kůru provést! (vyzkoušeno a potvrzeno jak na sobě, tak dalšími samoléčiteli).
Nezapoměň že se tyto kůry musí opakovat tak dlouho, dokud z tebe něco vychází!!! Já mám dnes již osmou za sebou a stále ještě musím pokračovat.
Píšeš o tom, že je to fuj, ale pro své zdraví musíš něco překonat a vydržet. Jinak z tebe Drci udělají "mrzáka"
Těch 14 dní můžeš využít na "opravu jater" buď:
100g semínek ostropestřce mariánského + 70g oleje z ostrop. marian. vše rozmixovat na kašičku a užívat 1klž 3xdenně - až do doby, kdy k tomu začneš cítit odpor - čili ji tělo již nechce.
A nebo samotný ostropestřec mariánský, semínka v objemu až 1 polévkové lžíce, 3x denně cca 20 minut před jídlem. Je nutné je velice důkladně v puse rozžvýkat a až ztratí jakoukoliv chuť, tak ten zbytek spolknout. Trvá to poměrně dlouho a semínka jsou dost tvrdá, pokud ti to z nějakého důvodu nepůjde rozkousat, tak rozbít třeba v hmoždíři a potom stejně žvýkat do vymizení chuti a spolknout. V žádném případě si semínko nedrť do zásoby, po rozdrcení se totiž prakticky okamžitě zkazí a pak je dost toxické.