Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: HCL aktivovani MMS

Příspěvek od Palo »

muflon píše:Palo, jake mnozstvi a jak koncentrovane HCL (kolik kapek) pouzivas na MMS1 a co na to ostatni-mate s tim nekdo zkusenost?
Zatím jsem zkoušel pouze aktivovat MMS tak, že jsem vysypal jednu 324 mg tobolku Betainu HCl do panáku a nakapal 20 kapek MMS a promíchal. Jednou touto tobolkou by se dalo aktivovat i více kapek MMS, ale to jsem nezkoušel, byl z toho takový odér, že jsem s tím musel okamžitě skončit ;)
Ale zkusím, co se stane, když místo práškového Betainu HCl zkusím vitamíc C, abych věděl, co to udělá - tedy jak by to mělo být špatně ;)
Tekutou HCl nemám, tak to zatím nemám jak vyzkoušet...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
muflon
Zasloužilý člen
Dostal: 32 poděkování

Příspěvek od muflon »

JENZE...pouziti tekute HCL by znamenalo ze se do znacne miry neutralizuje mmskem, tak NEVIM NEVIM :?: :?: zda by pak jeste melo nejakou ucinnost na breberky. A o ucinnosti na traveni plati to same....bylo by to jako brat po jidle sodu(nebo magnesium...)-to jen neutralizuje HCL co si vyrabi horko tezko organismus sam, a my mu to malo co je schopen vyrobit jeste zneutralizujem..... :!: (PS:kdo ma prekyseleny organismus tak telo neni schopno vyrobit dostatek vlastni HCL....).

Takze jako daleko smysluplnejsi a ucinnejsi vidim oddelene samostatne uzivani HCL(nebo Cecka) s ODSTUPEM od mms, zasaditych smesi a sody....!

Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
Vinc
Stálý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

MMS Zkušenosti ..

Příspěvek od Vinc »

Pro všechny:
Obdržel jsem následující zprávu. MMS zakázáno ve Španělsku. Teď uvedu doslova text a pak trochu přeložím:

Sehr geehrte Damen und Herren,
Vážené dámy a pánové

Wichtige Mitteilung an alle MMS Anwender/-Interessierte
Důležité sdělení pro všechny uživatele MMS /- zájemce
Zitate aus dem Anschreiben der spanischen Behörde:
Citát ze spisu španělských úřadů:
14. května 2010 rozhodl ředitel španělského úřadu léčiv a produktů pro zdraví:
\"Am 14. Mai 2010 hat der Direktor der spanischen Agentur für Medikamente und Gesundheitsprodukte beschlossen:
Agentůra dala na vědomí, že z důvodů formálních stížností, jakož i informací kanadských zdravotních orgánů, je prodej produktů pod názvem MMS ...atd. ... roztok s chloritan sodný přes internet zakázán.
Diese Agentur hat bekannt gegeben, dass durch eine formelle Beschwerde, sowie durch Informationen von der kanadischen Gesundheitsbehörde, dass die Vermarktung über das Internet, ein Produkt mit dem Namen MMS (Miracle Mineral Solution), Mineral-Lösung, die einer Lösung von Natrium-Chlorit verboten ist:
Betroffen sind bislang folgende Webseiten...\"
Zatím jsou postiženy následující webové strany...

\"...Unter Berücksichtigung aller oben genannten Punkte, nach dem Direktor der spanischen Agentur für Medikamente und Gesundheitsprodukte zu Artikel 99 des 29/2006 vom 26. Juli, hat er nun beschlossen:
Die Ware aus dem Verkehr zu ziehen.\"
"S ohledem na všechny výše jmenované body, podle článku 99 z 29/2006 z 26 června, rozhodl ředitel španělského úřadu léčiv a produktů pro zdraví ..... : toto zboží stáhnout z prodeje.

Tolik informace.
Že by to šlo až tak daleko? :roll:

Vůbec to není tak horké. Někdo trochu přehání. Důkaz: http://www.miracle-mineral-supplement.es/

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: MMS Zkušenosti ..

Příspěvek od milda »

To je výborný :evil: u nás zase zrušili Albendazol a Praziquantel... Jestli to takhle půjde dál, vrátí se středověké praktiky a praktiky soudruhů, kteří zavírali léčitele do vězení a tajně k nim vozili s vé papaláše, aby jim zachránili kejhák... :ethink: :lol:
Mno, salve Evropská unie, jestli to takhle půjde dál..... :roll:

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

muflon píše:JENZE...pouziti tekute HCL by znamenalo ze se do znacne miry neutralizuje mmskem, tak NEVIM NEVIM :?: :?:
HCl se sice vypotřebuje, ale díky absenci kyseliny citronové se nespotřebováná další HCl ze žaludku! Tedy v žaludku zůstane víc HCl...

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: cirhoza jater

Příspěvek od Craft »

hanka píše: Opravuji svoje doporučení: Zapper do střev pronikne až po delším zaprování - aspoň týden 3x denně. :lol:
Můžeš mi Hani prozradit, kde jsi tuto informaci vyčetla? Věc se má jednoduše tak, frekvence, které stanovila Clarková a které mnozí stále používají opravdu do střev a i jiných orgánů neproniknou ani za 3 týdny, ani za 3 měsíce, ani za 3 roky a je za tím především jev zvaný skin efekt, viz. http://cs.wikipedia.org/wiki/Skin_efekt
Takže výsledkem jsou mnohdy akorát popáleniny a výsledek nic moc, ale CAFL je už jiná liga ;)

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re:Re cirhoza jater

Příspěvek od milda »

ahoj Crafte, nemůžu Ti jako zapper-bažant moc odporovat :D nicméně v caflu jsou frekvence na střeva:

Kód: Vybrat vše

Střevní problémy, tlusté střevo (viz také Kolitida) - 10, 440, 880, 787, 
727 
Střevní tonikum - 8, 440, 880
a já občas po zaprování cítím docela rozruch ve střevech. Konkrétně to byly naposled frekvence 453 a 1550Hz.

Jim68
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

MMS-2

Příspěvek od Jim68 »

Bez jasných důvodů jsem se rozhodl otestovat na sobě (!!) MMS-2, který podávám Tátovi (poslední fáze rakoviny?). Musím říct, že se jeví jako neškodný potravinový doplněk. Užívám dva dny 1 kapsli půl hodiny po jídle, a kromě toho že slintám (?) a mám takový jakýsi pocit tepla v krku (asi 20 minut po požití), taky se mi jakoby zahřívají hlavní tepny (především na hlavě - jestli tam nějaké jsou..). Subjektivně se cítím jakoby čilejší, po mozkové příhodě jsem měl problémy s koncentrací (rozbil jsem tři auta - ke zranění ani zabití nedošlo..), objektivně nemám žádné potíže, jen trochu svěží dech.... ;) :shock:
Tolik tedy moje první zkušenosti.

P.s.: Tátovi se po tý poslední chemoterapii přitížilo. Docela strašně.
Naposledy upravil(a) Jim68 dne stř 02 čer 2010 10:15, celkem upraveno 1 x.

Jim68
Be happy!
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

Craft píše: Můžeš mi Hani prozradit, kde jsi tuto informaci vyčetla? Věc se má jednoduše tak, frekvence, které stanovila Clarková a které mnozí stále používají opravdu do střev a i jiných orgánů neproniknou ani za 3 týdny, ani za 3 měsíce, ani za 3 roky a je za tím především jev zvaný skin efekt, viz. http://cs.wikipedia.org/wiki/Skin_efekt
Takže výsledkem jsou mnohdy akorát popáleniny a výsledek nic moc, ale CAFL je už jiná liga ;)
Sice nevím kolik má zapper tuším stovky KHz? A skin efekt je závislý na permeabilitě vodiče, specifické měrné vodivosti a samozřejmě kmitočtu. Takže nepopírat hloubku vniku frekvencí ale spočítat :)
Pro příklad skin efekt u měděného vodiče startuje asi na 10MHz a hustota proudu je uvnitř vodiče rozložena dle hyperbolické funkce. Tak že směrem do vnitř vodiče proudová hustota ubývá.
A taky pozor na vodivost, tuším že čím méně je materiál vodivější (lidské tělo) tím je hloubka vniku proudu vyšší.
Vzal jsem to přes palec a asi 60% proudu na 500kHz by mělo téci tělem řádově do 4cm hluboko.
Pokud mi někdo výpočet zkontroluje budu rád.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

NAVAR píše:Sice nevím kolik má zapper tuším stovky KHz? A skin efekt je závislý na permeabilitě vodiče, specifické měrné vodivosti a samozřejmě kmitočtu. Takže nepopírat hloubku vniku frekvencí ale spočítat :)
Kdyby se tu objevil alespoň orientační graf frekvencí v závislosti na prostupností "jedincem", tak by to bylo fajn ;) Jinak Zappery mívají rozptyl frekvencí od pár HZ až tuším do 900 kHz (to se uvádí na SRZapperu).

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Craft píše:
hanka píše: Opravuji svoje doporučení: Zapper do střev pronikne až po delším zaprování - aspoň týden 3x denně. :lol:
Můžeš mi Hani prozradit, kde jsi tuto informaci vyčetla?
No přece u Clarkové - Revoluce v léčení nemocí, str. 25, odstavec pod rámečkem :) ! Vůbec Ti nechci odporovat, elektřině rozumím jako koza petrželi, právě proto nedovedu posoudit, kdo má pravdu - jestli Ty, nebo Clarková.
Vím, že máš na některé věci od Clarkové námitky, hlavně na její frekvence. Že jsou rozpory takové, že jdeš proti tomu, co píše, mě uvádí do rozpaků, na jedné straně světem uznávaná Clarková, na druhé straně Tvoje zkušenosti, kterým také věřím.
Víš, kdyby všichni odborníci, kteří používají a doporučují zapper nedoporučovali její frekvence, byla by volba frekvencí i doporučení snadná. Ing. Bláhová, Jelisejevová a další proměřují pacienty před i po zaprování a mají s jejími frekvencemi dobré zkušenosti a doporučují je..... :?

Úmyslně jsem v mém doporučení neuváděla žádné frekvene, jenom dobu zaprování, je věcí každého, jaké frekvence si zvolí.

Navrhuji, aby se debata o zapperu přesunula do vlákna Zapper, aby jsme tady neplevelili a všechny informace na toto téma budou aspoň na tom správném místě.
Dovolila jsem si okopírovat příspěvky o zapperu do příslušného vlákna Zapper.
Naposledy upravil(a) hanka dne stř 02 čer 2010 11:24, celkem upraveno 1 x.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

Palo píše:
NAVAR píše:Sice nevím kolik má zapper tuším stovky KHz? A skin efekt je závislý na permeabilitě vodiče, specifické měrné vodivosti a samozřejmě kmitočtu. Takže nepopírat hloubku vniku frekvencí ale spočítat :)
Kdyby se tu objevil alespoň orientační graf frekvencí v závislosti na prostupností "jedincem", tak by to bylo fajn ;) Jinak Zappery mívají rozptyl frekvencí od pár HZ až tuším do 900 kHz (to se uvádí na SRZapperu).
Jde to spočítat. Ale kdybych se měl vrhat po všem co mi kdo předhodí tak nedělám nic jiného. Vzorečky na výpočet klidně pošlu. Jenom mne rozrušilo že to někdo vezme šmahem: skin efekt - nefunguje to - a basta.
Přemýšlet, přemýšlet, přemýšlet..... a ne brát vše jako kráva bojínek.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS-2

Příspěvek od děda Slavík »

Tátovi se po tý poslední chemoterapii přitížilo. Docela strašně.
Chemoterapie je "mocná léčba", kterou moc lidí nepřežije.

Kluci, do toho.
Jim68
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jim68 »

Když to vidím, tak nevím, co bych zvolil.....asi ránu do hlavy...nebo vysadit chemo...?

Jim68
Be happy!
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

děda Slavík píše:Chemoterapie je "mocná léčba", kterou moc lidí nepřežije.
Dle mých zkušeností to není vlastně žádná léčba, ale docela surové přizabíjení všeho živého. Ten "léčebný" efekt vychází jenom z toho, že zdravá tkáň se z toho dokáže vzpamatovávat o trošku rychleji, než tkáň " něčím napadená ". Právě proto je úspěšnost víc než na čemkoli jiném závislá především na naprosto přesném dávkování, které se ovšem nedá nijak exaktně změřit a stanovit, takže je to stejně jenom velice hrubým odhadem a vlastně záleží spíš jen na štěstí, jestli "to vyjde". Na stejném principu pracuje i ozařování, které má výhodu jenom v tom, že se dá směrovat jenom na potřebná místa.
Osobně považuji za daleko lepší variantu "Protirakovinovou kůru pátera Ferdy". Během šesti neděl dokáže totéž, co dva roční cykly chemoterapie, přičemž je nesrovnatelně šetrnější, navíc s téměř zaručeným výsledkem.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“