Neviem čo si predstavuješ pod pojmom finančne náročnejší....Zdravie je len jedno. Ale je to odvodené aj podla človeka. kolko chce do toho investovat a čo si od toho slubuje. Možeš íst na hydrocollon vyplázneš 4 tisíce a v konečnom dosledku zistíš že to splnilo účel preplachu. já sa bavím o kompletnom vyčistení t.s..Očistná kúra trvá podla toho ako na tom človek je. U každého je to individuálne. Niekomu stačia dva týždne a niekomu nestačí ani pol roka.Denny píše:OK detox TS napřed. Kúra se mi zdá být trošku složitější a finančně náročnější. Ale jistě bude stejně účinná, jinak bys ji neprosazoval. Chybí mi tam jen dovětek, že kameny jsou nejen ve žlučníku, ale také v játrech, kde jich je podstatně větší množství a proto je nutné tuto kúru opakovat tak dlouho, dokud z tebe něco vychází. A to může trvat při doporučení - co 2 měsíce, opravdu hodně dlouho. Já např. během 6 měsíců (začal jsem loni těsně před vánocema) dělám dnes již 9! očistnou kúru, což znamená, že dle tebe by mi to mělo trvat 1,5roku!?
VŽDY JE TO O TOM.....POKIAL NENASTAVÍŠ FYZIOLÓGIU TAKÚ AKÁ MÁ BYT. KAŽDÝ ORGÁN BY MAL MAT VYTVORENÉ REZERVY A VTEDY MOŽE PRÍST ČOKOLVEK A ČLOVEK SA BEZ PROBLÉMU VYHNE KAŽDEJ NEMOCI. samozrejme nepočítam s tým že občas sú sliznice zderené lebo sa obnovujú.
Játra regenerujú velmi skoro. človek ktorý nemá závažné problémy tak zregeneruje játra pomerne rýchlo.
A ked si dobre prečítaš ten 4lánok čo som sem vložil tak pochopíš že nehovorím len o kamenech alebo písku jen v žlčníku.
R.