Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Otazka

Příspěvek od děda Slavík »

Navíc určitě to přirozenou HCl v těle vypráská, tzn. určitě doplňovat, ať už v tabletách nebo v roztoku...
To tedy znamená, že až bude k mání tekuté HCi k aktivaci MMS, tak stejně bude dobře přidávat po dobu užívání i tabletu BETAINU HCi???

Kluci, do toho.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Ano, bude dobré přidávat HCl v jakékoliv podobě - tekuté či v podobě Betainu HCl.. Ono si tělo velmi často samo řekne, že chce HCl - například škytavkou ;)
A dědo, asi tři strany zpět jsi psal "Napíšu to několikrát správně... HCl, HCl, HCl,..." a stejně píšeš pořád HCi :lol:

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Ještě k aktivaci

Příspěvek od Merlin »

Jelikož diskuse k tomuto tématu mezitím někam zmizela, dám to sem, hlavně pro dědu Slavíka. A to je z mé strany poslední reakce na tuto věc.

Nemám vůbec nic proti aktivaci NaClO2 pomocí HCl. Naopak, považuji to za lepší z důvodů, které uvedl i Slávek, a také jsem tady o tom v souvislosti s HCl terapií psal.

S kyselinou citronovou místo citronů nebo limetek, přišel jeden německý doktor, který jel s MMS do Afriky a připadala mu nejpříhodnější, vzhledem k tomu, že je v krystalcích. Obojí si tedy bral do letadla v prášku, což mu podstatně zmenšilo objem zavazadel (dnes by ho s tím nepochybně zabásli jako teroristu...). TOTO, a nic jiného, byl hlavní důvod změny. Osvědčilo se to a Jim to pak převzal. Úplně původně používal ocet, ale jen do té doby, než se zjistilo, že ocet pravděpodobně podporuje candidu.

Ještě jednou opakuji, že nenamítám vůbec nic proti aktivaci pomocí vhodně zředěné HCl. Jestliže to někomu vyhovuje, ať to tak dělá, zabije dvě mouchy jednou ranou. Co mi vadí, je míchání kyselé bioaktivní ORGANICKÉ soli chloru (Betain HCl) se zásaditou solí chloru (chloritan sodný; NaClO2). Není vůbec jasné, co přitom vznikne. Jestliže se z toho někdo s pštrosím žaludkem nesesype po 14. dnech, vůbec to neznamená, že to nemůže někomu ublížit. Že se to časem u někoho s jiným nebo nabouraným metabolismem neprojeví třeba na ledvinách či játrech. Pak uslyšíme stejné výmluvy jako od farmaceutů - že to je výjimka, a že to tak dělají tisíce lidí...

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Ještě k aktivaci

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Merlin píše:Co mi vadí, je míchání kyselé bioaktivní ORGANICKÉ soli chloru (Betain HCl) se zásaditou solí chloru (chloritan sodný; NaClO2).
Nazdar Merline,

To je jiné kafe a omlouvám se za nepřesné porozumění tohoto bodu. K tomu těžko mohu něco dodat.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

nestačila by aktivace MMS v žaludku pouze svou vlastní kyselinou??

Takže odpověď zní - sice to jde, ale účinnost naprosto mizerná (avšak nějaká malá je)... Navíc určitě to přirozenou HCl v těle vypráská, tzn. určitě doplňovat, ať už v tabletách nebo v roztoku...
Protože ještě nemám tekuté HCl na aktivaci MMS a nechci pro odpor těla používat dál kyselinu citronovou, vzal jsem dnes samostatně bez aktivace 20 kapek MMS. Nic, žádné nepříjemné pocity, nebo nepříjemný stav nebyl. Večer beru pro jistotu jednu tabletu Betainu HCl.

Dělat to jinak?????

Kluci, do toho.
Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Proč

Příspěvek od Merlin »

Proč tyhle koňské dávky??
Nedělal bych to, raději bych počkal. A když už, tak max. 3 kapky, bál bych se odkyselení.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

děda Slavík píše: ....Protože ještě nemám tekuté HCl na aktivaci MMS a nechci pro odpor těla používat dál kyselinu citronovou, vzal jsem dnes samostatně bez aktivace 20 kapek MMS. Nic, žádné nepříjemné pocity, nebo nepříjemný stav nebyl. Večer beru pro jistotu jednu tabletu Betainu HCl.

Dělat to jinak?????
Kdosi tady před časem psal, že měl velké problémy, když si vzal větší množství neaktivovaného MMS. Byly to myslím dvě ženy.
Takže je to odzkoušené se špatnými zkušenostmi!
Dědo Slavíku, asi bylo štěstí, že jsi měl zrovna v žaludku hodně kyseliny. Já bych to tak určitě nedělala :enaughty:.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
lena

Příspěvek od lena »

děda Slavík píše: Protože ještě nemám tekuté HCl na aktivaci MMS a nechci pro odpor těla používat dál kyselinu citronovou, vzal jsem dnes samostatně bez aktivace 20 kapek MMS. Nic, žádné nepříjemné pocity, nebo nepříjemný stav nebyl. Večer beru pro jistotu jednu tabletu Betainu HCl.

Dělat to jinak?????
pane Slavik, tuto zkusenost jsem udelala take, poprve to nic neudelalo, ale jakmile jsem to vzala podruhe dostavil se prujem jako blazen a ztravila jsem mnoho casu na wc, ale zbavila jsem se neceho (asi cizopasnici=vlasovec??? nevim) jenom branim aktivovaneho mms to neslo.

jinak si to musi kazdy vyzkouset sam, kolik toho snese, ja vzala prvni den 3-5 ciste mms a druhy den 14-15 kapek a to byla ramba camba, jinak to neublizi, jenom v momente, kdy na Vas prijde prujem si budete prat, uz nikdy v zivote, nebot me bylo dost zle. no jo, ale zase me otrnulo a nemuzu rici, ze nemam chut do zivota.

tak pomalu, ale jiste, neprehanet to !!!!!

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Dnes jesm dostal očekávanou zásilku s kyselinou chlorovodíkovou od Palo. Tak precizně a a pervektně zabaléný a zajištění proti všem možným karambolům jsem ještě v životě žádný balíček od nikoho nedostal.
V poledne jsem hned vyzkoušel MMS v nové verzi. Oba roztoky po pěti kapkách. Aktivace proběhla ihned a bouřlivěji než s kyselinou citronovou. Rychle přešla bezbarvá do žluté a hnědé. Smrdělo to trochu víc, ale po naředění meltou to bylo na pití přijatelnější než s citronkou. Pití bez odporu a bez nějaké nechuti. Čekal jsem nějaké rerakce, ale nic se nedělo, naopak celou dobu pocit spokojenosti. Na patnáct kapek ale nepojedu. Zůstanu na těch pěti a něco. Jak se povede kapat.

Zatím jsem nadmíru spokojen. Palo je obětavec.

Kluci, do toho.
dodo13
Nový člen

dotaz

Příspěvek od dodo13 »

Dobrý den,nejsem tak ve věci znalý proto mi poraďte jestli je to normální.Když jesm začínal brát MMS kapky tak jsem se dostal na 14 než jsem se podělal,pak jsem si udělal pauzu a po té jsem se dostal na 6 3x denně,potom pauza a teď jsem začal 3x 3 kapky a dnes jsem vzal po obědě podruhé 4 a pěkně jsem se poblil a.je mi stále zle má to tak být?Dík za názor :?: :?:

lena

Re: dotaz

Příspěvek od lena »

co je dobre udelat koupel s mms, pote kazdy snasi kazdy pri zvysovani lepe. na vanu staci 20 aktivovanych kapek

mozna ti chybi zaludecni kyselina,

t.j. Betain HCl

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... sc&start=0

podivej se pod vlakno s HCl, kde se dovis vice zajimavosti, urcite ti to pomuze

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

dodo13 píše:Dobrý den,nejsem tak ve věci znalý proto mi poraďte jestli je to normální.Když jesm začínal brát MMS kapky tak jsem se dostal na 14 než jsem se podělal,pak jsem si udělal pauzu a po té jsem se dostal na 6 3x denně,potom pauza a teď jsem začal 3x 3 kapky a dnes jsem vzal po obědě podruhé 4 a pěkně jsem se poblil a.je mi stále zle má to tak být?Dík za názor :?: :?:
Ještě je možné zkusit aktivovat MMS1 něčím jiným, než kyselinou citronovou. Třeba šťávou z citronu, octem, nebo HCl. Ale bude to asi všeobecný problém, že žaludek MMS1 po nějaké době začne odmítat.... ;)

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

milda píše: Ale bude to asi všeobecný problém, že žaludek MMS1 po nějaké době začne odmítat.... ;)
Nazdar,

Souhlas, mám s tím stejnou zkušenost. Zkoušel jsem to i neaktivované před čímž jsem zblajzl nějaké kyselejší ovoce, jako dvě jablka atp. Motala se mi z toho hlava jako z přebytku kyslíku, a po několika dávkách (8kapek) se mi začalo dělat blujno a nechal jsem toho. Ještě to zkusím s HCl, mám ji snad dostat ve středu, nebo ve čtvrtek, jaksi se to zaseklo. Třeba to tak půjde, ale stejně to brát už nehodlám. Najedu na HCl.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Kalibos
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

Re: HCl, MMS1, T-MMS1

Příspěvek od Kalibos »

Palo píše:Nenašel by se někdo, kdo aktivuje MMS1 kyselinou chlorovodíkovou a s nějakými těmi zkušenostmi? Já jsem už zlenivěl a vyhovuje mi T-MMS1, tak se mi to zkoušet nechce :lol: Ale koupel někdy zkusím...

Co se týče pálení žáhy, zkoušel to tu někdo hasit HCl kromě mě?
Sám tedy mám výborné zkušenosti a mám dokonce pocit, že se mi pomaličku a jistě vrací přirozená HCl... Je to možná dáno i užíváním zmíněného T-MMS1...
Poslyš s tím HCl si moc nehraj, zdá se, že jsi tím posedlý, ale nelej si do žaludku tolik žíraviny na čištění hajzlů.... Opatrně!!!!!!

Kalibos
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kalibos »

děda Slavík píše: V poledne jsem hned vyzkoušel MMS v nové verzi.
Já si nemůžu pomoct, ale když si koupíš 100% jablečnou šťávu http://www.mccarter.sk (mají to v každé Hypernově) v papírové krabici s názvem Rio fresh, nebudeš vůbec cítit žádnou pachuť a to opravdu ani náhodou. Zkus to.

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“