Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS i jinak - Léčení zvířat

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
neoaghata
Nový člen

Re: Utěk z lopaty

Příspěvek od neoaghata »

No však já to spočítala podle toho návodu, že 4 kapky pro 20ti kilovýho psa je stejný jako 6 kapek pro 30ti kilovýho. Blil po 9 kapkách a 8 mu celkem nic nedělalo. Takže si řikám, že když mu nic nedělá 8 kapek po 2 hodinách, tak 4 kapky po hodině by byly asi stejný, ne? Ale když to tady tak čtu, tak jsem toho do něj naládovala už celkem dost a packa se nelepší. I když, na rozdíl od loňska, kdy měl to samý, mu alespoň pořád nekrvácí. 3 týdny jsem do něj cpala postupně nejdřív od 1 kapky trojitou Kláru. druhý týden byl už na 8 kapkách každý dvě hodiny a třetí týden taky na 8mi kapkách plus poslední dva dny na 9ti.No a to se pak poblil a už ty piškoty nechce. Teď má chudák druhej den pauzu. Já teď musim nějak nainstruovat mámu, protože zítra na 14 dní odlítám pryč, akorát ty 4 kapky po hodině se mi zdají málo po tom, co už má v sobě. Taky tady ten sarkom, co má je prej (podle veterinářů) dost agresivní tak si myslim, že i léčba musí bejt. Tak jí mám říct ty 4 kapky po hodině jo? To se mi zdá totiž trochu krok zpátky, možná zkusíme 5 po ty dva dny. nebo mám už rovnou najet na udržovací Kláru?
P.S. Pes už nemá daleko k tomu, aby mě kousnul, zvlášť, když mu strkám nohu do misky s mms a chci, aby jí tam aspoň pár minut držel :D

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

Ten počet na váhu musíte brát jako orientační, jelikož každý pes je individualita, jako člověk a někomu tento počet nesedne, tak se musí hold přizpůsobit. Já si vezmu klidně 16 kapek MMS a skáču přes kaluže a někdo zase bude mít skoky na WC z toho množství.
Milá Neoaghato, je potřeba si uvědomit jednu věc, MMS neléčí (na tlapy jako desinfekce ano, sama tvrdíte, že již tak nekrvácí, ale to je povrch,imunitní systém musí zevnitř), ale nastartovává imunitní systém a když mu dáte množství, které nesnáší, imunitní systém nenastartujete a zvíře vlastně jen oslabujete. Proto je potřeba raději menší množství a to po hodině, kdy stačí tělo tuto dávku zpracovat a začít uklízet pomocí imunitního systému, při větších dávkách se jen celý systém zhroutí a nevidíte pak žádné zlepšení. Vám se něco zdá málo, ale to je váš názor - člověčí, zkuste se vžít do pejska, jeho reakce,postoje, oči, oháňka jak reaguje atd, těch fyziologických projevů je množství.
Takže to není o tom, kolik jste do něho naládovala MMS, ale aby jste nastartovala jeho imunitní systém (a ne aby se po takovém množství systém zhroutil a zabýval se jen odbouráváním přebytku MMS), takže znovu opakuji, raději menší množství, po hodině a aspoň dva dny po šesti hodinách. Rozhodně bych začal jen se čtyřmi, pejska chci uzdravit a ne ho trávit. Držím Vám palce! :bye:

P.S. Nemusíte vůbec pejskovi držet nohu v lavoru několik minut jak v železech na potkany, stačí nohu v místě jen roztokem smočit a to tak, aby se lázeň dostala na kůži a pak jen vyjmout a lehce zvenku otřít, ale nechat vysušit samo a když si lízne, nevadí, naopak.

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
neoaghata
Nový člen

Příspěvek od neoaghata »

Já nejsem nějakej trapič zvířat, než jsme došli na 9 kapek, tak to snášel dobře, až těch 9 byla neúnosná hranice. Já právě někde četla tady na foru, že zase malý dávky nepomůžou a musí se nemocnej dostat na velký dávky. A Jim taky píše, že v případě rakovin je pravidlo dostat do těla co nejvíc mms, co to jde. Tak já už nevim, vždycky někde něco vyčtu, pak se zase dočtu, že je všechno jinak....
Zkusim tedy ty 4 kapky po hodině. A po dvou dnech tu udržovací Kláru a pak to mám zase nějak opakovat? Myslim ty 4 kapky po hodině a nemám to už zvyšovat? Jako, když jsem začala, tak zvládal 3 krát kláru denně a to jsem mu pak dávala 8 kapek po hodině pak pauza a v poledne zase a večer zase a zvládal to dobře, každej den jsme chodili na dvě hodiny plavat a tak, byl normálně živej a vypadalo to, že mu to nic nedělá. Proto se mi to zdálo málo. Jako já osobně si vezmu 5 kapek a dělám tak akorát skoky na záchod, takže na mě by to bylo akorát :)

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

To se nedivím, že jste zmatená, ale kdyby jste četla zveřejněné nové výzkumy Jima Humble, zjistila by jste, že už nedoporučuje tkzv. koňské dávky, ale méně a často, tj. každou hodinu. To méně tedy znamená, kolik sneseme bez negativních fyziologických reakcí. Pokud tímto postupem pejsek nebude vykazovat malátnost, zvracení a jedná se o agresivní nález, protáhl bych intenzivní šestihodinové podávání na více dnů než jak jsem psal o dvou dnech - u naší holky to stačilo- ale podotýkám, je to individuální, u lidí je to i 14 dní, ale to musíte zjistit dle chování pejska a tu Kláru bych dal až naposled.
P.S. Píšete: A Jim taky píše, že v případě rakovin je pravidlo dostat do těla co nejvíc mms, co to jde....... Ano, ale v časových intervalech(hodinových) po menším množství a když si pak sečtete celkové denní množství po hodině celkem, tak výsledná dávka je velká a systém ji 100% využije ve svůj prospěch. Ty dvě hodiny intervalu podávání jste stále za nemocí pozadu.
Co Vám tady píši, nejsou neověřené teorie, ale ověřená má praxe( a rád jsem se s Vámi o ně rozdělil), víte, teoretizovat může každý hňup a může být ověnčen řády před a za jménem, ale zdraví je jedno a praktické zkušenosti k nezaplacení, každý si musí vybrat sám, kterým směrem.
Naposledy upravil(a) Iv dne stř 21 črc 2010 13:46, celkem upraveno 1 x.

neoaghata
Nový člen

Příspěvek od neoaghata »

Iv píše: Ty dvě hodiny intervalu podávání jste stále za nemocí pozadu.
Tak zatim děkuju moc, už to začínám chápat. Já přávě teď i četla spoustu článků v angličtině a je tam pořád po dvou hodinách a co nejvíc. Já mám jen tu první knihu o mms, tak se to asi trochu změnilo. Ty 4 kapky po hodině jsou super, protože to určitě do něj líp dostanu. Ještě poslední dotaz, čemu pořád nerozumim. Jak poznám, že už to stačí a můžu přejít na Kláru. Když říkáte, že u Vás stačili dva dny. Tak řekněme, že my to budeme potřebovat dávat dýl (to předpokládám) tak jak poznám, že už jsem to dávala dostatečně dlouho a můžu už dávat jen tu Kláru?

"Klára" je nárazový postup, s úspěchem využívaný zejména při bakteriálních infekcích. Pokud podáváte MMS (přijatelnou dávku) s odstupy jedna až dvě hodiny, je to v podstatě stejné jako "Klára", až na to, že ošetření není nárazové, ale udržuje se trvalý "tlak", podobně jako u penicilínu, jehož dávkování se řídí udržováním jisté hladiny v těle.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

Ve vašem případě jako indikátor zlepšení stavu zvolte tu packu, ta bude jako indikátor zdravotního stavu, aspoň v těchto začátcích, u jiných nemocí je to podobné, například tumor v hlavě pozorujete na očích, rovnováze, naklánění hlavičky a pod............ Je toho moc a moc a klidně se ptejte, .........
P.S. Příjemný let a nedělejte nám ostudu ! :bye:

neoaghata
Nový člen

Příspěvek od neoaghata »

Děkuju, budu se snažit nedělat moc ostudy :-)
Takže, když se to bude hojit, třeba, že uvidim, že už ho to tolik nebolí a nekulhá, tak už můžu najet na udržovací fázi?
Uff, je to fakt náročný :roll: A opravdu jen 6 hodin po sobě, že jako začnu v 9 a v 15 hod pro ten den skončim? Nepředběhne mě mě ta rakovina do příštího dne zase, když tam bude mít tolik času?

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

Pro člověka je to intenzívně 8 hodin, ale když srovnáte pejska a "pána přírody", ta hmotnost je většinou velmi rozdílná, takže jsem nasadil těch šest hodin a trefil jsem se. Nedpřeběhne, rakovina jsou vlastně "zblázněné zdravé buňky" a imunitní systém, když se konečně dá do práce, si je umravní a nebo je zapouzdří a bude již mít sílu až do nové šestihodinové dávky, která dodá pro imunitní systém novou munici.

neoaghata
Nový člen

Příspěvek od neoaghata »

Tak už je mi snad všechno jasný a můžu jít mámě sepsat novej návod a balit :-) I když možná to zkusíme spíš radši těch 8 hodin, když to projde bez problémů. Děkuju a mějte se tu hezky. Já pak zase poreferuju, jestli to zabralo.

Kasha
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

dávkování malým zvířátkům

Příspěvek od Kasha »

Máme malého ši-tzu a měl často divné průjmy. Tak mu kapu podle rady do misky (kterou nikdy celou nevypil) jednu NEaktivovanou kapku MMS1 a zatím DOBRY :)... mimochodem, dělali jsem parazitické vyšetření stolice - týdenní sběr a stejně NIC,,, :(
Kasha

čtyři dohody v předvedení pana Duška - to je zapper na duši :)
Deane
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Hm.

Příspěvek od Deane »

Včely chceš liečiť alebo otráviť?

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
lena

vcely

Příspěvek od lena »

zkusenosti ne, ale proc ne, dala bych do vody na piti velmi slabou davku, snad 1 kapicku a kterou bych jeste pote
rozdelila na polovicni davku, tim ze bych pulku co bych rozredila slila na polovinu a tim vznikne jenom roztok
na 1/2 kapky.

jestli maji vcely nemoc tak jim urcite tohle neuskodi, kdyz to pomaha zviratum jako pes, kun, kocka atd....

snad ma nekdo jeste lepsi navrh

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Pipina

Příspěvek od Denny »

Zasloužilou členku (5ti letá slepice) z mého chovu postihl těžký slepičí zdravotní problém. Byla schlíplá, nežrala,vole měla nafouklé a strašně smrděla. Za ta léta chovu slepic jsem věděl, že je s ní ámen. V takových případech jsem mohl poskytnout pouze špalek a sekerku.
Nyní však díky MMS se vše změnilo. Aktivoval jsem 4k do 1deci vody a pomocí inj. stříkačky jí ráno a večer vstříkl zobákem do volete vždy 2ccm roztoku. Druhý den ráno se jí z volete vyřinula hnusně páchnoucí tekutina (což jsem desinfikoval opět silným MMS). Poté jsem chuděru lapil za pařáty a mimo prostor zahrady ji pomohl vše z volete vyzvracet - bléééééééé - nebudu popisovat.
Nato dostala další dávku MMSka a večer zase. Následující den jsem celý postup zopakoval. Rozdíl byl pouze v tom, že tekutina z volete již nepáchla a nebylo ji tolik. Bylo vidět, že slípka se začíná uzdravovat. Nekrčila se v koutku, ale "drbala" s kolegyňkama o nemocech a zdraví - o čem také jiném v jejím věku (je to stejné jako u lidí).
Čtvrtý den pipina začala přijímat potravu a tak ještě dostala pro jistotu dalších 2ccm MMS. Dnes je to pátý den od ukončení léčby a nikdo nepozná, která že to umírala. Má krásně červený hřebínek a opět začíná snášet "zlatá" vejce :)
Krásný den všem milovníkům zvířat

PS: Ten krásný den opravdu jen pro milovníky a ne hovada. Včera totiž se můj pejsek vrátil s asi 25cm ranou na hřbetě, což při jeho asi 40cm délce......
Ano, neuhlídal jsem ho, utekl mi, ale nikoho to neopravňuje k tomu, aby si vyléval zlost na malém, hravém a neškodném pejskovi. Nějaký debil se po něm asi ohnal kosou nebo
čím a málem ho chudáka svlékl z kůže. Bylo třeba ho zašít a protože mu z rány neustále teče, desinfikuji to opět MMSkem.

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
lena

slepice

Příspěvek od lena »

denny + 1

je to zajimavy clanek ci pribeh a potvrzuje dobre pusobeni mms, jedno co se stale pise, ze je to jed atd.

takto je videt, ze se negativni zpravy vyvraceji, ono zalezi na aplikaci ci davce teto tekutiny.

Je videt, ze zvirata jsou proti parazitum take malo odolne, asi slepice nejakeho sezrala,

taky do sebe nacpou co uvidi.

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Mixomatoza

Příspěvek od NAVAR »

Dobrý den všem,
Mám dotaz na léčku myxomatózy u králíků. Nějaké zkušenosti už sem tuším psala Katerina1.
Jedná se mi zejména o prevenci. Následně pak o léčení postiženého jedince.
Zkusil jsem toto a začal jsem včera. Zdravým králíků 2denně – ráno a večer denně 5-10kapek aktivovaného MMS do pití. Zatím to pijí, vše v pořádku.
Králíci co byli s nakaženým jedincem dostali preventivně dávku asi 25kapek MMS do 1dl vody z toho pak kapátkem cca 1-2ml přímo do tlamky.
Nemocný jedinec byl přesunut do karantény a dostává 2x denně 1-2ml MMS 50kapek do 1dl vody pipetkou přímo do tlamky.
Lazarovi dávám čas tak do středy jestli s zlepší a nebo ne. Pak se uvidí. Každopádně pokud bych získal nějaké zkušenosti tak je sem napíšu

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“