Ach joPetra píše:Dobrý den,
zajímá mě názor ostatních uživatelů MMS. Všude tady narážím na nežádoucí účinky spojené s nevolností, průjmem a pak na rapidní zlepšení už po pár dnech a dokonce i vyléčení. Já to tak nemám.....
...Začínám mít docela obavy, abych si nějakým způsobem neublížila. Máte někdo podobné zkušenosti? Díky.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Já kdybych bral takový dávky jaký jsou zde uváděny tak už je po mně
![Evil :evil:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Lidičky co blázníte? Vy si myslíte že MMSka jsou všelék a že čím více teho do sebe narvete, tím lépe a že se zbavíte (samozřejmě ihned) všech neduhů- grrrrrrrrrr
Přečtěte si celý vlákno a udělejte si výpisky kladů i záporů.
MMS není lék, uvědomte si to
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Tím že nám pomáhá likvidovat nežádoucí viry a bakterie v těle, tak vytváří p o d m í n k y vašemu tělu aby se těm nemocem co jste si sami vyrobili bránilo. Ty naše neduhy se v těle navyšovaly celé roky a vy byste chtěli vše dostat do normálu pokud možno včera. To prostě nejde......
Užívání mmsek je běh na dlouhou trať, musíte také něco slevit ze svých nešvarů a upravit životosprávu. Pochopit že MMS spolu s těžkými kovy vyplavuje z těla i žádoucí vitamíny a minerály a že je nutno dělat přestávky, doplnit je a dát tělu čas aby vše dostávalo do normálu. To, že se s MMS okamžitě zbavíte všech neduhů je velice naivní.
Já vím že jsem vás nepotěšil ale když si naštudujete vše o MMS, tak zjistíte že na bolavý zub a počátky angíny je nejlepší kloktat 2 kapkový mmsko, že střeva vám vyčistí MMS2, na ženský problémy také výplach slabým mmskem atd.
Že na akutní zánět je dobrá "Klára" a na virózu raději 2-3 kapkový mmsko každou hodinu atd.... Prostě si musíte zjistit kdy a na co je mmsko nejlepší použít a v jaké koncentraci. Např. na relax jsou výborné mmskové koupele
Tím že tělu každodenně ulehčujete jeho boj s virózami, bakteriemi ap., tak se vám postupně zesílí imunitní systém a najednou zjistíte že jste relativně zdraví
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
H.v.