![Color :color:](./images/smilies/color.gif)
K.
Něco jako kondenzace turbulencí ?
Nebo jako tzv výstupní mlha ?
To není (pro mě) žádná novinka. Pořád efektivnější na povrchu, než v kůře.Peter píše:"Blahoslavení duchem ...." Hliník je třetím nejvíce zastoupeným prvkem v zemské kůře. Podle posledních dostupných údajů tvoří hliník 7,5–8,3 % zemské kůry. (Wikipedie)
Jeffe, od kdy máš čas fotit oblohu???? Nad Libercem je buď hezky, nebo sračky. Čáry jsou mimo kotlinujeff píše:Takhle u nás vypadala obloha v pátek 24. září ráno, když se loučilo léto
Tenhle odkaz je super!chiq píše:môžte si to "konfrontovať" s aktuálnou situáciou v leteckej premávke... samozrejme, tej civilnej... vojenské "striekačky" tam sledované nie sú![]()
http://www.flightradar24.com/
Na orgonit je tady vlákno...když neutralizuje geomagnetické anomálie a je schopen měnit počasý, měl by působyt i na chemtr.adam.benda píše:Přátelé, zdravím,
omlouvám se, pokud sem dávám něco, co už tu je, nečetl jsem celé vlákno...
O chemtrails ve zprávách na Primě:
Možná existuje způsob, jak se proti chemtrails bránit. Nevím, nakolik tomu věřit, možná někdo z vás o tom bude vědět více.. Slyšeli jste o tzv. orgonitech? Vrstvy různých kovových částeček, různé krystaly, nerosty, vše zalité ve vosku nebo v pryskyřici často ve tvaru pyramidy či různých "šišek"? Orgonit má nějakým způsobem transformovat (čistit?) "orgonovou energii" a jeden zvláštní typ této věcičky má mít schopnost nějak potlačovat chemtrails. Tvrdí to různé články na internetu.. Asi se mi tu někteří smějí, budou v tom mít mnohem větší jasno, já o tom vím houbeles