Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Metody léčení

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
muflon
Zasloužilý člen
Dostal: 32 poděkování

Re: Pivo

Příspěvek od muflon »

Nemo píše:Mi kdysi dávno doporučil obvodní lékař, že 12ti stupňové pivo je zásadotvorné, ať ho občasně piju. Dal jsem na jeho slova :D :D :D Ale tu zásadotvornost nemám ověřenou.
To platilo u Pilsen Urquell a snad i u Budvaru samozřejmě 12-ky(v Marianskych laznich to doporucuji prostatikum lékaři...)....ale lepší řešení(neboť pivo obsahuje skrze ječmen.slad dost plísní...!, a ostatní piva vč.výše jmenovaných která se už vyrábějí velkovýrobově, se dost hodila do kyselinotvornosti...) je toto:

Lépe mrkněte do vlákna odkyselení na lepší způsoby...brambory(syrové-šťáva nebo nastrohané do jídla...), nebo melasa+soda+citr.šťáva,...apod.

muflon
Zasloužilý člen

Destilka,RO,infrasauna

Příspěvek od muflon »

http://www.badatel.sk/index.php?option= ... 6&Itemid=1
Prekvapújúci fakt na zapamätanie je, že voda priťahuje hlavne anorganické minerály. Organické minerály ostávajú v tkanivách, kam aj patria....Tento fakt je ľahko dokázateľný. Cievy na rontgenoch sa nikdy nezobrazia, pokiaľ tam nie sú vápnikové nánosy na ich stenách. Nie je snáď toto dôkaz, že máme minerálne nánosy dokonca v kanálikoch, pozdĺž ktorých prúdi neustále krv? Takto tvrdá voda nesie nehybné minerály do tela a destilovaná voda zase von.

DESIVÁ PRAVDA

Priemerná osoba vypije okolo 4 litre vody za deň. Započítané sú aj šálky kávy,
čaju, nealkoholických nápojov, jedla a ostatnej vody - tieto 4 litre teda nie sú veľa.
Štyri litre denne znamená, že priemerná osoba vypije 450 pohárov tuhých látok
za celý život. Tieto pevné častice sa nachádzajú aj v našich zvlhčovačoch, čajnikoch a rýchlovarných konviciach. Zamyslite sa nad tým, 450 pohárov anorganických minerálnych látok – kameňov vo vašom tele počas života. Preto sa pomaly stávate skamenelinou, tak pomaly, že si to nedokážete ani všimnúť.

Čo teda urobí telo s týmito látkami? Začne vytvárať tenulinký film pozdíž tvojich stien zažívacieho traktu. Lenčo je vytvorená prvá vrstva, ďalšia vrstva sa utvorí už oveľa ľahšie až kým sa neupevní. Jeden z prvých dôsledkov je zápcha, problém

miliónov ľudí. Ďalší nános sa vyskytne tam, kde je nanižší krvný tlak ako napríklad v kíboch ako (artritída alebo dna), pozdíž ciev (kôrnatenie), v žilách (kŕčové žily), v pľúcach (emfyzém). Takisto často pokryjú aj čisté šošovky oka, čo má za následok sivý zákal. Zelený zákal - obávaná očná choroba môže byť taktiež dôsledok tvrdej vody. Tieto drobnučké nádobky sa pokryjú minerálnymi nánosmi, čo môže viesť k zvýšeniu očného tlaku. Nikdy sa nenašla príčina vzniku zeleného zákalu. Môžu to byť minerálne usadeniny.

Počas všetkých mojich rokov skúseností praktického optomeristu - všetci moji pacienti so zeleným zákalom pili vodu s extrémnou tvrdosťou. Destilovaná voda je jediná možná dlhodobá prevencia.

CUKROVKA

Paul Brinkman sa začal zaujímať o destilovanú vodu odkedy ho začala znepokojovať cukrovka. Predstavte si prekvapenie, keď si zmeral stav hladiny cukru v krvi a bol v poriadku. Taktiež to prekvapilo aj jeho doktora. Podľa vydania Merck´s Manual, presná príčina cukrovky nie je známa. Medzi príčiny patrí nedostatočná produkcia inzulínu beta bunkami Langenharsových ostrovčekov. Bunky sú nažive - ibaže nefungujú. Môj učiteľ, korý ma inšpiroval, Doktor Landone tvrdí, že minerálne usadeniny izolujú bunky filmom z minerálov tak, že sú neschopné fungovať.

RAKOVINA

Podľa doktora Landone, Tvrdá voda uzatvorí bunky s filmom tak, že kyslík nemôže dosiahnuť uväznené bunky. Telo potom vyvíja nové bunky, čo sa zmôžu aj na menej kysíka. Tieto bunky sú bunkami rakoviny. Destilovaná voda často uvoľňuje uväznené bunky a sprístupňuje ich kyslíku. Destilovaná voda však rozpúšťa mnohe toxické látky, ktoré zapričiňujú rakovinu.

OBEZITA

Doktor Landone dôrazne tvrdí, že kto pije destilovanú vodu, by sa mal skôť či neskôr
vrátiť na svoju normálnu váhu. Dôvody: film vytvorený z tvrdej vody uväzní bunky, pričom sa tkanivá stanú nasýtené vodou. Zadržiavanie tekutiny v tele je hlavnou príčinou obezity. Destilovaná voda opäť prebúra bariéru na bunke, ktorá prebytočnú vodu vypustí a telesná váha sa vráti do normálu. Doktor Landone si udržal svoju váhu počas celých svojich 98 rokov. Tí čo si sledujú váhu schudnú, bez ohľadu na to, na akej diéte sú, ak budú piť 4-6 pohárov destilovanej vody pol hodinu pred každým jedlom.

Jarda Z.píše:
Podobně jako destilka funguje i osmotická voda(RO-reversní osmoza), ale není to jediná cesta jak se těchto minerálních sedimentů zbavit, velice dobře si s nimi poradí i infrasauna, kde se také dá vyloučit velké množství sedimentů během krátké doby.
Naposledy upravil(a) muflon dne pon 27 zář 2010 10:33, celkem upraveno 2 x.

Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
muflon
Zasloužilý člen

Který destilační přístroj

Příspěvek od muflon »

Který destilační přístroj patří mezi spolehlivé s dlouhou životností a možností opravy, máte někdo zkušenosti své nebo od známejch?

(můj znamej koupil z pust.cz a musel reklamovat, odešla topná spirála(pracuje na stejném principu jako varná konvice.
Bylo to sice pracnější-musel sehnat potvrzení o neproveditelné opravě spirály(!!!) v nějaké opravně kterou pracně sháněl(NEMAJÍ AUTORIZ.OPRAVNU V CR-ASPON PRED 1ROKEM TOMU TAK BYLO...) ale celkem v pohodě nakonec provedli výměnu reklamace, poslali nový výrobek jiný...)

Nevím zda existují typy u kterých se spirála po přepálení dá vyměnit a existuje síť opraven i v ČR...

Děkuji za případné jakékoli zkušenosti (chci přístroj do práce kde nechci blbnout s dovážením RO(osmozy) vody v kanystrech...)

Okolo 10tis:
http://www.pristrojeprezdravie.sk/?loc=category&id=8
(ale nelíbí se mi tam nutnost po 2-3mesicich menit uhlíkový filtr...)

http://www.zdravotnickaprodejna.cz/dest ... -78B).html
(to je podobny typ jako na pust.cz , výhodou je nerez vnitřek)

U toho z pust.cz se NEMUSÍ měnit často uhlikovy filtr(FILTRACNI NADOBKU S AKT.UHLIM DOKONCE VUBEC NEPOUZIVAJI..., slouží k odstraňování výparů a pachů...tak snad by se ani nemusel měnit tak často jak píšou(po 2-3měs., ale snad by stačilo i klidně 1xR i při každodenním používání...) :?:
Filtracni nadobka u MDist 4(tedy podobného přístroje jako u pust.cz) vypada takto(strana2):
http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cac ... vUYcEcblcw

Destilku lze míchat např. s citronovou šťávou nebo solankou z himalajske soli a máte daleko větší kontrolu nad tím co skutečně pijete...(o hormony a zbytky chem.látek z hnojení a léků co lidé vymočí a čističky si s tím moc nevědí rady...o to asi nikdo moc nestojí...)
:|

Andromeda
Nový člen

EET - Emoční energetická terapie

Příspěvek od Andromeda »

Ahoj všichni,

nejprve bych ráda reagovala na příspěvek od K. (1220).

Autorku Luis Hay a knihu Miluj svůj život znám, mám ji doma v knihovně :)
Souhlasím s jejím názorem na život a s tím, že aby se něco mohlo v životě člověka změnit, měl by se začít zaměřovat sám na sebe, naučit se mít rád a přestat řešit věci typu, co si o něm pomyslí okolí a že všem v okolí musí vyjít vstříc.
Materialismus dnešní doby je šílený, bohužel je to ale jen odraz toho, jak na sebe lidi pohlížejí. Na první místo velice často staví to, jak se na ně dívá okolí a aby vypadali co nejlépe, dávájí to na odiv majetkem a sebeklamem. Bohužel si neuvědomují, že tím poškozují především sami sebe. Velice často bohužel nakonec přijdou na to, že jsou sice materíálně zajištění, ale to je asi tak všechno, co mají, protože šťastní rozhodně nejsou. Samozřejmě, že pokud někomu takový způsob života vyhovuje, je to naprosto v pořádku, protože každý je zodpovědný jen sám za sebe a záleží na každém, jaký život se rozhodne mít.

Milý Sano,

je naprosto v pořádku, že jsi k této metodě skeptický, je to něco nového a připouštím, že to může vypadat neuvěřitelně. Na této metodě je skvělé, že pracuje se zcela individuálními potřebami každého jedince. Každý totiž může potřebovat k vyřešení svého problému něco jiného.
Při poslední terapii, kterou jsem dělala, jsem pracovala s člověkem, který bral řadu let antidepresiva. V určitě době se rozhodl přejít na léky založené na přírodní bázi. Ty byly samozřejmě mnohem méně účinné a díky tomu byl tento člověk permanentně na dně, najednou začal postrádat smysl života, ráno neměl důvod vstát. Když tohoto člověka vidím dnes, nestačím žasnout. Je to úplně někdo jiný. Usměvavý, plný energie. Zcela v pořádku ještě není, protože pokud je na tom někdo tak, že se již neobejde bez antidepresiv, nestačí většinou jediná terapie k tomu, aby byl odstraněn problém, který mu tento stav způsobil. Mluvím tu odhadem o 3 - 4 terapiích, záleží na každém. Nicméně jde o to, že pomocí této metody člověk sám přijde na to, jaká konkrétní situace mu způsobila současný stav a je schopen tuto situaci napravit a zároveň se tak zbavit svých obtíží. Kažodopádně mluvím z vlastních zkušeností, takže vím, co tato metoda dokáže, ale zároveň chápu i tvůj skepticismus :)

Milá Matino,

moc tě tu vítám, určitě budu ráda, když se přidáš :) Kurz jsem absolvovala u Jiřinky Slámové, která je "průkopnicí" této metody.

Ahoj Hani,

při EET se postupuje tak, že nejprve se "klient" za pomoci terapeuta uvolní a dostane se do stavu, kdy je podvědomí propojené s vědomím (trochu to připomíná hypnózu, i když člověk zcela vnímá okolí). V tomto stavu hlubokého uvolnění se člověk rozdýchá a v podstatě se "podívá" do svého těla a objeví bloky na čakrách (energetických centrech). Má v podstatě pocit, jakoby ho na tom místě něco tlačilo. Tento blok se za pomocí "rozdýchání" a emočního uvolnění rozpustí tak, aby energii v těle již nic nebránilo v tom, aby mohla volně proudit. Při "nalezení" bloku si člověk zároveň uvědomí, při jaké konkrétní situaci si tento blok způsobil. Po uvolnění zablokovaného místa následuje zklidňující fáze, při které si člověk uvědomí, proč si ten blok způsobil a jak tuto situaci napravit. Může se i podívat na to, jak by vypadal jeho život dál, kdyby se svým "problémem" nic nedělal a může to porovnat s tím, jak se bude jeho život odvíjet, když se pokusí svůj problém řešit a vyřeší ho. Po této fázi se vrací zpět k plnému vědomí. Úžasné je, že na sobě okamžitě cítí změny. Samozřejmě, že záleží na závažnosti problému a na přístupu každého, takže tu nebudu říkat, že každý se hned zázračně uzdraví, zbohatne, bude šťastný, či cokoli jiného, co je pro něj právě důležité. Klíčem je totiž to, jestli člověk chce se svým životem něco udělat a chce ho změnit. Pokud ano, tak mu tato metoda určitě pomůže, i když sklouznout zase zpátky ke svému navyklému způsobu života je velice jednoduché a rychlé. Každopádně je to na každém :)

hnizdojan
Nový člen

Re: Pit vodou a ne mineralky

Příspěvek od hnizdojan »

lena píše:
hnizdojan píše:Od doby, kdy piju vodu a přestal jsem pít minerálky, cítím se daleko lépe.
to je jasne, mineralky s bublinkama neodkyseluji, ale zakyseluji vice organizmus tvori hlen v tele, ktery vice skodi jako dela dobre. cista voda telo cisti a odkyseluje.
Děkuji Vám za vysvětlení.

lena

Re: Pivo

Příspěvek od lena »

Nemo píše:Mi kdysi dávno doporučil obvodní lékař, že 12ti stupňové pivo je zásadotvorné, ať ho občasně piju. Dal jsem na jeho slova :D :D :D Ale tu zásadotvornost nemám ověřenou.
jedna informace ohledne piva, jako zasadita tekutina, nevim,

ale pokud se dela kuprikladu sport, vandrujes,
mnoho lidi kdyz vystoupi nekde na nejaky kopec si mysli dam si pivo jako odmenu. Pokud se sportuje
neni to dobre, nebot telo neni schopne v pohybu odbouravat alkohol. Az lezime v klidu je toto mozne.
Jinak si organizmus vezme dalsi energii z nadledvin a timto oslabuje telo. Proto je mnoho lidi vice
unavenych nez obcerstvenych. Lepe je pit vodu, smichanou s jablecnou stavou 1: 1. Toto dela telu dobre
a ma to take vytaminy, ktere telo potrebuje pri ztrate mineralu atd. jako je poceni pri stoupani na kopce.

Mo
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

re

Příspěvek od Mo »

Ahoj Andromedo ;)
no to znie veľmi zaujímavo :D keď to takto funguje, tak mi prosím napíš cenu a miesto, kde to robíš, prípadne či poznáš niekoho, kto to robí na Slovensku, prípadne ešte Brno by pripadalo možné :)
ono nie, že by som hneď to toho šla, ale myslím, že všetci sa tu snažíme si psychiku napraviť, viem, že na nej musíme popracovať sami, a preto by sa možno dalo ľahšie začať, keby nám s tým niekto na začiatku pomohol, ale to je len môj názor, v každom prípade si to veľmi pekne napísala, a už si to musí každý premyslieť, prípadne vyskúšať sám, ale čo sa týka psychiky, myslím, že je to zaujímavá pomoc ;)
teraz mám nejaké iné veci rozbehnuté, ale určite si nasadila chrobáka do hlavy, ako sa u nás vraví :D
pekný dník prajem ;)

Andromeda
Nový člen

EET - Emoční energetická terapie

Příspěvek od Andromeda »

Milá Mo,

naprosto s tebou souhlasím v tom, že je na každém z nás, co se rozhodne pro sebe udělat nebo neudělat. Každý se může "najít" v něčem jiném, každopádně důvod, proč jsem o tomto tématu tady začala vůbec psát je ten, že jsem měla možnost být svědkem úžasné proměny lidí, kteří se rozhodli tuto metodu vyzkoušet a zjistili tak, jak moc jim pomáhá. Tito lidé začali najednou "zářit", jestli víš, co tím myslím :)
Jelikož tato metoda zatím není moc rozšířená, nevím bohužel o nikom, kdo by ji prováděl na Slovensku nebo v blízkosti Brna :(
Každopádně, kdybys měla zájem, tak tě ráda uvítám u nás v Andělské Zahradě (bližší info na http://www.andelska-zahrada.cz) :) Časově bych se ti přizpůsobila, optimální je pro mě pátek, sobota nebo neděle, ale je možné se případně domluvit i na jiném dni podle tvých potřeb. Vše záleží na domluvě :)

Měj se krásně a děkuji za tvůj příspěvek :)

sanov
Stálý člen
Dostal: 1 poděkování

Liečba magnetizovanou vodou

Příspěvek od sanov »

Liečba magnetizovanou vodou
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Nemôžeme robiť veľké veci. Môžeme robiť iba malé veci s veľkou láskou. Matka Tereza
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno...

Příspěvek od jarda ovčák »

Jsem příznivce Kneipa a jeho knihu jsem půjčil jednomu dochtorovi.
Zařídil to nejpodstatnější.... zdali léčba vodou, tedy tekoucí vodou může pozitivně působit na člověka...
Měření pochopitelně probíhala tajně a tak se to trochu vleklo. Bylo zjištěno měřením a rozbory:
Tekoucí voda , v teplotě těla nebo max o dva stupně méně stimuluje žlázy s vnitřní sekrecí, mízní systém, nervový systém a krevní oběh. Jsou to však takové hodnoty, že se tento účinek dá srovnat s alopatickými stimulanty či léky.
Nejlepšího výsledku bylo zjištěno v poloze vertikální, kdy směr vody tekl po hlavě dolů, případně hlavě a ramenách.
totéž v sedě, v poloze sezení na židli.
Byl jsem já ten skeptik, kterej tvrdil, že léčba vodou bude překonána, můžu si tedy... vlastně už jsem si ten popel vysypal na kebuli.....
Kneip tedy to polévání vodou opravdu musel mít zmáknutý a já bloud jej podcenil...
Nicméně, bylo prokázáno, že regenerativní mod, který je nastartován řekněme sprchou je okamžitě zastaven ulehnutím do vany. Je to tak. Ležení ve vaně neregeneruje, ale vše, co sprcha stimuluje,vana tlumí.
Takže, pobyt ve vaně je kontraproduktivní. Mne osobně udivilo, že sprcha dokáže odbourat cholesterol, krevní cukr,dokonce i neurotické stavy dokáže voda ztlumit. Je toho síla,bohužel, protagonisté tohoto díla uvažují o prohloubení této studie již zcela profesionálním způsobem, tedy za nějakou konvertibilní měnu.
Mě osobně to neva, stačí mi fakt, že Kneip měl recht.
Vlastně ještě něco.... s klesající teplotou vody se podpoří prokrvení a krevní oběh, žlázy s vnitřní sekrecí však přestávají být stimulovány. Vychází mi tedy, že pokud to je příjemné pro našince,je to příjemné i pro organismus. Ergo: určitě to souvisí se stavem mysli.
Samozřejmě, že kneipovo dílo je rozsáhlejší, je velice hluboké a vliv koupelí bude rozhodně kladný.... ovšem jeho koupel s dřevěným popelem či drcenými jalovčinkami.... snad někdy jindy.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Svíce - Ježkovy ušní a tělové

Příspěvek od Palo »

Na Astrovíkendu v Brně jsem si pořídil ze zvědavosti ušní svíce. Aplikoval jsem dnes, podle návodu na ubrousek před ucho (asi centimetr před "díru" směrem k očím).

Dle návodu jsem na finále rozmocal svíci a zjistil, že byla ke konci téměř ucpaná borčusem :) Tak to vypadá, že jsem opravdu pěkně zasviněnej. Nejvíc mě ale štve, že mám pocit, že slyším o něco líp a začíná mi to líst na nervy :lol: Asi si ten bordel zase nasypu spátky do ucha :D

Možná pořídím asi nějakou sadu těchto svící a budu pokusovat dále porůznu na těle. Obrázek v příloze. Jedna svíce mě vyšla na 20 Káčé, pořídil jsem původně dvě, prvně aplikoval na levé ucho, následně na pravé...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Svíce - Ježkovy ušní a tělové

Příspěvek od Palo »

Paradoxně jsem dnes dostal od Swanosonu následující mail:

Dear Friends and Valued Customers:

There has been a lot of discussion about tinnitus this past year. It seems that more people than ever are suffering from this condition.

In fact, the American Tinnitus Association (ATA) states that: "More than 50 million Americans experience tinnitus. For most, it’s just a brief tone (called transient tinnitus) heard in the quiet of the night right before bed, or perhaps heard for an hour after going to a concert without earplugs. For 15 million of those 50 million, the tinnitus is persistent and very often troubling. Most commonly caused by noise exposure, tinnitus drastically reduces quality of life for 250 million people worldwide."

Tinnitus is the medical term for the perception of sound in one or both ears or in the head when no external sound is present, according to the ATA. "It is often referred to as "ringing in the ears," although some people hear hissing, roaring, whistling, chirping or clicking. Tinnitus can be intermittent or constant—with single or multiple tones—and its perceived volume can range from subtle to shattering."

Now it appears there may be new hope for tinnitus sufferers in the guise of Pycnogenol® French maritime pine bark extract. Scientists in Italy have found that Pycnogenol may support healthy blood flow to the inner ear, helping relieve tinnitus symptoms. See my first report today for more information regarding this breakthrough study.

In other news, researchers writing in the European Journal of Clinical Nutrition report that beta-glucan found in barley may help reduce both total and low-density lipoprotein (LDL) cholesterol. Researchers reviewed 11 randomized clinical trials published from 1989 to 2008 and found that increased consumption of barley products "should be considered as a dietary approach to reduce LDL cholesterol concentrations." Check out my second report.

Also, scientists in Sweden, questioning more than 30,000 women, found that daily multivitamin intake appears to cut the risk of heart attack. Read my final report today to find out more about this exciting new study out of the Karolinska Institutet in Stockholm, Sweden.

As always, I wish you the very best of health.

Překlad translatorem:

Vážení přátelé a významným zákazníkům:

Tam byla hodně diskuse o tinnitu minulý rok. Zdá se, že stále více lidí trpí touto podmínkou.

Ve skutečnosti, americká Tinnitus asociace (ATA) se uvádí, že:.? "Více než 50 milionů Američanů zkušenosti tinnitus Pro většinu, je to jen krátký tón (tzv. přechodné tinnitus) slyšet v tichu noci těsně před postel, nebo Slyšel snad hodinu poté, co šel na koncert bez zátky do uší. místa pro 15 milionů těch 50 milionů tinnitus je perzistentní a velmi často problematické. nejčastěji způsobené expozice hluku, hučení v uších drasticky snižuje kvalitu života 250 milionů lidí po celém světě. "

Tinnitus je lékařský termín pro vnímání zvuku v jednom nebo obou uších či v hlavě, když žádné externí zvuk je dar, podle ATA. "To je často odkazoval se na jako" zvonění v uších, "i když někteří lidé slyší, syčení, vrčení, pískání, cvrlikání, nebo kliknutím. Tinnitus může být občasné, nebo konstantní? S jedním nebo více tónů? A jeho vnímaná hlasitost se může pohybovat od jemné k rozbití. "

Teď to vypadá, že může být novou nadějí pro nemocné tinnitus v masce Pycnogenol ® francouzské námořní borovice extraktu kůry. Vědci v Itálii zjistili, že Pycnogenol může podporovat zdravý krevní oběh do vnitřního ucha, pomáhá zmírnit příznaky hučení v uších. Viz můj první dnešní zprávy pro více informací o této průlomové studie.

V dalších novinek, výzkumníci psaní v Evropské Journal of Clinical zprávy výživy, že beta-glukanu ječmene nalezené v jak mohou pomoci snížit celkovou a low-density lipoprotein (LDL) cholesterolu. Prozkoumali 11 randomizovaných klinických studií publikovaných 1989 - 2008 a zjistil, že zvýšená konzumace ječmene výrobky "je třeba považovat za dietní přístup ke snížení LDL cholesterolu." Podívej se na můj druhý zprávu.

Také vědci ve Švédsku, dotazování více než 30.000 žen, zjistili, že denní příjem multivitamin Zdá se, snížit riziko srdečního infarktu. Přečtěte si můj poslední dnešní zprávy se dozvědět více o této vzrušující nové studie z Karolinska Institutet ve Stockholmu, Švédsko.

Jako vždy, přeji vám to nejlepší zdraví.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
lena

svicky

Příspěvek od lena »

Ahoj Palo,

take jsem si je poridila, dohromady 2. Vyzkousela jsem to jenom jednou, zdalo se me, ze take to huceni v uchu bylo lepsi, ale
doposud jsem se neodhodlala vyzkouset i tu druhou. Byl to zajimavy, ale prijemny pocit. Nejlepe je, kdyz ti u toho asistuje
druha osoba, pote se muzes dobre odreagovat.

Jinak hukot me da se rici skoro opustil, jenom malo slaboucke, ale pracuji na tom. Jenom bylinkama
jsem to dala do poradku ci jsem hukot eliminovala tak, ze me to nezatezuje.

No vidis Palo :D , ono to ma preci neco do sebe mene slyset, alespon si muzeme noc uzit v pohode.

Moje sestra byla jednou na procisteni usi a rikala sama, ze vyteklo tolik odpadu, az se sama divila. Pote slysela presne jako ty vsechno, az ji to vadilo.

zdravi

Lena

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Svíce - Ježkovy ušní a tělové

Příspěvek od milda »

Palo píše:Na Astrovíkendu v Brně jsem si pořídil ze zvědavosti ušní svíce. Aplikoval jsem dnes, podle návodu na ubrousek před ucho (asi centimetr před "díru" směrem k očím).

Dle návodu jsem na finále rozmocal svíci a zjistil, že byla ke konci téměř ucpaná borčusem :) Tak to vypadá, že jsem opravdu pěkně zasviněnej. Nejvíc mě ale štve, že mám pocit, že slyším o něco líp a začíná mi to líst na nervy :lol: Asi si ten bordel zase nasypu spátky do ucha :D

Možná pořídím asi nějakou sadu těchto svící a budu pokusovat dále porůznu na těle. Obrázek v příloze. Jedna svíce mě vyšla na 20 Káčé, pořídil jsem původně dvě, prvně aplikoval na levé ucho, následně na pravé...
Používal jsem ušní svíce několikrát i když to asi bylo od jinýho výrobce. Pokaždé byla aplikace příjemná a zlepšení bylo znát. Pokaždé je tam nějaký ten "borčus" :D , ale myslím si, že značná část borčusu vznikne z hoření včelího vosku.
Dá se předpokládat, že se tímto způsobem pročistí některé čakry, které k uším náleží a v těch místech zřejmě jsou.

Mo
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

sviečky do uší :)

Příspěvek od Mo »

ja som si kúpila teraz tiež sviečky, lenže u nás 1ks do 4Eur, čiže 100 Kč :) dobré čo?? akože iný rozdiel :( ešte som ich neskúšala, ale dnes alebo zajtra idem na to :)

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“