Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Subliminály a pod.

Léčebné postupy.
Odpovědět
Collodi
Stálý člen
Příspěvky: 46
Registrován: pát 14 dub 2006 21:22
Bydliště: Miroslav (u Znojma)
Kontaktovat uživatele:

Grunge

Příspěvek od Collodi »

Znáš Nirvánu?
To byla trochu víc odvázaná kapela, ale aj tak udelali moc.
Naposledy upravil(a) Collodi dne pon 08 led 2007 16:34, celkem upraveno 1 x.


Collodi
Stálý člen
Příspěvky: 46
Registrován: pát 14 dub 2006 21:22
Bydliště: Miroslav (u Znojma)
Kontaktovat uživatele:

Re: Binaural

Příspěvek od Collodi »

gewo píše:Hmm. A jak tahle hudba bojuje sama proti sobě? Aby neovládala...
Ona nechce ovládat...
Jen upozorňuje na špatnost a nesvobodu lidí
Je jasný že má fanoušky... nebere to ale jako slávu, prestiž, ale kvuli dobrymu pocitu ...


it's all just inadvertant imitation
and i don't mean mine
it's all across this nation
if it's just inadvertant simulation
a pattern in all mankind
what's got the whole world faking?
( http://www.azlyrics.com/lyrics/pearljam/mankind.html )


Uživatelský avatar
Edgar
Zasloužilý člen
Příspěvky: 201
Registrován: stř 29 lis 2006 18:10
Bydliště: Brno
Dal: 2 poděkování
Dostal: 24 poděkování
Kontaktovat uživatele:

EKOWATT: psychowalkman

Příspěvek od Edgar »

Nenech se zviklat. Proč jsi psyhoW zavrhl aniž bys ho vyzkoušel?


Ještě u elektrotechnickýho vesla, ňákou dobu moh by sedět Tesla.
Uživatelský avatar
Edgar
Zasloužilý člen
Příspěvky: 201
Registrován: stř 29 lis 2006 18:10
Bydliště: Brno
Dal: 2 poděkování
Dostal: 24 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: GEWO

Příspěvek od Edgar »

gewo píše: Jen mne bolí jak se lidé už dnes nevšímavě míjejí .....

Člověče neni to docela pravda. Dneska mi kleklo auto v křižovatce. Bylo to kousek od staveniště a parta stavařů mi velmi ochotně pomohla odtlačit to ke krajnici. A když jsem se v tom u krajnice vrtal, tak mi zaťukal na okno chodec, že prej bydlí nedaleko jestli nemá skočit pro auto že by mě odtáhl. No řekni - neni to tak hrozný s těma lidma :D


Ještě u elektrotechnickýho vesla, ňákou dobu moh by sedět Tesla.
Uživatelský avatar
ekowatt
Stálý člen
Příspěvky: 70
Registrován: sob 23 zář 2006 12:26
Bydliště: Slovensko
Dal: 1 poděkování
Dostal: 13 poděkování

pre:Edgar

Příspěvek od ekowatt »

Edgar píše:Nenech se zviklat. Proč jsi psyhoW zavrhl aniž bys ho vyzkoušel?
Aj by som vyskušal, ibaže kupovať ten psyhoW nebudem. Iba ak by sa dal vyrobit ale neviem ako nato :(


Uživatelský avatar
Edgar
Zasloužilý člen
Příspěvky: 201
Registrován: stř 29 lis 2006 18:10
Bydliště: Brno
Dal: 2 poděkování
Dostal: 24 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Ekowatt

Příspěvek od Edgar »

Tak zkus do začátku stáhnout Brainwave Generator a použij počítač a sluchátka jako PsychoW. Sice k tomu nebudeš mít ty barevný brejle ale třeba už toto ti pomůže. http://www.bwgen.com. Navíc si na tom můžeš odzkoušet skládání kmitočtů a pak si narhnout svoje elektronické zapojení.

Do přílohy jsem ti vyštrachal schéma z jedné knihy ing. Věnceslava Patrovského. "Od magie k biotronice" se to myslím jmenovalo, ale jistý si nejsem.
Třeba ti to k něčemu bude :)

S pozdravem
Ed.
Přílohy
oscilator.jpg


Ještě u elektrotechnickýho vesla, ňákou dobu moh by sedět Tesla.
Uživatelský avatar
Ondřej
Zasloužilý člen
Příspěvky: 285
Registrován: pát 22 zář 2006 10:49
Bydliště: j.Mor.
Dostal: 7 poděkování

Re: GEWO

Příspěvek od Ondřej »

S AVS (audio vizuální stimulace) mám nějaké zkušenosti. O tom, že by vyvolával psychickou závislost jsem neslyšel a přide mi to trochu přehnaný. Takové kafe a cigára jsou daleko horší a užívají to kvanta lidí okolo. Jednu mašinu doma mám, ale bohužel jsem jeden z asi 1% lidí na které to tak nějak nepůsobí. Občas to ale jde. Ještě před její koupí jsem si zbastlil celkem dobrou napodobeninu z PC a kazetofónu. V hudebním programu jsem udělal klasický zvukový AVS výstup. Moje zvuková karta má 2x OUT. Do jednoho přišly sluchátka a do druhého LINE-IN kazetofonu. Ten jsem okotlil a na výstup sluchátek přišel usměrňovač s malým kondem na vyhlazení pulsů ze zvuku. Na to přišly 2LED s ubroušenou čočkou v papundeklu alias brejle. Funkčně stejné jako vzor, ale samozřejmě omezené. Že to funguje tak jak se o tom píše bylo evidentní, hlavně na "pokusných králících". Na mě tahle technologie působí průměrně jen tak na 25%.
Dneska je ale lepší si ho objednat po inetu a potom ho případně do 14ti dnů vrátit že. To že vymejvá mozek, nebo alespoň to tak vyznělo, mě pobavilo, jelikož dělá opak. Dneska je už známo, že neurony neodumírají, což byl neurologický "axiom" po desítky let. Malou aktivitou jen zmenšují svou hmotu a odpojují se od sebe. Atrofují podobně jako svaly. AVS díky zapojení celýho mozku na jednu silnou vlnu podstatně stimuluje neurony k činnosti, růstu dalších spojů mezi sebou a růstu samotných neuronů do objemu, což znamená, že dokážou dávat silnější signály a myšlení je potom rychlejší a jasnější, stejně jako všechny elektr. aktivity mozku. Na netu je o tom dost materiálů v EN. Je to samozřejmě ale jen jedna z možností. Máme tu Autogenní trénik (super), Silvovu metodu (obsahuje plno technik-návodů jak alfa stav efektivně používat), pak pulzní orgonové generátory, které do biopole pumpují energii, což na stejné frekvenci ovlivňuje práci mozku (osobně vyzkoušeno, Karl Welz nekecá), pak tu máme "učení v hladině Alfa" od Lauferweilera, opět posun vědomí, ale zas na jinačí bázi, no a ještě by se určitě něco našlo. Jo jak říká gewo, jít se projít do lesa atd. je taky super. Jenže tahle věc toho dokáže mnohem víc než jen osvobodit od stresu. Zkuste si někde najít popisy programů.
AVS například podstatně urychluje trénink relaxace, meditace atd. Příklad: Autogenní trénink (AT) - první fázi jsem zvládnul za týden cvičení. To je fáze, kdy dokážete deaktivovat svaly tak, že prostě přestanete cítit tělo. Jednou když na mě AVS normálně zabralo, tak ta deaktivace přišla automaticky (cca pod 8Hz). Druhý den jsem si pouze jen tak lehnul a VZPOMĚL jsem si na to uvolnění - LUP! A bylo to. To jsem ještě neměl nacvičen AT, takže tento nemohl mít vliv. A vůbec, zkuste najít někoho kdo to má a poklábosit.

BWGEN jakožto pouze zvuk, i když binaurální, má podstatně menší účinnost protože část mozku, která zpracovává zvuk je mnohem menší než vizuální a má tak na zbytek mozku slabší vliv.

Jestli jsou Derviši vymydlení nevím, ale prej ty jejich náboženský stavy po stovkách otočeníse, vyvolávají jejich extrémě excitovaný čakry (právě tím točením). Považují to za něco výjimečnýho a připadají si asi fakt cool. Kdo by potom chtěl opustit takový cool stádo že.

Vonné esence - aromalampy je ničí, jelikož je prostě přehřívají. Nejlepší je kápnout je na papírek na nějakém teplém místě. Topení, žárovka, monitor... nebo rovnou na své hadry. Ha, anti-komárovník do zástrčky. Nebo si to ekowatte kápni rovnou do vody, s nějakým emulgátorem jako med, plnotučný mlíko.
Jo a shánět schema na AVS stroj mě taky pobavilo, jelikož je to v podstatě malý počítač se spejšn IO (hned jsem ho kuchnul).
gewo píše:Jen mne bolí jak se lidé už dnes nevšímavě míjejí s čudlíky vraženými ušima až do mozku, minipřehrávače, p-walkmany... ostatní svět už vnímají jen skrz televizi.. a postupně tupnou.
Pro mne je dnes pětiminutový poslech některého z rádií, jedno zda lokálních nebo velkých stanic, doslova bolestivý zážitek. Je to tak blbé, až to bučí! Bezobsažná slova, útržky hudby, samochvály moderátorů... nic víc. "Zprávy" komprimované do frází o ničem... A je to úžasně účinné - nikdo si tohoto ohromného "psychowalkmanu" už nevšímá.
Tak s tímhle absolutně souhlasím. Sám tyhle vymejvárny nesnáším a rádia a televize reflexivně vypínám, pokud to jde. Komerční rádia - jen dementní kráky a reklamy, zatuchlé fláky furt dokola jak u vymatlaných. Řek bych, že tohle je schopen trávit jen člověk, co potřebuje přehlušit řev své dušičky nad tím jak dotyčný žije. Škoda že tu pořád ještě smrdí billboardy a pod. Reklamní nápisy v zorným poli taky nesnáším, hlavně doma.


sláva

psychowalkman

Příspěvek od sláva »

Psychowalkman jsem měl možnost vyzkoušet a nemá to chybu !
Žádná závislost, ani extrémní extáze nehrozí.
Jen rychlé odreagování se , uklidnění , celková pohoda a osvěžení.
Mohu všem doporučit.


kutil
Zasloužilý člen
Příspěvky: 766
Registrován: pát 25 lis 2005 19:33
Bydliště: Morava
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Re: GEWO

Příspěvek od kutil »

Ondřej píše:................jsem si zbastlil celkem dobrou napodobeninu z PC a kazetofónu. V hudebním programu jsem udělal klasický zvukový AVS výstup. Moje zvuková karta má 2x OUT. Do jednoho přišly sluchátka a do druhého LINE-IN kazetofonu. Ten jsem okotlil a na výstup sluchátek přišel usměrňovač s malým kondem na vyhlazení pulsů ze zvuku. Na to přišly 2LED s ubroušenou čočkou v papundeklu alias brejle. Funkčně stejné jako vzor, ale samozřejmě omezené. Že to funguje tak jak se o tom píše bylo evidentní, hlavně na "pokusných králících". Na mě tahle technologie působí průměrně jen tak na 25%.........
Ahojky, to jsi mi připoměl Bohdalovou jak vyprávěla že místo špaget použila vlasové nudle, místo parmazánu nějakej sejra atd.... a nakonec při koštování řekla " to se divím co na těch špagetách ti taliáni mají???"
Asi to chce originál výrobek- nevím? já "W" ještě nezkoušel


Uživatelský avatar
Ondřej
Zasloužilý člen
Příspěvky: 285
Registrován: pát 22 zář 2006 10:49
Bydliště: j.Mor.
Dostal: 7 poděkování

Příspěvek od Ondřej »

:) Ále to jsem dělal někdy před 4ma rokama. Výstup byl na úrovni strojů z roku 1990, ale jelo to.

Ještě by určitě šel udělat obvůdek typu AudioStrobe dekodéru. Dokonce nějaká firma tady je vyrábí. Tohle sleduje signál o 19,2kHz z audionahrávky a podle něj pouští do brýlí proud. Podle amplitudy signálu odvozuje i jas. BWGEN umí generovat tenhle signál, takže kdo chce mít programovatelný AVS stroj zadara... Výstup z BWGENu s Audiostrobe si vypálí jako audio CD a může s tím i cestovat. Narazil jsem na CD player který ten signál nezvládal (silný šum) tak bacha na to. Kdyby někdo sehnal schéma dekodéru, dejte určitě vědět.
A hele http://www.tc-softworks.com


Uživatelský avatar
Karel IV
Starší člen
Příspěvky: 145
Registrován: ned 21 led 2007 11:38
Bydliště: Hupikov
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od Karel IV »

meditovať vo vani s nejakou bylinnou esenciou a počuvať meditačnu hudbu pod svetlom ktoré si zvolim podľa nalady, samozrejme bez
psychowalkmana Wink
Obávám se , že to bez psychoWalkmana nepůjde. Možná by to šlo s MP3playerem, ale aby se do něj vešlo těch 13 CDček, to by bylo dalších 6000 slovenských korun. A ještě by to mluvilo anglicky.
Lepší je otevřít si jednu Plzeň a klidně bez essence.


Ohne Bier geht´s nicht
COMPLAIN

subliminály a pod

Příspěvek od COMPLAIN »

přátelé,a co subliminály???máte někdo zkušenosti s formováním podvědomí a osobnosti jako takové? já ano a můžu říct,že to je dosti veselé. zakoupil jsem si přístroj na subliminální repetetivní sugesci a můžu konstatovat,že když to funguje pro obyčejné lidi s omezenými možnostmi, tak si živě dovedu představit,co vládci světů cpou lidem přes média do hlav. jistě si mnozí řeknete, že jsem zešílel, ovšem já to vyzkoušel nejen na sobě, ale i na jiných závislácích. funguje to bezva a pokud budete někdo mít dotazy, rád vám odpovím. rozhodně pro lidi,co něco chtějí změnit na sobě,a nemají na to existuje alternativa.


pepa z depa

Příspěvek od pepa z depa »

si jak reklamní agent . cosi jsem o tom četl, ale je to pandořina skřínka. máš i negativní zkušenosti?


Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

negativní zkušenosti mám. přehnal jsem jednu formulku a bylo vymalovaný. nausea trvala týdny a bylo mi zle. vím ale, že alkoholika to dokázalo změnit za dva měsíce. gemblera za tři týdny. není člověk jako člověk, ale moci programovat podvědomí je lákavé............přehnat se to dá opravdu pouze s jídlem,jinak těžko. i když vlastně pár dalších pmožných případů mne zrovna napadá, ale nemám osobní zkušenost


šaman

individuum se doopravdy

Příspěvek od šaman »

může změnit pouze když rozezná záměry tvůrců Matrixu. Už v Delfách bylo napsáno Poznej sebe. To platilo vždycky.
Kde je jaká mez, když se nechalo před 7 lety po weekendovém kurzu
Od Zlaté mysli s r o. úspěšně přejít oheň bosou nohou.
Subliminály neznám, oheň sem přešel.
Matrix je částečně vysvětleno tam http://bubulaci.mysteria.cz/html/alfaomega.html
když už víš o co jde, film je lepší
Znám několik těžkých obětí holotropniho dýchání, jinak nevím ;)


Odpovědět

Zpět na „Léčba těla i ducha“