Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Animálnosti

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
Animal
Starší člen

Vyhladávanie ludi - stopovanie grázlov i stratených.

Příspěvek od Animal »

chiq píše:... aje to jasné! MÁME TU ŠPICĽA!
Chiq i keď technika (internet , soft a znalosti z "oboru") ktorá sa na to u nás dnes používa je viacmenéj tá istá , hladanie ludi a špiclovanie ludí ani z pohladu legislatívy nie je jedno a to isté . Na druhú stranu musím i ja uznať že čiara medzi tým je len velmi tenká . Animal

Život nie je o počte nadýchnutí ale o chvýlkach ktoré ti dych berú...
Animal
Starší člen

Re: Zásady kontramanipulace

Příspěvek od Animal »

Poota pokjal ma pamäť neklame , toto si sem prednedávnom dal na moju adresu .
poota píše:Howgh - poota
Keď vidím ako tu používaš slova ktorých význam nechápeš neprekvapuje ma že reaguješ na príspevky ktorím nerozumieš . Animal

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Admin.

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Animal píše:To že sa tu manipuluje s verejmou mienkou je zjavné ale že s nou bude manipulovať aj samotný administrátor , tak to by ma ani vo sne nenapadlo . Animal
Ale napadlo Pitlíku, a mnohem častěji a důrazněji, jen kdybys byl administrátorem ty. Od čeho jsi manipulátor? Zase oblbuješ.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Animal
Starší člen

Re: Admin.

Příspěvek od Animal »

Slávku to že ako manipulátor budeš podsúvať mojím slovám iný zmysel ako im ja sám dávam sa od teba ako od manipulátora očakáva takže to naozaj nikoho z nás neprekvapuje , no ale to že sa montuješ ešte aj do toho čo a ako sa mi to má snívať je už od teba i ako od manipulátora trochu prehnané nemyslíš ? Dúfam že keď som si dovolil pomyslieť na to že myslíš , že som ťa tým neurazil . Ak ano tak prepáč . Animal

Animal
Starší člen

Re: Neni kvasinka jako kvasinka...

Příspěvek od Animal »

Slavek Krepelka píše:
citace muflonem píše:
Lekar propagoval prirodni slozky antioxidantu a predevsim prirozenou tvorbu antioxidantu v bunkach spravnym metabolismem a podporit bunecne dychani a antioxidacni aktivitu v bunce ponekud pro laika drastickou ozonoterapii. Jejich ozonoterepie intravenoznim roztokem ozonu by mela a maji na to kupu referenci lecit s minimalnimy vedlejsimy ucinky vsechny sekundarni nemoci ktere z toho vyplivaji, kandidozou pocinaje, zanety virozami a rakovinou konce. Ozon by mel nicit i intrabunecne parazity, ktere oslabuji bunecne dychani.
http://www.ulozto.cz/5987251/knihy-pro- ... zdravi-rar
Zase jeden štramák, který odkysličuje (antioxidace) dosti agresivním peroxidem vodíku. Nejsem si jistý, jestli jsou tihle lidi jenom blbý, nebo pitomý, navedený, podvedený nebo povedený, ale kyslíkem se odkysličovat nedá, stejně jako se těžko hasí oheň benzínem, nebo i tím kyslíkem. To snad by mohlo dojít každýmu s osmou třídou anorganické chemie, pokud ne už se zdravým selským rozumem. A tohle dostalo MuDr.

Ozonový roztok neexistuje. On se totiž ten ozon v roztoku, pokud tedy není "roztočen" třeba v benzínu, mění na peroxid vodíku v destilce a na různé kysličníky plus peroxid vodíku ve fiziologických roztocích. Takže nejspíš povedený, protože neleze s pravdou ven, co vlastně do těch injekcí strká. To by si to pak kde kdo mohl dělat doma a na něj by se nemuselo dostat, tak oblbuje.

Nicméně, peroxidová kůra je podle literatury a odkazů odvážlivců, kteří ji poskytují a přijímají, nesmírně účinná proti kdejakému bacilu, viru a plísni. Tímto taky odstraňuje nánosy chlesterolového bláta v krevním oběhu způsobeného chronickou infekcí, stejně jako bláto na zubech. I.V. injekce je schopna velice efektivně zastavit srdeční mrtvici a mrtvice vůbec atd.

Ahoj, Slávek.
Truhlík zas máš potrebu tu z niekoho robiť vola ? Tvoje znalosti z chémie z osmé třídy jak sám píšeš sú priam "oslnivé". Nie je ti divné že sa ešte nezačali podla nich prepisovať osnovy na tie učebnice ? V čase keď som já chodil do školy platilo že peroxidy sú jedni z najnestabilnejších zlúčenín a k ich rozkladu stačî i pohib s nimi (npr.manipulácia) , i rýchlejšie zvýšovanie ale i znížovanie ich stabilnéj teploty voči prostrediu (npr.teplota ludského tela) a i minimálný osvit ktorého súčastou je UV žiarenie tj. i dené svetlo . Slávku kedže v osmé tříde si na hodinách chémie zjavne nedával pozor , nebudem chcieť od teba toho vela keď sa ta spítam čo ti na toto hovorí tvoj selský rozum ? Čo asi tak tiež vzniká rozkladom peroxidu vodíka vo vode za prítomnosti všade prítomného UV žiarenia ? Dám ti nápovedu trošku mimo tému . Prečo ionizátory s tupou špičkou na rozdiel od ostrých prestavajů vyrábať ozon zo vzdušného kyslíka ? Žeby tá korona (výdatný lokálný zdroj UV žiarenia) ktorá sa u tupých ionizátoroch stráca bola len takým nejakým bezvýznamným svetielkom na konci tunela ? Čím ďalej tým viac som o tom presvedčený že skrze tvoje neznalosti je to z tvojej strany len o znevažovaní a znehodnocovaní cudzéj práce a tak isto aj v tomto prípade ide len o ďalšie umyselne manipulovanie i s týmto vláknom . Animal

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Animal píše:
:bad:

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Animal
Starší člen

Příspěvek od Animal »

Páni NAVAR , 1220 naši odborníci na zacyklenie kde ste so svojími radami keď Vás tu poota teraz potrebuje ? Nejak sa nám sám do seba zacykloval a kedže sa necítim byť v tejto oblasti kompetentný nechám to tu radčej na Vás . Animal

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Animal píše: Čím ďalej tým viac som o tom presvedčený že skrze tvoje neznalosti je to z tvojej strany len o znevažovaní a znehodnocovaní cudzéj práce a tak isto aj v tomto prípade ide len o ďalšie umyselne manipulovanie i s týmto vláknom . Animal
Šoupej nohama Pitlíku. Ještě se nám pokus nakukat, že oxidační stres je nejlépe léčit právě vysoce reaktivním kyslíkem ať už v podobě ozonu, nebo peroxidu, a že ozonoterapie spočívá v přiložení špičaté elektrody ionizátoru k tělu léčeného. Vřele doporučuji, aby sis takovou ozonoterapii vyzkoušel, určítě pak přestaneš plácat. Snad si to nastuduj. :ptrain: :lol:

Haf haf, Slávek. :D

Animal
Starší člen

Re: mno...

Příspěvek od Animal »

jarda ovčák píše:Je zvláštní, jak příchod jednoho člověka přinese do vlákna, které je docela zajímavé zvláštní pachuť až zatuchlinu. I když mi to je v podstatě buřt, že si někdo potřebuje cosi dokazovat, na druhou stranu mi je líto každého, kdo sem píše cokoli s úmyslem vysvětlit, osvětlit či předat myšlenku či zkušenost......
manipulace....
Jardo podla mňa je zvláštnejšie že len v týchto pár slovách si dokážeš niekolko krát z vlastnéj vôle sám sebe protirečiť . Ako sám uvádzaš , pri sposobe vedenia výchovy v tvojej mladosti
jarda ovčák píše:Když sem byl malej, řikali mi... když nemúžeš pochválit, tak drž hubu.
sa mi zdá že k pravde ako takéj si asi dosť dlhú dobu nemál zrovna ten najlepší vstah . Dúfam že si z toho už vyrástol . Za pravdu nech je hociako nepríjemná sa treba vždy postaviť a nie držať hubu . V tomto duchu som bol pre zmenu výchovaný já . Beriem to tak že doba je rýchla a "konzum" si žiada svoju daň - povrchnosť . Animal

Animal
Starší člen

Re: Film

Příspěvek od Animal »

Merlin z toho si nič nerob kedže jak hovorieva pepe "Pravda bolí a preto ju nikto nemá rád". MMS neužívam takže v tomto neposlúžim , no ak by bolo treba posunúť pár vecí s užívaním HCl tak tam mám svoje skúsenosti . Na druhú stranu je pravdou že HCl ktorú používam nie je svojím pôvodom sintetická ale pochádza z rastlín , lepšie povedané z časti nezrelých plodov . Animal

Animal
Starší člen

Příspěvek od Animal »

Slávku nič z toho čo tu píšeš som nepovedal a ani nenaznačil - takže zas manipuluješ ? Nebolo by rozumnejšie z tohto vlákna vypadnúť a nechať ho viesť v duchu v akom ho vedie muflon ? Každý kto sem doňho príde má predsa interneť , nemá problém ak ho čokolvek odtialto zaujme overiť si tie informácie z rôznych zdrojov - Google toho každému čo hladá vypluje takmer vždy za vagón (i s preložením ak treba) i bez tvojho alebo mojho mudrovania . Animal

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Film

Animal píše:Merlin z toho si nič nerob kedže jak hovorieva pepe "Pravda bolí a preto ju nikto nemá rád". MMS neužívam takže v tomto neposlúžim , no ak by bolo treba posunúť pár vecí s užívaním HCl tak tam mám svoje skúsenosti . Na druhú stranu je pravdou že HCl ktorú používam nie je svojím pôvodom sintetická ale pochádza z rastlín , lepšie povedané z časti nezrelých plodov . Animal
Pitlíku, Pitlíku, :enaughty:

a) Typické ohánění se slovem "pravda" samolibým (zdánlivě) individuem, snažícím se vyvolat v okolostojících dojem řádnosti a důvěryhodnosti typickými a opakovanými kliché zavánějícími Goebelsovinou. To platí mimo každý třetí i pro jeho součastný příspěvek v Psychických Příčinách Nemocí na úkor Jardy Ovčáka. :devil: :bad:

b) Typický pokus o vlezdoprdelismus :ptrain: a hlavně ať to nic nestojí "Já bych, kdybych (nebo kdybys)". :devil: :bad:

c) Typické neopodstatněné dětinské :baby: tanjnůstkářství: "Já něco vím, heč, a nepovím", což většina lidí, která to kdy dělala, přestane dělat kolem první obecné. Tohle není ani na střední dolet

d) Doposud všechny příspěvky pepohmmanimalcokoliv pod jeho pitlíkovskou nickou jsou buď zavádějící, nebo popichovačné, dětinské a definitivně nefaktuální, s nulovým přínosem kromě negativního vyprovokování těch produktivních k dobrým reakcím. Jaksi amatérské pokusy o provádění profesionální manipulace. :evil: :bad:

I když pravda, šlápl jsem mu na škaredou bábovičku zavánějící kočičím a on se teď vzteká na kde koho. :jump: :jump:

Haf haf, Slávek :smoke:

P.S. Pane vrchní, vyměňte mi hosta. :pivko:

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Animal píše:Slávku nič z toho čo tu píšeš som nepovedal a ani nenaznačil
Pitlíku, já jsem taky ani neřekl, ani nenaznačil, že jsi to ty povedal, nebo naznačil. Nauč se číst.
Animal píše: Nebolo by rozumnejšie z tohto vlákna vypadnúť a nechať ho viesť v duchu v akom ho vedie muflon ?
Proč to tedy naprosto rozumně neuděláš? Nasral jsi se sem, jenom abys vyprovokoval plevelení. V podstatě bych navrhoval, aby jsi měl přístup jenom do boxovárny, pokud z tebe nevypadne něco dojemnějšího a faktuálně doloženého. Zatím samý hovna. Podívej se po té kadibudce. Mívaly za dobrých časů ve dveřích vyřezané srdíčko, kterým tam šel čerstvý vzduch. Vyřež si ho veliký, máš k tomu dva pádné důvody. Hodinka či dvě denně a třeba za 7 let něco vyjde a něco dojde. :D

Haf haf, Slávek.

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

Animal píše:Páni NAVAR , 1220 naši odborníci na zacyklenie kde ste so svojími radami keď Vás tu poota teraz potrebuje ? Nejak sa nám sám do seba zacykloval a kedže sa necítim byť v tejto oblasti kompetentný nechám to tu radčej na Vás . Animal
Poota je rozumnej chlap. Apropo kdo říká že nás Poota potřebuje? Snad kvůli tvým výlevům? Tak na to zapomeň..... "Orel mouchy nechytá"
Můj čas je drahý, hodně drahý a nemíním jej tratit v žabomyších sporech s lidmi kteří mají nesourodé názory, kličkuji, překrucuji, zkrátka manipulují.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: mno...

Příspěvek od NAVAR »

Animal píše:
jarda ovčák píše:Je zvláštní, jak příchod jednoho člověka přinese do vlákna, které je docela zajímavé zvláštní pachuť až zatuchlinu. I když mi to je v podstatě buřt, že si někdo potřebuje cosi dokazovat, na druhou stranu mi je líto každého, kdo sem píše cokoli s úmyslem vysvětlit, osvětlit či předat myšlenku či zkušenost......
manipulace....
Jardo podla mňa je zvláštnejšie že len v týchto pár slovách si dokážeš niekolko krát z vlastnéj vôle sám sebe protirečiť . Ako sám uvádzaš , pri sposobe vedenia výchovy v tvojej mladosti
jarda ovčák píše:Když sem byl malej, řikali mi... když nemúžeš pochválit, tak drž hubu.
sa mi zdá že k pravde ako takéj si asi dosť dlhú dobu nemál zrovna ten najlepší vstah . Dúfam že si z toho už vyrástol . Za pravdu nech je hociako nepríjemná sa treba vždy postaviť a nie držať hubu . V tomto duchu som bol pre zmenu výchovaný já . Beriem to tak že doba je rýchla a "konzum" si žiada svoju daň - povrchnosť . Animal
Že by to byl komplex "zneuznaného kazatele" :)

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Zamčeno

Zpět na „Černá díra“