Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Minerály,Potravinové doplňky,Co a jak užívat
obrazky kyselina citronova
zde uvadim linky, kde je mozne zhlednout ruzne krystalizace jako treba glutamat a jinych substanci.
jeste se poradne poinformuji, ohledne presnych oznaceni.
http://expat.pytalhost.com/gallery/thum ... ?album=185
http://expat.pytalhost.com/gallery/thum ... ?album=282
kyselinu citronovou povazuji za krasnou,
preji hezky den
jeste se poradne poinformuji, ohledne presnych oznaceni.
http://expat.pytalhost.com/gallery/thum ... ?album=185
http://expat.pytalhost.com/gallery/thum ... ?album=282
kyselinu citronovou povazuji za krasnou,
preji hezky den
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
to je od té kyseliny
citronové moc hezké , že má uprostřed skoropyramidu, a zlatou jěště ke všemu
Taky se mi líbí.
K.
Taky se mi líbí.
K.
1220
1200 + dekuji za bodik, a take jsi me upozornil na tu krasnou piramidku, ja na to koukala vice jako celek. porad se mam co ucit.
tak staci, kdyz mysi prejedeme pres kazdy obrazek a objevi se take jmeno teto substance,
je to vetsinou glutamat a v druhem linku ascorbinova kyselina, nase kyselina, ktera nam moc
s kombinaci mms nevoni. ale ma i presto vyborne ucinky. Neni nad ni.
hezky den vsem
tak staci, kdyz mysi prejedeme pres kazdy obrazek a objevi se take jmeno teto substance,
je to vetsinou glutamat a v druhem linku ascorbinova kyselina, nase kyselina, ktera nam moc
s kombinaci mms nevoni. ale ma i presto vyborne ucinky. Neni nad ni.
hezky den vsem
jeste dodatek
zde sem dam jeste jednen link k te kyseline citronove,
staci klepnout na obrazek a prijde stranka s vicema, jak vypada citronova kyselina z mnoha ruznych pohledu ci uhlu,
je to krystaliozovana kys.citronova, zmrazena a pak spezielne vyfocena:
http://expat.pytalhost.com/gallery/albu ... index.html
hezkou podivanou,
ma to neco do sebe, myslim si, ze tak nadherne barvy nam muzou delat jenom dobre.
zde jeste neco:
popisuje to tak, kyselinu rozredi ve vode, necha na skle ci mezi sklenenma destickama kristalizovat, vypdada to pote jako susene mleko, pak tuto desticku da pod mikroskop a polarisuje, a s kamerou foti. Nejsem odbornik, je to pro lidi, kteri vi jak na to.
link, kde jsou
1) ascorbinova kyselina
2) hydrochinin
3) citronova kyselina
ten pan, ktery se s timto zabyva, chce udelat take nekdy pohled na nase mms, ci NatriumChlorit, ale nevi jestli se toto podari, ale pokusi se.
To by bylo velmi zajimave.
staci klepnout na obrazek a prijde stranka s vicema, jak vypada citronova kyselina z mnoha ruznych pohledu ci uhlu,
je to krystaliozovana kys.citronova, zmrazena a pak spezielne vyfocena:
hezkou podivanou,
ma to neco do sebe, myslim si, ze tak nadherne barvy nam muzou delat jenom dobre.
zde jeste neco:
popisuje to tak, kyselinu rozredi ve vode, necha na skle ci mezi sklenenma destickama kristalizovat, vypdada to pote jako susene mleko, pak tuto desticku da pod mikroskop a polarisuje, a s kamerou foti. Nejsem odbornik, je to pro lidi, kteri vi jak na to.
link, kde jsou
1) ascorbinova kyselina
2) hydrochinin
3) citronova kyselina
ten pan, ktery se s timto zabyva, chce udelat take nekdy pohled na nase mms, ci NatriumChlorit, ale nevi jestli se toto podari, ale pokusi se.
To by bylo velmi zajimave.
- Nso ci
- Starší člen
- Dal: 268 poděkování
- Dostal: 36 poděkování
Môžete odporučiť pravý javorový sirup?
Srdečne zdravím,
prosím, vie niekto poradiť, kde si (v SR, resp. ČR) mám zakúpiť javorový sirup s istotou, že nezadovážim nejakú lacnú náhradu? Na kúpu z ostatných internetových stránok nemám žiadne skúsenosti, angličtina je pre mňa španielska dedina a jazykové znalosti na spôsob "nur ein bisschen Deutsch i daže menše ruskich" mi nepomôžu .
prosím, vie niekto poradiť, kde si (v SR, resp. ČR) mám zakúpiť javorový sirup s istotou, že nezadovážim nejakú lacnú náhradu? Na kúpu z ostatných internetových stránok nemám žiadne skúsenosti, angličtina je pre mňa španielska dedina a jazykové znalosti na spôsob "nur ein bisschen Deutsch i daže menše ruskich" mi nepomôžu .
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Re: Môžete odporučiť pravý javorový sirup?
Je to sladký jako cecek a tmavě hnědý, jinak bych se k tobě musel nastěhovat a každou dodávku posuzovat
- muflon
- Zasloužilý člen
- Dostal: 32 poděkování
Melasa s Beta-glukanem je podle Jardy Zajíčka lepší alternativa.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Zkus zdravou výživu, lahvička stojí kolem 130kč. A nebo na jaře si zkusit udělat vlastní pravý sirup z javoru.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
mno...
Nebo seženeme kanaďana, on nám pošle bednu litrových balení a pak si to rozebéreme..... Česká obchodní čeládka v hrabivosti vyniká již celosvětově.
Jak říkal ten žid... mám na tom jen jedno procento.... za korunu koupím, za dvě prodám. Viděj, mám jen to jedno procento.....
Jak říkal ten žid... mám na tom jen jedno procento.... za korunu koupím, za dvě prodám. Viděj, mám jen to jedno procento.....
- Nso ci
- Starší člen
- Dal: 268 poděkování
- Dostal: 36 poděkování
Javorový sirup
Chlapci a chlapi, aj som sa cez slzy zasmiala tomu lajosovmu prirovnaniu a sťahovaniu..., kamoške diagnostikovali rakovinu ani zatiaľ neviem čoho, 23 ročná dcéra má RA, a je dosť blízkych ľudí, ktorí potrebujú pomoc. Napokon, asi to všetci poznáme vo svojom okolí. Odvtedy, čo ma počnúc týmto mesiacom po 13 - tich rokoch vyrazili z práce v rámci "organizačných zmien" v štátnej správe bez mihnutia oka - v duchu Druhého zákona K.I.S.S. (Keep It Simple, Stupid!) sprostredkovaného Merlinom - vďaka zaň, dovtedy som netušila, že veci v ňom uvedené sú nepísaným "zákonom sveta", visím na tomto fóre a prečítam príspevky do neskorej noci ako práve teraz a opakovane zisťujem, že vy, muži, ste mnohdy lepšími spoločníkmi ako ženy, či už reálnymi, alebo virtuálnymi... Vďaka vám všetkým, čo odpovedáte na príspevky či už s humorom, alebo vážne. Fórum je obsiahle a vždy, keď si myslím, že už som sa dozvedela pomerne dosť, narazím na nové užitočné info... Čas strávený tu nepovažujem za jeho stratu, naopak, som rada, že som sa k nemu náhodou dostala.
Keďže sa blížia sviatky a ja som tak nostalgicky naladená, chcem vám všetkým popriať ich pekné prežitie v zdraví a v pohode.
Postupne (naraz to nefunguje) +1 za pomoc v tomto roku voči mojej maličkosti obzvlášť pre: Merlin, Palo, Iv, Slávek Krepelka, a tiež lena, Daria Lori, lajos, muflon, NAVAR, jarda ovčák, sano, chiq, jvj56 .
P.S. Ak sa nejaký Kanaďan ozve , beriem dve fľašky, lebo pripraviť ho neviem, a po zdroji melasy s Beta – glukánom idem zatiaľ pátrať.
Keďže sa blížia sviatky a ja som tak nostalgicky naladená, chcem vám všetkým popriať ich pekné prežitie v zdraví a v pohode.
Postupne (naraz to nefunguje) +1 za pomoc v tomto roku voči mojej maličkosti obzvlášť pre: Merlin, Palo, Iv, Slávek Krepelka, a tiež lena, Daria Lori, lajos, muflon, NAVAR, jarda ovčák, sano, chiq, jvj56 .
P.S. Ak sa nejaký Kanaďan ozve , beriem dve fľašky, lebo pripraviť ho neviem, a po zdroji melasy s Beta – glukánom idem zatiaľ pátrať.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Re: Javorový sirup
Těžba javorového sirupu ,jak na to,pěkné povídání. http://www.senio.cz/dokumenty/javorovy% ... 02009a.pdf
PS :je tam taky zminka o vysoce léčivém výluhu a výrobě léku na kurděje ,v našich podmínkách lze použít na to jehličí z borovice .Vyrábí se doma za studena vodou ,vyluhováním nadrceného jehličí rozdrceného v keramice(nepoužívat kovy).
Taky to musí být po tmě .Jeto vysoce učinný léčivý a preventivní prostředek.Používá se čerstvé a dospělé jehličí.Z bílého cedru se vaří, z borovice se to vyrábí za studena, ale lze použít na pomoc ultrazvukovou pračku akorát se to musí dát dovnitř ve sklenici aby se látky nedostaly do styku s kovem.Voda se používá bez chloru.
PS :je tam taky zminka o vysoce léčivém výluhu a výrobě léku na kurděje ,v našich podmínkách lze použít na to jehličí z borovice .Vyrábí se doma za studena vodou ,vyluhováním nadrceného jehličí rozdrceného v keramice(nepoužívat kovy).
Taky to musí být po tmě .Jeto vysoce učinný léčivý a preventivní prostředek.Používá se čerstvé a dospělé jehličí.Z bílého cedru se vaří, z borovice se to vyrábí za studena, ale lze použít na pomoc ultrazvukovou pračku akorát se to musí dát dovnitř ve sklenici aby se látky nedostaly do styku s kovem.Voda se používá bez chloru.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem to , nebo podobné někam dával.
když není sirup.......jsou levnější věci
Představte si, že toto užívají imunologové, a bude i Vám lehčeji
K.
když není sirup.......jsou levnější věci
Představte si, že toto užívají imunologové, a bude i Vám lehčeji
K.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
No nádhera. Děkuji.
Taky jsem to na jaře zkoušel ale s březovou vodou a postupoval jsem přibližně stejně jak je v návodu. U břízek byly kanistry a na plotně jsem to ve smaltovaném hrnci či pekáči pomaličku odpařoval. Chuťově naprosto skvělé, výtěžnost nic moc ale šlo o zkoušku. Nakonec to dopadlo neslavně. Poté co jsem prohnal již několik desítek litrů, měl jsem již zčásti zahuštěný sirup v hrnci a lidi neznalí mi ochotně „tu špinavou hnědou vodu vylili“ kurrr… no nic. Na jaře znova a na hrnec velkou ceduli „Kdo to popadne tomu tlapa upadne“
Taky jsem to na jaře zkoušel ale s březovou vodou a postupoval jsem přibližně stejně jak je v návodu. U břízek byly kanistry a na plotně jsem to ve smaltovaném hrnci či pekáči pomaličku odpařoval. Chuťově naprosto skvělé, výtěžnost nic moc ale šlo o zkoušku. Nakonec to dopadlo neslavně. Poté co jsem prohnal již několik desítek litrů, měl jsem již zčásti zahuštěný sirup v hrnci a lidi neznalí mi ochotně „tu špinavou hnědou vodu vylili“ kurrr… no nic. Na jaře znova a na hrnec velkou ceduli „Kdo to popadne tomu tlapa upadne“
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Březová voda
Březová míza je SUPR, je až neskutečné kolik toho dostane i z malé břízy. Co jsem zkoušel, tak i 30 litrů z břízky o průměru 15 cm.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
K boji s rakovinou jsou tu i jiné prostředky, než jen javorový sirup. Zkus použít [Hledání], které Ti najde všechny příspěvky, které rakovinu (nebo jakýkoli jiný zadaný výraz) zmiňují. Osobně preferuji Protirakovinovou kůru pátera Ferdy, která je velice účinná a spolehlivá, přitom trvá jen 6 neděl a není ani finančně nijak náročná. Zajímavé informace o rakovině má i Hulda Clark. V boji s rakovinou pomáhá také změna jídelníčku na syrovou zeleninu, pokud možno výhradně.Nso ci píše:.. kamoške diagnostikovali rakovinu ani zatiaľ neviem čoho, 23 ročná dcéra má RA, a je dosť blízkych ľudí, ktorí potrebujú pomoc. ..
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe