Ahojte. naposledy som tu prispela s malym oznamom ako bojujem s pasomnicou...Ursulou. Bola som na diete s anansom a tekvicovymi semiackami. Potom som si urobila Shankparksalanu. Videla som nejake chuchvalce ale nic mi nepripominali a dolso mi ze pasomnica zo man neodisla.
Len dodavam, ze som predtym poctivo brala Praziquantel kura s tyzdnovymi prestavkami 4 tyzdne. Po dvoch tyzdnoch od dobratia ma velmi zahadne zacalo boliet dasno, kde mi pred 10 rokmi! vytrhli zub mudrosti. Najskor som tomu nevenovala pozornost, ale ked som uz nemohla na tej strane ani len jest a uzliny som mala zdurene, zacala som mat podozrenie, ze mi tam zacina rast novy zub mudrosti, uz som pocula o tych pripadoch, ked ma niekto viac korenov za zivot
Na dalsi den som si tanm posvietila lapmou a co nevidim, v strede toho dasna je mala diera, presne ako ked vam vytrhnu zub a zosijua diera sa postupne zuzuje az do malej dierky v sstrede. Zobrala som pinzetu a stlacila. Nieco biele vykuklo, zacala som to tahat. Biele smeiacko, snehobiele ako sneh.
Presne ako sezmove. Nic take som nejedla. Tlacila som dalej pinzetou, vysla aj primes hnisu, a zase biele. Vsteko som to vyhodila zhrozen a ze co to je. Na nete som nasla podobne tomu co som mala aj ja pod nazvom cytsy nematoda. Nuz. Dalsi den som mala pocit ze tam uz nic nemam, ale o cca 3 dni to iste. Vytahovala som plno bielych podivnych utvarov nieco medzi semiackom a dasim kolagenovym. Dala som to do vodky.
Je mozen ze by praziquantel povyhanal z tela ja takouto cesto cysty? Moje utvari ma teraz homeopatka, kt. ma tiez EAv pristroj, zatial sa nevyjadrila.
Takze tot takato skusenost.
Ale pribeh ma pokracovanie.
S tou pasomnicou mi to nedalo. Tak som googlovala. A nasla som 2 protokoly na pasomnicu, jeden chemicky, jeden prir
odny.
Pri chemickom sa pise, ze vraj nestaci iba praziquantel. Neviem najst spatne stranku, ale pisali tam toto:
Zacat Niclosamidom...to ju zabije v tenkom creve..riesi hlavne hlavu pasomnice. ak som spravne pochopila,pokial hlava ostane, pasomnica dorastie.Mozno preto ten prazik, co som brala narusil iba clanky.
Maju sa brat 4 tablety (500 mg jedna) denne 7 dni. Prvy tyzden, zobrat 4 tablety spolu , rano. Dalisch 6 dni 2 tablety 2krat denne s 8oz vody po lahkom jedle.Mali by sa rozzut.
Potom sa berie Praziquantel a Abendazol spolu aby pozabijali zo z mrtvolky pasomnice ostane, larvalne staida a vajicka zo zazivacieho ustrojenstva. Pisali, ze tieto dva medikamenty maju synergicky ucinok ak su brane spolu, nez oddelene.No a ako sa maju brat?
Pratiquantel: 3 krat denne jednu davku (25 mg na kg). Kazdu davku zapit 8oz vody. Rannu a vecernu davku zobrat s Abendazolom.
Abendazol:
Jedna davka je 400mg...zobrat 2 krat denne rano vecer (s praziquantelom), 14 dni. Zapit vodou, ale plus zobrat 40g tuku.
Poznamka1: Brat Abendazol dlhsie ako 2 tyzdne bez tyzdenbej prestavky moze zapricint docasne stracanie vlasov a velke zatazenie pecene, alebo ako pisai po anglicky "parasite drug resistance.
Poznamka2: Albendazol je "biedne" absorbovany v creve, preto je potrebne rozzuvat tablety velmi dobre. Je potrebne uzit 40 g tuku s kazdou davkou Abendezolu. Tuk sa tu sprava ako "nosic" a zvysuje absorpciu a "plasma concetration".
Zdroj je tu :
http://curezone.com/forums/fm.asp?i=1602094#i cely protokol je dole pod obrazkami.
Pisem tu o tom iba preto, lebo man zarazilo, ze kolko liekov sa musi spotrebovat na jednu pasomnicu.
A to iste ale z hladiska alterantivnej cety som nasla ohladom pasomnice a skrkaviek aj u Huldy Clarkovej. Takisto som is mylsela ze ta jej trojkombinacia..oresak, palina a hrebicek su na vsetko. Ale vraj to neucinkuje na pasomnice a skkrkavky. Na tom ma iny protokol pod nazvom MOP´UP .
Link:
http://livingnetwork.co.za/drclarknetwo ... p-program/
Je zalozeny hlavne na vysokych davkach koenzymu Q10, teda konkretne 3OOOmg naraz. Plus L cystein, vitamin E a sozonovany olivovy olej.
Nuz pisem to preto, lebo ja by som moju pasomnicu stale riesila dokonca tou jej trojkombinaciou teda uz som raz celu trojkombinaciu vybrala a stale ju mam.
Preskocim vsak na moju druhu spravu.