Nejhorší je, že jsem sehnal osobu, co umí vyrábět neuvěřitelné sýry z jakéhokoli mléka.....
Zrající, syrečky, plísnové, s oříškama, sušenejma třešněma, borůvkama, rozinkama. Naprosto neuvěřitelná chuť , nesrovnatelná s ničím, co jsem Dosud jedl. A to už jsem sežral ledasco.A z těch uzenejch jsem málem omdlel blahem...
Tak jsem po tom šel a dnes vytvořit výrobnu sýrů je věc zcela nemožná, vzhledem k legislativě. A vytvořit zrající sýry je už na hranici trestu smrti.
shrnu to: Mám prostory, mám know how, neb jak se to píše, mám odbyt, zaměstnal bych 10 lidí a jedinej ppotíž je , že ti úřední buzeranti zatracení nedovolí, abych něco páchal....
Letos jsem udělal dárkové balení.... 6 druhů sýrů v dřevěné truhličce, k tomu dvě placačky se šlivovicí a meruňkovicí , 4 kusy jehněčích klobásek velikost xxl, a sklenice domácího povidlí.
Udělal jsem toho 20 kusů, 10 jsem rozdal rodině a 10 zkusil prodat kámoš na trhu. Má objednávku na asi 20000 těchle kouzelnejch truhliček.
jen za jeden trh.
Co z toho vyplývá???
fuck off.
Doprdele, přeci nebudu provozovat podzemní ilegální varnu sýrů..... Raději zaměstnám navara a budem ilegálně vařit pívo....
Nebo z toho udělám turecké lázně s integrovaným bordelem. Vstoupit by mohl pouze jedinec s vysokými koženými holínkami, rajtkama s kšandama a štětkou na holení za kloboukem.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)