Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

Animal
Starší člen

Re: Chvilka poézie ranní (po níž možní samo na vás přijde sr

Příspěvek od Animal »

aNONym píše:Básnička složená jen tak halabala,
pro našeho místního gašpara - Animala.

Hej, aké to máme šťastie, že s nami je aj dežo Animal,
"Veď kto iny bi nas tu denne , svojou gmatykou obveseľoval".
On chodi si sem pravidelně liečit zjevně komplexy své,
ale pokaždý si jen sám, na svojí blbost naběhne.

Není mu však trápne, že přitom kurví svou krásnou rodnou řeč,
(většinou když zrovna nemá v SK nič iného na práci)
čím trpí však ostatní, když čtou to, obzvláště pak slováci,
pro něž především musí to býti "dosť slšná v ušiach kŕč".

On rozdává zde moudra, napríklad čo také "Uprimny je smiech",
(což zde opravdu ocení každej, ať Maďar je, či Čech :D )
a právě proto nejspíš, když se mu všichni sborem chlámaj,
tak nepovažuje to nikdy "za svoj osobný neúspech".

On též poslední dobou, často sa tu ako decko male trepe,
zdôrazniť tiež, čo povedal by na to jeho verný priaťel Pepe,
hovoril by niekdy (nedejbože :lol: ) vraj
aj možno mnohem ještě lépe!!
(pak scházel by nám do sbírky už len z Košíc pán Alexander Járay :evil: )

On neopustí nás, zjevně po federáciji sa mu veľmi stýska,
kdy nejdřív skrz český lány Vltava klokotá,
hned potom Nad Tatrou sa blíska
nigdy sa asi nezbavíme tohto nášho koko.. ;)

Tak to je náš Animal, toť úplně celí on,
kdo chce, ať dopíše sem třeba další sloky,
já tímto hezký den vám přeji. ;) Non
No jasné chlapče , si "jasný". Dúfam , že si pre tieto prípady v zdravotnéj poistovni pripoistený - tieto oddelenia sú totiš i u Vás bez pripoistenia dosť "o hubu" pokjal ide o prístup personálu k takto narušeným pacientom . Animal

Život nie je o počte nadýchnutí ale o chvýlkach ktoré ti dych berú...
aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od aNONym »

Animal píše:No jasné chlapče , si "jasný". Dúfam , že si pre tieto prípady v zdravotnéj poistovni pripoistený - tieto oddelenia sú totiš i u Vás bez pripoistenia dosť "o hubu" pokjal ide o prístup personálu k takto narušeným pacientom . Animal
Nemaj boja. ;) Non

Tak tam u vás na "oddělení" ode mne co nejuctivěji pozdravuj. Ať se o tebe hesky starají. :evil: . A víš jakej je mezi náma dvěma největší rozdíl? Já se z toho totiž bez následků zcela vyléčím, jakmile ty opustíš tohle fórum. :D
Naposledy upravil(a) aNONym dne pon 03 led 2011 5:21, celkem upraveno 1 x.

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Chvilka poézie ranní (při níž samo na vás možná přijde s

Příspěvek od Slavek Krepelka »

aNONym píše::mrgreen:

Básnička složená jen tak halabala,
pre nášho místního gašpara - Animala.
No, nemám ani čas ani chuť tady cigánit, ale máš ho tam. +1 :good:

Tím chci jenom říct, že takhle jsem viděl prznit nerodný jazyk, jako to bravurně zvládne tohle zvýře Animální, jenom cigána. Nejde mi to ani naschvál. To je vrozený talent.

Ahoj, Slávek.
Naposledy upravil(a) Slavek Krepelka dne pon 03 led 2011 6:22, celkem upraveno 1 x.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Animal
Starší člen

Příspěvek od Animal »

aNONym píše:...Nemaj boja. ;) Non

Víš jakej je mezi náma dvěma rozdíl? Já se z toho vyléčím (narozdíl od tebe), jakmile opustíš toto fórum. :D
Aha ho , prisámvačku až teraz som si to všimol že pod týmto nickom máš taky "klubovou kartu". Taky zakladající ? No k veci samotnéj : Budeš prekvapený ale viem už na isto aký je medzi nami rozdiel . Ty "stavaš domi od strechy" a ja ich "stavam od základu" . Čo myslíš , ako by dopadli naše "pohovori" v danóm zdravotníckom zariadení ? Nechali bi si tam mňa pre mojú biednu gramatiku alebo "stavbu domu od základu" a či teba pre tvojú spisovnú češtinu alebo tvoje stavby domov od strechy" ? Ver mi , ja boja nemám . Animal

aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

Animal píše:Aha ho , prisámvačku až teraz som si to všimol že pod týmto nickom máš taky "klubovou kartu". Taky zakladající ? No k veci samotnéj : Budeš prekvapený ale viem už na isto aký je medzi nami rozdiel . Ty "stavaš domi od strechy" a ja ich "stavam od základu" . Čo myslíš , ako by dopadli naše "pohovori" v danóm zdravotníckom zariadení ? Nechali bi si tam mňa pre mojú biednu gramatiku alebo "stavbu domu od základu" a či teba pre tvojú spisovnú češtinu alebo tvoje stavby domov od strechy" ? Ver mi , ja boja nemám . Animal
Koukám, že si se "domů stavěných od střechy" chytil jak slepice flusu. ;) Non

Blahopřeju. To ale musí bejt úžasně nádhernej pocit, co? :) Vymyslet takovou neskonalou kravinu, že jako Dronti staví domy! od střechy, což ti pak ještě umožňuje točit na tom furt dokola. A na tak dlouhou dobu. Hm. Fakt závidim. :D

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
Animal
Starší člen

Příspěvek od Animal »

aNONym píše:
Animal píše:Aha ho , prisámvačku až teraz som si to všimol že pod týmto nickom máš taky "klubovou kartu". Taky zakladající ? No k veci samotnéj : Budeš prekvapený ale viem už na isto aký je medzi nami rozdiel . Ty "stavaš domi od strechy" a ja ich "stavam od základu" . Čo myslíš , ako by dopadli naše "pohovori" v danóm zdravotníckom zariadení ? Nechali bi si tam mňa pre mojú biednu gramatiku alebo "stavbu domu od základu" a či teba pre tvojú spisovnú češtinu alebo tvoje stavby domov od strechy" ? Ver mi , ja boja nemám . Animal
Koukám, že si se chytil "domů stavěných od střechy" jak slepice flusu. ;) Non

Blahopřeju. To ale musí bejt úžasně nádhernej pocit, co? :) Vymyslet takovou kravinu, že jako Dronti staví domy! od střechy, což ti pak ještě umožňuje točit na tom furt dokola. A na tak dlouhou dobu. Hm. Fakt závidim. :D
Prepáč ale ja netlačím luďom do hlavy také "kareláby" že byť veci znalým je príťažou - to je parketa "miestneho klubu "drontov" ktorého si jak vydîm i ty členom , takže malo bi ti byť známe - jasné "o čom sa tu vlastne točî". Hold neni "dront" ako dront tak ako nie je "strecha" ako strecha . Animal

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

Animal píše:Prepáč ale ja netlačím luďom do hlavy také "kareláby" že byť veci znalým je príťažou - to je parketa "miestneho klubu "drontov" ktorého si jak vydîm i ty členom , takže malo bi ti byť známe - jasné "o čom sa tu vlastne točî". Hold neni "dront" ako dront tak ako nie je "strecha" ako strecha . Animal
Neviem o tom, že by tu niekto inému tlačil do hlavy kaleráby, všetko je to na dobrovoľnom základe - vyber si čo chceš, informácie sú tu zadara. Ak to niekomu vadí, môže prispievať finančne, číslo konta je hore.
Pre informáciu - kaleráby do hlavy tlačia v Bruseli, keďže sa snažíme o pravý opak toho čo euroúradníci, logicky nemôžme tlačiť kaleráby do hlavy, Radare ;)

Animal
Starší člen

Příspěvek od Animal »

chiq píše:
Animal píše:Prepáč ale ja netlačím luďom do hlavy také "kareláby" že byť veci znalým je príťažou - to je parketa "miestneho klubu "drontov" ktorého si jak vydîm i ty členom , takže malo bi ti byť známe - jasné "o čom sa tu vlastne točî". Hold neni "dront" ako dront tak ako nie je "strecha" ako strecha . Animal
Neviem o tom, že by tu niekto inému tlačil do hlavy kaleráby, všetko je to na dobrovoľnom základe - vyber si čo chceš, informácie sú tu zadara. Ak to niekomu vadí, môže prispievať finančne, číslo konta je hore.
Pre informáciu - kaleráby do hlavy tlačia v Bruseli, keďže sa snažíme o pravý opak toho čo euroúradníci, logicky nemôžme tlačiť kaleráby do hlavy, Radare ;)
Pekne si to podal , ej veru pekne . Problém je však v tom , že "kareláby" tlačené do hláv ludom veci neznalým miestnými "samovyhlásenými drontami" májú na rozdiel od tebou myslených "trošku inú kvalitu" . Kto dnes ešte stále verî úradnîkom - poznâš takého ? Za seba možem povedať že v okruhu mojích priatelov (bez uvodzoviek) ja osobne nepoznám . Animal

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

Animal píše:
chiq píše:
Pekne si to podal , ej veru pekne . Problém je však v tom , že "kareláby" tlačené do hláv ludom veci neznalým miestnými "samovyhlásenými drontami" májú na rozdiel od tebou myslených "trošku inú kvalitu" . Kto dnes ešte stále verî úradnîkom - poznâš takého ? Za seba možem povedať že v okruhu mojích priatelov (bez uvodzoviek) ja osobne nepoznám . Animal
Tak sa mi zdá, že sa zastávaš tých primitívov, ktorí uveria aj placatosti zeme, len keď je im to pekne podané. A od ostatných chceš, aby na seba zobrali zodpovednosť za ich tuposť. Hej, hej, je to syndróm neuznaného pedagóga. Skús sa poradť s Náhlovským, alebo Svěrákom, či Štepkom, určite ti poradia, že humor je lepší liek na mindráky ako ten masaker, čo si tu narobil...
Ak chceš, tak polopate: Nikto nemá záujem o rady typu - Nejedzte sklo, môže vám ublížiť! / Táto strana noža je ostrá, ak si ňou potiahnete po krku, ťažko sa vám bude dýchať! / Ak si zamiešate kávu, vyberte si lyžičku zo šálky, inak môžete navštíviť očnú kliniku!

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

[quote="chiq" Ak si zamiešate kávu, vyberte si lyžičku zo šálky, inak môžete navštíviť očnú kliniku![/quote]

Kruci písek, co má furt někdo proti tý lžičce v hrnku? :shock:

Piju tak kde co od té doby co jsem se naučil hrnek udržet v ruce a nikdy jsem s tím neměl potíže. :D To mluvíme o nějakých padesáti letech :( denních zkušeností. Hrníček láskyplně :oops: v dlani prsty obejmu, ukazováčkem lžičku zapříčenou mezi okrajem a dnem přidržím, čímž hrníček v ručičce pevněji sedí a nehrozí tak jeho vysmeknutí, a bumbám. :D Odpadá potřeba jakéhosi podšálku na odložení lžičky, čímž se snižuje riziko rozbití čehosi i mytí téhož, :dknow: nehrozí plácnutí mokrým hadrem po krku pokud jsme lžičku, třeba od kávy, odložili jen tak na čistě vypraný ubrus, :enaughty: neriskujeme opaření sliznic rtů, jazyka i krku horkým nápojem, :bhead: protože by to schytala první ručička, což je mi definitivně přijatelnější a naprosto eliminujeme riziko polití stolu, sebe, druhých a podlahy v případě selhání strukturální soudržnosti ouška s hrníčkem. :color: Navíc jde o uchopení universální, platící nejen pro hrníčky vybavené oušky, ale i pro hrníčky, které byly ouška ponejvíce nešetrností již v minulosti zbaveny, ba i pro sklenice ouškem nikdy nezaopatřené. :smoke:

Na straně druhé je však skutečností, že se tím skoro odjakživa vystavuji silnému psychologickému nátlaku ze strany druhých, :help: hlavně pak žen, :evil: takže člověk si moc nevybere. :?

Je snad možné, že když dva dělají totéž, jeden to určitě dělá blbějc :pivko: než ten druhý? :laugh: :laugh:

Haf haf, Slávek. :dknow:

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

Slavek Krepelka píše:[quote="chiq" Ak si zamiešate kávu, vyberte si lyžičku zo šálky, inak môžete navštíviť očnú kliniku!
Kruci písek, co má furt někdo proti tý lžičce v hrnku? :shock:

Piju tak kde co od té doby co jsem se naučil hrnek udržet v ruce a nikdy jsem s tím neměl potíže. :D To mluvíme o nějakých padesáti letech :( denních zkušeností. Hrníček láskyplně :oops: v dlani prsty obejmu, ukazováčkem lžičku zapříčenou mezi okrajem a dnem přidržím, čímž hrníček v ručičce pevněji sedí a nehrozí tak jeho vysmeknutí, a bumbám. :D Odpadá potřeba jakéhosi podšálku na odložení lžičky, čímž se snižuje riziko rozbití čehosi i mytí téhož, :dknow: nehrozí plácnutí mokrým hadrem po krku pokud jsme lžičku, třeba od kávy, odložili jen tak na čistě vypraný ubrus, :enaughty: neriskujeme opaření sliznic rtů, jazyka i krku horkým nápojem, :bhead: protože by to schytala první ručička, což je mi definitivně přijatelnější a naprosto eliminujeme riziko polití stolu, sebe, druhých a podlahy v případě selhání strukturální soudržnosti ouška s hrníčkem. :color: Navíc jde o uchopení universální, platící nejen pro hrníčky vybavené oušky, ale i pro hrníčky, které byly ouška ponejvíce nešetrností již v minulosti zbaveny, ba i pro sklenice ouškem nikdy nezaopatřené. :smoke:

Na straně druhé je však skutečností, že se tím skoro odjakživa vystavuji silnému psychologickému nátlaku ze strany druhých, :help: hlavně pak žen, :evil: takže člověk si moc nevybere. :?

Je snad možné, že když dva dělají totéž, jeden to určitě dělá blbějc :pivko: než ten druhý? :laugh: :laugh:

Haf haf, Slávek. :dknow:[/quote]

...jest tedy pravdou, že jsem nikdy nezaslechla, že by si někdo poranil čiva o lžičku v nápoji :shock: ...kdys jsem zaslechla sice story ze šachového prostředí, , jako že významný šachista , posléze co učinil tah, zvaný "malá rošáda" nad šachovnicí usnul a oko si poranil o sám sobě nastraženého krále. Jelikož považuji tyto Animálnosti za nevěrohodné, jsou spíše zařaditelné do oblasti černého humoru.Animal-pepe to ale s námi myslí dobře starajíce se nejen o naše duševní ale i fyzické zdraví. je zajímavé, že jsem si do teď té lžičky nějak zvláště nevšímala.....
...no od teď budu.....pokud nepoužiju lžičky soudruhů z NDR, kterým se to nějak vymklo z ruky :idea: ....možná , že jim tyto "bezpečnostní " lžičky poradil právě náš milý Animal :idea: ....tak čau...karkulka červená :oops:

... věřím, že se " TO " povede ......
aNONym
Zasloužilý člen

:D:Díky předchozím si nemohu odpustit následující radu.

Příspěvek od aNONym »

"A vadí-li vám snad, že při pití z šálku "váš oblíbený nápoj voní po dámském přirození", pak přendejte si ho do druhé ruky!!" :D Non

:oops: ;)

Animal
Starší člen

Re: Odpověď Animalovi

Příspěvek od Animal »

martin11 píše:...Animale napiš....mooooc mě to zajímá, co si pod tímto představuješ. A ještě....např v Bibli...nikde , v celé knize / ve všech knihách / není ani jednou, že by se někdo upřímně zasmál....asi to o něčem vypovídá...
Animal píše:Martin11 uprimný smiech je ten ktorý výchádza zo srdca , nie z rozumu...
martin11 píše:...odpověděl jsi mě šalamounsky....snažíce se ze mě udělat Trotla...../ blbečka/
Prečo bi som sa mal snažiť v téjto veci z teba robiť blbca ? Veď jak sa tu tak na to celé pozerám ty sám na tom dosť tvrde makáš :
martin11 píše:...ze srdce nemůže vycházet upřímný smích....
Určite nie ? Tak ako si potom prišiel k tomuto ?
martin11 píše:...co je to srdečná radost./ upřímná a lidská...tak se třeba smějí malé děti...neposkvrněné civilisací...
No a tu si už začal prejavovať svoju "prirodzenosť" schovávajúc sa jak malé zbabelé deco za "drontov" a "Karkulku červenú" - čo je mimochodom u teba dosť časté správanie vždy keď si chceš kopnuť do oponenta :
martin11 píše:...takže...hochu...s tebou jsem skončil, protože mě nestojíš ani za blbej magnet z kuchyňský linky...
Prestovšetko že si ma opakovane vyzíval k odpovedi (bez ohladu nato že som ti ju už dávno dal)
martin11 píše:...Animale....já si pamatuju...!!!....mlčením jsi přešel můj dotaz.....přečti si, co jsi napsal, co jsem odpověděl a na co jsem se tě ptal....a nekličkuj....tvoje odpověď je v další diskusi s tebou dost důležitá...
si na moju poznámku
Animal píše:Martin11 nehladal si odpoveď tak nie je mi prekvapením že si ju tam nenašiel...
reagoval ako ináč - žeby trotlovsky ?
martin11 píše:nemám co hledat, tebe nemá co překvapovat...
To ďalej už hovorí samo za seba :
martin11 píše:...jsi náboženský primitiv... ...Jelikož považuji tyto Animálnosti ... .......možná , že jim tyto "bezpečnostní " lžičky poradil právě náš milý Animal ....tak čau...karkulka červená...
Takže ano , potvrdil si mi svoju vlastnú "autodiagnozu" a že tvoja námaha na sebe v tomto smere zapracovať nebola marná . Martin11 alebo Karkulka červená z mojéj strany ti vlastne gratulujem k "ťažko vydrenému" no nazvime to trebárz "úspech" - takže úspechu . Mimochodom , nemusíš sa za túto "autodiagnozu" vobec hambiť , dnes sa totiž v niektorých menežerských školách kde sa preberajú témi o trhu a "spracovaní" - zmanipulovaní zákazníka táto "technika správania sa" dosť vážne uýučuje - spadá to pod takzvané socialne inžinierstvo . Animal

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

Animal píše:
martin11 píše:...Animale napiš....mooooc mě to zajímá, co si pod tímto představuješ. A ještě....např v Bibli...nikde , v celé knize / ve všech knihách / není ani jednou, že by se někdo upřímně zasmál....asi to o něčem vypovídá...
Animal píše:Martin11 uprimný smiech je ten ktorý výchádza zo srdca , nie z rozumu...
martin11 píše:...odpověděl jsi mě šalamounsky....snažíce se ze mě udělat Trotla...../ blbečka/
Prečo bi som sa mal snažiť v téjto veci z teba robiť blbca ? Veď jak sa tu tak na to celé pozerám ty sám na tom dosť tvrde makáš :
martin11 píše:...ze srdce nemůže vycházet upřímný smích....
Určite nie ? Tak ako si potom prišiel k tomuto ?
martin11 píše:...co je to srdečná radost./ upřímná a lidská...tak se třeba smějí malé děti...neposkvrněné civilisací...
No a tu si už začal prejavovať svoju "prirodzenosť" schovávajúc sa jak malé zbabelé deco za "drontov" a "Karkulku červenú" - čo je mimochodom u teba dosť časté správanie vždy keď si chceš kopnuť do oponenta :
martin11 píše:...takže...hochu...s tebou jsem skončil, protože mě nestojíš ani za blbej magnet z kuchyňský linky...
Prestovšetko že si ma opakovane vyzíval k odpovedi (bez ohladu nato že som ti ju už dávno dal)
martin11 píše:...Animale....já si pamatuju...!!!....mlčením jsi přešel můj dotaz.....přečti si, co jsi napsal, co jsem odpověděl a na co jsem se tě ptal....a nekličkuj....tvoje odpověď je v další diskusi s tebou dost důležitá...
si na moju poznámku
Animal píše:Martin11 nehladal si odpoveď tak nie je mi prekvapením že si ju tam nenašiel...
reagoval ako ináč - žeby trotlovsky ?
martin11 píše:nemám co hledat, tebe nemá co překvapovat...
To ďalej už hovorí samo za seba :
martin11 píše:...jsi náboženský primitiv... ...Jelikož považuji tyto Animálnosti ... .......možná , že jim tyto "bezpečnostní " lžičky poradil právě náš milý Animal ....tak čau...karkulka červená...
Takže ano , potvrdil si mi svoju vlastnú "autodiagnozu" a že tvoja námaha na sebe v tomto smere zapracovať nebola marná . Martin11 alebo Karkulka červená z mojéj strany ti vlastne gratulujem k "ťažko vydrenému" no nazvime to trebárz "úspech" - takže úspechu . Mimochodom , nemusíš sa za túto "autodiagnozu" vobec hambiť , dnes sa totiž v niektorých menežerských školách kde sa preberajú témi o trhu a "spracovaní" - zmanipulovaní zákazníka táto "technika správania sa" dosť vážne uýučuje - spadá to pod takzvané socialne inžinierstvo . Animal

... :shock: ...Animale....reaguji jen proto, že jsi mě věnoval takto dlouhý článek a dovolil jsi si rozebrat mé EGO...
a přitom to začalo tak nevině....ptal jsem se , co je podle tebe ....upřímný smích..a ihned jsem dodal, že upřímný smích je ..terminus technikus....

...jinak jsi mě pochopil velmi správně...a to tě nějak zamrzelo, že jsem ti žekl ...otevři oči...možná jsem tě i probudil....to jsem zase tak úplně nechtěl...a jak jsem psal....a to jsi bohužel ve svých citátech nenapsal.......my dva se míjíme... ...tím jsem říkal, že si "asi" nemůžeme rozumět....
...tak a ještě by mě moc zajímalo, jestli jsi mě ve výš napsané slohové práci pochválil, nebo napomenul, nebo dokonce nějak vyčinil, pokáral a zatratil.
zatím milý animale měj se krásně a přeju ti mnoho slunečných dnů a užívej si svého srdečného smíchu. jako "socialní inženýr" to myslím opravdu vážně martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

martin11 píše:...Animale....reaguji jen proto, že jsi mě věnoval takto dlouhý článek a dovolil jsi si rozebrat mé EGO...
a přitom to začalo tak nevině....ptal jsem se , co je podle tebe ....upřímný smích..a ihned jsem dodal, že upřímný smích je ..terminus technikus....
...jinak jsi mě pochopil velmi správně...a to tě nějak zamrzelo, že jsem ti žekl ...otevři oči...možná jsem tě i probudil....to jsem zase tak úplně nechtěl...a jak jsem psal....a to jsi bohužel ve svých citátech nenapsal.......my dva se míjíme... ...tím jsem říkal, že si "asi" nemůžeme rozumět....
Martine ahojky,
jak vidíš tak animal není schopen se zamyslet ani sám nad sebou, natož nad tím jak prudí v tomto fóru.
Na tento typ lidí platí pouze naprostá ignorance. Nereaguj na jeho příspěvky, sebereš mu vítr z plachet ....
H.v.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“