Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

mekac
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: 2 problémy

Příspěvek od mekac »

ghostik píše: to "TOHLE" je co? :)
:D :D tady TO máš - http://www.belousovi.cz/detoxikace.htm viděl bych to na TU vylepšenou proceduru :) píše se tam, že po aplikaci jednoho nebo dvou takovych klystýrů se výtrácejí drobní živočichové jako hlísti apod...myslim, že by to mohlo být dost silný ! s tou nafouknutostí - můžou to být pořád hlísti, nebo ne...uvidíš...jestli se Ti vrátěj tak to pak nejspíš oni spusobují nafouknutost břicha. Nebo je možný, že to způsobuje vymírající kandida, jako v případě mé mamky..ale je divný, že si nafouklej jen na pravý straně...

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: blíže nespecifické objekty...

Příspěvek od Palo »

Craft píše:Chápu Palo, ty jsi zvyklej do sebe všechno soukat v mega dávkách, jiní pomaleji, ale jistě. Položil sis někdy otázku, proč se u tvého megadávkování problémy mnoha lidem vracejí? Znám totiž několik těchto případů.
Mohl bys to trochu rozvést? Dle mého názoru Ti lidé dělají pořád stejnou chybu a ta se týče stravy, domácích miláčků či jiných zvyklostí. Pokud se jim to ale nevrací po užívání hřebíčku 3x3, pak mě to zajímá. Jde snad o to, že hřebíček užívají delší dobu, nebo tím, že udržují stále stejnou hranici hřebíčku v těle?

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Slavek

Příspěvek od Magnea »

Vcera som fotky posielala mojej doktorke, mam jej to tam doniest, povedala ze to vyzera .. ten "ananas" a to dalsie biele cudo na worm s nest..v preklade hniezdo cervov. ja som jedno rozrezala, je to akokeby zive maso a take biele bobulky. na nete som nasla podobne fotky k cystam pasomnice
http://curezone.com/forums/fm.asp?i=1721955 ta druha fotka v poradi....Ananas som pocas kury vzdy rozmixovala v mixeri a popiajala ho aj s cesnakom, a to bolo este davno pred Vianocami, odvtedy som ananas do ust nevzala a chvilu este nezoberiem :). tak ak to tak ratam, je mozen ze mi vysli nejake cysty alebo co. Ten Mirazid je čistený extrakt z commiphora, je tusim z Egypta. Ale ako som popisala este aj to neskutocne mnozstvo tekvic. semiacok v noci a dalsi den mega davka koenznymu Q10 (3g).este uvazujem, lebo pocas tejto kury beriem v tblkach kurkumu zazvor a safran, ci by kurkuma nebola schopna nieco biele takto zafarbit.

Inac neviem ci ste si vsimli u Malachova, ked popisuje o bylinkach na parazity, ze ako ich brat, ci odvary, vyluhy , alebo prasok toto:
(lebo ja som to dost riesila kvoli pelynku):

"Bylinky v prasku maji silnejsi ucinek nez odvary, vyluhy a nalevy. Tekute pripravky se totiz v zaludku a tenkem crevu rychle vstrebaji do krve, a proto nikdy nemohou "dosahnout" na parazity, ktere obyvaji dolni casti traviciho ustroji. Prasek napoak prochadzi celym zazivacim traktem a dokonce se umi "schovavat" v ohybech a zakoutich strev, v nichz se hromadi toxiny, produkty odpadu, kousky kalu a zbytky denaturovanych jidel, ktere strevni parazite miluji a mezi nimiz se jim dobre zije. Usazeny prasek je z techto ukrytu vyzene. "Malachov :)

ghostik
Stálý člen

Re: 2 problémy

Příspěvek od ghostik »

mekac píše: :D :D tady TO máš - http://www.belousovi.cz/detoxikace.htm viděl bych to na TU vylepšenou proceduru :) píše se tam, že po aplikaci jednoho nebo dvou takovych klystýrů se výtrácejí drobní živočichové jako hlísti apod...myslim, že by to mohlo být dost silný ! s tou nafouknutostí - můžou to být pořád hlísti, nebo ne...uvidíš...jestli se Ti vrátěj tak to pak nejspíš oni spusobují nafouknutost břicha. Nebo je možný, že to způsobuje vymírající kandida, jako v případě mé mamky..ale je divný, že si nafouklej jen na pravý straně...
MOČ?! :D ježiš marjá to mi příjde dost nechutný teda ale je fakt že mám 100% jistotu přírodního extraktu :D

Já teda ale nevím jestli bych to zvládl tak dlouho provádět. myslím že 1 týden každý den už tak je dost... teď navíc mám zkouškové a není na to absolutně čas. takže někdy ke konci února to zkusím.

Zdá se mi to mnohem jednodušší než "Šánka" a ta moč se nemusí nijak přísně míchat protože už vše má podle toho textu

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Magnea:
Pokud jsi ananas rozmixovala, tak varianta s ananasem se může vyloučit. Rozhodně využij zájmu doktorky a nejlépe aby dala papír na laboratorní analýzu, pak to bude jistota, co to vlastně je, nebo z čeho se to vlastně skládá. Jak píše Slávek, taky to připomíná žlučové kameny, ale tohle mi přijde až moc dožluta. Fakt jsou to zvláštní útvary.

Palo:
Jde snad o to, že hřebíček užívají delší dobu, nebo tím, že udržují stále stejnou hranici hřebíčku v těle?
Ono jde o to, že co přežije někde zalezlé první vlnu i v megadávkách, má možnost když je zase "čistý vzduch" se dát do práce na tvorbě nového potomstva a pak se problémy dříve nebo později vracejí. Stejně tak není jistota, že hřebíček zvládá spolehlivě všechny stádia parazitů, natož všechny vajíčka, pokud mají nějaký ochranný obal (cystu). Jeden člověk, se kterým spolupracuji tvrdí, že dokud se nerozpustí hlenové a jiné pevné útvary co by ložiska, nic na parazity v nich nedosáhne a to jde údajně pouze pomocí bylin. Antihelmitika co jsem četl, řeší pouze určitá stádia, nebo zabraňují množení již dospělců, ale žádné již neřeší nějaké cysty nebo ony ložiska, což je možné dle mého známého údajně pouze pomocí bylinných preparátů. Klasická medicína řeší cysty pokud je tělo nevyloučí samo z organismu operativním odstraněním, ovšem za předpokladu, že jsou pro přístroje používané v klasické medicíně viditelné. Pokud by toto na těch fotkách, co sem dala Magnea byly opravdu cysty, samého by mě zajímalo, jestli by toto dokázaly nějaké byliny naleptat do té míry, aby se dostala i dovnitř toho "bunkru". Jak tady dávala Magnea ten výňatek z Malachova, tak tohle by také mnohé vysvětlovalo, proč je výsledek užívání v několika vlnách účinnější. Určitě to ale nepůjde paušalizovat, protože nic není 100%.
* Pokud je někdo stále vystaven možnosti reinfekce je samozřejmě věc druhá.

Magnea
Starší člen

Nasla som na nete

Příspěvek od Magnea »

aahojte opat, asi som uz otravna s tym istym problemom o mojich pocudesnych utvaroch, ale pozeram si na nete fotky parazitov. Ked si zadate cez gooogle hoc aj po anglicky al. latinsky trematody alebo flukes, ukazu sa vam vacsinou obrazky , kde parazity su uz v krasnej forme, vacisnou vyextrahovanej. Preto som aj aj bola trochu domylena, ale teraz som si zadala ze flukes in stool, a yvskocili mi celkom ine fotky, podla niektorych napriklad skrkavky tam vyzeraju ako hrba nejakeho slizu a ja som si myslela ze zo man budu vychadzat cisto biele spagety. ked som danu fotku videla, tak mi doslo, ze tie chuchvalce , co som zo seba Shankparksalanou dala von mozno boli skrkavky.
Ja om nepofotila vsetko co mam v sklicku uskladnene, ale su to kadejake biele a zlte utvary a nasla som podobnost s niektorymi fotkami co dali iyn ludia na ine fora.

na tomto linku su napriklad presne niektore cervenej farby ako som mala ja, niektore som zo zaciatku ani nevyberala
http://iloveglory.freehostia.com/peppers.html

http://curezone.com/forums/am.asp?i=1227481
http://www.curezone.com/ig/i.asp?i=31076

mozno skrkavky? napr: http://www.curezone.org/forums/am.asp?i=1005285

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Nasla som na nete

Příspěvek od Craft »

Magnea:
http://www.curezone.org/forums/am.asp?i=1005285
Ten spodní obrázek vypadá spíše na kvasinku (Candida, nebo to taky může být další mrcha odolná Ureaplasma), měl jsem to dříve také, jak jsem dělal pravidelné výplachy střeva KS, ale vždy až druhý den s pravidelnou stolicí, jinak to tam nebylo. A jak známo KS neúčinkuje na větší parazity, ale na kvasinky a plísně celkem slušně. Vypadá to jako hlen a na suchu to má tendenci vytvářet jakoby provázky, což pak mate. Ve vodě je to normálně jakoby plošný povrch ze střeva, vypadá to jako závoj, (nenapadá mě lepší přirovnání). I ty problémy co tam popisuje způsobují přemnožené kvasinky.
Takže cokoliv neobvyklého vyjde ze střeva, není hned ze skupiny velkých parazitů, ale mnohdy se jedná právě o kvasinku nebo něco bakteriálního původu.
Ale u tady tohodle už bych řekl, že to byly asi opravdu cysty http://www.curezone.com/ig/i.asp?i=31076
Nicméně pokud jsou to pouze fotky a nikdo z nich neměl provednou analýzu těch vzorků, jsou to stejně pouze dohady.

Magnea
Starší člen

Craft

Příspěvek od Magnea »

craft diky za objasnenie, mas pravdu , nie svetko hned musia byt parazity a pliesne iste maju svoj hmotny vyraz....KS myslis kolidne striebro ktore tam spominaju , aspon na tom fore? A vsimol si si ten ich VCO flus protocol? Nieco ako ocista pecene , ale s panenskym kokosovym olejom a vodou s citronom 12 at 14 polievkovych lyziciek denne bez jedla 3 dni... Ty jedinci tam pisali, ze im povychadzalo vselicko, aj skrkavky aj pasomnice. Nemam prehlad ci to od nas tu niekto robil?

Craft, este rozmyslam nad tym hore, co si pisal Palovi o tom hrebicku a tych hlienovych utvaroch v ktorych cysty su. Hladovkou by sa to takisto dalo dostat.Len na dlhu ja este nemam odvahu. Mozno hladovka pred kurou, tyzdnova a potom davat bylinky dlhodobo (mozno nie akurat palinu) a do toho sem tam prihodit farmaciu a medzi tym si este dat pecenove ocisty alebo ten kokosovy flush..Pisem iba tak schematicky, kostru planu. Pretoze apson ja som poxopila, ze ani prazik teda mne nestacil....

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Craft píše:Ono jde o to, že co přežije někde zalezlé první vlnu i v megadávkách, má možnost když je zase "čistý vzduch" se dát do práce na tvorbě nového potomstva a pak se problémy dříve nebo později vracejí...
Ano, samozřejmě něco zakukleného, pokud se udělá pouze hřebíčková kůra, někde vždycky zůstane ;) Hřebíček se nedostane ke všemu, ale je pravda, že pobere minimálně zárodky cizopasníků (ke kterým má přístup), pokud se užívá v malém množství (např. 3x3).

Měl jsem jeden případ, kdy byly POUZE cysty na játrech. Na to užívala dotyčná pouze PMS1 a po měsíci jí játra změkla a následně Salvia zaznamenala výborné výsledky. Ke hřebíčku se moc neměla, vlastně ani nevím, jestli nějaký ten hřebíček měla, spíše ne...

Hřebíčková kůra často nefunguje hned napoprvé, zejména, pokud není tělo pročištěno alespoň MMSkem. Samozřejmě nebude fungovat na cizopasnické cysty.

Nevím, jestli jsem to tu už psal, ale osobně doporučuji střídat MMS (PMS1) a hřebíčkovou kůru, pokud je pocit, že nedošlo k výraznějším zlepšením.

MMS-HCl či PMS1 výborně rozpouští cysty, avšak po rozpuštění se často obsah "vyleje" do organizmu. Právě v té chvíli je ideální zvolit hřebíček, či pokud někdo chce, jiná antihelmintika ;)

Nemám tedy důvod měnit zatím cokoliv na svých návodech... Problémy se spíše objevovaly při prvním užíváním hřebíčku, než při vysokých dávkách - ostatně podobně jako u MMS...

Daria Lori
Starší člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 6 poděkování
Kontaktovat uživatele:

PARAZITI a jak na ne...

Příspěvek od Daria Lori »

Chtela jsem se zeptat, vy co mate zkusenosti s tim hrebickem...my jsme treti den na hrebicku(3 kapsule) a je nam divne. Muj muz ma bolesti v oblasti jater, bricha i ledvin. Mame dneska vecer pokracovat (az na ctyri) nebo vysadit - rozehnat to kotvicnikem a enterosgelem, zatim nam to pomohlo od bolesti - aspon dneska - nebo pokracovat naukor nebezpeci zloutenky? Funguje to jako MMS - kdyz je zle tak nepokracovat? Dekuji za brzskou odpoved!!! :shock:

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Palo píše:
Craft píše:Ono jde o to, že co přežije někde zalezlé první vlnu i v megadávkách, má možnost když je zase "čistý vzduch" se dát do práce na tvorbě nového potomstva a pak se problémy dříve nebo později vracejí...
Ano, samozřejmě něco zakukleného, pokud se udělá pouze hřebíčková kůra, někde vždycky zůstane ;) ...
Nazdar Palo a Crafte,

Tak si to trochu shrnem, co vy na to?

Podíváme-li se na ty věci, co vypadly z Magney, vypadá to na cholesterol. Nemusí to však být žlučníkové kameny.

Co jsem si početl na cholesterol v tepnách, bakterie a možná viry se usazují na stěnách tvoříce si sliz, tělo k tomu dodá jednak cholesterol a jednak to zavápňuje, stáví se z toho relativně hustý nános ve kterém se breberky ukrývají a odkud se rozmnožují a byť i s potížemi se dostávají ven. Zároveň jejich zplodiny narušují tepenní stěny, což je ještě navíc ulehčeno stravou špatných tuků, tedy komerčních, rostlinných, kterí nejsou rovné a ze kterých si tělo vyrábí strukturálně špatnou stavbu tepenních stěn a dalších spojovacích tkání, blan atd.

Další problém s cholesterolem jsou šutry v játrech a žlučníku, které jsou taky nacpané breberkama a ucpávají žlučovody. Takže zase velice podobný mechanismus, jestli ne stejný. Malinké breberky jako bakterie a viry si shromažďují cholesterol pro svou vlastní obranu, úkryt a asi výživu, celkem kdekoliv v těle.

Dále, jak nám to vysvětlila snad nejlépe Hulda Clark se tyhle malé spolčují s velkými, tedy parasity, které žijí v jakési symbioze. Podle těch Magneiných "kamenů" lze usoudit, že malé breberky pomáhají velkým shromažďovat cholesterol, který je tělu vlastní, do i velice velkých slepenců, které se pak někde v těle dokáží držet jako zíkladny nejen možné budoucí invaze, ale i jako základny neustálého zdroje partyzánské války. Zde je třeba přihlédnout k tomu, že není cholesterol jako cholesterol a že materiál, který vidíme v těch kamenechech má do původního cholesterolu produkovaného tělem hodně daleko. Neco jako rozdíl mezi cementem a betonem.

Podíváme-li se na vnitrožilní terapii ozonovou a peroxidovou, zjistíme, že rozleptávají cholesterol a obnažujou schované malé breberky na stěnách tepen, přičemž je zároveň dokáží pobít. Jenže kam se krevní řečiště nedostane, je situace poněkud jiná a tyto metody až tak dobře nefungují. Co však dost funguje je MMS, tedy ClO2, které je schopno se tělem dostat mimo řečiště a dostat se na cholesterol a v něm ukryté malé breberky, i když jde o dost dlouhodobý a pravidelný proces. Zde však narážíme na problém s velkými breberkami, které v sobě ukrývají malé, a které vydrží o dost větší útok kyslíku bez ztráty květinky.

Z toho, co píše Palo pak vyplývá, že je třeba se dostat na kůži nejdříve cholesterolovým obalům parazitů v nějakém stádiu a tento obal narušit natolik, aby se k nim dostala účinná látka, ať už komerční přípravky, nebo hřebíček a tím je zlikvidoval. Toto bude platit pro všechna ohniska, která se nedají dostatečně prokysličit natolik, aby kyslík pomordoval ty velké breberky taky.

Zvýšený obsah cholesterolu v krvi pak napovídá, že něco v těle ho spotřebovává pro své vlastní účely, tělu se ho nedostává pro jeho vlastní účely a tělo kompenzuje jeho nadměrnou produkcí. Zde si je třeba uvědomit, že cholesterol je velice výživným tukem, nesmírně důležitým ve výživě těla. Je tedy na snadě, že jde o "agar", na kterém se v těle živí kde co cizího, ale zároveň to kde co cizí ho znehodnucuje a vytváří z něj a dalších složek právě ten celkem pevný rosol, který se mineralizuje a který nám dává co proto, ať už je v tepnách, v cévách, na všech blánách v těle, ve všech vodech, jako jsou žlučo a močovody, plicní soustava vzduchovodů a sklípků a mízní kanálky a uzliny a v neposlední řadě i stěny střeva, nosní a čelní dutiny, povrch mandlí a dásní, tedy sliznice atd.

Zde se nabízí i celkem prosté vysvětlení, proč se cholesterol ukládá jenom v tepnách a cévách a proč se neukládá v žilách. Tam totiž jde krev, která už většinu, pokud ne všechen cholesterol odevzdala ve tkáních a krev v žilách je tedy na cholesterol velmi chudá a breberky se nemají v žilách na čem živit a co střádat.

Učili nás, že, že krev se v plicích okysličí, proudí pumpičkou do všech orgánů, kde se postupně odkysličuje a celkem kyslíku prostá se vrací do plic. Z toho se dá usoudit, že i spousta živin se ve vratné, neokysličené krvi už moc nevyskytuje.

Podívám-li se na fotky mandlových kamenů, žlučových kamenů a Magneiných kamenů, je ta podoba natolik veliká, že si dovolím si domýšlet, že ve všech případech jde o schopnost těla, a malých breberek (bakterií a virusů) předávat a udržovat cholesterol in na sliznicích, kde se díky aktivitě těch breberek mění na tenhle sajrajt.

Už jsem se zmínil, že se mi při pití mé HCl-minerály formule netvoří zubní kámen. Zuby si pastou a kartáčkem nečistím, nemám proč. Taky jsem se zmínil, že kámen je rozpustný tuky a že zubní pasta z oleje a sody bikarbony kámen velmi úspěšně odstraňuje. Z toho si můžeme vyvodit, že ke vzniku kamene je třeba tuk, a to tuk, který podporuje růst breberek, tedy malých. Žádný komerční tuk nemá moc velikou schopnost vyživovat bakterie, ale cholesterol očividně ano. To naznačuje, že krev dodává do vemi prokrvených tkání sliznic právě cholesterol, který tvoří živnou půdu i bakteriínm a virům. Proto taky jsou všechny sliznice dutin živnou půdou pro infekce.

Začíná z toho lézt dost jasný obrázek. Přihl´dneme-li k nerozpustnosti cholesterolu ve vodě, je snad nabíledni, že je v krvi v dispersi a do jisté míry má schopnost rozpoštět nánosy cholestrolu již přeměněného v sliz, nebo i kameny. Proto asi taky nadprodukce a proto asi taky přiblblá idea lékařství, že je dobrý a špatný cholesterol. Podíváme-li se na diety, šťávové, vodní a podobně, nedochází při nich ke spoustě věcí. Snižujue se produkce všech méně nezbytných látek v těle, i toho cholesterolu. Bílé krvinky, které, a to je důležité, odstraňují kde co v těle peroxidem vodíku, mají šanci se vyřádit na všem, co normálně nestíhají při běžném stravování, i ten zažluklý cholesterol.

Všechny orgány, které mají připoucpané kanálky, díky čemuž zduří a jsou napadány plísněmi (nazdar Jardo, tohle je velice důležitý aspekt k léčení plísní), mají šanci se čistit. Všechny metody léčení, diety, chemie a hladovky, směřují k jedinnému cíli, a to okysličit a uvolnit cholesterolo-bakterio-minerální sajrajt ze všech "vodů", blan a sliznic v těle, popřípadě doplněné doplňováním potřebných a scházejících minerálů a podporou dodávání vitamínů, pohybu, správného dýchání atd.

Takže, tímto bych rád poděkoval Palovi za jeho velice rozumný i intuitivní přístup k léčení spousty problémů a dále také Craftovi, za jeho bystré poznámky a všem, kdo se kdy čestně zabývali výzkumem zdraví.

A laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
lena

Re: PARAZITI a jak na ne...

Příspěvek od lena »

Daria Lori píše:Chtela jsem se zeptat, vy co mate zkusenosti s tim hrebickem...my jsme treti den na hrebicku(3 kapsule) a je nam divne. Muj muz ma bolesti v oblasti jater, bricha i ledvin. Mame dneska vecer pokracovat (az na ctyri) nebo vysadit - rozehnat to kotvicnikem a enterosgelem, zatim nam to pomohlo od bolesti - aspon dneska - nebo pokracovat naukor nebezpeci zloutenky? Funguje to jako MMS - kdyz je zle tak nepokracovat? Dekuji za brzskou odpoved!!! :shock:
priradila bych to ne k potizim, ale ze se neco likviduje v tele a tim telo reaguje a je Vam nedobre. Take jsem mela po prvnim brani hrebicku potize, citila jsem se malatne (kazdy reagujeme jinak). Je nutne snizit davku a hodne pit, to po nekolika dnech zase prejde, jakmile se tyto zlikviduji. Ted kdyz beru hrebicek, delala jsem zase celou kuru i s pelynkem a oresakem me nebylo vubec nic. Beru vsechny tri jako prevenci jednou za tyden, jak to doporucuje Clarkova. To bylo je nom pri te prvni kure asi priblizne pred 2 roky. Asi mam telo celkem jiz vycistene. Proto je nutne si precist opravdu tu knihu od Clarkove "Lecba je mozna" Nevim presne jak se to jmenuje v cestine. Urcite bude mit nekdo presnejsi informace.

Taky bych udelala terapii nejenom jako je ocista tela, ale take se podivat co potrebuje duse a mysl. Pokud nedame do poradku tyto posledni dve, pak nam nebude moc dobre. Staci se podivat, kdo nekde v blizkosti dela treba kostelace rodin ci jinou energetickou praci. Tyto pomuzou velmi dobre.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Slavek Krepelka píše:Tak si to trochu shrnem, co vy na to?
Tvůj 999. příspěvek se mi líbí ( :good: +1) ;) Zatím ale nedokážu celý potvrdit. Vzhledem ale k tomu, že jak to vypadá, to dává smysl, protože při jaterce jde hodně z těla cholesterol a právě v místech, odkud jde, tak cizopasníci - zejména motolice - včetně jejich zárodků, to tam milují...

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Slavek Krepelka píše:Tak si to trochu shrnem, co vy na to? ..
+1 :good:

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Magnea
Starší člen

Rozpytvanie

Příspěvek od Magnea »

Ahojte, nedalo mi, a ten zlty utvar som rozrezala, skupenstvom ak s a ho dotknem mi pripomina gumu, ale takisto ak si predstavite grapfruit a jeho duzinu, sklada sa z malych duzinkatych casti obalenych "plastom" v ktorom je voda. To iste je to moje cudo, ale ovela pevnejsie, na fotkach som to nevedela zachytit ale v niektorych duzinkach su biele bodky. Omylom som s pinzetou spucila jednu duzinku a vystrekla z nej voda...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“