Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
kalyp
Stálý člen
Dal: 27 poděkování
Dostal: 31 poděkování

Re: HCl

Příspěvek od kalyp »

poota píše:.. kup si v drogerii normální technickou.
mam ten isty problem a mam aj znamu magistru a zatial tu lekarsku nezohnala uvidime este v utorok.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

MMS a HCl

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Tak mne ještě napadlo po dopsání 999 na parasitech jedna věc:

HCl podporuje okysličování krve. Ferguson a ještě jeden ten Dr. dělali testy na obsah kyslíku v krvi po injekci HCl a vylezlo to dost vysoko cca 1.5 x během půl hodiny po dobu 1-2 hodin. Vzhledem k tomu, že nemůžeme předpokládat takový rychlý nárůst hemoglobinu v krvinkách, stejně tak jako krátkodobost efektu nenaznačuje, že se tak rychle namnožily, či jinak vyprodukovaly nové krvinky, lze se dohadovat, že HCl obnovila funkci železnanů v hemoglobinu v krvinkách již obsažených, ale zneschopněných překysličením na kysličníky neschopné kyslíkové výměny, tedy že vyšší obsah HCl v krvi omladil postarší červené krvinky a jejich funkci. Rychlé opadnutí toho okysličování se zase dá asi svést na kompenzaci těla proti nezbytnému okysličování, ať už úpravou dýchání, či jiným procesem.

Z toho by pro mne vyplývalo, že kombinace HCl a MMS by měla omezovat, či zabraňovat přeměně kysličníků železa v hemoglobinu schopných vázat a vyvazovat kyslík, na kysličníky, které tuto schopnost nemají, tedy jejich překysličení, tedy rychlé stárnutí a smrt ěervených krvinek, což se jeví jako nepříjemný postranní účinek požívání MMS a tedy ClO2, který v naprosto vyjimečných případech může vést k selhání ledvin.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS a HCl

Příspěvek od poota »

Slavek Krepelka píše:..Z toho by pro mne vyplývalo, že kombinace HCl a MMS by měla omezovat, či zabraňovat přeměně kysličníků železa v hemoglobinu schopných vázat a vyvazovat kyslík, na kysličníky, které tuto schopnost nemají, tedy jejich překysličení, tedy rychlé stárnutí a smrt ěervených krvinek, což se jeví jako nepříjemný postranní účinek požívání MMS a tedy ClO2, který v naprosto vyjimečných případech může vést k selhání ledvin.
Omlouvám se za svou tupost :oops:
Dokázal bys to, prosím, formulovat tak, aby to dokázala vstřebat i troska mého kalibru?
Zatím jsem z toho pochopil, že to nějak brání vzniku nefunkčních kysličníků železa, ale proč by to mělo ty krvinky nějak rmoutit, to je už na mě moc.

Díky - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Nazdar Petře,

nejsem si jistý, jetsli tvé otázce rozumím, ale risknu to.

ClO2 je velice agresivní okysličovadlo, které dovede okysličit kysličníky, řekněme FeO2 na kysličníky, řekněme FeO3 a FeO4. (Hádám s těma formulema, ale všeobecně to tak je). No, a HCl zase podle všeho ty vyšší kysličníky deoxiduje a rozpouští, což snad by mohlo být jasné z jejího největšího průmyslového použití při odstraňování okují z kovů, pokud ne z výzkumu Dr. Guye.

V červených dochází přirozeně k přeměně kysličníku, který je v závislosti na hemoglobinu schopen přijímat a uvolňovat kyslík v katalytyckých procesech dýchání plicemi a ve tkáních, na stabilní kysličník oxidovaný výše. Tím to v hemohlobinu zůstane jako neaktivní molekula kysličníku železa a jak se postupně takhle to železo v hemoglobinu znehodnocuje, krvinka stárne, je méně a méně funkční a eventuelně se jí tělo zbavuje.

(Jenom tak na okraj, stárnutí je funkcí ztráty funkčnosti končící smrtí. To platí pro nás, pro koně a pro krvinky taky. Možná někomu něco dojde. S vráskam to má společné jen to, že naše buněčky ztrácí funkčnost a ty nové se rodí poznamenané nefunkčností starých, stejně jako je tomu u našich dětí, které se tímto stávají nefunkční daleko rychleji, nežli rodiče.)

Pokud tedy dochází k uměle vyvolanému stárnutí hemoglobinu díky trvalé oxidaci kysličníku železa v hemoglobinu, dochází k uměle vyvolanému stárnutí červených krvinek. Tělo se pak musí zbavovat extra biologického odpadu a tvořit extra červené a plnohodnotné krvinky. Ten odpad, pokud ho je hodně, pak zatíží už tak přetížené ledviny nějakou nemocí, nebo je po dlouhodobém požívání MMS přetížit může snad i sám od sebe, a je průser.

Jenže, pokud do toho vletí dostatek HCl, vypadá to, že vyšší kysličníky v hemoglobinu se vrací, tedy deoxidují, stávají se zase plně funkčními a tím se zvyšuje jejich životnost a kapacita "dýchat". Pokud tedy vletí do krvinek ClO2 a znehodnotí část řekněme FeO3 (nevím který, nemám to až tak nastudovaný a nemám čas) v hemoglobinu na FeO4, dodání HCl to zase sundá z FeO4 na FeO3 a je na chvíli pokoj. Tím navíc uvolní zase kyslík.

S těmi katalytyckými procesy je to tak, že řekněme FeO2 se díky slabému dodanému náboji (podle chemických teorií méně než jeden elektronvolt) sice chemicky změní na FeO3, ale valence je slabá, málo stabilní, a jiný katalytický proces to zase vráti z FeO3 na FeO2 tím, že z toho tu předešlou trochu elektriky šlohne. Pokud však je nová vazba FeO3 plnohodnotná, celý elektron, jak by to popsali chemici, katalytický proces už to nezmákne vrátit a vazba se stane chemicky trvalou.

(A jestli mi tu nějaký hejhula bude chtít plkat, že 1 elektronvolt je nejmenší možný náboj, tak ať si laskavě nejdříve ověří, že zlomky elektronvoltu byly naměřeny a prokázány už před více než 25ti lety a že za to byl udělen Nobel. Takže šoupat nohama a učit se.)

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Slavek Krepelka píše: S těmi katalytyckými procesy je to tak, že řekněme FeO2 se díky slabému dodanému náboji (podle chemických teorií méně než jeden elektronvolt) sice chemicky změní na FeO3, ale valence je slabá, málo stabilní, a jiný katalytický proces to zase vráti z FeO3 na FeO2 tím, že z toho tu předešlou trochu elektriky šlohne. Pokud však je nová vazba FeO3 plnohodnotná, celý elektron, jak by to popsali chemici, katalytický proces už to nezmákne vrátit a vazba se stane chemicky trvalou. ..
Slávku díky.
Asi to bude v tom citovaném odstavci.
Jestli tomu rozumím dobře, tak pro správně fungující krvinku je potřeba právě ta slabá valenční vazba, která zajišťuje snadné navázání i snadné odevzdání kyslíku.
Čili když je ta vazba kysličníku železa "kvalitní", tak by to chtělo víc energie, než je k dispozici, takže buňka se jeví systému jako nefunkční, pročež jde k likvidaci.
Takhle už je mi to pochopitelnější.

Zdravím - poota

erricco111
Nový člen

mms

Příspěvek od erricco111 »

Zdravím,

Viem, že niektorí beriete medzi mms aj väčšie dávky vit. C (myslím že niekto tu písal až 6g denne )
Ja som si dnes kúpil v lekárni to Cčko so šípkou 1000mg, je mi jasné že sa to uvolnuje postupne, no chcem vedieť či beriete viac ako 1 tabletu denne ?

Aký je rozdiel medzi technickou HCl a lekárenskou ?

Vďaka

jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Příspěvek od jani »

poota píše: Jestli tomu rozumím dobře, tak pro správně fungující krvinku je potřeba právě ta slabá valenční vazba, ..
Tak se v tom nějak plácám, pořád čtu a snažím se vydedukovat, co by bylo vhodnější na poměrně vzácné onemocnění jakým je plicní hypertenze ( vysoký tlak v plicích) umírá to kolem mě a mě to děsí, naposledy před 16ti dny 16ti letá holčinka, měla jsem ji moc ráda. S mms ani pms jsem zatím nezačala, pořád tak nějak nemám důvod, je mi vcelku OK, potřebovala bych trošku zvednout okysličení organismu, dělám si ozonovou vodu ( mám ozonátor od zapperu) , dýchání na frolovově trenažeru ted těžce flákám ale dedukuju nad tím, zda jít do HCL nebo do lékařského peroxidu (tuším 34%) kombinace obojího asi e-e ???

poota
Zasloužilý člen

Re: mms

Příspěvek od poota »

erricco111 píše:Aký je rozdiel medzi technickou HCl a lekárenskou ?
Pro nás hlavně v ceně a v dostupnosti.
Teoreticky by měla bý lékárenská čistší a asi existují i nějaké normy, co v ní nesmí být. Zatím se mi nepodařilo nic bližšího vyšťourat. Takže předpokládám, že některé z těch "nezdravých" látek asi v té technické budou, ale nejspíš v desítkách až stovkách promile. Což by při ředění 1:10 a zhruba jedné kapce na 1 dcl vody mělo dávat jenom zlomek hodnot těchže látek, obsažených v běžných potravinách.
Upozorňuji, že je to jenom můj předpoklad, protože jsem nikde nenašel, co všechno vlastně a v jakém množství technická kyselina obsahuje, takže to nelze ani přesně spočítat.
Rozdíl mi připadá nejspíš srovnatelný s rozdílem mezi vodou skutečně pitnou a "Aqua pro injekcione", případně si ještě můžeme uvědomit i rozdíl mezi vodou skutečně pitnou a tím, co nám teče, také jako pitná voda, z vodovodu.

Zdravím - poota

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

erricco111 píše:Zdravím,

Viem, že niektorí beriete medzi mms aj väčšie dávky vit. C (myslím že niekto tu písal až 6g denne )
Ja som si dnes kúpil v lekárni to Cčko so šípkou 1000mg, je mi jasné že sa to uvolnuje postupne, no chcem vedieť či beriete viac ako 1 tabletu denne ?
Je rozhodně vhodné brát při běžné stravě 2x denně 1 tabletu. Pokud jsi kuřák, tak 3x denně. Podle práce Dr. Paulinga, potřebujeme mít denní příjem C v průměru 2-4 gramy. Aby toho dnes člověk dosáhl, musel by sníst doslova kilogramy ovoce a zeleniny, což je nemožné. Vkládám sem úryvek z knížky o vitamínu C:
Zvýšená spotreba (vzhľadom ku hmotnosti) platí aj v detstve, pretože deti, na rozdiel od dospelých, rastú. Niektorí srdcoví pacienti dokonca môžu nájsť svoje optimum až medzi 6-18g.
Keď uvážime zreteľnú disproporciu oficiálnej ODD voči fyziologickým nárokom a rutinnej spotrebe vitamínu C u všetkých ostatných cicavcov, ako aj etiológiu a skutočný účel ODD, musíme konštatovať, že tzv. „normálne“ dávky (z pohľadu ODD), sa dajú nazvať jedine ako „mikrodávky“ (Stone ich nazýva „homeopatickými“ dávkami), a že práve tzv. vysoké dávky, resp. „megadávky“, by sa mali v skutočnosti nazývať normálnymi dennými dávkami.
Rast spotreby cicavcov v čase stresu a choroby dáva logické zdôvodnenie dávkam v rozsahu desiatok až stoviek gramov denne u chorého človeka.
Črevná tolerancia
Zdravý človek dokáže ústne prijať približne 4-15g vitamínu C denne, toto množstvo je pre každého individuálne a mení sa podľa požiadaviek tela. Všeobecne býva tolerancia vyššia u mladších, avšak približne 80% ľudí má veľmi dobrú toleranciu. Ak človek požije priveľa vitamínu C, nastáva dávenie alebo hnačka, avšak tá je len príznakom priameho podráždenia žalúdka alebo črevnej steny, nie systémovej otravy, nakoľko pri injekčnom podaní hnačka nenastáva ani pri omnoho vyšších množstvách, než je človek schopný prijať ústne.
Celkom nečakaným objavom bolo, že v čase stresu a choroby dokáže človek ústne prijať aj 10× viac vitamínu C, než by za bežných okolností viedlo ku hnačke. Táto tolerancia indikuje neuveriteľný rozsah potenciálu, s ktorým telo dokáže využiť vitamín C v stresovej situácii, a závisí na konkrétnej chorobe, podľa toxickej a stresovej záťaže, ktorú predstavuje pre telo. Preto sa dá predpokladať, že telo z potravy prijme len toľko vitamínu C, koľko potrebuje; ak ostane v črevách väčšie nestrávené množstvo, môže ich podráždiť a spôsobiť hnačku, avšak tá sama osebe nie je nebezpečná.
Je takisto zaujímavé, že ak sa vitamín C podáva zároveň aj injekčne, črevná tolerancia neklesá, naopak – krátkodobo stúpa!
Na základe výsledkov protokolu „kalibrácie“ (viac v kapitole C-kalibrácia / C-sprcha), Jaffe uvádza nasledovnú štatistiku spotreby vitamínu C: asi 5% ľudí je v dobrom zdraví a stačí im 4g denne a menej. 10% sa nachádza v bežnom rozpätí 5-10g. Až 80% potrebuje viac než 10g vitamínu C denne, až do 130g; toto rozpätie zodpovedá bežnému stresu, zraneniam apod. Asi 5% potrebuje vyše 130g denne, zvyčajne ide o ľudí s chronickými ochoreniami.
Z tohoto je vidět, že průměrná denní dávka má obrovský rozptyl. V přestávkách s MMS užívám běžně 7 gramů denně, jinak občas pár dnů 4-5 gramů. Nějak poznám, že už mi to stačí.

oolluugg396
Nový člen

viroza

Příspěvek od oolluugg396 »

Zdravim.
mam problem s mms, ze asi po tyzdni uzivania som sa zacal citit akoby na mna liezla chripka. Pre istotu som si dal este jednu davku ale ked sa to stupnovalo, tak som radsej prestal uzivat a presiel na vitamin C (pokusam sa liecit LB alebo co to je). Uz som 4 den bez mms a mam taku chripku (hrdlo, kasel, nos, teplota ...). Prejavilo sa to u niekoho z vas takymto sposobom? Ostatne priznaky mam podobne (bolest hlavy a uzlin). Neviem ci si dat teraz este dalsiu davku, asi to vyskusam a uvidim ci mi to pomoze alebo sa to este zhorsi.
Na anglickych strankach som tiez nasiel, ze sa s tym daju zlikvidivat materske znamienka, ale sa my zda ze to asi nebude moc pravda. Skusal som to tak, ze som uzival mms vnutorne a k tomu si to pokusne znamienko sprejoval aktivivanym mms, ale jedine co som dosiahol, boli opalene chlpy.

Dik.

lena

Re: viroza

Příspěvek od lena »

Ahoj,

ja bych to brala jako pozvolne cisteni tela, nebot chripka pokud ji dostaneme i normalne, pak se telo potrebuje zbavit nejrychlejsi cestou odpadu, nanosu. Proto mame take 1-2x do roka chripku ci rymu. Je to jenom znamka, ze je nase telo ve spatnem stavu a potrebuje celkovou ocistu. Proto hodne pij vodu a jez ovoce. Prirozeny vitamin c je to nejlepsi. Nejlepe si koupit zazvor(prirozene syrovy) nastrouhat ho, prelit vrouci vodou, stavu s citronu a trochu medu, pokud chces mit tento napoj sladky.

Az chripka prejde pote zacni pomalu zase s MMS nebo az budes mit zase na MMS chut. Kazdy reagujeme jinak. Nevzdavala bych to ci nemela strach, ze se ti neco stane.

erricco111
Nový člen

mms

Příspěvek od erricco111 »

Zdravím

Dnes a mi podarilo konečne kúpiť v lekárni HCl ( cca. 1,4 dcl, ale 11% )
Môžem ju tiež použiť v pomere 1:1 s mms ???

Len dúfam, že je to naozaj tak ako tu niekto písal, že lekárenska 100% je klasická 35% :D

Ináč tuto sa zase niekto "múdry" zaoberá mms :

Kód: Vybrat vše

http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/5348-mms-zazracne-mineralni-reseni-nebo-trojsky-kun-vase-telo-a-dna-rozhodnou/

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Ahoj Erricco, podle mých zkušeností stačí aktivovat 3 kapky MMS + 1 kapka tvé 11ti% HCl.
Ten článek, na který jsi dal odkaz, na netu koloval už v minulém roce. Znovu jsem si ho četl a jak ta pisatelka začala odkazovat na FDA, tak bylo jasno.......
Nějak se zapomněla zmínit, že MMS1 se používá ve směsi chemoterapie a MMS2 je všude v čističkách vod.
Ve velkém množství se stává jed ze všeho, to už víme všichni.
To je asi tak vše, je zbytečné článek dál komentovat.

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

erricco111 píše:Dnes a mi podarilo konečne kúpiť v lekárni HCl ( cca. 1,4 dcl, ale 11% )
Naprosto v pohodě se to pozná: dáš svůj počet kapek HCL, k tomu stejný počet kapek MMS1 a než zavřeš skleničku a uklidíš MMSko ze světla, musí to "vonět" a mít žlutozelenou barvu.
V tom případě je to OK: :D

dobromir2102
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

Re: zákaz MMS

Příspěvek od dobromir2102 »

dodo13 píše:už to MMS zakazujou i tady ne jen v USA.Dnes je to na novinkách.

Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) varovala před preparátem Miracle Mineral Supplement (MMS), který je podle ní zdraví nebezpečný. MMS se hlavně na internetu nabízí coby "zázračný lék", při smíchání jeho složek přitom vznikají látky, které se ke konzumaci potravin nepoužívají ani v nízkých koncentracích. Po jejich konzumaci totiž hrozí popálení trávicího traktu.

:(

http://byznys.lidovky.cz/lek-nabizel-ko ... y-trhy_nev

Kolik z vás si propálilo hrdlo? Hlaste se na Lidovkách a v Novinkách.. ;)A propos, je to zpráva ČTK, čili frontální útok.
Napisem Ti ku tomu len jedno, nepis zle pokial o tom nemas informacie ani vedomosti. Nie je to spravne riesit svoj intelektualny ubytok kritizovanim niecoho. Dufam,ze sa polepsis ako clovek. Chlorine dioxide, ktory vznika pri aktivacii v zaludku sa pouziva pri cisteni pitnej vody an na dezinfekciu roznych druhov ovocia a ryb a myslim si,ze su 2 velmi zname ustne vody, ktore ho pouzivaju. V ppm ake sa pouzivaju na tieto ucely je ovela vyssia davka ako aktivovany dosium chlorite (28%) to je velmi nizka davka. Je niekolko chvalenych patentov na pouzivanie stabilizovaneho chlorite pri liecbe autoimunnych ochoreni. Staci ist na patentovy urad a zistis si to. Tiez existuje niekolko nemocnic v Nemecku, Spanielsku a Mexiku, kde to pouzivaju I.V. s velmi dobrymi vysledkami.

Dobromir Filip
PhD student, Low Frequency Laboratory(Biomed.)
Department of Electrical and Computer Engg.
University of Calgary
Calgary, AB-T2N 4M5, CANADA
Cell Phone: 1-(403)835-4881
Office Phone : 1-(403)220-2191
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“