Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Vojna proti MMS

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: NEW MMS: zázračné minerální řešení nebo trojský kůň?

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Pocem Honzo, tahle píčovina už se tu oběvila, i když ve strojovém překladu. Doporučuji si pro zajímavost projít empirické výsledky lidí s MMS, kteří je zde uvádí. Dvě taková svědectví vydají za milión takovýchto štvavých jakoby dobromyslných odborných nesmyslů.

Jenom pro příklad, nitroglycerínem se dá vyhodit do povětří cokoliv, je to nesmírně nestabilní a výkonná třaskavina, v rukou amatéra je nesmírně nebezpečná a vidíš, srdcaři to lokaj a inhalujou.

Kyselina chlorovodíková a chlór je strašný jed, používalo se to za války velice účinně na naleptání nepřítelovy morálky a plic, pokud se tedy neotočil vítr. No vidíš, a Ty se bez ní neobejdeš, protože ve správné koncentraci a množství je chlór a jeho kyselina stejně důležitý pro náš život jako třeba další smrtelný jed, tedy podle té krávy kyslík. Je to banda všivá, mamonu zaprodaná a vraždy se neštítící, hájící svou prestiž a koryta za jakoukoliv cenu, v tomto případě cenu utrpení a smrti druhých. Někdy se sice ten vítr taky otočí, ale se pak zatraceně rychle buďto nechají kolegama zamordovat, aby svou "pravdu" dokázali sobě i ostatním, nebo se vrhnou taky na kde co a mnozí z nich i na to MMS, to Ti méně zatvrzelí.

S tím bělidlem atd je to sice naprostá pravda, ale ta kráča (to jest kombinace "...va".. a "pí..") sprostá buďto dostala zaplaceno za to co napsala, nebo je úplně blbá, nebo oboje. Jiná možnost není. Argumentuje velice všeobecně, nikoliv specificky, hlavně pak teoreticky, asi tak jako bych Ti já řekl, coby srdcařovi: "Neužívej nitroglycerin, vybouchneš, vždyť se s tím lámaly skály a malinká kapička stačí na to tě rozškubnout jak hada".

Ahoj, Slávek. :roll:


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
sano
Zasloužilý člen
Příspěvky: 942
Registrován: stř 08 úno 2006 23:48
Dostal: 18 poděkování

MMS- trójdsky kôň?

Příspěvek od sano »

Doporučujem, aby ten kto má pochybnosti o vhodnosti MMS pre seba, sa nechal otestovať pomocou prístroja Salvia, EAV, poprípade iným prístrojom.
Diagnostika je pomerne lacná, vysoko spoľahlivá a objektívna. Vychádza z faktu, že ľudské telo má schopnosť detekovať vhodnosť akejkoľvek látky s ktorou prichádza do styku. Pomocou vyššie uvedených prístrojov sa reakcia tela na tieto látky dá zviditeľniť.
Dá sa zistiť vplyv napríklad acylpirínu na dané telo, už keď ho držíte v dlani.
Oba prístroje ( a mnohé ďalšie ) detekujú tieto reakcie ľudského tela, s rozlíšením milióntiny percenta. Sú navyše nezávislé na subjektívnom hodnotení.


foxx
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: úte 28 pro 2010 18:34
Bydliště: vysočina

..

Příspěvek od foxx »

Slávo jsem rád, že to takhle někdo napsal. Dnes ráno mrknu na matrix na tento článek a málem jsem se vyvrátil ze židle. Ten článek od tý kráči je jasně zaplacenej od stavitelů NWO a jiných. Prostě jim MMS hodně vadí a neví co už s tím. Proto útočí na lidi tímhle komplotem..
Je zajímavé, že té kráči studované nevadí aspartam, glutaman v jídle (o jiných sračkách jako dioxin ani nemluvim), fluor v v pastách (někde i ve vodě), elektromagnetické záření různých BTS vysílačů a elektroniky atd..
No ať si lidi obrázek udělají sami.


Longerr
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: pát 09 říj 2009 10:01

Diskusia

Příspěvek od Longerr »

Podla admina stranok ten clanok tam bol dany aby sa vyvolala diskusia, comu verim pretoze ho osobne poznam, takze ak ma niekto k tomu co vecne povedat a je tam registrovany tak smelo do toho :)


jvj56
Zasloužilý člen
Příspěvky: 276
Registrován: sob 09 kvě 2009 10:36
Dostal: 3 poděkování

-

Příspěvek od jvj56 »

Taky jsem to před časem četl.
Je vidět, že farmaceuti mají strach o peníze, ani se jim nedivím.
MMS je korunová záležitost jednoduše dostupná i vyrobitelná.
Zastánci MMS zase nemají dlouhý peníze na skutečné prokázání účinků MMS.
To se prostě nikdy nemůže zaplatit.

Domnívám se, že nejlepší cesta je to svým známým doporučovat dál a ono si to časem cestu najde.
Prostě v tichosti a s takovými oponenty nebojovat.
Je vidět, že internet je mocná zbraň. :D


1220
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1719
Registrován: úte 09 led 2007 12:49
Bydliště: Praha
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Diskusia

Příspěvek od 1220 »

Longerr píše:Podla admina stranok ten clanok tam bol dany aby sa vyvolala diskusia, comu verim pretoze ho osobne poznam, takze ak ma niekto k tomu co vecne povedat a je tam registrovany tak smelo do toho :)

Proč by se měl člověk trápit diskuzí popř registrací, když se jedná o opačnou stranu stejné mince ????
Když se jedná o chemické působení velice kontroverzní z obou stran, a hlavně o peníze o které výrobci tímto, dle mého pohledu po zásluze přijdou ? Na straně MMS silné placebo ale neškodný a čistící, na straně alopatik placebo průměrné , ale často jedy :cry: navíc velehory alibizmu ve schválených příbalových pohádkách.
Emoce - peníze - nemoce - snaha o vyvolávání nemocí uměle, aby byly peníze.......hodně lidem už to naštěstí došlo...... :lol: :lol: :lol:
Musím se tomu smát, kdo by se na to nevykašlal ?
Až odejdou lekaři co dali výpověď do zahraničí bude méně úmrtí u nás, protože bude i menší spotřeba předepsaných leků - od slova leknout ......Chirurgy tím pochopitelně nemyslím.
Žijte blaze, to ale není fakt na diskuzi.
k.


chiq
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1546
Registrován: čtv 01 lis 2007 8:41
Bydliště: Trnavský kraj
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Vojna proti MMS

Příspěvek od chiq »

Všetko nasvedčuje skutočne veľmi dobre celosvetovo (v každej krajine) organizovanej vojne proti MMS. Koncom minulého roka v médiách prebehli správy o údajne poškodenom zdraví jedinca (doteraz sa ho nepodarilo vypátrať), ktorý si vraj poleptal hrdlo vypitím chloritanu sodného. Stupidita už sama osebe... Hneď nato sa v denníku +1deň objavil článok redaktorky z Piešťan o takom istom prípade na Slovensku - taktiež postihnutá osoba neexistuje. No a nadôvažok článok v Matrixe-2001 (20.1.2011) od Gabriely Segura MD. ("mladá lékařka medicíny se zájmem o alternativu") - v prílohe.

Znova podotýkam - Zásaditá zložka v MMS je chloritan sodný chemická značka NaClO2.
Naproti tomu základná zložka prípravku SAVO je chlornan sodný chemická značka NaClO

Prosím, ak nerozoznáte kuchynskú soľ od od plagátu talianskej pornohviezdy, tak sa k chemickým látkam a ich vplyvu na organizmy nevyjadrujte. Ak tak robíte, a ešte to i zverejňujete v časopisoch, televízii a na internete, tak napíšte za koľko ste sa predali.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) chiq dne pát 11 úno 2011 19:16, celkem upraveno 1 x.


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Vojna proti MMS

Příspěvek od Palo »

chiq píše:NaOCl
chiq, prosím uprav si ten chemický vzorec ;) taktéž by poprosil o jiný formát než mht, třeba hmtl nebo DOC. Mám tu nejaké problém s jeho zobrazením a asi nebudu jediný... Dík ;)


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
chiq
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1546
Registrován: čtv 01 lis 2007 8:41
Bydliště: Trnavský kraj
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Vojna proti MMS

Příspěvek od chiq »

Á, jasnééé - prehodené poradie... chybičkavespěchu... OPRAVENO!

A aby bolo jasno, ešte príloha:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Uživatelský avatar
sano
Zasloužilý člen
Příspěvky: 942
Registrován: stř 08 úno 2006 23:48
Dostal: 18 poděkování

chiq

Příspěvek od sano »

kľud, vojna proti takej prospešnej veci sa dala čakať. Na tomto fóre sa nazhromadilo dostatok poznatkov pre MMS. Dobrá vec sa presadila.
Rozumný človek nedbá na argumenty oponentov, ak sú v rozpore s jeho skúsenosťou.
Nevšímať si. MMS nie je jediný prípravok, ktorým sa dá zlepšiť zdravie. Našťastie je ich toľko, že všetky nezakážu. Nemajú na to prostriedky.


Uživatelský avatar
Iv
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1080
Registrován: sob 07 říj 2006 17:51
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Manipulace veřejnosti

Příspěvek od Iv »

Vždyť jim to nikdo nevnucuje aby to polykali ! Stejně se sejdeme jednou všichni na hřbitově, jen s tím rozdílem, že někdo rychleji a s vědomím, že pro něj současná lékařská lobby udělala co mohla(vyssála z něj peníze, pokud možno za nejdelší čas) a někdo hodně později, s tím, že si ještě hodně užil radostí života a dal za to pár krejcarů. Jejich svobodná volba.


Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
chiq
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1546
Registrován: čtv 01 lis 2007 8:41
Bydliště: Trnavský kraj
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

účel

Příspěvek od chiq »

ja to viem, vy to viete. Ale toto vlákno som zaviedol preto, aby si hlavne tí vystrašení pozreli, o čom v skutočnosti tie štvanice sú. A tiež aby si pomocou BL uvedomili rozdiely medzi MMS, SAVOm a pod.

Keď sme u toho SAVO(a), už sa ním začína strašiť aj v internetových obchodoch:
http://www.zdraviprotebe.cz/chloritan-s ... a/d-70290/
To by musela byť zvláštna kombinácia pablba-analfabeta, zlodeja z chemického skladu a ochodníka, ktorý by chlórnan sodný (hlavná zložka v SAVO) vydával za chloritan sodný (MMS), oba sú približne v tej istej veľkoobchodnej cene.
Z druhej strany - mnohé firmy sa snažia stále predávať MMS za vysoko prehnané ceny (24,- a viac eur za 1dcl + 100g). Zrejme tých balení v očakávaní superzisku nakúpili na vagóny, a ... nič, superzázrak v zbohatnutí zo dňa na deň sa nekoná. Tak teda vymýšľajú poleptania či zámeny chlórnanu a chloritanu.


rado3105
Stálý člen
Příspěvky: 34
Registrován: pát 22 led 2010 0:33

re

Příspěvek od rado3105 »

cxc.sk
pred dvoma rokmi som od nich kupoval bolo to ok. Matke to pomahalo aj mne. Teraz som kupil nove z tej istej stranky a matka hovori ze uz to je slabe, ze jej to nepomaha. Skusil som aj ja to nove a hned ako som dal moju klasiku 5mms + 20kys tak sa to dalo uplne v pohode vypit, predtym vobec.
Takze je to nejaky podvod.
Chcel som im napisat ale uz MMS nepredavaju.
Ten obchod skchem mate overeny?


rado3105
Stálý člen
Příspěvky: 34
Registrován: pát 22 led 2010 0:33

re

Příspěvek od rado3105 »

Tu je ten navod na overenie.
Jak se přesvědčit, že skutečně máte chloritan sodný

(1) Chloritan sodný musí mít formu vloček. (Několik firem mezitím prodává chloritan sodný, který vločkovitý není. Kdyby to nebyly vločky, vždy předpokládejte, že to není chloritan sodný a budete to muset prověřit. Pokud chemikálie projde následujícími testy je to opravdu chloritan sodný, který z nějakého důvodu rozemleli).

(2) Rozdrťte trochu vloček na prášek. (Dobré je použít polévkovou lžíci a vločky v ní rozdrtit čajovou lžičkou.)

(3) Dejte do prázdné sklenice čajovou lžičku nadrceného prášku a přidejte tři plné čajové lžičky destilované vody. Mírně potřásejte sklenicí dokud, se prášek úplně nerozpustí. v teplé vodě se rozpustí mnohem rychleji.

(4) Pak dejte 10 kapek takto připraveného roztoku do prázdné sklenice a přidejte k němu čajovou lžičku octa. Ocet by měl obsahovat nejméně 5% kyseliny octové. Můžete samozřejmě použít i 10% kyselinu citrónovou. Nechte kyselinu 3 minuty působit.

(5) Ponořte do roztoku proužek k určování hladiny chlóru v bazénu. Měl by ukazovat přítomnost přinejmenším 1 ppm chlóru. Ve skutečnosti je to ovšem chlordioxid (měřící proužky nerozpoznají rozdíl).

(6) Namočte druhý testovací proužek do roztoku, z nějž jste předtím odebrali 10 kapek k předchozí zkoušce. Tento roztok by neměl vykazovat vůbec žádný volný chlór (není aktivovaný), a nebo jen velmi málo.

Jestliže prášek neprojde testy v bodech 5 nebo 6, není to chloritan sodný. Někdo si z vás udělal legraci nebo se zmýlil. Pro jistotu zkoušku zopakujte ještě jednou. Nepoužívejte nic, co neprojde testem. Ale nikoho neobviňujte. Nikomu nic nevyčítejte. Jednoduše žádejte správnou chemikálii.

Máte-li chloritan, pokračujte podle následujícího návodu.

Příprava roztoku MMS: základem pro MMS je 28% roztok chloritanu sodného. 100 gramů je 28% z 357 gramů. Jestliže koupíte 100 gramové balení, měli byste obsah před použitím pro jistotu převážit.

Krok 1: Ověřte si, že máte 100 gramů 80% chloritanu sodného.

Krok 2: Odměřte devět US (kapalinových) uncí destilované vody (1 US oz je 0,029 l, potřebujete tedy 266 ml vody) a dejte ji do nádoby k ohřátí. Odměřujte pečlivě, musí to být přesné množství. (Co se laboratorní přesnosti týče, autor na jiném místě této knihy tvrdí, že lze použít i 25% roztok, aniž by bylo potřebné jakkoli měnit počty kapek v recepturách. Pozn. překl.)

Krok 3: Nasypte 100 gramů chloritanu sodného do 0,266 l vody v nádobě, postavte ji na vařič a za opatrného ohřívání míchejte směs tak dlouho, dokud se vločky úplně nerozpustí. Nádobu včas odstavte - voda se musí jen ohřát, postačí 40 - 50°C, NIKDY nesmí přejít do varu. Nikdy se nevzdalujte, zůstaňte u toho a stále míchejte až do úplného rozpuštění.

Krok 4: Tekutina by měla být nažloutlá a průzračná. Slijte ji přes nálevku nebo ze džbánku se zobáčkem do půllitrové nebo objemnější plastové láhve, zavřete ji víčkem a odstavte k ochlazení.

Upozornění: pokud přitom něco rozlijete, musíte to se stolu nebo z podlahy opláchnout větším množstvím vody. Nikdy to tam nenechte vyschnout. Suchý prášek má v přítomnosti organických materiálů sklon k samovznícení.

Krok 5: Pokud není původní láhev tmavá, kupte si láhev nebo několik malých lahviček z tmavě zbarveného skla a naplňte je z původní láhve.

Lahvičky opatřete etiketami s informací o použití. Roztok chloritanu sodného pro přípravu MMS vám vystačí několik let. Štítek by proto měl obsahovat co nejvíce použitelných dat pro případ nouze. Správná informace pak může někomu zachránit život. Jinak to bude jen lahvička s jakousi neznámou tekutinou a nikdo nebude mít ani potuchy, co s tím.

Zaujimalo by ma kde v SR najlepsie kupit tie pruzky na test.


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“