Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Ring volný-boxovárna
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Šálení
Teď mně došel pěkný soubor a tak se pobavte.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Zadržte sestry! ...není hoden!
Ani o to nestojím. Ty takovou potřebu máš?Peter píše:Štěkáním peří nezhodíš.Slavek Krepelka píše: ...
Haf Haf.
Haf Haf.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: Realita
Velmi trefné. A kdyby někdo říkal že nemáš pravdu tak se Ti pod to podepíšu.Iv píše:Proč se nechat stále napadat a ponižovat ???? Výsledné asociace výše v příspěvku uvedených slov nesvědčí o dobré realitě k životu:..Klouzání po povrchu, bez zapojení mozku,
poplácavání,hlupáci,elita,Já.....to je dost vážné.
Jak už bylo řečeno, hypertrofované ego, školastický rigidní dogmatismus, tzv. „jájínkování“ (Já, Já, Já) a když to nevyjde tak Ty, Ty, Ty.
Užitečnost jak pětikilový kladivo pro hodináře. Takzvané „kladiva“ (třeba i na čarodějnice) se ponejvíce uplatní ve spolku Sysifos.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
A nebudeš sám.NAVAR píše:... A kdyby někdo říkal že nemáš pravdu tak se Ti pod to podepíšu. ...
Já nevím, co pořád motivuje zjevné Sysifosáky k takovým intervencím zde na fóru U Pramene...
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Mají to v "popisu práce"!adam.benda píše:..Já nevím, co pořád motivuje zjevné Sysifosáky k takovým intervencím zde na fóru U Pramene...
Zejména boj proti všemu, co "není v učebnicích", tmářství, pověrám a duchařině, potažmo proti čemukoli, co by mohlo hrozit něčím novým nebo změnou stávajícího pořádku.
Pro ně je to "svatá válka" a oni jsou rytíři pořádku, bojující jakýmikoli prostředky proti všem bludům.
Liší se jenom mírou inteligence, přesvědčení mají stejné a jsou centrálně organizováni.
Nelze je přesvědčit - lze je pouze usmrtit - a nebo počkat, až chcípnou sami.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
Musí to bejt děsná nuda, pořád to samý, mezi mantinely, zákaz fantazie atd.poota píše:Mají to v "popisu práce"!adam.benda píše:..Já nevím, co pořád motivuje zjevné Sysifosáky k takovým intervencím zde na fóru U Pramene...
Zejména boj proti všemu, co "není v učebnicích", tmářství, pověrám a duchařině, potažmo proti čemukoli, co by mohlo hrozit něčím novým nebo změnou stávajícího pořádku.
Pro ně je to "svatá válka" a oni jsou rytíři pořádku, bojující jakýmikoli prostředky proti všem bludům.
Liší se jenom mírou inteligence, přesvědčení mají stejné a jsou centrálně organizováni.
Zdravím - poota
Ale vybrali si dobré jméno spolku, to znamená nikdy nekočící boj s šutákem který se jim vždycky stejně skutálí dolů.
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Sysifos
Ne, nemáš pravdu Navare - oni jsou šťastní. Věří v sebe, v to, že už ví absolutně všechno, a hrdě se postaví komukoli a řeknou: "Ne, tohle neexistuje - v naší vědě o tom nikdo neslyšel!". A to je ten okamžik, kdy dojde k erekci EGA a spokojenému spánku na vavřínech.
Kdybychom tu nebyli - byli by ničím. Stagnovali by na svých pozicích a jejich potenciál by nebyl patrný lidským okem.
Dáme-li jim ale impuls novou myšlenkou, proti které se mohou vyhradit, jejich síla je tak silná jako síla instituce, která je platí.
Protože (a v tom vidím logiku), pokud by na nové myšlenky neměli monopol - kdo by jim dával plat?!
Kdybychom tu nebyli - byli by ničím. Stagnovali by na svých pozicích a jejich potenciál by nebyl patrný lidským okem.
Dáme-li jim ale impuls novou myšlenkou, proti které se mohou vyhradit, jejich síla je tak silná jako síla instituce, která je platí.
Protože (a v tom vidím logiku), pokud by na nové myšlenky neměli monopol - kdo by jim dával plat?!
Jim68
Be happy!
Be happy!
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Peter,Peter píše:Ano. Přesně takto se Iv choval. Teď se chová jako zloděj když křičí "Chyťte zloděje."NAVAR píše:Iv píše:Proč se nechat stále napadat a ponižovat ???? Výsledné asociace výše v příspěvku uvedených slov nesvědčí o dobré realitě k životu:..Klouzání po povrchu, bez zapojení mozku,
Jak už bylo řečeno, hypertrofované ego, školastický rigidní dogmatismus, tzv. „jájínkování“ (Já, Já, Já) a když to nevyjde tak Ty, Ty, Ty.
Pro mne stálé zůstavá v kategorii lidí "Kdo lže, ten i krade".
Přeberte si to všichni jak chcete.
odpouštět je božské.
Jim68
Be happy!
Be happy!
-
- Zasloužilý člen
Petře,Jim68 píše:Peter,Peter píše:Ano. Přesně takto se Iv choval. Teď se chová jako zloděj když křičí "Chyťte zloděje."NAVAR píše:
odpouštět je božské.
co člověk to názor. To je zvláštní že u Ivana jsem si toho nikdy nevšimnul, nebude to asi tím že jeho činnost je pro fórum přínosná? A že se nechová jak slon v porcelánu co? Že nic neukradnul ale naopak dost informací poskytnul? Že Tě huba nebolí když ho nazýváš zlodějěm!
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
+1 Přesně. Sdružení ctižádostivé podprůměrnosti.poota píše:Mají to v "popisu práce"!adam.benda píše:..Já nevím, co pořád motivuje zjevné Sysifosáky k takovým intervencím zde na fóru U Pramene...
Zdravím - poota
Ahoj, Slávek.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Mno, Podívej se Petře,Peter píše:Ano. Přesně takto se Iv choval. Teď se chová jako zloděj když křičí "Chyťte zloděje."NAVAR píše:Iv píše:Proč se nechat stále napadat a ponižovat ???? Výsledné asociace výše v příspěvku uvedených slov nesvědčí o dobré realitě k životu:..Klouzání po povrchu, bez zapojení mozku,
Naučil jsem se v životě jednu zásadní pomůcku a to "Slávku, vyser se na názory, vyser se na kecy a koukej kdo jak činní a čiň tak, jak bys chtěl aby činil on."
Když si to totiž porovnáme co z koho vypadne, z Ivana padaj užitečné informace a jeho názory s tím souhlasí, zatímco z Tebe Petře padaj v podstatě jenom nepodložené jedovatosti a nic ku prospěchu druhým tady.
Někdo se tu o Tobě i sem tam vyjádřil, že po Tobě něco bývalo. Z toho, jaký máš přístup teď , by se jeden těžko dohádal.
Pokud máš jenom trochu inteligence v hlavě a trochu vůle a zbyla Ti jen trocha sebeúcty, zkus si uvědomit, že tudy cesta k vlastní spokojenosti nevede. Přeci jenom jsme lidi a ne zmije a jak začneme jed produkovat, otravujeme skoro výlučně sebe, ať už ho vypliveme na druhé kolik chceme.
S laskavým pozdravem, Slávek.
A hele, o kom je řeč!NAVAR píše:Petře,Peter píše: Ano. Přesně takto se Iv choval. Teď se chová jako zloděj když křičí "Chyťte zloděje."
co člověk to názor. To je zvláštní že u Ivana jsem si toho nikdy nevšimnul, nebude to asi tím že jeho činnost je pro fórum přínosná? A že se nechová jak slon v porcelánu co? Že nic neukradnul ale naopak dost informací poskytnul? Že Tě huba nebolí když ho nazýváš zlodějěm!
Jsem názoru, že Iv podvodník je zcela určitě, když lže o svých kontaktech s mimozemštany u agrosymbolů.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Iv-a znám dost dlouho a nejsem sám.hatlík píše:..Jsem názoru, že Iv podvodník je zcela určitě, když lže o svých kontaktech s mimozemštany u agrosymbolů.
Za tu chvíli, co ty tu opruzuješ, jsi už napsal sice dost hovadin, ale tímhle se Ti konečně povedlo pasovat se na dokonalého pitomce. Gratuluji!
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Velice mě těší, že to prohlásí takový arogantní nádiva, jako ty.poota píše: Iv-a znám dost dlouho a nejsem sám.
Za tu chvíli, co ty tu opruzuješ, jsi už napsal sice dost hovadin, ale tímhle se Ti konečně povedlo pasovat se na dokonalého pitomce. Gratuluji!
Jen připomenu tvou tupost - vozíček s kyvadlem, kde jsi nepochopil, že kývavý pohyb do stran musí nutně působit pouze ztráty a jednoznačně tak bude nejvyšší účinek klesající zátěže využitelný v případě klesání po rovné dráze.
Další bláboly jsou ty tvoje UFka, smotané drátky v sání auta a podobné nesmysly. Zjevně nemáš sám k podvodníkovi daleko.