Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Šálení

Příspěvek od Iv »

Teď mně došel pěkný soubor a tak se pobavte.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Zadržte sestry! ...není hoden!

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Peter píše:
Slavek Krepelka píše: ...
Haf Haf.
Štěkáním peří nezhodíš.
Ani o to nestojím. Ty takovou potřebu máš?

Haf Haf.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: Realita

Příspěvek od NAVAR »

Iv píše:Proč se nechat stále napadat a ponižovat ???? Výsledné asociace výše v příspěvku uvedených slov nesvědčí o dobré realitě k životu:..Klouzání po povrchu, bez zapojení mozku,
poplácavání,hlupáci,elita,Já.....to je dost vážné.
Velmi trefné. A kdyby někdo říkal že nemáš pravdu tak se Ti pod to podepíšu.
Jak už bylo řečeno, hypertrofované ego, školastický rigidní dogmatismus, tzv. „jájínkování“ (Já, Já, Já) a když to nevyjde tak Ty, Ty, Ty.
Užitečnost jak pětikilový kladivo pro hodináře. Takzvané „kladiva“ (třeba i na čarodějnice) :) se ponejvíce uplatní ve spolku Sysifos.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Příspěvek od adam.benda »

NAVAR píše:... A kdyby někdo říkal že nemáš pravdu tak se Ti pod to podepíšu. ...
A nebudeš sám.

Já nevím, co pořád motivuje zjevné Sysifosáky k takovým intervencím zde na fóru U Pramene... :piss:

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

adam.benda píše:..Já nevím, co pořád motivuje zjevné Sysifosáky k takovým intervencím zde na fóru U Pramene... :piss:
Mají to v "popisu práce"!
Zejména boj proti všemu, co "není v učebnicích", tmářství, pověrám a duchařině, potažmo proti čemukoli, co by mohlo hrozit něčím novým nebo změnou stávajícího pořádku.
Pro ně je to "svatá válka" a oni jsou rytíři pořádku, bojující jakýmikoli prostředky proti všem bludům.
Liší se jenom mírou inteligence, přesvědčení mají stejné a jsou centrálně organizováni.
Nelze je přesvědčit - lze je pouze usmrtit - a nebo počkat, až chcípnou sami.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
NAVAR
Zasloužilý člen

Příspěvek od NAVAR »

poota píše:
adam.benda píše:..Já nevím, co pořád motivuje zjevné Sysifosáky k takovým intervencím zde na fóru U Pramene... :piss:
Zejména boj proti všemu, co "není v učebnicích", tmářství, pověrám a duchařině, potažmo proti čemukoli, co by mohlo hrozit něčím novým nebo změnou stávajícího pořádku.
Pro ně je to "svatá válka" a oni jsou rytíři pořádku, bojující jakýmikoli prostředky proti všem bludům.
Liší se jenom mírou inteligence, přesvědčení mají stejné a jsou centrálně organizováni.

Zdravím - poota
Musí to bejt děsná nuda, pořád to samý, mezi mantinely, zákaz fantazie atd.
Ale vybrali si dobré jméno spolku, to znamená nikdy nekočící boj s šutákem který se jim vždycky stejně skutálí dolů. :)

To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Jim68
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Sysifos

Příspěvek od Jim68 »

Ne, nemáš pravdu Navare - oni jsou šťastní. Věří v sebe, v to, že už ví absolutně všechno, a hrdě se postaví komukoli a řeknou: "Ne, tohle neexistuje - v naší vědě o tom nikdo neslyšel!". A to je ten okamžik, kdy dojde k erekci EGA a spokojenému spánku na vavřínech.

Kdybychom tu nebyli - byli by ničím. Stagnovali by na svých pozicích a jejich potenciál by nebyl patrný lidským okem.
Dáme-li jim ale impuls novou myšlenkou, proti které se mohou vyhradit, jejich síla je tak silná jako síla instituce, která je platí.
Protože (a v tom vidím logiku), pokud by na nové myšlenky neměli monopol - kdo by jim dával plat?!

Jim68
Be happy!
Peter
Zasloužilý člen

Příspěvek od Peter »

...
Naposledy upravil(a) Peter dne čtv 25 srp 2011 20:42, celkem upraveno 1 x.

Jim68
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jim68 »

Peter píše:
NAVAR píše:
Iv píše:Proč se nechat stále napadat a ponižovat ???? Výsledné asociace výše v příspěvku uvedených slov nesvědčí o dobré realitě k životu:..Klouzání po povrchu, bez zapojení mozku,

Jak už bylo řečeno, hypertrofované ego, školastický rigidní dogmatismus, tzv. „jájínkování“ (Já, Já, Já) a když to nevyjde tak Ty, Ty, Ty.
Ano. Přesně takto se Iv choval. Teď se chová jako zloděj když křičí "Chyťte zloděje."
Pro mne stálé zůstavá v kategorii lidí "Kdo lže, ten i krade".
Přeberte si to všichni jak chcete.
Peter,
odpouštět je božské.

Jim68
Be happy!
NAVAR
Zasloužilý člen

Příspěvek od NAVAR »

Jim68 píše:
Peter píše:
NAVAR píše:

Ano. Přesně takto se Iv choval. Teď se chová jako zloděj když křičí "Chyťte zloděje."
Peter,
odpouštět je božské.
Petře,
co člověk to názor. To je zvláštní že u Ivana jsem si toho nikdy nevšimnul, nebude to asi tím že jeho činnost je pro fórum přínosná? A že se nechová jak slon v porcelánu co? Že nic neukradnul ale naopak dost informací poskytnul? Že Tě huba nebolí když ho nazýváš zlodějěm!

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

poota píše:

Zdravím - poota
+1 :good: Přesně. Sdružení ctižádostivé podprůměrnosti.

Ahoj, Slávek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Peter píše:
NAVAR píše:

Mno, Podívej se Petře,

Naučil jsem se v životě jednu zásadní pomůcku a to "Slávku, vyser se na názory, vyser se na kecy a koukej kdo jak činní a čiň tak, jak bys chtěl aby činil on."

Když si to totiž porovnáme co z koho vypadne, z Ivana padaj užitečné informace a jeho názory s tím souhlasí, zatímco z Tebe Petře padaj v podstatě jenom nepodložené jedovatosti a nic ku prospěchu druhým tady.

Někdo se tu o Tobě i sem tam vyjádřil, že po Tobě něco bývalo. Z toho, jaký máš přístup teď , by se jeden těžko dohádal.

Pokud máš jenom trochu inteligence v hlavě a trochu vůle a zbyla Ti jen trocha sebeúcty, zkus si uvědomit, že tudy cesta k vlastní spokojenosti nevede. Přeci jenom jsme lidi a ne zmije a jak začneme jed produkovat, otravujeme skoro výlučně sebe, ať už ho vypliveme na druhé kolik chceme.

S laskavým pozdravem, Slávek.

hatlík
Starší člen

Příspěvek od hatlík »

NAVAR píše:
Peter píše: Ano. Přesně takto se Iv choval. Teď se chová jako zloděj když křičí "Chyťte zloděje."
Petře,
co člověk to názor. To je zvláštní že u Ivana jsem si toho nikdy nevšimnul, nebude to asi tím že jeho činnost je pro fórum přínosná? A že se nechová jak slon v porcelánu co? Že nic neukradnul ale naopak dost informací poskytnul? Že Tě huba nebolí když ho nazýváš zlodějěm!
A hele, o kom je řeč!
Jsem názoru, že Iv podvodník je zcela určitě, když lže o svých kontaktech s mimozemštany u agrosymbolů.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

hatlík píše:..Jsem názoru, že Iv podvodník je zcela určitě, když lže o svých kontaktech s mimozemštany u agrosymbolů.
Iv-a znám dost dlouho a nejsem sám.
Za tu chvíli, co ty tu opruzuješ, jsi už napsal sice dost hovadin, ale tímhle se Ti konečně povedlo pasovat se na dokonalého pitomce. Gratuluji!

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
hatlík
Starší člen

Příspěvek od hatlík »

poota píše: Iv-a znám dost dlouho a nejsem sám.
Za tu chvíli, co ty tu opruzuješ, jsi už napsal sice dost hovadin, ale tímhle se Ti konečně povedlo pasovat se na dokonalého pitomce. Gratuluji!
Velice mě těší, že to prohlásí takový arogantní nádiva, jako ty.

Jen připomenu tvou tupost - vozíček s kyvadlem, kde jsi nepochopil, že kývavý pohyb do stran musí nutně působit pouze ztráty a jednoznačně tak bude nejvyšší účinek klesající zátěže využitelný v případě klesání po rovné dráze.
Další bláboly jsou ty tvoje UFka, smotané drátky v sání auta a podobné nesmysly. Zjevně nemáš sám k podvodníkovi daleko.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“