Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Koloidní stříbro
-
- Stálý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
První zkušenost
Jen na okraj - pro začátek (na odzkoušení) jsem si koupila hotový roztok (tedy suspenzi) vyrobenou na Craftovi, a má první zkušenost mě nadchla: po prvních 2 lžičkách zrůžověl můj odjakživa bílý jazyk - takže ho nadšeně na sebe vyplazuji do zrcadla
-
- Stálý člen
- Vinc
- Stálý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- jardax
- Zasloužilý člen
- Dal: 56 poděkování
- Dostal: 104 poděkování
Re: První zkušenost
Gratuluji k poznání, že "koloid" fungujelennis píše:Jen na okraj - pro začátek (na odzkoušení) jsem si koupila hotový roztok (tedy suspenzi) vyrobenou na Craftovi, a má první zkušenost mě nadchla: po prvních 2 lžičkách zrůžověl můj odjakživa bílý jazyk - takže ho nadšeně na sebe vyplazuji do zrcadla
Ono to fakt funguje.... o tom není pochyb....
Jen je fakt dobrý tenhle trýd přečíst opravdu celý. Je to na dlouho, ale stojí to za to
Nezbývá než říct.... stříbru poklona!!!
přístroj na výrobu koloidního stříbra
Tak a je to na světě... :-) kdo bude mít zájem vyrábět si KS doma a taky kdykoliv, tomu mohu dodat přístroj na výrobu koloidního stříbra a v případě zájmu a při troše dobré vůle ze strany dodavatele i vodu pro injection za lepší cenu než ji ti magnáti prodávají v lékárnách...
KS je velmi účinná "vodička".. vřele doporučuju všem, kdo mají nějaký problém, který KS řeší... velmi vhodný je při nachlazení a chřipce atd... lepší než brát ty svinstva co vám dají v lékárně a spolu se zázvorovým čajem nepotřebujete chodit do lekárny
vzhledem k tomu, že někteří výrobci ani nedodrží základní principy výroby, rozhodl jsem se pro výrobu přístroje sám a taky k němu dodám i další pár náhradních elektrod zdarma... když jsem viděl za co to nabízejí... tfuj tfuj tfuj..... ale ok, je to kšeft jako všude jinde, že ....
kdo bude mít zájem o info, pište prosím SZ....
KS je velmi účinná "vodička".. vřele doporučuju všem, kdo mají nějaký problém, který KS řeší... velmi vhodný je při nachlazení a chřipce atd... lepší než brát ty svinstva co vám dají v lékárně a spolu se zázvorovým čajem nepotřebujete chodit do lekárny
vzhledem k tomu, že někteří výrobci ani nedodrží základní principy výroby, rozhodl jsem se pro výrobu přístroje sám a taky k němu dodám i další pár náhradních elektrod zdarma... když jsem viděl za co to nabízejí... tfuj tfuj tfuj..... ale ok, je to kšeft jako všude jinde, že ....
kdo bude mít zájem o info, pište prosím SZ....
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: přístroj na výrobu koloidního stříbra
Máš nějaký atest toho, co tvůj přístroj produkuje? Mám na mysli množství stříbra, velikost částic, zetapotenciál, množství jiných příměsí,... Já vím, není to levné, ale pokud chceš přístroj prodávat takto veřejně, je to nutné. Jinak se zařadíš k těm ostatním podvodníkům.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
Atest nemám k dispozici. To není problém udělat. Ale jak právně píšeš, zbytečně to navyšuje cenu přístroje do nesmyslných výšin. Koncentrace je vypočtena dle známých vzorců a dodržením výrobního postupu. Tudíž je koncentrace cca 10ppm zachována. V minulosti byly prováděny testy v laboratořích a i mnohem vyšší koncentrace není na závadu a nebezpečná. Samozřejmostí je, že je to vždy mince dvou stran a tudíž můžeš i teoreticky i s koncentrací 10ppm ublížit. Ale to je jako se vším. Já zde nabízím funkční přístroj, který splňuje základní požadavky na domácí výrobu koloidního stříbra a to, myslím, za podmínek, které jinde nejsou k dispozici. Kupovat přítroj okolo 4.000Kč mi přijde hodně a kupovat si hotové stříbro jako ještě větší přepich. Rozhodnutí je samozřejmě na každém člověku, zda nabídky využije nebo nikoliv. Doufám, že budeš natolik schovívavý, že si mě nebudeš zbytečně brát do úst a dělat závěry o něčem, co třeba ani nechceš používat. A ještě k tvé poznámce. Nechci prodávat přístroj tak jak ostatní. Chci snížit náklady co nejvíce při zachování stejných parametrů a tudíž nemám zájem o veřejný prodej, ale veřejně zde nabízím tuto alternativu. Takže nejsem podvodník, nemám chuť z lidí servat kůži, ale pomoct jim, protože KS je výborná záležitost a právě proto by měla být dostupná nejlépe v každé domácnosti. A přestat krmit farmaceutický koncerny....
Přeji příjemně strávenou neděli. :-)
Přeji příjemně strávenou neděli. :-)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
4.000Kč (170€)je skutočne priveľafdh píše:...Já zde nabízím funkční přístroj, který splňuje základní požadavky na domácí výrobu koloidního stříbra a to, myslím, za podmínek, které jinde nejsou k dispozici. Kupovat přítroj okolo 4.000Kč mi přijde hodně a kupovat si hotové stříbro jako ještě větší přepich... Nechci prodávat přístroj tak jak ostatní. Chci snížit náklady co nejvíce při zachování stejných parametrů a tudíž nemám zájem o veřejný prodej, ale veřejně zde nabízím tuto alternativu...
http://www.cxc.sk/index.php?menu=23
- Vinc
- Stálý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
KS
Dobrá věc má svoji cenu. Co je levné je většinou moc drahé. Kopupil jsem na počátku svého "výzkumu" KS generátor za 4000 Kč od německého výrobce (popsal jsem tuto zkušenost zde na vlákně asi před dvěma roky). Vyráběl KS nažloutlé barvy, které do druhého dne zhnědlo. Je to tak na zalývání květin. Doporučuji vybrat vyzkoušený typ. Na vlákně je jich uvedeno více. Mimochodem, když jsem si pořídil "lepší generátor" silvergen, snažil jsem se zjistit, co je uvnitř toho starého. Byl tam jen "kousek malé zátky" zalitý ve hmotě, jinak nic. Přeji správnou volbu.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
V žádném případě netvrdím, že jsi podvodník, jen že se snadno může stát, že se k nim nechtěně zařadíš. Tu cestu jsem si už totiž prošel. Chtěl jsem dělat levné kvalitní generátory pro každého. Ale pro jistotu jsem si nechal udělat atesty, abych měl stoprocentní jistotu, že generátor vyrábí skutečně kvalitní KS. Dost jsem se zhrozil, když jsem zjistil, že tentýž generátor při dodržení všech doporučení, při stejných vstupních podmínkách vyrábí pokaždé něco jiného. Nakonec jsem vyvinul generátor, který hlídá i čistotu a teplotu vstupní vody a hloubku zanoření elektrod, má nemagnetické míchání, je hermeticky uzavřený (i to je velmi důležité), ale zjistil jsem, že by ho nejspíš nikdo nekoupil, protože by byl nejméně dvakrát dražšší, než běžně prodávané. A stejně není možné ohlídat všechno, například čistotu elektrod. Tak generátory nakonec neprodávám. Nechci se vystavit riziku, že mě někdo bude tahat po soudech, že mu můj produkt ublížil.fdh píše:Atest nemám k dispozici. To není problém udělat. Ale jak právně píšeš, zbytečně to navyšuje cenu přístroje do nesmyslných výšin.
...
Neber to jako kritiku, ale pouze přátelské upozornění na možná úskalí.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Stálý člen
pár technických otázek
Dobrý den,
tak se po čase opět ozývám. Svému skeptickému tátovi jsem předala pár odborných článků o koloidním stříbře, ať si to pročte, a k mému velkému překvapení při mé poslední návštěvě už měl nachystaný materiál a vypadal, že ho to docela "chytlo" a těší se, až přístroj sestaví Přinesla jsem si od něj pár odtázek, se kterými bych se na vás dovolila obrátit:
- jaká by měla být četnost přepínání polarity (co 1/2 min?)
- vzdálenost elektrod by měla být násobkem jejich průměru - kolikanásobkem?
- jeho představou je neotáčet podnosem neustále, ale co 1 minutu 3x otočit (pomocí motorku z gramofónu). Myslíte, že 1 min je dost krátká doba na to, aby se tam neutvořily shluky, nebo by bylo lepší otáčet pořád?
- chce měřit vodivost pomocí ohmetru, a tím nahradit konduktoměr. Je to u tohoto měření tak, že 1 cm2 elektrod má být od sebe vzdálen 1 cm?
- říká, že pokud tam bude stabilizátor proudu, je prý zbytečné (nelogické) regulovat napětí ?
- a poslední, zde mám sama pochybnosti, má doma stříbrný drát pro elektrotechniku, který chce použít. Je možné nějak změřit jeho čistotu? Nebo bude (jak si myslím) bezpečnější objednat drát s certifikovanou čistotou?
Moc děkuji
tak se po čase opět ozývám. Svému skeptickému tátovi jsem předala pár odborných článků o koloidním stříbře, ať si to pročte, a k mému velkému překvapení při mé poslední návštěvě už měl nachystaný materiál a vypadal, že ho to docela "chytlo" a těší se, až přístroj sestaví Přinesla jsem si od něj pár odtázek, se kterými bych se na vás dovolila obrátit:
- jaká by měla být četnost přepínání polarity (co 1/2 min?)
- vzdálenost elektrod by měla být násobkem jejich průměru - kolikanásobkem?
- jeho představou je neotáčet podnosem neustále, ale co 1 minutu 3x otočit (pomocí motorku z gramofónu). Myslíte, že 1 min je dost krátká doba na to, aby se tam neutvořily shluky, nebo by bylo lepší otáčet pořád?
- chce měřit vodivost pomocí ohmetru, a tím nahradit konduktoměr. Je to u tohoto měření tak, že 1 cm2 elektrod má být od sebe vzdálen 1 cm?
- říká, že pokud tam bude stabilizátor proudu, je prý zbytečné (nelogické) regulovat napětí ?
- a poslední, zde mám sama pochybnosti, má doma stříbrný drát pro elektrotechniku, který chce použít. Je možné nějak změřit jeho čistotu? Nebo bude (jak si myslím) bezpečnější objednat drát s certifikovanou čistotou?
Moc děkuji
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Re: pár technických otázek
Přepínání polarity 20 vteřin
Vzdálenost elektrod 20mm, ne míň než 15-nevymýšlet-dělat
3x za minutu? jako když nic neděláš-odhadem otočku za 1-5 vteřin
když neví jak se měří vodivost tak s těma cm plechama dostane nějaký údaj, který mu bude stejně na pytel, pusť ho na net ať si o tom něco přečte
Napětí nikdo nereguluje při zdroji proudu-ta je dána napájecím napětím a na elektrodách zase s ppm Ag která už je nebo není ve vodě
Na tom drátu bych nešetřil, co to je:stříbrný drát pro elektrotechniku(odhaduji 5% příměsí i ruský Ag)??? , my elektrikáři používáme měď. To Ag 99,9% tě zas tolik stát nebude. Nevymýšlet-kupovat
Vzdálenost elektrod 20mm, ne míň než 15-nevymýšlet-dělat
3x za minutu? jako když nic neděláš-odhadem otočku za 1-5 vteřin
když neví jak se měří vodivost tak s těma cm plechama dostane nějaký údaj, který mu bude stejně na pytel, pusť ho na net ať si o tom něco přečte
Napětí nikdo nereguluje při zdroji proudu-ta je dána napájecím napětím a na elektrodách zase s ppm Ag která už je nebo není ve vodě
Na tom drátu bych nešetřil, co to je:stříbrný drát pro elektrotechniku(odhaduji 5% příměsí i ruský Ag)??? , my elektrikáři používáme měď. To Ag 99,9% tě zas tolik stát nebude. Nevymýšlet-kupovat
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Nedal by si někdo?
V současné době jsem se konečně pustil do výroby koloidního stříbra. Hodně lidí už si to tady vyrábí samo, ale třeba se najde někdo, kdo by měl zájem.
500 ml za 240 Kč + 50 Kč poštovné (jednotné poštovné v případě objednávky více lahví)
nebo možnost osobního předání v Praze
Jednu láhev o objemu 500 ml vyrábím 25 hodin, abych mohl na váš stůl přinést skutečně neobyčejně kvalitní roztok - jemný a zároveň silný.
Není to o tom, že bych měl nevhodný proudový zdroj. Tato doba výroby je skutečně záměrná.
Jinak vše jak má být...:
elektrody Ag 99,99%
voda z lékárny
dokonce trojnásobně menší proudová hustota, než je doporučováno (např. od Habany)
výroba v temněném prostředí
baleno v temněných lahvích
etiketa s datem výroby
...
V případě zájmu prosím zprávu do SZ.
500 ml za 240 Kč + 50 Kč poštovné (jednotné poštovné v případě objednávky více lahví)
nebo možnost osobního předání v Praze
Jednu láhev o objemu 500 ml vyrábím 25 hodin, abych mohl na váš stůl přinést skutečně neobyčejně kvalitní roztok - jemný a zároveň silný.
Není to o tom, že bych měl nevhodný proudový zdroj. Tato doba výroby je skutečně záměrná.
Jinak vše jak má být...:
elektrody Ag 99,99%
voda z lékárny
dokonce trojnásobně menší proudová hustota, než je doporučováno (např. od Habany)
výroba v temněném prostředí
baleno v temněných lahvích
etiketa s datem výroby
...
V případě zájmu prosím zprávu do SZ.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Re: Nedal by si někdo?
Hm, promiň špatná reklama, pij si to na litry vlastní výrobek-budeš v poho, radši to ale neprodávej. Skus radši magnetický samohyb, ten se nepije in vitro. Čas 25 hodin nic nezaručuje-třeba to máš max kvality ale z tvých slovíček tady uvedených to nevyplývá-promiň v rámci min ochrany populace to musím poznamenat!!!!!
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nedal by si někdo?
Tys byl zase na pivu, co?lajos píše:musím poznamenat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pokud vím, tak Blešák nefunguje (nebo už ano?), habana je pouze jako anonym, takže mu nikdo SZ nenapíše. Když chce někdo koloidní stříbro od někoho zde na fóru, tak má smůlu.
adam.benda je zatím jediný, kdo může zde přes fórum nabídnout koloidní stříbro. Když si pořídí magnetickou vrtulku na míchání, tak už nebudeš muset poznamenávat a chránit populaci? Trochu se rozepiš...
Jsem pro, aby byl schopen poskytnout opravdu kvalitní roztok lidem zde na fóru, zejména, pokud nebude mít kdokoliv možnost si objednat koloid od habany.
Je to trochu nehezké zatím jedinému člověku, co se snaží řekněme takto pomoct (s nejlepším vědomím a svědomím), házet klacky pod nohy... Toť můj názor.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.