Ilem píše:Tady jde o princip. Používají se tu dva metry a to se mi nelíbí.
Podívej Ileme, dva metry. Kousl jsem se tu taky a asi to bylo na magnetářskym vláknu buďto s Pepanem, nebo s Peťulkou vydávajícím se za některého ze slovenských analfabetů stylu animál. A/F na nás skočil, omluvil jsem se a nechal toho. Ihned. Jak prosté, že?
Proč jsem toho nechal? Protože A/F měl naprosto recht a vůbec nezáleží kdo si začal, plevelení, zvláště pak vyříkávání si svých cností, do tématických vláken nepatří. Od toho je boxovárna. Taky jsem do boxovárny přetáhl později několik mých odpovědí na Akordovy výlevy na tematických vláknech, když se mu nelíbilo, že ho nevzývám jako boha vševědoucího a dával mu taky na vědomí, že s jeho plevelením zásadně nesouhlasím, nemuvě o tom, že s tím plevelením jsem mu to nejedenkrát vysvětloval už dříve.
Jenže, Akord se tu musel rozrajcovat a místo nějakého slušného řešení se pustil do křížku s kde kým a hlavně moderátorem vlákna, který se ho snažil nejdříve uklidnit a pak samozřejmě pokrotit. Je to na snad osmi vláknech a A/F toho vzprodukoval, chudák, dost na to, aby si soudný člověk mohl uvědomit, že Akord se svíjel jak užovka, prudil a přestat s plevelením nepřestal, naopak, snažil se prát i soukromé prádlo moderátorů na veřejnosti, což mu taky ke cti nepřidalo. Některá ta neužitečná vlákna založená Akordem pro tento ůčel, kde si s tím může dělat co chce a taky dělá, by snad stála taky za vygumování. Mně na jednom například svévolně odstranil můj vzkaz, i když ho zakotvil ve svém, ke kterému neměl jak vidno ani co dodat. Asi se bál, že to nějak změním. To bude den. A, Ileme, vyndal to bez jakéhokoliv upozornění. To je člověk který tu běsní, že mu někde někdo něco přetřel barvičkou po předešlém varování. Dva metry.... Akordovi by jich bylo třeba aspoň šest a přerazit je o něj, nemluvě o nějakém banu. Chová se jak šílenec.
Nadále jsou tady skutečně takoví borci jako Pepan atp. kteří, ač plevelí, nikdy nic neschytali kromě napomenutí a to za dost neřestné vzkazy. Nechali toho na chvilku a zase žádná šaráda. Proč? Protože to asi nestálo za to a protože se nepouštěli s moderátory do šarvátek. Jak elementární, i když ani náhodou komukoliv prospěšné.
Jaké dva metry? Já Ti to povím, jeden pro ty co neotravují, nebo alespoň znají míru, a jeden pro ty, kteří to přeženou a Akord to vzal skutečně do extrému. Pokud to nechceš vidět, fajn. To je tvoje věc. Dost lidí to vidí a žádný humbug to nespraví ať jde odkudkoliv.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.