Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Ultrazvuková kuchařka.

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

šmankote...

Příspěvek od jarda ovčák »

Šmankote, zdravím tě kámo. Musel jsem vymáčknout z oka slzu.Je to tak...... bude to drsný, ale bude to tak.
Lidé si totiž přivykli laciné snadné obživě a najednou prásk, nikde nic.
Nejde o to, že nebudou potraviny..... Jde o to, že bez postřikků a umělých hnojiv nic nevyroste. takže, pokud průser, tak ve velkým stylu ....
I kdyby se sehnalo těch 100 cheopsových pyramid hnoje, tak by to bylo prd platný, páč už není půda, která by lidi uživila.... musely by se klučit fotovoltaické garden of steel.... taky asi 2000000 hektarů, co zmizely ze světa
a ejhle, nejsou koně, které by pomohli,není nářadí, které by pracovalo, není osení, co by se zaselo, není cepů, co by mlátily, nejsou žernovy, co by mlely,není pecí, co by pekly....
Bez nafty a elektřtiny jsme fakt v kaši.....
Co však budou dělat ty milony hochštaplerů, co parazitují na druhých, to teda fakt netuším....

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: šmankote...

Příspěvek od Palo »

jarda ovčák píše:Šmankote, zdravím tě kámo. Musel jsem vymáčknout z oka slzu.Je to tak...... bude to drsný, ale bude to tak.
Lidé si totiž přivykli laciné snadné obživě a najednou prásk, nikde nic.
Nejde o to, že nebudou potraviny..... Jde o to, že bez postřikků a umělých hnojiv nic nevyroste. takže, pokud průser, tak ve velkým stylu ....
I kdyby se sehnalo těch 100 cheopsových pyramid hnoje, tak by to bylo prd platný, páč už není půda, která by lidi uživila.... musely by se klučit fotovoltaické garden of steel.... taky asi 2000000 hektarů, co zmizely ze světa
a ejhle, nejsou koně, které by pomohli,není nářadí, které by pracovalo, není osení, co by se zaselo, není cepů, co by mlátily, nejsou žernovy, co by mlely,není pecí, co by pekly....
Bez nafty a elektřtiny jsme fakt v kaši.....
Co však budou dělat ty milony hochštaplerů, co parazitují na druhých, to teda fakt netuším....
Postřiky? Stačí trocha epsomský soli + nějaký ty h@vna a chc@nky a zase všechno poroste ;) Síra a hořčík podporují fotosyntézu rostlin a dusíkaté splašky zajistí zbytek... Nebo mám někde chybu? Jo ta měď, no té bude hodně z elektrickýho vedení, který na nic nebude, tak bych to neviděl zas tak černě... Rostliny si zbytek vezmou ze vzduchu...

No a když budeš mít pocit, že ta zem stojí zapěkný prd, tak vykopeš celej pozemek o 5 metrů níž a to co bylo dole dáš navrch ;) Zem je sice vymlácená, ale jen na povrchu ;)

S tou energií bych to neviděl zas tak špatně. Když Black Bird může lítat na vodu, tak proč by nešla udělat vodní domácí ekologická elektrárna ;)

To by bylo hezký, kdyby to šlo takhle "jednoduše" udělat, coooo? :lol:

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: šmankote...

Příspěvek od chiq »

jarda ovčák píše:...Co však budou dělat ty milony hochštaplerů, co parazitují na druhých, to teda fakt netuším....
...no to ja zase viem:
Palo píše:...S tou energií bych to neviděl zas tak špatně...
...u nás sú zimy dlhé... a paliva pomenej... ;)

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: já prostě musím...

Příspěvek od NAVAR »

Palo píše:
jarda ovčák píše:Vymyslel jsem recept na kouzelné grilováníčko. To se vezmou kuřecí prsa...
Jardo, s přicházejícím rokem 2012 mě nenapadá nic jinýho, než že budem s brokovnicema hlídat své pastviny a zahrádky, aby nám šampóni nelezli do teritoria a nekradli naše zdravé papání. Je celkem možné, že to budou i bývalí zaměstnanci úřadů, to už nikdo do práce chodit nebude a nebude Tě mít kdo zažalovat, páč žádnej úřad fungovat už dávno nebude...

Budeme se mít jako prasata v žitě, budeme soběstační a budeme mít všeho akorát (pokud jednou nezaspíme). Nemluvě tam u Tebe... Ehm... Už bys si měl dělat zásoby střeliva, bude toho potřeba opravdu dost, wagón bude málo ;)

Slintám slintám - to jsou chutě! ;)
S terminus technikus zahrádka bych byl opatrnej. Na obživu je potřeba trochu větší kousek, kdybys napsal 100 a více árů, tak to beru. A když budeš hlídat už nebudeš mít čas obdělávat.
No nic koukám že jsme jinde. Co takhle nasolovat maso na sušení a uzení ultrazvukem, to by mohlo být zajímavé.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

NAVAR píše:S terminus technikus zahrádka bych byl opatrnej. Na obživu je potřeba trochu větší kousek, kdybys napsal 100 a více árů, tak to beru. A když budeš hlídat už nebudeš mít čas obdělávat.
No nic koukám že jsme jinde. Co takhle nasolovat maso na sušení a uzení ultrazvukem, to by mohlo být zajímavé.
No tak se bude obdělávat s brokárnou za pasem :lol: Nezapomeň, že většina chlapů má taky ženský. Holt v Tvým případě jsi na obdělávání sám, tak si budeš muset majít nějakou ženskou, co Ti bude s brokárnou hlídat plac :lol:

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

Palo píše:
NAVAR píše:S terminus technikus zahrádka bych byl opatrnej. Na obživu je potřeba trochu větší kousek, kdybys napsal 100 a více árů, tak to beru. A když budeš hlídat už nebudeš mít čas obdělávat.
No tak se bude obdělávat s brokárnou za pasem :lol: Nezapomeň, že většina chlapů má taky ženský. Holt v Tvým případě jsi na obdělávání sám, tak si budeš muset majít nějakou ženskou, co Ti bude s brokárnou hlídat plac :lol:
Jenomže většina chlapů nezvládne to co já :) A když budeš mít jídlo budeš mít i ženský :D

PS: A ženská s brokárnou to je výjev jak z béčkovýho komiksu s válečkem to je jiná :)

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

NAVAR píše:Jenomže většina chlapů nezvládne to co já :) A když budeš mít jídlo budeš mít i ženský :D

PS: A ženská s brokárnou to je výjev jak z béčkovýho komiksu s válečkem to je jiná :)
No jo, kdo bude mít žrádlo, tak bude rozhodovat, který ženský a který kámoši přežijou a který ne, ale omezením bude množství žrádla... Mazec... ;)

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Recepty z MMF

Příspěvek od chiq »

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“