Neočernujte Petra ! Já nejsem Petr ! Ivanové schémy nejsou z jeho hlavy... poslochejte blbečkiny ovečky...kterému z vás to funguje? ani jednému, ted nevím který ivan kreslil tý schemy proto pač ich je více...schyzofrenie.....Slavek Krepelka píše:Nazdar Martine,martin11 píše: ...nikdy mě nezajímala identita členů tady...občas mě nadzvedl karban, nebo někdo podobnej....ale nick schizofrenickej založen včera 7.5 2011.mě pohněval....jen letmý pohled na tyto jeho řádky nám cosi naznačuje Iv ho musí opravdu štvát. otázka zní, co vedlo pisatele k tomu, aby si založil jméno jen kvuli těmto několika slovům. jsem zvědav na další příspěvky schizofrenika ... s přáním hezkého slunečného dne martin11Tento příspěvek, první na této stránce, by snad mohl na ten důvod hodit dost světla. Je zde však také možnost, že jde jenom o nekontrolovatelnou Peťulkovu závist Možná jde o kombinaci obojího. Ono s tou závistí se to někdy takhle projeví. Krásně nám to na trochu jiném pozadí namaloval Miloš Forman ve svém filmu "Amadeus".2222 píše: Zasraty fízel jeden choď s kade si prišiel!
On totiž Ivan do Peťulky nahlédl už před lety a nepřipustil ho do užšího klubu výzkumníků vodíkových vyvíječů atp. a Peťulka z toho dostal nervový otřes, nebo profesionální zklamání, nebo oboje, vyber si, a od té doby vrtal a vrtal a až teď poněkud dovrtal. Z příspěvků na jiných tématických vláknech pod nicky jako Hmm, Animal atp. však vyplývá, že jeho malost má velké problémy i s kýmkoliv jiným, kdo na rozdíl od něho přihazuje něco kloudného. Poněkud extrémním příkladem bylo jeho očernění Hančiných příspěvků na vlákně "Psychické příčiny nemocí".
Většina by ho považovala, pokud by si ho přečetla, za nesmírného hajzla, ale ono to jde hlouběji a nadšený psychiatr by se zaradoval nad bonanzou snůšky duševních poruch u tohoto jedince. Jenže to přečtení si není až tak snadné, protože takto postižení se dokážou snadno "převtělovat" i do celkem "momentálně normálních" rolí.
S laskavým pozdravem, Slávek.
mim také zavádi a on velice dobre ví...podvádet !
Velitel huláká...a vojáčci utíkají kam jen velitel si žáda....Topíte se ve vlastných sračkách ! Samí keci nikomu to nejede...ani mimovy ! Podvod...zavádení a nekterí i z teho teží že pánové oni to proste ví o který se to jedná !!!!! Pravda bolí !!!!!!!!!!