Pokud je na vině Borelka, tak mám podezření, že nesnáší slunění organizmu. Při slunění je dobré mít poblíž bazének pro zchlazení...kalyp píše:trocha som sa odmlcal,ako som ti popisoval skor,moje problemy z klbami teraz uz aj miestami vo svaloch stale pretrvavaju aj napriek vseliakym moznym aj nemoznym preparatom, nehladiac na to ze som sa minuly tyzden odhodlal a zacal som hladovat podla Malachova 8 dni iba na vode.Bolesti sa zazracne stratili hned na druhy den hladovky aj ked nie uplne ale 8 den uz som skoro nic necitil.Prerusil som ju teraz v nedelu a postupne som zacal stavami z mrkvy a hned (koncil som o 16:oo) sa mi zdalo ze zacinam tie klby trosinku citit.Ten den som uz nic nepil a v pondelok na stavach a salate z mrkvy a zeli nasledne obed to iste + polievka na vode neochutena zo zeleniny atd.Vecer som citil klby uz viac rano tiez stale taka ista strava klby uz som citil cekom slusne no a dnes streda a som skoro tam kde som bol pred hladovkou.Tym ze to tak rychlo zacalo este som prakticky ani neukoncil ocistu som pojal podozrenie na Boreliu,lebo okrem roznych procedur som sa nechal nahovorit aj na diagnostiku na Diacome mimochodom byznis ako hovado ale pre nich. no a tam som sa okrem ineho dozvedel ze mam Borelia Burgdorferi-J&J D=0,968 pani vysvetlovala ze je spiaca,okrem toho:chron. candida,toxoplazmoza,ureaplasma,mikrosporum, mikozy. Prirodne preparaty:Liguid chlorophyll,Chlamydill extra, Paraprotex,Reumosen vsetko dlhodobo a nie lacno.No aja si myslim ze tie ostatne svinstva okrem Borelie museli odist vzhladom na kysle prostredie ktore im pri hladovke nesvedci Borelie sa schovala alebo zakuklila a hned z prvym jedlom sa zacala ozyvat...
Momentalny stav:kycle,triesla,ramena,zadna strana stehien ako pri svalovici, trocha aj svaly ruk.
Ovšem zatím nejsou potvrzeny úspěchy. Osobně bych spíše sázel na slunce a v případě, že bude stále zataženo, tak až potom bych sáhl po vitamínu D...
Pokud na slunce nemůžete, protože se osypete, tak to je právě ta reakce, kdy se to slunění nelíbí borelioze. Musí se to přebít
Co se týče vitamínu D:
Je možné, že jde při slunění o vitamín D (zvaný Cholecalciferol), který je teoreticky možné doplňovat orálně. Poslední dobou se to dávalo dětem proti křivici, kapky byly známy jako Vigantol. Bohužel tuším proč byly údajně tyto kapky staženy z trhu. Že by si s tím lidi léčili borelku? Tak to je samozřejmé, že se Vigantol musí zakázat