Kdo se chce vyhnout pitomým formulářům, může si stejné předplatné objednat přímo na tel. 777 770 606
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Dost často jsem kupoval WM magazin, bohužel v poslední době vynechávám, článek jsem nečetl. Tak že Nibiru je nehmotná, průhledná a při tom všechny zemské teleskopy a registrátory mají zalepené optiky a čidla? (promiň Merline)milda píše:včera mi přišel WM magazín č.122
se zájmem jsem si přečetl článek o Nibiru=planetě X a její cestě napříč sluneční soustavou.
Pochopil jsem správně, že planeta "X" byla u nás nejblíž okolo roku 2003 (tady byly povodně),
a teď už se zase jenom vzdaluje?
Díkes, M.
Povodně byly i v 1997 a to byly safra povodně.milda píše:včera mi přišel WM magazín č.122
se zájmem jsem si přečetl článek o Nibiru=planetě X a její cestě napříč sluneční soustavou.
Pochopil jsem správně, že planeta "X" byla u nás nejblíž okolo roku 2003 (tady byly povodně),
Díkes, M.
dneska 29.2 2012 je povodeň u Litomyšle / Cerkvice/...že by Nibiru...nějak zpětně ???? m11milda píše:včera mi přišel WM magazín č.122
Díkes, M.