Ale s tím opatrně, aby sis na to nezvyk'Pego píše:.. musím se jednou přinutit alespoň jednu nádrž odjezdit předpisově...
Zdravím - poota
Ale s tím opatrně, aby sis na to nezvyk'Pego píše:.. musím se jednou přinutit alespoň jednu nádrž odjezdit předpisově...
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... sc&start=0 strana 12, příspěvek Secret.docpoota píše:Když už se tak zmínil orgon, tak proč by nemohlo UFko běhat v orgonovém akumulátoru?
Stejně je vždycky v nějaké trubce, povětšinou gumové nebo hmotolové (=umělá hmota). Takže by mělo stačit tu trubku omotat nějakou kovovou fólií - stačí tenká a měla by být nemagnetická. Na ní namotat vrstvu silnějšího izolačního materiálu. Podle Reicha, neklame-li mě má náhražka paměti, by mělo být nejlepší ovčí rouno. Nejspíš nebudeme tak striktní a použijeme to, co bude - plsť nebo nějakou pěněnou tepelně izolační fólii. Ve vrstvení můžeme pokračovat, dokud nám nedojde materiál, prostor a nebo trpělivost. Navrch pak magnety pro vytvoření magnetického pole - proto ta kovová fólie nemagnetická.
Ten orgonový akumulátor nejspíš nemusí být nutně jenom kolem UFka, ale může se použít na sacím potrubí kdekoli to bude nějak šikovné. Osobně to určitě nebudu zkoušet dřív než na jaře, takže tímto dávám příležitost dostat se na špici pelotonu i vývoje.
Zdravím - poota
... promiň, ale asi jsem zrovna scházel ... nevybavuji si totiž žádné vysvětlování Tvého spořiče, ... tedy krom "koulíka" odpezentovaného ve Habano prostorách, ... ale to bylo o něčem jiném ... ...Novák píše:Když jsem tenkrát vysvětloval fungování mého spořiče tak si asi nedával pozor. .
... i to je v plánu ... VDG přímo v autě ... jako řízený vysavač energie z okolí ... ...Novák píše:... hlavně fotony stahuješ z okolí vn pulzy podobně jako to dělá vdg.
... nerozumím tomu "chytat je okolo 50kV" ... ... to já, od té doby, co jsem za kolo připojil vozejk pro Hafiho, tak akorát od rámu chytám rány, když podjíždím 400kV vedení ... ... dřív se to přitom nestávalo ... zkoušel jsem se i vodivě spojit s kolem, ani to nepomáhá ... vždycky ji pak chytnu někde jinde ... ... ani izolace řídítek nebo podrážka bot nestačí ...Novák píše:...v současné době hledám fotony běžně prostupující hmotou ........ Začínám je chytat už okolo 50kV ...
Dík za údaje. Jedná se o poslední 3 svislé "čáry"?Pego píše:.. posledni 3 hodnoty uz bylo nahozeno.
Mám tomu rozumět jako že ho na VDGčku jenom "naformátuješ" a nebo budeš jezdit s VDGčkem a napájet ho trvale?Pego píše:Pripravuju na test jedno uf (bez mag/kryst.) - nabijim jej na vdg-cku. ..
poota píše:Dík za údaje. Jedná se o poslední 3 svislé "čáry"? *** ano, take konkretni udaje jsou videt v statisticePego píše:.. posledni 3 hodnoty uz bylo nahozeno.
Ještě - není mi jasné, proč není "rastr" pravidelný - s čím to souvisí? *** vid. statistika, datumy tankovani nejsou "pravidelne" osa grafu je linearni datum, kuprikladu jsem tankoval pred a po setkani v Praze
Takhle bez vysvětlení "pro blbé" je pro mě ten graf přece jen příliš tajemnýMám tomu rozumět jako že ho na VDGčku jenom "naformátuješ" a nebo budeš jezdit s VDGčkem a napájet ho trvale? *** jenom naformatovat a zasunout, jinak bych musel mit lubuv pickup aby tam mohlo vdg stat...Pego píše:Pripravuju na test jedno uf (bez mag/kryst.) - nabijim jej na vdg-cku. ..
Zdravím - poota