Sakryš, Slávku, že nejsi blíže, s tím pokusnictvím by jsme se skvěle doplňovali
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
. Taky doma těžko hledám "spolupracovníka". Moje holky jsou každá na jiném pólu - jedna dělá ve zdravotnictví a myslí si, že by se mělo jít se vším k doktorovi, druhá sice doktory nemusí, ale je přes energie a moje fyzické pokusy odmítá, včetně MMS1, MMS2, HCl, KS, M a Ž vodu, zapper a další zdejší "speciality"
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
. Můj muž taky nemá o pokusy zájem, a nechce ani slyšet o těch úžasných věcech, které probíráme na zdejším skvělém fóru
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
. No, když je hodně zle, pak se za mnou přijde žádat o radu, ovšem u zanedbaných případů se dost těžko dělají zázraky...Ale stejně dále, než přes bylinky nejdou ..Z rodiny se trochu "pobabičil" vnuk, je ale ještě mlaďounký (15), jeho specialitou je psychika a u něj naopak musím dávat pozor, aby nečetl to, na co má ještě čas
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
. Těším se, až dospěje...
To je fajn, že se synek rozkoukává, máš mu hodně co předat. Držím palce, aby pokus se psem byl úspěšný a do "rodiny" tak přibyl další věřící realista.
No, a kolik HCl jsi tomu pejskovi do pití dal? Ptám se proto, že mám doma dědu kocoura (11) a zdá se, že ho pobolívají klouby, už neskáče tak vysoko jako dřív ani běhat nevydrží a pořád by jen spal ... chtěla bych mu vlít do žil více síly. Zatím to dělám pomocí MMS1, ale nejsem si jista, že je to dobře, myslím, že HCl by bylo mnohem lepší. Ale nějaké užívání u něj nepřichází v úvahu, kdyby to měl v pití, bylo by to jednodušší.
Ahoj, Hanka.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)