Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde... Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní.Více zde...
Nevím co je Heparin a jaké má účinky, ale Jeden z citrátů sodných se běžně používá při dialzsis (umělé ledvině) proti srážlivosti krve. Znovu odotýkám, že jsou minimálně dva citráty sodíku a nevím, který z nich je na ledvině používán a který ne, ale jeden z minimálně dvou možných citrátů sodíku je podle hodně starých praktických výzkumů dost nebezpečný. Také nevím co za citrát(y) vznikají akltivací MMS citrónovou.
OK, našel jem si Heparin. Je to anticoagulant, takže zabraňuje srážlivosti krve.
Nyní:
Batles jakéhosi @PaloNemo píše:
" - Beru dozivotne Warfarin na redeni krve, mam genetickou poruchu srazlivosti. Bezne cislo INR mam s leky okolo 2.4. Po vasem nazoru jsem ihned vyradil leky,abych nemel problem, protoze beru protokol 1000 uz 3 tydny s Kyselinou citronovou. Po kontrole krve opakovane cislo INR spadlo na 1.0, coz je hodnota bez jakehokoliv redeni. Takze lidi VSICHNI CO BERETE MMS s kyselinou citronovou neverte, ze funguje jako HEPARIN, neni to pravda osobne jsem to 2x overil vystrenim krve."
Warfarin je také anticoagulant.
Takže ten člověk eventuelně vyměnil Warfarin (anticoagulant) za sodium citrát (anticoagulant), alespoň u něho účinnější než kombinace Warfarinu s citrátem (o kteréžto kombinaci navíc s MMS neexistují známá data a jak se to všechno chová dohromady) a dotyčný má pocit, že MMS aktivovaný citrónovou nefunguje jako anticoagulant, tudíž i jako Warfarin a Heparin (anticoagulanty), ačkoliv je toho živým důkazem. Ten člověk ujel a to přesně na druhou stranu než stojí fakta. Právě naopak, potvrdil svým pozorováním naprosto špatně interpretovaným, že Sodium Citrát vznikající aktivací MMS citronovou bije při jeho dávkování MMS dávkování Wafarinu od dochtora.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Teprve dnes mi to došlo!
Před měsícem jsem dokončil další prevenci proti rakovině, vzal jsem celkem přes dvě stě dávek co hodinu po třech kapkách.
A dnes mi to došlo. Já vůbec nepotřebuji brýle!!!
To je absolutní paráda! Přečtu i malinkatá písmenka, jaké jsou třeba na příbalových letácích vitamínů a potrav. doplňků. Měl jsem sice slabé brýle, ale často jsem si je musel nasadit. Noviny jsem bez nich často nepřečetl.
Po této kůře s MMS1 aktivovanou kys. citronovou se cítím lépe, jak v loňském roce. Nikdy bych nevěřil, že budu mít podstatně víc elánu a energie i když o rok starší.
Výborná ohebnost v páteři a kyčel naprosto bez bolesti trvá už přes rok, kdy jsem si dělal první protirak. kůru.
Hezký den všem, Batles
I když mám na tu citronovou aktivaci zatím dost pifku, jednu věc musím podotknout.
Jestli-že ten citrát sodný skutečně způsobuje několikanásobně snazší transportaci vápníku přes buněčné stěny, asi to nebude jednosměrka a asi to nebude fungovat jenom s vápníkem. To by pak vypadalo, že alespoň podle toho co jsi tady udal to nejspíše dokáže vápník dostat nejen do buněk, ale taky z nich. Oxidace způsobená ClO2 pak taky nejspíš bude uvolňovat sajrajt jako jsou virusy a chemikálie z buněčných receptorů a stejně tak z mitochondrií v buňkách (asi by se to taky mělo do těch buněk díky citrátu dostat snáze), což by mělo velice ulevit celkové buněčné a mezibuněčné látkové výměně a to může souviset s tím, proč se neděje s MMS aktivovaným citronovou totéž, co se děje, když někdo cpe krysy a králíky jenom citrátem sodným, byť i v malinkých dávkách, pokud se to užívá často po malých dávkách s MMS, tedy pokud se tělo nešokuje.
Když už jsem se dal do toho drontění, tak mne taky napadá, že pokud sodium citrát zvyšuje propustnost buněřných stěn látkové výměně u krys a králíků, bude to asi taky dělat žížalám a škrkavkám a plísním a bacilům atd. Asi by to tedy jednak vyléčilo ty škrkavky od jejich virusů a bacilů, ale následovně by je to mělo taky okysličovat, což se jim asi líbit moc nebude. Určitě se to však nebude líbit plísním, virusům a bacilům. Více méně to tedy vypadá, že zatímco HCl slouží jako vozík látkové výměně v těle, sodium citrát nejspíše poslouží jako vrátný, který je schopen vyčistit panty a pozotvírat zarezlé brány buněk spolu s ClO2. Z toho by mi tedy vylezlo, že aktivace MMS řekněme půl na půl HCl a citronovou by se mohla osvědčit jako ideální, nebo ještě spíše aktivace napřeskáčku, jednou HCl a jednou citronovou, či nějaká taková kombinace.
S laskavým pozdravem Slavek a +1
Slavek Krepelka píše: Z toho by mi tedy vylezlo, že aktivace MMS řekněme půl na půl HCl a citronovou by se mohla osvědčit jako ideální, nebo ještě spíše aktivace napřeskáčku, jednou HCl a jednou citronovou, či nějaká taková kombinace.
Milý Slávku, díky tobě jsem se už několikrát během času musel s povděkem zasmát, jak dovedeš všechno tak jaksi hezky a lidsky popsat.
Vždyť já vlastně už dlouhou dobu dělám přesně to, co píšeš, aniž jsem si to naplno uvědomil!
Vedle Chlor. sodného mám lahvičky s kys. citr. a HCl, takže nechám ruku, aby si sama vybrala.....
Funguje to tak, jak píšeš, jednou aktivace tím, pak zas oním
Ahoj, Batles
zdravim,
zbezne som si precitala par prispevkov za cele dlhe obdobie od vzniku tohto fora az dodnes... moj prispevok bude asi dots mimo temy, ale poterbujem vase skusene rady... tak snad vam nebude ak na chvilku prerusim vasu nit a poprosim vas o pomoc....
mojej mamke (50) diagnostikovali velky nador na zaludku asi do polovice a plnu pecen metastaz...nikdy nemala problemy, len posledne dva mesiace bola strasne slaba, unavena, mala nocne potenie, depres. naladu a bolest v chrbte. aby toho nebolo malo, je to neuroendokrinny typ rakoviny, co je prakticky neriesitelne klasickou medicinou. cize sme liecbu na onkologii uplne odmietli. mamka zila zdravo, sportovala, jedla mnozstvo zeleniny, atd... a zial... mozno je zdroj v psychike, je dost komplikovana osobnost-psycholog, mala tendenciu trapit sa pre vsetko... ale tazko povedat kde a cim to zacalo...
teraz je dolezite bojovat... zacali sme s mms 1, 2. pije aj jod, hydrogenuhlicitan draselny, aloe vera, koloidne mineraly, B17, velke davky Ccka, D3, selen, zinok, enzymi. Je len zasaditu stravu bez akychkolvek cukrov (max jedno jablko denne z ovocia), zeleninu len zasaditu s malym obsahom cukru a len pšeno a pohanku. nic ine. ziadne bielkoviny (okrem toho, ze si velmi zriedkavo da lososa), ziadne tuky (len kokos a oliv olej), ziadna muka, ...
tento rezim ma 2 tyzdne, ale mamka strasne slabne, je neskutocne unavena (asi kvoli peceni), sprvu zvladala jednu kvapku 10 x denne a mms 2 bez problemov, potom sme presli na dve-zacali prve problemy plus mms 2 robilo problem, vystverali sme sa na 4 kvapky, ale to bolo strasne nevolnost sa stale viac aviac stupnovala, zvracanie, strasne hnacky, busenie srdca, zvieranie plucnych svalov...mmaka mala pocit, ze umrie! hrozny stav!!!...potom sme museli uberat- prehnali sme to, chceli sme aby bola hned zdrava...bol den pauza a potom sme zas zacali s mms, ale nevieme sa dostat nad jednu kvapku... pri dvoch je jej strasne zle ale pri jednej tiez, zvracia ma nauzeu a pocit "kamena v zaludku" neustale... je to velmi tazke:(... co sa tyka stravy, zje len par sust, nevladze jest viac... a vobec nic jej nechuti, menia sa jej pachy, chute...a nevie vela pit, pitie jej robi este vacsi problem ako jedenie...redtym ako brala mms taky problem nemala...moze to byt kvoli mms, alebo je to preto, ze nador rastie rychlejsie ako stiha mms riesit problem?
pri rozbore kvapky krvi jej povedali, ze ma v tele strasny bordel, kopec parazitov, kvasiniek, mykoplaziem, atd...
ked mamka zvracia vacsinou je je to len akoby mnozstvo slin, alebo traviacich stiav s penou a ma zltu stolicu...
vcera vecer sme prvykrat skusali mms kupel...kedze ma selest na srdci, cela ocervenela a bola cervena aspon hodinu potom a srdce ju velmi bolelo... a noc po kupeli bola tazka, potila sa este viac ako inokedy, doslova z nej lielo a strasne ju bolel cely chrbat, ale dnes lepsie znasala mms 1, zvracala ale neporovnatelne menej ako ine dni...
vedeli by ste mi nieco poradit? bol tu podobny pripad ako moja maminka? velmi jej chcem pomoct, ale netusim ako...
Ahoj Annno.
Játra jsou zásobárnou energie a maminka se cítí velmi slabá právě kvůli tomu, dává to smysl.
Cítím to tak, že by měla zůstat na jedné kapce MMS1 10x denně tak dlouho, dokud se její stav pocitově nezlepší a je docela možné, že jí bude vyhovovat lépe jen třičtvrtina nebo polovina kapky, hlavně nepřestávat! Teď prožívá typické příznaky oxidačního stresu, bylo toho na ni moc, správně jsi to odhadla, že tělo se snaží zbavit balastu všemi možnými způsoby. Důležité je, že má v pořádku ledviny.
Osobně si nemyslím, že by rakovina rostla tak rychle, protože podle její stravy (zásadité), jste postavily první mocnou hráz proti rakovině.
Mamka velmi zanešená a potřebuje se čistit a čistit, což MMS umí velmi dobře, ovšem chce to čas. Pouze si nejsem zcela jistý, jestli aktivovat MMS pomocí kys. citronové, nebo pomocí HCl.
Zkus jí také pokud možno vařit každý den zeleninové polévky (brambory, petržel, celer, kedlubna, mrkev, hrášek.....). I když málo jí a pije, toto jí bude dodávat přece jen to nejdůležitější....
Určitě se ti ozvou další se spoustou rad a názorů což je jen dobře, já ti napsal názor svůj, tak to cítím.
Držím palce tobě i mamince.
Batles
Nemohu Ti říkat, co dělat, ale mohu Ti říct, co bych udělal já a proč.
1) Polovička žaludku vyřazená a kdo ví, jak funguje ten zbytek. Takže, přesto co jsem napsal o aktivaci MMS kyselinou citronovou, aktivoval bych HCl a to pro to, abych taky pomohl trávení. Míchal bych to 1 kapka MMS na jednu kapku 10% HCl, z drogerie, žádný honění něčeho na analýzy, pokud je to čiré. Pokud je to nazelenalé, nekupovat, je v tom železo a tomu se vyhnout jak čert kříži. Jinak bych se zařídil s dávkováním podle Batlese.
2) S tuky bych si nedělal starosti ani s živočišnými, jmenovitě máslo, sádlo, a hovězí lůj. Pokud člověk eliminuje cukr, což je poněkud rozumné v tomto případě, je nasnadě že hodně hubne. Na trávení cukrů není třeba moc žaludečních šťáv a nějakého trávení a to člověka drží do doby než přestne cukry a dodává energi. Nějakou energii do sebe člověk dostávat musí. Jinak to zní dobře.
3) Rozbor krve bych řešil tím co je nejúčinější a to injekcema HCl. Naordinoval bych si hned injekce 1/150 1.5 ml každý třetí den do sedínky, jednou levá jednou pravá. Namíchal bych si 1 kapku 35% HCl do 80ml destilky a z toho bych bral ty 1.5ml injekce dokud bych to nevybral, pak namíchal další a skladoval bych to v něčem nekovovém s nekovovým uzávěrem. Do sedxínky bych to rubal alespoň 2.5 cm hluboko, 26ga = 0.4 mm jehlou a pěkně pomalinku, na ukazovák pod pas a 2-3 cm od rozpůlení. Mezi tím bych se buďto naučil dávat si HCl do žíly, nebo bych si na to někoho schrastil, ale pak by to byla 1/1500 a to 10ml na injekci. Podíval bych se na to ještě ve vlákně HCl-základní fakta. Ono to taky čistí cévy, a hlavně to velice nabuzuje imunitu.
Pokud bych shledal, že na tu HCl injekcemi nemám nervy, vyrobil bych si Godzilu ktertou bych si našel asi tak na třetí stránce vlákna zapery a trápil bych se dvě hodiny denně Godzilou, i když to je na delší lokte, ale spolehlivě bych si tím tu krev rovnal.
Ahoj, Slávek.
Naposledy upravil(a) Slavek Krepelka dne stř 27 črc 2011 17:25, celkem upraveno 1 x.
Já bych vynechal veškeré živočišné bílkoviny.Jsou pro nás škodlivé a způsobují rakovinu.Jelikož má mamka rakovinu tak je potřeba ji 100% vynechat,protože to je potrava kterou nádor potřebuje k svému růstu a to my přeci nechceme.Více se dočteš zde:http://www.etikoterapie.unas.cz/index.p ... iterarura3
Potom je potřeba brát MMS1 a je to jedno čím je aktivované.Pokud vadí víc jak jedna kapka,tak klidně na jedné kapce.MMS1 je účinná nejvíce 1 hodinu.Takže když bude brát 1kapku po hodině 24hodin denně tak nemají šanci žádné breberky přežít a nedostanou čas se množit.MMS1 když se hned zapíjí jídlem nebo pije po jídle způsobuje průjem.Lepší je ho pít před jídlem nebo půl hodiny po jídle.
Strava to už přede mnou bylo řečeno.Nejlepší jsou čerstvé šťávy,nezatěžují žaludek a jdou co nejrychleji do krve.Co je hodně vařeno tak zatěžuje a překyseluje organismus.
Ještě je dobrý kousek syrového bramboru nebo šťáva.Likviduje nádor a vředy žaludku.
Cina píše:
Ještě je dobrý kousek syrového bramboru nebo šťáva.Likviduje nádor a vředy žaludku.
S tou bramborou je to sice dobrá připomínka, ale asi by to měla být jenom bramborová voda. Zde jde nejspíše o solanin, který způsobuje sebevražednost buněk jak zdravých, tak nemocných, ale dá se dost předpokládat, že nemocné to jednak pustí dovnitř snáze a jednak že mají blíž ke smrti, takže na tu rakovinu to asi bude působit rychleji než na zdravé buňky, ale to je jenom můj dohad. Ta štáva je ale vřele doporučována. Jinak je brambora celulósa a těžké škroby, které budou (nevařené) zbytečně zatěžovat trávení.
Ahoj, Slávek.
netusim, co je godzila, ale skusim to teda najst...
mamka je v podstate len pšeno a pohanku, kokosovy, oliv. olej, max jedno jabko denne z ovocia a zo zelenin len tie malo sladke- spenat, brokolica, uhorka,...v podstate tie zelene...neje ani mrkvu ani cviklu, ani nic podobne, vraj je tam vela cukru a ona to nesmie, ale ja neviem, nemozeme jej tym ublizit? ma zufalu chut na nieco take, no nemoze...
lekari ju samozrejme odhovarali od diet, ze zoslabne a moze zlyhat pecen, viem ako funguju lekari, ale aj tak mam strach, je stale slabsia a slabsia...
a Cina, fakt ma brat mms 24x denne? to moze? ma casto problem zvladnut tych 8-10 krat a to uz sa lieci mmskom treti tyzden. je v poriadkum, ze po takom dlhom case sa stav nezlepsuje, prave naopak a nevieme zvysovat davky?
nebol tu niekto s podobnou diagnozou ako mamka? chcela by som to vediet, pretoze ma stale pocit bolesti v zaludku, citi tlak a bolest akoby tam mala skalu. moze to byt z mms? alebo to robi ta mrcha?
je podla vas dobre robit kupel a klystyr z mms?
este mam otazku, na ktoru asi tazko odpovedat. mamka ma neuroendokrinnu rakovinu, co je v podstate nieco upne ine ako bezna rakovina, je to polozhubny druh, napr onkomarkery ma uplne v norme, ono to v podstate ani nie je rakovina, je to nieco ovela horise, lekari s tym nevedia absolutne nic robit. zaberie na to mms? ludia, s kt som kumunikovala o mms tvrdia, ze ono zaberie a vylieci vzdy a kazdeho, len ak to ten clovek berie, aky je vas nazor? naozaj mms vylieci kazdu rakovinu? mne to proste pride neuveritelne... ti ludia mi tvrdia, ze nepoznaju jedineho cloveka, kto to bral a nevyliecil sa, ake su skusenosti ludi tu?
vdaka:) fuha... nuz neviem ako by som na toto mamku nahovorila... takisto aj navrh hcl injekcne do zily bol hned rodicmi zamietnuty, ake su tam rizika? nemoze sa nic stat? znie to totiz hrozivo, ze kys. chlorovodikova do zily aj ako aktivator bola odmietnuta:(
Ještě je taky asi dobrá šance s autohemoterapií, ale o té nemám zdaleka tolik informací. Nabere se vlastní krev ze žíly, řekněme v tomto případě 10ccm a píchne se to do svalu, třeba na dvou, třech místech. Druhý den se to opakuje. Pak se spadne na 5ccm jednou za dva až tři dny. Také to má prý dobré výsledky, velice to buduje imunitu, ale nenašel jsem nikdy dostatek informací, abych si na to sám vsadil a nějak odzkoušel.
HCl do sebe píchám už rok a to v podstatně vyšších dávkách než jsem uvedl. Dost problémů mi to vyřešilo a pár zbývajících mi to drží ve snesitelné míře, než snad konečně zjistím o co pořádně jde a skoro jistě je to otrava železem.
Ahoj, Slávek.
Ahoj, Slávek.