Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Anna
9 dílu vody a 1 díl kyseliny.Kyselina se lije do vody ne obráceně!!!Dostaneš 3,5% ředění.
Já bych spíš doporučoval ředit přímo citronem,protože kyselina aktivuje pepsin k tvorbě žaludečních šťáv.To asi není moc dobré na rakovinu žaludku,koupat ji v žaludeční šťávě.
Navíc když jí stravu tak není správně zpracována,dochází k otravě.Játra jsou také postižena,takže nemohou odbourat jedy.
Já bych spíš doporučoval ředit přímo citronem,protože kyselina aktivuje pepsin k tvorbě žaludečních šťáv.To asi není moc dobré na rakovinu žaludku,koupat ji v žaludeční šťávě.
Navíc když jí stravu tak není správně zpracována,dochází k otravě.Játra jsou také postižena,takže nemohou odbourat jedy.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Anna
1:1 a počkat 20-30 vteřin,když to bude déle tak se nic neděje.A když ukápne víc kyseliny tak také nevadí.
Alespoň já to tak používám.Poslední dobou když si dělám denní dávku 24 kapek tak aktivuji 12 kapek kyseliny citronové(50%) a 12 kapek HCL(3.5%).Do 1l láhve na 8 použití.
Nejdříve to udělám do hrnku,který vytřu aby byl suchý!!Po aktivaci naliji 1deci vody a naliji do petky a doplním vodou.
Alespoň já to tak používám.Poslední dobou když si dělám denní dávku 24 kapek tak aktivuji 12 kapek kyseliny citronové(50%) a 12 kapek HCL(3.5%).Do 1l láhve na 8 použití.
Nejdříve to udělám do hrnku,který vytřu aby byl suchý!!Po aktivaci naliji 1deci vody a naliji do petky a doplním vodou.
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Dávka MMS na celý den.
Ještě taková malá praktická pomůcka:
Změřil jsem si, že moje dva doušky mají obsah půl deci. Takže cekem 4 deci na 8 dávek. Nemusím nic odměřovat podle čárek. Vypiji prostě z půllitrové petlahve dva doušky a je to.
Dále, kvůli nesnášenlivosti zápachu a chuti si dělám domácí sirup z bílého greppu. Perfektně likviduje pachuť.
Vymačkám celý grep a kolik je šťávy, skoro tolik přidám cukru a rozmíchám. Někdy to dělám tak ze 4 citronů. ale greppový sirup lépe likviduje pachuť. V ledničce to vydrží minimálně 10 dní bez problémů. Je to dobrý a příjemný zlepšovák.
Sirup používám třeba jen na jednu dávku, nebo do petky na celý den.
Změřil jsem si, že moje dva doušky mají obsah půl deci. Takže cekem 4 deci na 8 dávek. Nemusím nic odměřovat podle čárek. Vypiji prostě z půllitrové petlahve dva doušky a je to.
Dále, kvůli nesnášenlivosti zápachu a chuti si dělám domácí sirup z bílého greppu. Perfektně likviduje pachuť.
Vymačkám celý grep a kolik je šťávy, skoro tolik přidám cukru a rozmíchám. Někdy to dělám tak ze 4 citronů. ale greppový sirup lépe likviduje pachuť. V ledničce to vydrží minimálně 10 dní bez problémů. Je to dobrý a příjemný zlepšovák.
Sirup používám třeba jen na jednu dávku, nebo do petky na celý den.
pálenie v krku po hcl
Viete mi poradiť ako eliminovať pálenie v krku a v ustach (suchosť v ustach, ktorá prerastá do pálenia) po mms aktivovanom roztokom hcl?
Mamka to dnes skúsila (po 2,5 týždni s kyselinou citrónovou sme prešli na hcl) a pálenie sa zintenzívnilo....
Ďakujem
Mamka to dnes skúsila (po 2,5 týždni s kyselinou citrónovou sme prešli na hcl) a pálenie sa zintenzívnilo....
Ďakujem
Re: pálenie v krku po hcl
na paleni zahy si staci dat Betain HCl, je to zaludecni kyselina.
Nekdy je po pouziti MMS malo zaludecnich stav. Proto je nutne ji nejaky cas doplnovat, az se telo zase uklidni. Mam s ni velmi dobre zkusenosti. Velmi dobre pomaha a hlavne rychle. Urcite dostanes i vice odpovedi. Maji zde lide hodne dobrych zkusenosti s Betainem HCl. Precti si zde hlavne vlakna s Betainem HCl.
Zde si take precti tento clanek (Zazracny len), ohledne rakoviny, je to dobre i na traveni, vyzkousela jsem to jiz nekolikart, ci pouzivam lnene seminko do jogurtu a dle potreby do ruznych mlecnych vyrobku, ani to nemixuji, ale rozkousam seminka v puse, ucinkuje to take velmi dobre, mozna, ze je ti toto jiz zname:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1496
Nekdy je po pouziti MMS malo zaludecnich stav. Proto je nutne ji nejaky cas doplnovat, az se telo zase uklidni. Mam s ni velmi dobre zkusenosti. Velmi dobre pomaha a hlavne rychle. Urcite dostanes i vice odpovedi. Maji zde lide hodne dobrych zkusenosti s Betainem HCl. Precti si zde hlavne vlakna s Betainem HCl.
Zde si take precti tento clanek (Zazracny len), ohledne rakoviny, je to dobre i na traveni, vyzkousela jsem to jiz nekolikart, ci pouzivam lnene seminko do jogurtu a dle potreby do ruznych mlecnych vyrobku, ani to nemixuji, ale rozkousam seminka v puse, ucinkuje to take velmi dobre, mozna, ze je ti toto jiz zname:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1496
pre lenku
ahoj, vdaka, ale mamku to zacalo palit tak silno prave po HCL. predtym ju mms aktivovane kys. citronovou tiez palilo, ale po aktivovani HCl sa to este zhorsilo. viete mi niekto povedta preco? a ako to palenie zmiernit, pripadne ho odstranit?
- Batles
- Zasloužilý člen
Re: pre lenku
Mamka má v hrdle slabou vrstvu ochranného hlenu, proto to pálení. Nejrychlejší řešení je používat MMS1 ve větším množství vody.
Mám stejné zkušenosti.
Hezký den přeji.
Mám stejné zkušenosti.
Hezký den přeji.
Re: pre lenku
Súdiac podla príznakov ktoré naznačuješ, u tvojej mami nastalo to čomu sa hovorí ,,naleptavanje slizníc" spôsobene žieravinou. Ak to ešte chce rozchodiť, nech na čas vysadí HCl a začne kloktať čaj zo skorocelu. Hunterannna píše:ahoj, vdaka, ale mamku to zacalo palit tak silno prave po HCL. predtym ju mms aktivovane kys. citronovou tiez palilo, ale po aktivovani HCl sa to este zhorsilo. viete mi niekto povedta preco? a ako to palenie zmiernit, pripadne ho odstranit?
- Batles
- Zasloužilý člen
Re: Batles
Může pít 2 deci během 15ti minut. Kolik kapek pije a jakže aktivované?
DMSO jsem začal testovat právě dnes, takže neporadím, ale z toho co mám vyčtené, by to muselo být vynikající.
Udělal jsem si s DMSO test na snášenlivost v játrech, bylo to v pořádku, tak jsem aplikoval jednu dávku na lehce oteklý malíček, asi štípanec infikovanou muchou.
Opravdu to pěkně hřálo a po 1/4 hod ustalo intenzivní svědění. To bylo před třemi hodinami a už to posvěděje zase. Jdu si to zopakovat.
Ahoj.
DMSO jsem začal testovat právě dnes, takže neporadím, ale z toho co mám vyčtené, by to muselo být vynikající.
Udělal jsem si s DMSO test na snášenlivost v játrech, bylo to v pořádku, tak jsem aplikoval jednu dávku na lehce oteklý malíček, asi štípanec infikovanou muchou.
Opravdu to pěkně hřálo a po 1/4 hod ustalo intenzivní svědění. To bylo před třemi hodinami a už to posvěděje zase. Jdu si to zopakovat.
Ahoj.
Batles
pije 1 kvapku 8-10 krat denne uz 3 tyzdne, viac nevie zvladnut a aj s tou jednou ma dost problem. najpr pila aktivovanu len kys citronovou a vcera sme zacali aktivaciu pomocou HCL, ale to palenie v hrdle sa jej strasne znasobilo. dnessme to striedali- raz kys. citr a raz HCL.
no, asi to dmso skusime aj my, ale ta mamkina pecen je biedna, cize neviem neviem.
no, asi to dmso skusime aj my, ale ta mamkina pecen je biedna, cize neviem neviem.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Batles
Jistou dobu jsem uvažoval, jestli přeci jen citrát sodný nemá při užívání MMS také nějaké pozitiva. Zatím jsem si názor neudělal – že to možné je, ale všichni (kromě Slávka) zapomínáte na dostatek/nedostatek HCl v organizmu. Pokud někdo užívá při nedostatku HCl doslova dardy MMS, ať je to 1 či 2 a v organizmu se "borčus" akorát množí (což ukáže rozbor krve), tělo tyto nečistoty nečistí, protože na to nemá dostatek energie, kterou spotřebovává jednoduše na jiné životně důležité funkce.annna píše:...
Všichni dlouhodoběji nemocní lidé mají nedostatek HCl. Než kdokoliv načne užívat MMS1, MMS2 (chloritan sodný aktivovaný kyselinou citronovou či chlornan vápenatý v tobolkách), bez doplnění HCl, může takto skončit a já před tímto VARUJU.
Byl jsem nějakou dobu v zahraničí a tam byla starší paní. Měla dlouhodobé problémy s trávením a bolely jí játra (pečeň). Stačilo vypít jednu 3 dc sklenička vody s 10 kapkami 10% HCl a játra přestaly zhruba do dvou hodin bolet. Pak přijela její dcera a začala se mě ptát, co jsem jí dal, stále jí totiž vozila ostropestřce a další bylinky či léčiva a výsledek žádný. Musel jsem ohledně toho celkem dost napovídat, aby pochopila, jak to všechno funguje. Když jsem jí odpověděl na otázku ohledně ceny, vyjádřila se, že ta cena je "směšná" na to, jak to rychle a dobře pomohlo...
Také tam měli hodně komárů, takže jsem postižená místa potíral kapátkem od chloritanu sodného (tzn. méně než jedna kapka 25% chloritanu sodného - řekněme čtvrtina kapky), to co se usadilo, jsem rozetřel do okolí. Tyto místa přestanou svědit a velmi brzy zmizí. Nadále mě svědila jen místa takto neošetřená.
Klidně MMS1 (akt. kys. citr.) či MMS2 (chlornan vápenatý v tobolkách) užívejte, ale vždy dbejte na dostatek (či lehký přebytek) HCl.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- stevo69
- Stálý člen
- Dostal: 9 poděkování
MMS aktivator
Dobry den
mozem aktivovat MMS aj 5kvapkami citronovej stavy
čím je najjednoduchšie aktivovat MMS
mozem aktivovat MMS aj 5kvapkami citronovej stavy
čím je najjednoduchšie aktivovat MMS