Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
huhu
Zasloužilý člen
Příspěvky: 980
Registrován: ned 02 led 2011 17:48
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

rems vnutrozilovo

Příspěvek od huhu »

sisa píše:.Vidím, že je potřeba vysvětlit slovo "obtěžovalo". Je to nadsázka a myslela jsem tím, že v čase psaní příspěvku, jsem ten čas na hledání skutečně neměla..

Myslíš tím spěchat pomalu? Já bych řekla, že ona tankuje tím, že se ptá rovnou. Knihu má přečtenou a diskuzi taky, v rámci možností. Není to tak, že by se neobtěžovala nic přečíst a jen se ptala.
ne, nemyslím spěchat pomalu
ale když nenatankuješ , budeš mít víc problémů a pravděpodobně vůbec nedojedeš

v diskuzi bylo několikrát popsané nitrožilní užití
kontaktuj slávka , pala a další

jen varuju před neuváženým uposlechnutím něčí rady
a to , že se hned někdo neozve s jednoznačným návodem asi znamená , že ho nikdo nemá. Lidi mají touhu pomáhat.
je prostě potřeba celou problematiku pořádně nastudovat , třeba při tom nespat , když není čas a pak se rozhodnout a vytrvat !

ale diskutéři mají jen velmi málo informací , nikdo nezná úplnou a přesnou diagnózu


prostě nejde říct - každá zlomenina se léčí šroubem do kosti.. jsou různé druhy a různé přístupy.
i každé tělo je jiné a mysl v něm. mms prostě není samospásná tabletka. je to jen vrah patogenů.


já osobně si netroufám radit, ale lidé , kterým jsem doporučil mms dostali vždy konkrétní postup , protože jsem se seznámil s jejich problémem. ať to byla vyrážka , nebo cukrovka , (kde krom inzulinu chtěli dochtoři píchat sliny z ještěrky za dvojku s nezaručeným výsledkem - už je borec bez inzulinu a odebírají mu postupně i léky - (kombinace s úpravou životosprávy))


nestačí studovat jen mms , ale hlavně a především tu chorobu.


takže i kdyby ti někdo řekl , že jemu v jednom konkrétním případě pomohlo tolik a tolik tak a tak často , nemusí to zabrat na uplně jiné onemocnění i když má stejný název.

sorry , že se do tebe navážím když sám nemám radu , ale zlobí mě , když někdo napíše , že ho obtěžuje číst a chce zaručený návod. - přitom jsem hned poukázal na předmět dotazu a ten byl - má někdo zkušenost s nitrožilním užitím - už nebylo specifikováno na co a asi málokdo si bude pamatovat choroby všech diskutérů. takže má první reakce byla věcná.

nakonec to může skončit prohlášením , že mms někoho zabilo. ve skutečnosti ho zabil ten , kdo ho podal špatně nadávkované přestože ty samé dávky jiného vyléčily.

---------------------------------------------------

edit - než jsem to naklepal , tak už ti palo odpověděl a myslím , že líp to nejde .......


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: mms vnutrozilovo

Příspěvek od Slavek Krepelka »

huhu píše:
Zkusím to ještě jinak. Už jsi někdy tak strašně spěchala autem , že jsi neměla čas natankovat ? Chápeš ?
+1, To je v podstatě ono. "Nemám čas" se dá přeložit do citátu "Práce kvapná málo platná." Pokud jde o porady někoho druhého, nemusí být ani ze zlé vůle a mohou zle nadělat jenom proto, že nejsme všichni ve stejné zdravotní situaci. Mám na očích video právě pana Humbla, kdy to vnitrožilně sám poprvé testoval a nějak to nedopadlo moc dobře. To samozřejmě ještě neznamená, že to nejde, nebo nemůže být ku prospěchu. Nutně to musí být také záležitostí dávkování a zase individuální situace. Nicméně, jasně to demonstruje, že je na snadě veliká obezřetnost. Venkoncem jde skutečně o velice agresivní substanci a už i rychlost, kterou se to do krevního systému dopraví, musí mít nutně vliv na výsledek, nemluvě o poměrech MMS a citrónové a stadiu aktivace směsi během vpichu.

Nelze tedy smysluplně hledat jednoznačnou odpověď na otázku, zda to funguje, nebo ne. Odpověď je nejspíše ano, jenže to ano má za sebou nutně hromadu "když". Takhle je to skoro se vším.

Ahoj, Slávek


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Omluva

Příspěvek od sisa »

Vážení, jelikož mě s maminkou Aničky spojuje stejná diagnóza a více než rok mám zkušenosti s MMS a přečetla jsem, co se dalo a jsem pod dohledem lékařů pracujících i s MMS a s Aničkou jsem si vyměnila několik SZ, dovolila jsem si napsat svůj příspěvek, ve kterém jsem ohledně vnitrožilné aplikace napsala, že nevím, jestli to někdo tady zkoušel a doporučila jsem jí podívat se do knížky J. Humbla, který na rozdíl od jiných, s MMS pracuje víc než 10 let a má zkušenosti naprosto nesrovnatelné s nikým z vás, což byla chyba. Hluboce se vám omlouvám.


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Omluva

Příspěvek od Palo »

sisa píše:Vážení, jelikož mě s maminkou Aničky spojuje stejná diagnóza...
V rodině rakovinu máme, u tchána. Jelikož má žena se od doktorky dozvěděla, že MMS a vše s tím spojené je pouze placebo, od té doby se na tu naši "medicínu" dívala přes prsty. Jak na sviňu její otec trpěl dost problémy s dnou... Tehdy jsem mu ještě říkal, že ať je rád, že je to jenom dna, protože kdyby to bylo na orgánech, tak je to rakovina...
Vozil jsem jim všechno možný, dostali ode mě dvě lahvičky s chloritanem a chlorovodíkovou, odkyselující směs, jedlou sodu, Betain HCL a hormadu dalších doplňků. třeba i přírodní cukr... Vše mi vrátili, že "oni na to nejsou". Pak doktoři oznámili rakovinu - z rentgenu na játrech. Po několika dnech udělali CT celého těla a zjistili, že nejhůř je na tom pravá ledvina (z pohledu zepředu), tak že jí operativně odstraní - stalo se. Tehdy byl tchán ještě jakžtakž v pořádku, měl "jen" problémy s pohybem celého těla, mluvil a jednal normálně.
Jel jsem tam asi před měsícem a opět nechával Betain HCL. Žena si přečetla, že je to OK, že to můžou i těhotné ženy atd., tak jsem věřil, že to zkusí. Už tehdy tchán měl problémy s mluvením, vše povídal jakoby ze spánku. Naposledy jsem tam byl tento víkend a ptal jsem se tchýně, jestli dávali Betain HCL. Oznámila mi, že na to neměla čas, prý jestli vím, co to je, když se někdo vymočí či vykadí na koberec, co má s tím všechno za práci a trable... Pokud by ale dávala tchánovi Betain HCL, tak by tyhle trable neměla...

Tak jsem se naštval a sám jsem dal tchánovi pár tablet Betainu HCL... Dokonce moje žena začala protestovat, ať mu to nedávám - to jsem nepochopil. Druhý den tchán nemluvil už tolik jakoby ze snu - bylo znát zlepšení - a když jsem se ho ptal, jestli to chce užívat, nebo jestli to mám odvést, řekl, že to tam mám nechat a že to bude brát. Pojedu tam zase teď o víkendu, tak jsem zvědavý, jak to s tím Betainem HCL dopadlo, moc se mi nechce věřit, že "mu to dovolí" brát.

Pokud by už dávno chápali celou problematiku a netáhli jak stádo krav, kdy jedna potrefená zabéká a další se přidají, mohl mít tchán ještě ledvinu, smát se a popíjet se mnou kořalku...

Holt každý svého štěstí strůjcem...


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
hunter
Starší člen
Příspěvky: 177
Registrován: pon 01 srp 2011 19:53

Re: Omluva

Příspěvek od hunter »

Z naších skúseností vieme že radám ktoré sú zadarmo nech už sú hoci ako dobré alebo dobre mienené takmer nik zo ,,stáda" neverí. Medzi obyčajnými ľuďmi platí jedno nepísane ale i mediami im už niekoľko generácii vštepovane pravidlo ,,Čo je lacné alebo zadarmo nemôže byť dobré". I preto mi nikomu neradíme ale takmer každému kto to naozaj potrebuje radi pomôžeme. Hunter


Uživatelský avatar
zempal
Nový člen
Příspěvky: 10
Registrován: sob 15 kvě 2010 19:52
Bydliště: Slovensko

Prosba o radu.

Příspěvek od zempal »

Pozdravujem všetkých. Som neskusený s prípravou MMS,preto mi prepáčte ak sa hlúpo opýtam a neviem či na správnom vlákne. Je vhodné "AQUAMAR Chlor Shock" 70% (chlornanu vápenatého) na prípravu MMS2 ? Kapsule som zohnal len "00" ,ale zhltnem ich bez problémov.
Ďakujem. zempal


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosba o radu.

Příspěvek od Palo »

Tvůj dotaz patří do vlákna MMS2, toto je vlákno o MMS1. Odpovědět Ti o vhodnosti nedokážu, ale vím, že i na Slovensku máte produkt "Lagúna Modrý šíp", stačí hledat na internetu.


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
huhu
Zasloužilý člen
Příspěvky: 980
Registrován: ned 02 led 2011 17:48
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: rems vnutrozilovo

Příspěvek od huhu »

huhu píše:
Myslíš tím spěchat pomalu? .

jako na objednávku dneska vyšel článek :

http://www.novinky.cz/zena/styl/240700- ... tni-clanky

to jsem tím myslel : Abych mohl pacienta léčit, musím znát jeho život (jen cituji , to není můj výrok ) kouzelný zvoneček měla Arabela

prý pan Hnízdil používá i MMS - praxi provozuje .....
---------------------------------

aby nedošlo k mýlce : nemám vzdělání v oboru a ke všemu co chci řešit musím nastudovat hafo teorie od píky !


julia
Nový člen
Příspěvky: 20
Registrován: ned 02 led 2011 0:17

mms

Příspěvek od julia »

Dobrý neskorý večer!Znova vám chcem dať vedieť,že metastázy z kostí mi zmizli,diery po nich sa plnia vapnikom,chodím na infúzie s bondronatom/vápnik/,chodím na kyslíkovú terapiu,beriem mms a robím suché hladovky s kataplazmovými obkladmi.Zostali mi len dve stopy po mts!!Lekárka mi nevie povedať čo dalej so mnou,pretože sa jej ešte nikdy nestalo,že by jej pacient prežil niečo také ako ja!Veľmi sa teším a prajem aj iným chorým ľudom,aby sa nevzdávali a chytili svoj život do svojich rúk a nečakali na to,že im lekár poradí,pretože on chudák okrem chemo nevie čo má robiť!!Minulý rok som mala mts všade,vo všetkých kostiach,v pánve,kľboch,rebrách,krížoch,vraj nedožijem vianoce!!Chvála Bohu som tu :P Čaká ma ešte dlhý boj,ale nevadí,život za to stojí!Kombinácia hladovka,obklady,strava a mms sú zázračné!Júlia


julia
Nový člen
Příspěvky: 20
Registrován: ned 02 led 2011 0:17

vďaka

Příspěvek od julia »

Zabudla som sa vám všetkým poďakovať za rady a ochotu,myslím na vás často s veľkou vďakou,hlavne Poota tvoja pomoc a rady boli nenahraditeľné!!! :P Ďakujem!!!!!


sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Julia

Příspěvek od sisa »

Gratuluji a děkuji, žes to sem napsala. Jsi veliká naděje pro lidi s touto diagnózou.


kalyp
Stálý člen
Příspěvky: 66
Registrován: úte 11 led 2011 16:32
Bydliště: Sev.Slovensko
Dal: 27 poděkování
Dostal: 31 poděkování

Re: mms Julia

Příspěvek od kalyp »

julia píše:Chvála Bohu som tu :P Čaká ma ešte dlhý boj,ale nevadí,život za to stojí!Kombinácia hladovka,obklady,strava a mms sú zázračné!Júlia
gratulujem ti Julia mam radost spolu s tebou,mne sa tak isto polepsilo, no nepoviem ti z coho lebo to sam neviem,mozno mms,mozno schindeleho mineraly, mozno cesnakova tinktura alebo najpravdepodobnejsie bol som u toho liecitela co som ti spominal ze sa k nemu caka pol roka a neviem ale po prvej navsteve som prestal brat lieky od bolesti,a podruhej navsteve je moj stav na 80% zlepseni,este som rano ztuhnuty ale verim ze sa to zlepsi este raz ti gratulujem.Ahoj


ketik
Nový člen
Příspěvky: 12
Registrován: pát 19 srp 2011 16:02

imunita

Příspěvek od ketik »

Zdravím všechny...... snažím se nabudit imunitu(zkouším mms1 - aktivat.kys citr) druhý den , jedu 3 kapky po 8 hodinách.....mám tady již něco pročteno z tohohle vlákna a úpřimně mám z toho hlavu v pejru...... chci prokládat celaskonem(rychle se rozkládající) myslím že by to zvládl za těch 14 hodin co je meziprostor po vlivu mms? nebo se mýlím?
pokud by měl někdo nápad jak nabudit imunitu-prosím tedy o radu
Berte na vědomí, že jsem absolutní nic proti Vám co už zde máte něco nasosané, nastudované a prodebatované
děkuji za nápady


Uživatelský avatar
Batles
Zasloužilý člen
Příspěvky: 682
Registrován: ned 14 pro 2008 22:59
Bydliště: poblíž města Tišnov
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: imunita

Příspěvek od Batles »

Ahoj Ketiku, vítej mezi námi! :D
Jak píšeš, celaskon klidně na noc můžeš brát, zmizí z organismu během 2-3 hodin. Aby to mělo ale nějaký smysl, chce to dávku okolo dvou gramů. Nevím kolik má tvůj Celaskon.
Někdo další ti určitě doporučí brát HCl, ale já a mí známí mají perfektní zkušenosti i s braním vitamínu C.
Hlavně nezapomeň dávat pozor na projevy oxidačního stresu (nevolnost, průjem, velká únava a slabost.....)
Hodně úspěchu s buzením imunity! :D


mushroomec
Příspěvky: 0
Registrován: pát 19 srp 2011 13:03

Prosím o radu!

Příspěvek od mushroomec »

Ahojky,jdu se poradit,mms mi navrhla má léčitelka po roce neustálého snažení mě uzdravit...Již rok mě trápí zánět limfatického systému který se mi objevil poté co mi na mononukleozu lékaři předepsali velice silná antibiotika.Začalo to stále častějšímí chřipkami,které stále stupňovali.Ažto došlo k tomu že jsem začala mít každý den zvýšenou teplotu.A to je kámen úrazu.Němohu se zvýšené teploty zbavit.Velice mito znepřijemňuje život.Je mi neustále špatně od žaludku,bolí mě hlava,jsem unavená a se sportováním jsem musela uplně přestat,jelikož jakmile jsem se nějak fyzicky namáhala tak teplot stoupala...Lékaři mi po všech možných testech sdělili že jsem absolutně zdravá,pouze mám špatný imunitní systém,po mém naléhání s tím začali něco dělat.Předepsali mi o vánocích injekce na obnovu imunitního systému a nic.Teploty,únava a nevolnosti stále přetrvávjí.Dále mi oznámili že to mám psychosomatického původu a poslali mě k psychiatrovi.To jsem samozřejmě odmítla,protože vím že psychikou to není.Léčitelka pro kterou jsem se rozhodla vlastní oberon.Výsledky jsou stále stejné.Zánět limfatického systému,špatná termoregulace,oslabení organismu.LS mi nefunguje jak by měl.Nevyplavuje z těla škodlivé látky,a jednou za 2 týdny se to vždy nahromadí a já mám pravidělně nepříjemnou chřipku.Zkoušela jsem všelijaké homeopatické léčby,limf.masáže,přestala jsem pít,již rok nekouřím,snažím se žít zdravě ale stále se to spíše zhoršuje než zlepšuje.MMs je snad poslední možnost,jinak už opravdu nevím.Beru již týden 3kapky 8 hodin v kuse.Začala jsem první den na 1 kapičce/8hodin denně,druhý den 2 kapičky,od třetího dne 3 kapičky.Ani jednou jsem nezvracela ani neměla střevní potíže,ale jsem z toho velkce slabá a unavená,jelikož mám nízký tlak,tak jsem i hodně malátná.A po celou dobu mám žaludek na vodě.Teplota od té doby byla méně a krátce,jakpřišla tak odešla.Chci se zeptat,máte,nebo měl jste někdo takový zdravotní problém jako já??Pokud ano budu velice ráda za jakou koli radu nebo zkušenost.Je mi 21 let a tento problém mi opravdu velice znepřijemňuje život a omezuje natolik že už nejsem schopna dělat nic co mě dříve bavilo a pro co jsem žila.Děkuji za radu!! :roll: :roll:


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“